Ağlayakta gözden mi olak???

Kiz ne diyosun sen deli misinn
Bi sakin ol bakalimm ne oluyooo anlatt

Bunun akrabası anası danası komşusu arkadaşı bitmiyo. Evlendiğimizden beri sürekli misafirlikteyiz. Ben kendi akrabalarıma bile gitmezken bunun millet ne der baskısı yüzünden bugüne kadar gittim. Hatta taa nişanlılık dönemimizden başladı bu. Artık tak etti canıma geçen gün arkadaşının annesi davet etmişti gitmedim. Ondan beri aramız bi düzelemedi. Onlar benden daha kıymetliymiş. Akrabaları için bana diyoki dikkat et karnında çocugun var beddua alırsın ikinizede bişey olur. Kim beddua edecekmiş bana akrabalarınmı dedim. Belkide ben ederim diyo. Kıyameti kopardım ben seninle yaşayamam yeter artık diye aldım çantamı çıkıyodum zorla tuttu özürler diledi ağzımdan yanlışlıkla çıktı ne dediğimi bilmeden konuştum dedi. Bugün yine hiç ders almamış gibi ileri geri konuşuyo. Bide üstüne telefonunda arkadaşlarıyla göksu parklarında sandallarda resimlerini gördüm. Hiç haberim yok. Açıklaması da çok bunalttın beni stres atmaya ihtiyacım vardı diyo. Yalan söyleyerekmi oluyo bu işler söylese bişeymi dicektim sanki. Alışmış kudurmuştan beterdir.
Bunun adam olacağı ders alacağı yok. Ben hayatımın hatasını yapmışım. Nişanlıyken de böyle akraba meseleleri yüzünden nişanı atıyodum herkes bi koldan engelledi beni. Onlarda hayatımı kararttı ben kurtulcaktım bu adamdan

LİZOCAN kuzu ne yaptın ya önce bi sakin ol

Kiz oyle deme allahaskina cok uzuldum yaaa
Yalana gelince valla bizde de oluyoo lizim bu yalan dolan isleri onlar bazen sirf sorun cikmasin diye yalana basvuruyolar bizim gibi kiyamet kopmasini goze alip dogru soylemeyi tercih etmezler yapilarinda var sorundan kacmak.
Tabi sen seneler icinde ne yasadin kimse bilemez ama bazi seyleri sen de degistirebilirsin aile akraba konusunda yapmasan zorla mi tutup goturecek ve kereye kadar diretebilir ki o da alisir bi sure sonra
Valla ne diyim canmm oyle kolay degil ki herseyi birakmak bi anda
Hayatimin hatasi demeee bebisin var yaa :26:

lizimmm canım haklısın hemde %100 ama bu işler çantayı alarak annenin evine giderek bitmiyor ki be kuzum, acaba başka bi ile tayin mi isteseniz akrabalardan kurtulmuş olursunuz :26:

yok ben değiştiremiyorum bu adamı. akrabaları 1 numara hele bi arkadaşı var keşke onla evlenseymiş yani. bu sorunlarda onun yüzünden çıktıya. tayinimize daha en az 2 buçuk yıl var. çevik görevinin bitmesi lazım.
artık beni sevmediğini düşünüyorum yoksa bu kadar ezdirmezdi beni. kuzeniyle benim arkadaşım nişanlı, kız hiçbi akrabasına gitmiyo. bak diyorum onu ezdirmiyo kuzenin el üstünde tutuyo. o mu seni dolduruyo diyo.
ben ne yaparsam yapayım değiştiremicem. ya ömür boyu çekicem böyle yada gidicem buralardan çocugumu bi başıma büyütücem.
şimdide beni almaya gelir işten ama arka kapıdan çıkıp arkadaşıma gidicem. ölsün telaştan. hatasını anlarsa ne ala yok anlamazsa bitirdi büyük sevgimizi

anlar hatasını ama oturup karşına adam akıllı konuşman lazım böyle olmaz çünkü bu iş, anlatamıyorsan bi kağıda bütün olumsuzlukları yaz rahatsız olduğun şeyleri yaz aranızda halledin hem sen artık üzülme bak karnında ki minnoşa yazık bunlar halledilmeyecek dertler değil

Canm sosyale katiliyorum insallah hatasini anlar yani kaybetme korkusu belki yoluna sokar biseyleri.İnsallah yoluna girer hersey canm cok uzuldum inan ki

lizomm canim haklisin ama boyle konularda ani kararlar verme.su anda cok uzgunsun,sinirlisin o yuzdende saglikli dusunemiyorsun. erkeklerde daralmalar,sıkılmalar evliligin basinda daha cok oluyor. onlar bizim gibi degil evlilik onlara cok zor geliyor arada kacamakta yapmak istiyolar,keske sana soyleseydi arkadaslarinla ciktigini gezdigini. onlarin dogasinda yok iste boyle seyleri dusunmek.
en guzeli bugun guzelcene evinize gidin ve rahatsiz oldugun tum seyleri anlat. esinde anlayisli olacaktir.hem daha yeni evlisiniz hemde bebeginiz olacak. esin birilerinin doldurusunada geliyor olabilir. ne yazikki evlilikte kadin daha guclu olmalii. sen guclu dur canim. sonucta Allah korusun ortada bi aldatma yada daha beter bi durum yok. bu durumlarda sadece karsilikli konusmayla cozulur canim.

sakin ollllll lizommmmm şimdi okuyorumm çok üzüldümmmm
yaa ne kadar ağır konuşan birisiii bedduamı hay allahım yarabbimmmm
canım sen sakinmisin peki tartışma halindeyken sende sert çıktınsa belki o anlık öle konuşuyor amaa
en sevmediğim şey yalan ne gerek varki yaaa kız sen gitme gezme görüşmemi diyonda gizliyo offf bilmiyorumki
canım sakin ol nolur bebeğini düşünnn

akrabalarınada gitmek zorunda değilsin eşit olacak yok öleee

Konuşuyoruz düzeldi sanıyorum ama o hala içinde biriktirmiş meğersem sonraki gün yine lafları sokuyor.
Bende çok bunaldım. Bende kaldıramıyorum evliliği. Eskiden sürekli alışveriş yaparken şimdi begendiğim bi ayakkabıyı alamıyorum. Eskiden sürekli gezerken şimdi evde yemek yapıyorum temizlik yapıyorum. Ama hepsini onun için yapıyorum. stres atmak istediğimde onunla dışarı çıkıp gezmek istiyorum gizliden bişeyler yapmıyorum.
Belki pişman olur kaybetme korkusu yaşar kendine gelir.
Daha da uzatırsa bu iş biter.
Gözümü kararttım.
Teşekkür ederim kızlar yapıcı yorumlarınız için. Başta saygı olacak yoksa aşk sevgi tutunamıyo evliliğe.

hayy senin ağzını öpeyimmmm kız varyaa yaşın küçük ama bayılıyorum şu mantıklı çözüm bulmalarınaaa
aynen lizom ayşemin dediği gibi yapıyosunnn ben öle yoğunumnki zor bakıyorum valla çok yardımcı olamadım ama canım sakin ol daha kötü şeyler olmasın
sakince konuşşşş

Canm bak ben 8 aylik evliyim.Benim ilk 3 ayim varya zehir zemberek gecti inan bunlarin daha beterini yasadim nasil bi savaş.Ama son 4 ayda bile okadar cok sey degisti ki.Yani degistirmeyi becerebilirsen eger sen ugrasirsan degismeyecek erkek yoktur bunu bil
Yani sen biraz daha baskin ol.o kirilacak uzulecek diye yapmak istediklerinden vazgecme yada yapmak istemediklerini yapma inat et o zamanla anlar emin ol.
Bir kac ay daha gecsin bak gor hersey degisecek cunku anladigim kadariyla bir cok kadinda evliligin baslarinda bi Allahim ben ne yaptimm diye korku sarma olayi oluyo ama inaniyorum ki sen ugrasirsan hayatindaki onceligin sen oldugunu anlayacaktir
Ben bu olanlari seninkinin evlilige alışamama evresi olarak degerlendiriyorum ve inan aynilarini yaşadim ve sonradan nasil degistigini gordum sabirli ol ve evliligin icin elimden geleni yapmaya devam et bi evliligin yurumemesi evet olabilir ama bukadar kisa sure bunu gostermek icin yeterli degil bu geçiş sureci bence

yok ölee fedakarlık karşılıklı olacak ve yapmak istediğini senle yapacak yapmıyosa var bi sorunu kızlar kızmayın yangına körükle gidiyorum belki ama lizo güzel bir işte çalışıyor yeni evli neden eksikliğini yaşasınki bazı şeylerin
canım konuş yapması gerekenleri yapmak zorunda ama isteyerek
iş güç hepimizin yaptığı şeyler bide bana bak ctesi bile burdayım hiçbişeye zamanım yok diye yakınıyorum ama eşim yaratıyor yapalım edelim diyor hep
e iş diyorum amaaan yaparız diyor
aile akraba gezmelerinede gitmek zorunda değilsiiiin baskı yapmaya hakkı yok

Yaa yerim seniii
Ahh fundam hepimizin evliliginde buna benzer seyler oluyor. Ilk zamanlar etkisi daha cok ve daha uzun suruyor. Zamanla bazi seyleri takmamayi ogreniyorsun. Zaten hayatta en zor sey bir insani degistirmeye calismak.bunuda kac defa denedim ama hep basladigim noktaya geri dondum. Simdi rahat takiliyorum. Birseyleri oldugu kadar yapiyorum.
Lizom sende cok dolmussun. Herseyi enine boyuna konusun esinde anlayacaktirr. Bundan sonrada hoslanmadigin seyleri zorla yapma. Zamaninda bende yaptim inan degerli olmuyorsun. Kotu olunca daha cok kiymete biniyosun. Buda tecrubeyle sabittir.

Ya ben kime ne yaZacağımı şaşırdım (
Yelizim öğlen yaZdım sana okuduklarımla yine üzüldüm ağlamam falan kendimi gördüm.. Ama düzelcek nasılsa..

Lizim canım benim sanada ayrı bü üzüldüm sinirle söylüyorsun bunları biliyorum..

Malesefki bazı kocalar eşek geliyo öküz gidiyo canım..
Sen ne yaparsan yap onlar haklıymış gibi davranır.. Sana yalan söylemesi kötü ama arkadaşların dediği gibi tabır alacaklarını bildikleri için başvuruyorlar ama daha kötüye yol açıyorlar ve ayrıca sen her yere gitmek zorunda değilsin.. Akrabalarıymış başlarım onlara ne ektilerde biçecekler.. Sinir oluyorum öle erkeklerin illa benim akrabam demelerine.

Sen iyice bi sakinleş oturup konuşun.. Bebeğin var canım öle kolay değil gitmek..sakinleşince zaten bu lara güleceksin bi kaç gün sonra aşkım aşkınlarını duyarız :)

Tekrar teşekkür ederim kızlar söylediğiniz herşey kulağıma küpe. Birinden girip diğerinden çıkmadı. Çoğunu da yaptım aslında bide böyle deneyeceğim. Arıyo şimdi kesin geldi aşağıda. Ben bugünü arkadaşımda geçireceğim. Şimdi çıkıyorum öpüyorum hepnizi. Umarım herşey hayırlısına ulaşır.

Sagol benosumm sen asıl aglamayi aksam kocam gelince gorrr simdi ona soylerken
Tabi benimki herzamanki gibii niye agliyosun ki canim sagolsun daha kac ay oldu ki falan dicek ama ben onun nekadar hevesle haber bekledigini bu ay adim gibi biliyorum.oyuzden uzuntum ikiye katlaniyor.Zaten doyasiya aglayamadim adetim gelince devam ederim artik
Birdaha adetim gecip de doktora gidip doktor kan testi yap demeyene kadar aslaa kan testi yapmiycammm

Canım yanındayız ve seni çok seviyoruz ama bi konuş sakince fevri davranma sakinliğinle onu çıldırt
yine gitmek istersen git arkadaşına

Hakkiniza en hayirlisi olsun cnm.. insallah yarin buraya civil civil gelirsin.Allaha emanet ol cnm..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…