Ağlayakta gözden mi olak???

iyiyim fatmacan sen nasilsin.vala bi yandan is yapiorumm gozum burada amaa
sende ne var ne yokkk

Yaaa o kadar çok yazmışsınız ki ancak okuyup nasılsa sonuca yetişirim derken sona gelince kaynar su döküldü resmen tepemden (

Yelizim çok üzüldüm ya ağlamak hakkın insan çok ümitleniyo olmayıncada dünyası başına yıkılmış gibi hissediyo ama geçiyo nasılsa.. Lütfen kendini çok üzme.. Zamanı değil demekki..

Bizim sıpalarımız biraz nazlı.. olacak bi gün inşAllah..

iyiyim fatmacan sen nasilsin.vala bi yandan is yapiorumm gozum burada amaa
sende ne var ne yokkk

iyiyim canım çok şükür cuma günü teste gidecem heyecanlıyım senle sedonunki kendini göstermedi baklım benimki ne yapacak:44::44: bu arada bende yasaklılar listesine girdim benimki çıkar çıkmaz açtım neti

Dolmustayim suanda aglamaya. Basladim bile.okadr uzgunum ki anlatamam bosuna umutlandim bosuna sizi de umutlandirdim
Yani hadi 0.03 falan cikiyodu daha ignenin etkisinden dolayi ben 5-6 falan cikar diye bekliyodum hatta kendimi sartladim 30un altiysa coşmıycam diye ama net sıfır yaziyo ya

canım karar alalım bundan sonra ne belirti aramak ne erken test yapmak hele hele kannn
günümüz geçmeden yokkkkk
yazık günah emeklere paraya bide yıpranıyoruz daha beter

hiiç inanasım gelmiyo o sonuca. inanmak istemiyorum inanmıycam bananeee o gölge çizgi yokyere çıkmadı var işte bişeyler

canimm yaaa uzulme demek boş ama yine guclu durmaya calis,eninde sonunda gelecek o bebisler..bu ay hayirlisi boyleymis demekki yelizimm..

canım karar alalım bundan sonra ne belirti aramak ne erken test yapmak hele hele kannn
günümüz geçmeden yokkkkk
yazık günah emeklere paraya bide yıpranıyoruz daha beter

evet bende hep soyluyorum ama sonra noluyorsa cosuyoruz birden bundan sonra kimseye belirti falanda sormayacam,sonra farkinda olmadan hepimiz heyecan yapioruz. sabah hepimiz test yaptir dedik kiza

Canım seni çok iyi anlıyorum geçen aynı anı aynı değeri alıp aynı şeyi bende yaşadım o kadar çok zoruma gitti ki.. Çok umutlandım çok heyecan yaptım hep bi tarafım var bi tarafım yok diyodu ama olmayıncada olmuyo ( bekliyoruz bi şekilde ağlamanında bi faydası yok ama insanın içi rahatlıyo..

Bencede kızlar yasak gelsin artık gaza getirme kalksın, belirti aramakta olmasın

yelizimm zamanı var demek ki zamanını bekliyor, doğum ölüm nikah tarihi değişmez derler

Yelizimmmm sıkma canini ne olur kismeti ne zamansa o zmn gelecek bebis
Umutlaniyo insan ama kuzum atlatiyosun 1 gun sonra lutfen kendini daha fazla uzme tabi aglayacksn ama bu uzun surmesin yıpratma kendini

yelizimm zamanı var demek ki zamanını bekliyor, doğum ölüm nikah tarihi değişmez derler

ayyy içim karardı kızzzz deme ölee
yaa yelizimmmm daha yeni evlsin olurrrrr bak ben 4. seneme girecem sevmediğim işim varrrr yaşım senden çook büyük
böle şeyleri düşün rahatla canommm şimdiiii bu klomen 3 defa öneriyorum demişti benim dr. sonra aşılama veya tüpe geçilir demişti
seninki nasıl bi yol izlicek bideee şu sigarayı bıakıyosunnnnnnnnnnnn bugün bi paket içeceğin kesindeee :106: neyseee

işine odaklan canım ihale vardı hani inşallah başka şehre gidersin hatta antalyayaaa sonra gelsin bebişşş
olacaaaaakkkkk olacaakkkkkk
bide canım eşin sperm testi vermşmiydiiii :44:

Eve geldim yaptigim testte cizginin yeri baya pembe anasini satiim beni beklemis ki gelsin de daha cok uzulsun diye dalga gecer gibi
Ya bu ignenin etisi 0.5 bile kalmamis mi yani benim simdiye kadar hep 0.03 cikardi sonucum löpp diye sifir cikti simdii aglaya aglaya yurudum eve yaşlar yuzumde dondu :2:
Cokk uzgunumm cokk ama kizlar adet olunca doktora gittigimde artik ilac kullanmak istemedigimi soylicemm
Esim test yaptirmadi isteyen de olmadi

hadi yaaaa kız ben günlerce bekletiyodum bembeyaz kalıyoduu yaa bak ne dicemmmm
doktorlar diyokiii iğneden 14 gün sonra kesin sonuç çıkar sakın acele edip test yapmayınnnn

ilacı bi süre bırakalım kuzummmm
ya bide dr. hemen test istiyo genel yani eşininde istemeliydi bence
biraz dinlen canım gir yatağa ağla zırla serbest :85:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…