Ağlayakta gözden mi olak???

Kuzum bnm test problemli mi acaba :44:

Yaptı canım belirsiz bi çizgi çıkmıştı emişn olmak için kan verdi

Fundos kan testi kesin sonuc ama dimi

yaa ben tutuyum bu çenemi diyorum ama tutamıyorum. yeliiiz yarın bidaha yapsana idrar testi. niye çıktı o çizgi yaa ben anlamıyorum test mi bozuktu yoksa kan testi mi hatalıydı.
bende umutlandırdım iyice dimi çok özürdilerim ama bende çok umutlandım napıyım
bidaha asla kimseye kesin konuşmucam
ama senin hala negatif olduguna inanasım gelmiyo

Bugun igneden 14 gun sonrasi zaten :) ben hala degerin sifir olmasina takildim
Adam kagidi bana verirkenki suratini gordugum an anladim bana dogru yururken
Bidaha bu anı yasamak istemiyorum gercekten.olmazsa olmasin amaa bu kan testi daha fena koyuyomuss

Lizim bnde suphelendim test niye öyle ciksinki ben yaptigmda bembeyaz di gormek icin kac defa bakindim ama yok
Inss kan testi mi hatali acaba :44:

Tamam canm yarin yaparim :)
Yok kiz niye ozur diliyosunn ben test sonucunu alana kadar eşime nasil soyleyecegimi hayal ediyordum sizi ben umutlandirdim .Kan testinin hatali ciktigini hic duymadim bugune kadar

Miratech canm hep bunu kullaniyorum uzun zamandir

merhaba arkadaşlar en son aralık28 de adet olmuştum daha olmadım iki kere idrar testi yaptım negatir zaten umudumda yoktu çünkü 21.günü kanımda dr yumurtlamama olmamış demişti progstreon degerim 0,55 çıktı ve dr adet 3gunu gel tedavıye başlayacagız dedı ve ben hala adet olmadım kızlar ( ne yapmalıyım bana yazarmısınız? lütfen ilkdefa geçikme oldu normalde duzenlıdır adet gunlerım

Cnm kan testi yaptinmi kac gun gecikti adetin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…