Ağlayakta gözden mi olak???

Yumurtlama olmamasi duzenini bozmus olabilir adetinin.yapacak bisey yok adet olmayi bekliceksin

ne oldu kuzu bir şey mı soracaktın :26:

Yoo canim sikiliyo daa oylesine seslendimm
İnternetten kan tahlili sonuclariyla ilgili arastirma yapiyorum :26: o 0 dan işkillendim dee igneden dolayi küsürat da olsa cikardi diye dusunmustum simdiye kadar hic 0 cikmamisti :)

Yoo canim sikiliyo daa oylesine seslendimm
İnternetten kan tahlili sonuclariyla ilgili arastirma yapiyorum :26: o 0 dan işkillendim dee igneden dolayi küsürat da olsa cikardi diye dusunmustum simdiye kadar hic 0 cikmamisti :)

canım belki ölçen alet belli bi değerin altını 0 gösteriyordur :26: kardeşininde olmuştu ya hani

Evet olabilirrrr
Bu bana ders olsun birdaha kan testi adetim gecikmeden asla yaptirmicamm idrar testinin negatif cikmasimdan daha buyuk etkisi oluyo

cano sen silik deyince tamam dedim geç döllenme oldu kanda kesin çıkar sandım ondan o kadar heyecanlandım belkide

YAAAA yelizimmmm test mest almaaa bekleyecez artık günümüz geçti garip belirtilerimiz var tamam dicez gidip alcaz eczaneden 1 tane o kadar
bak öle netten çok alınca elinde çok var diye sık sık yapıyosun bende öleydimmmm böle yapınca bunalıma giriyoruzzz
ne belirtiler yaşadık bu ay beee bende dedim karnımda garip hiç olmayan ağrılar var
sende kasıkta doluluk baş dönmesi bacak ağrısı
yok yok yok
demekki belirtilere takılmayacaz

kız sende bende çok gergin stresli yapıdayız bizim işimiz zor
rahat olmamız lazım biz gerildikçe iş uzuyo ona göre motive edelim birbirimiziii

Bu ay internetten baska bi gebelik testi alayim
Bu test yaniltti beni bidaha kullanmak istemiyorum var mi onerdigin bi marka?

laboquickin kaset tipi olanlardan değilde şu idrara batıranlarından varya kağıt gibi olanlardan al canım 17 değerini bile göstermişliği var

Canm burda sadece bebetime ve miratech satiliyoo bebetime zaten bi felakett digerini de gorduk iste guven olmuyoo

Ayrica evett hala garip belirtiler var ben o belirtilerin taaaaaaaaaaa ............

Ben evi terkediyorum Kocam yalancının teki çıktı. Evlendiğimizden beri kaç tane yalanını yakaladım. Gizli kredi çekip annesine vermelermi, bana başka bişey söleyip gidip arkadaşlarıyla gezmelermi. Şimdide pislik arkadaşı yüzünden beni karşısına alıyo. Gitmiyorum bidaha o eve boşanıcam ben Allahım hayallerim ezildi hayatım bitti 10 gün sonra 5. yılımızı bitircektik. Ben hiç tanıyamamışım 5 yılda bu adamı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…