merhaba arkadaşlar nasılsınz ne var ne yok
Kuzum bnm test problemli mi acaba :44:Eve geldim yaptigim testte cizginin yeri baya pembe anasini satiim beni beklemis ki gelsin de daha cok uzulsun diye dalga gecer gibi
Ya bu ignenin etisi 0.5 bile kalmamis mi yani benim simdiye kadar hep 0.03 cikardi sonucum löpp diye sifir cikti simdii aglaya aglaya yurudum eve yaşlar yuzumde dondu :2:
Cokk uzgunumm cokk ama kizlar adet olunca doktora gittigimde artik ilac kullanmak istemedigimi soylicemm
Esim test yaptirmadi isteyen de olmadi
Yaptı canım belirsiz bi çizgi çıkmıştı emişn olmak için kan verdi
hoşgeldin fıstık iyi değiliz yine hüsran bi hamiş olamadık isyanlardayızzzz
hadi yaaaa kız ben günlerce bekletiyodum bembeyaz kalıyoduu yaa bak ne dicemmmm
doktorlar diyokiii iğneden 14 gün sonra kesin sonuç çıkar sakın acele edip test yapmayınnnn
ilacı bi süre bırakalım kuzummmm
ya bide dr. hemen test istiyo genel yani eşininde istemeliydi bence
biraz dinlen canım gir yatağa ağla zırla serbest :85:
Mutluluk kuzum hosgeldin cnmm sen nasilsnn
dr la gorustnmu cnm uff topik cossun artikk yaaiyi diyelim iyi olalım kuzummm aynı bi degişiklik yok 1 aydır adet olmadım ilacım yeni bitti adet olmayı bekliyom:18:
dr la gorustnmu cnm uff topik cossun artikk yaa
yaa ben tutuyum bu çenemi diyorum ama tutamıyorum. yeliiiz yarın bidaha yapsana idrar testi. niye çıktı o çizgi yaa ben anlamıyorum test mi bozuktu yoksa kan testi mi hatalıydı.
bende umutlandırdım iyice dimi çok özürdilerim ama bende çok umutlandım napıyım
bidaha asla kimseye kesin konuşmucam
ama senin hala negatif olduguna inanasım gelmiyo
görüştüm cnm farlutal kullan dedi onu kullandım dün bitti beklemedeyim hala
yaa ben tutuyum bu çenemi diyorum ama tutamıyorum. yeliiiz yarın bidaha yapsana idrar testi. niye çıktı o çizgi yaa ben anlamıyorum test mi bozuktu yoksa kan testi mi hatalıydı.
bende umutlandırdım iyice dimi çok özürdilerim ama bende çok umutlandım napıyım
bidaha asla kimseye kesin konuşmucam
ama senin hala negatif olduguna inanasım gelmiyo
Yelizimmm testin hangi markaydi
Miratech canm hep bunu kullaniyorum uzun zamandir
Miratech canm hep bunu kullaniyorum uzun zamandir
cnm adet oldugunda gorun dr a sadece telle olmaz ama
cnm adet oldugunda gorun dr a sadece telle olmaz ama
merhaba arkadaşlar en son aralık28 de adet olmuştum daha olmadım iki kere idrar testi yaptım negatirzaten umudumda yoktu çünkü 21.günü kanımda dr yumurtlamama olmamış demişti progstreon degerim 0,55 çıktı ve dr adet 3gunu gel tedavıye başlayacagız dedı ve ben hala adet olmadım kızlar ( ne yapmalıyım bana yazarmısınız? lütfen ilkdefa geçikme oldu normalde duzenlıdır adet gunlerım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?