Cnm kan testi yaptinmi kac gun gecikti adetin
merhaba arkadaşlar en son aralık28 de adet olmuştum daha olmadım iki kere idrar testi yaptım negatirzaten umudumda yoktu çünkü 21.günü kanımda dr yumurtlamama olmamış demişti progstreon degerim 0,55 çıktı ve dr adet 3gunu gel tedavıye başlayacagız dedı ve ben hala adet olmadım kızlar ( ne yapmalıyım bana yazarmısınız? lütfen ilkdefa geçikme oldu normalde duzenlıdır adet gunlerım
Yumurtlama olmamasi duzenini bozmus olabilir adetinin.yapacak bisey yok adet olmayi bekliceksin
yok yaptırmadımumut olmayınca içimden gelmedi bugun 6.gun
Cnm stres te geciktrio acaba var mi yok mu demektn bnmde hic gecikmeyen adetim 3 gun geciktti
Gorusuruz twinim tesekkulerr
Sosyaaaaalllll geldin miiiii
burdayım kuzum yoğun olduğumdan arada bi bakıyorum
Tamam canm kolay gelsin
ne oldu kuzu bir şey mı soracaktın :26:
Yoo canim sikiliyo daa oylesine seslendimm
İnternetten kan tahlili sonuclariyla ilgili arastirma yapiyorum :26: o 0 dan işkillendim dee igneden dolayi küsürat da olsa cikardi diye dusunmustum simdiye kadar hic 0 cikmamisti :)
canım belki ölçen alet belli bi değerin altını 0 gösteriyordur :26: kardeşininde olmuştu ya hani
Evet olabilirrrr
Bu bana ders olsun birdaha kan testi adetim gecikmeden asla yaptirmicamm idrar testinin negatif cikmasimdan daha buyuk etkisi oluyo
cano sen silik deyince tamam dedim geç döllenme oldu kanda kesin çıkar sandım ondan o kadar heyecanlandım belkide
Bu ay internetten baska bi gebelik testi alayim
Bu test yaniltti beni bidaha kullanmak istemiyorum var mi onerdigin bi marka?
YAAAAyelizimmmm test mest almaaa bekleyecez artık günümüz geçti garip belirtilerimiz var tamam dicez gidip alcaz eczaneden 1 tane o kadar
bak öle netten çok alınca elinde çok var diye sık sık yapıyosun bende öleydimmmm böle yapınca bunalıma giriyoruzzz
ne belirtiler yaşadık bu ay beee bende dedim karnımda garip hiç olmayan ağrılar var
sende kasıkta doluluk baş dönmesi bacak ağrısı
yok yok yok
demekki belirtilere takılmayacaz
kız sende bende çok gergin stresli yapıdayız bizim işimiz zor
rahat olmamız lazım biz gerildikçe iş uzuyo ona göre motive edelim birbirimiziii
YAAAAyelizimmmm test mest almaaa bekleyecez artık günümüz geçti garip belirtilerimiz var tamam dicez gidip alcaz eczaneden 1 tane o kadar
bak öle netten çok alınca elinde çok var diye sık sık yapıyosun bende öleydimmmm böle yapınca bunalıma giriyoruzzz
ne belirtiler yaşadık bu ay beee bende dedim karnımda garip hiç olmayan ağrılar var
sende kasıkta doluluk baş dönmesi bacak ağrısı
yok yok yok
demekki belirtilere takılmayacaz
kız sende bende çok gergin stresli yapıdayız bizim işimiz zor
rahat olmamız lazım biz gerildikçe iş uzuyo ona göre motive edelim birbirimiziii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?