Ağlayakta gözden mi olak???

Sen bilirsin canm insallah bu yaptigin onda kaybetme korkusuna sebep olur ve anlar yaptiklarini.Hayirlisi olsun herseyin uzme kendini o sana muhtac

Aklima ne geliyo biliyo musunuz
Ben daha once kan testine gittigimde adetim gecikmisti hani doktor istemisti.İste ozaman 1 saate cikar demislerdi ben 1 saat sonra gittigimde kiz demisti ki deger cok kucuk cikti alet bazen hata yapabiliyo doktor bey tekrarlayin dedi tekrardan yapiyoruz demisti
Yani diyorum ne biliimmm ayy kafayi yedim galiba.
Bunda yaziyor kan alma saati labaratuvara verilme saati ve rapor saati diye.rapor saati ile kan alma saati arasinda yarim saat varr yani yarim saatte cikmis oluyo??

Eki Görüntüle 961900
Aysem
Bilir bu referans degerler dogru mu sencee?

Canim benim her labarotuarin degeri farkli oluyor ama bu degerler bana biraz tuhaf geldi. Bu degerlerde 0-50 1 haftalik yaziyor.benimkinde 50 degerinin karsiligi 3 haftalikti. Benim degerde 60 cikmisti. Yaklasik 4 haftalik demislerdi.
Yalniz ben ilk defa boyle degerler goruyorum. 1 haftalik diye bisey yok ztn. Direk 3 yada 4 haftalik diyolar. Sen netten de arastirdin mi bu degerleri cnm

Evet zaten heryerde genelde verilen referans degerler ayni daha onceki 2 testimle karsilastirdim burdaki degerlerle alakasi yok bana da burdakiler bi garip geldi ben hala 0-5 arasi deger olmasi gereken kegatif sonucun tam olarak 0 olduguna kuşkuluyum.hadi cok kucuk degerleri 0 gosteriyor desek karsisinda referans degeri 0-5 yaziyo yani igneden dolayi 0 olmamasi gerekiyordu diye dusunuyorum
İste keske yarin yaptirsaydim da en azindan carsamba adet gunum ertesi gun olurdum
Biterdi simdi yarin da kafamda dönüp duracak bu

Bide farkettin mi 0,2-1 hafta diye bi aralik var o nasil biseyse ayrica 1 haftalik gebelik diye bisey mi varr

Benim kafama takilan idrar testi sonradan nasil pembelesti o. Bende saatlerce bekletirdim ama hic pembelesmezdi. Testi atmadiysan bi fotosunu koysana cnm.
Kan testi icin yorum yapamiorum canim. Sedonunda basina ayni olay geldi. Evde test yapti silik cizgi cikti sonra kana gitti 0.3 cikti.

Kizz gelir gelmezz gorunce sinirlendim cope artim
Allahim insallah yarin adet olurum da kurtulurumm bu bana ders olsunn öfffff

Kizz gelir gelmezz gorunce sinirlendim cope artim
Allahim insallah yarin adet olurum da kurtulurumm bu bana ders olsunn öfffff

Neyse canim daha uzerinde konusmayalim bence. Daha fazla yipratiyosun kendini. Arada ekstrem ornekler oluyor.benim gonlumden gecen ins seninkide bu ay oyle olur.bi yerlerde hata yapilmistir insallah. Onuda bekleyip gorecez.Allah hepimize bekleme sabri versin yelizimmm

Amin canm haklisinn boyle daha cok yipraniyorumm
Demekki bundan sonra ne belirtiye inanicam,ne vucudumda gecen aylardan farkli seyreden durumlara
Ne de idrar testlerine
Adet gecikene kadar gaza gelmek yokkkk

Yelizim uzulme artik hayirli degilmis demek zamani var canimin ici yapma boyle hadi toparlan
Benay bazi erkekler esek gelir okuz gider lafina koptum

Amin canm haklisinn boyle daha cok yipraniyorumm
Demekki bundan sonra ne belirtiye inanicam,ne vucudumda gecen aylardan farkli seyreden durumlara
Ne de idrar testlerine
Adet gecikene kadar gaza gelmek yokkkk
Iste biz kadinlarr,huyumuz kurusunn. Soyluyoruz soyluyoruz sonra yine aynisini yapiyoruzz sakinlik dogamizda yok arkadas,hemen cosmaya haziriz.
Ki bak beni kizlar bilir erken test yapmaya cok karsiyim. Korunmayi biraktigim ilk ay hayal kirikligi olmustu bendede. Kesin hamileyim diye kan testine gittim.0.1 deger cikmisti. O kadar umutluydumki o deger cok koymustu. Ama hala dayanamiyoruz iste

Şu değerlerden hiçç anlamıyorumm
kızlar çok sinir oldum benim oda varyaa yapılan parke beğenmiştik oraya bi geldi büyük baş
gerek yok dedi granit yerler ben mahvolurum orda yaaa iyice b.kunu çıkardı bu pisliklerrrn

bide eve geldim wc gittim çişimi yaptım kağıtla sildiim yaa kan vardı böle hani yumurtada minnacık leke olur yaa öle ı nekii

Yelizim uzulme artik hayirli degilmis demek zamani var canimin ici yapma boyle hadi toparlan
Benay bazi erkekler esek gelir okuz gider lafina koptum

Sosyalimm dur accik daha sindiremedim g.t olusumu :2: adamin cikti alip kagidi kendine cevirip bakmasi ve bana gelirkenki yuz ifadesini asla unutmam bidaha 76 gebelik testiyle onaylanmadan kan vermeye gitmez kim olsa benim yerimde

Benim sorun ettigim şey ne biliyomusun.Ameliyattan sonra doktor bana 4 ay vermisti.Sonrasinda hamile kalmazsan tedaviye baslicaz senin bian once hamile kalman lazim demisti.Bide ameliyat oldugum icin kalma sansin yuksek demisti ama olmadi iste 6 ay oldu.
Benim tuplerde tikaniklik ve tuplere gecisi engelleyen bi zar olusmustu o alindi ama neden hamile kalman gerekiyo dedi o kafama takildi.Ben en iyisi ilk firsatta erzuruma eski doktoruma gideyim

Canim bazen iliskiden sonra bendende bi kac damla kan gelebiliyor. Hele zorla olunca kesin gelio.dun aksam calisma oldu mu? Hemen aklina kotu seyler getirmee

Aaaa gerek yok mu dedii kizim sen de soylesene sana gore gerek yok sen oturmuyon tabi burda diyeee

Kiz kacinci gunuydu bugun adetinn

Benim teste baktım aynısı 5-50 1 haftalıkla baslıyo aysem

Bi sey olmaz cano olur arada oyle seyler yerleride hic kendine dert etme ufak bi isitici isini gorur

Hangi doktor iyiyse oba git canim kendini nasil hissedeceksen istersen asilama yapsinlar tup bebek yapsinlar bak bunlarin hepsi bizim icin er yada gec gelecek insallah bu gebisler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…