benoş,ayşem,lizom siz nasılsınız kızlar bi yaramazlık yok inşallah
lizocan bebişin hareketlerini hissetmeye başlamışsın maşallah minişine darısı bize inşallah bizde hıssederiz inşallah bebişlerimizin pıtpıtlarını
iyiyim fatmacan sen nasilsin.vala bi yandan is yapiorumm gozum burada amaa
sende ne var ne yokkk
Kızlar beta-hcg 0 yaziyor kabak kadar.Yani 0.01 bile degil sadece 0
Simdi insanlarin icinde aglamadan eve gitmem lazim
Dolmustayim suanda aglamaya. Basladim bile.okadr uzgunum ki anlatamam bosuna umutlandim bosuna sizi de umutlandirdim
Yani hadi 0.03 falan cikiyodu daha ignenin etkisinden dolayi ben 5-6 falan cikar diye bekliyodum hatta kendimi sartladim 30un altiysa coşmıycam diye ama net sıfır yaziyo ya
Dolmustayim suanda aglamaya. Basladim bile.okadr uzgunum ki anlatamam bosuna umutlandim bosuna sizi de umutlandirdim
Yani hadi 0.03 falan cikiyodu daha ignenin etkisinden dolayi ben 5-6 falan cikar diye bekliyodum hatta kendimi sartladim 30un altiysa coşmıycam diye ama net sıfır yaziyo ya
canım karar alalım bundan sonra ne belirti aramak ne erken test yapmak hele hele kannn
günümüz geçmeden yokkkkk
yazık günah emeklere paraya bide yıpranıyoruz daha beter
yelizimm zamanı var demek ki zamanını bekliyor, doğum ölüm nikah tarihi değişmez derler
Fundosumm yeliz idrar testi yapti mi :44:
Fundosumm yeliz idrar testi yapti mi :44:
Eve geldim yaptigim testte cizginin yeri baya pembe anasini satiim beni beklemis ki gelsin de daha cok uzulsun diye dalga gecer gibi
Ya bu ignenin etisi 0.5 bile kalmamis mi yani benim simdiye kadar hep 0.03 cikardi sonucum löpp diye sifir cikti simdii aglaya aglaya yurudum eve yaşlar yuzumde dondu :2:
Cokk uzgunumm cokk ama kizlar adet olunca doktora gittigimde artik ilac kullanmak istemedigimi soylicemm
Esim test yaptirmadi isteyen de olmadi
canlarım çıkıyorum ben yine gelmeye çalışacam öpüyorum hepinizi Allaha emanet olun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?