Ağlayakta gözden mi olak???

Canim bazen iliskiden sonra bendende bi kac damla kan gelebiliyor. Hele zorla olunca kesin gelio.dun aksam calisma oldu mu? Hemen aklina kotu seyler getirmee

Aaaa gerek yok mu dedii kizim sen de soylesene sana gore gerek yok sen oturmuyon tabi burda diyeee

Kiz kacinci gunuydu bugun adetinn

Evettt ama iliskinin üstünden 24 saat geçti kız nerdeyseee
damla değil bu sıvıyla karışık bişeydiii azıcıkkk

ayağımın altına tahta koycaklarmışşş du ben onlara yapacağımı biliyom bi geleydi şu sıpaa

14. Gün canım yum. Günü tahminen ama çalışma yok dün oldu yarın düşünüyom

Canim ameliyat oldugun doktor senin fizyolojinide iyi bildigi icin ona gitmelusin bencede. Ama niye oyle soyledi anlamadim.

Fundam bugun kacinci gununn

Sosyosum hosgeldin bende benosun o sozune cok guldum. Zaten benos arada gelio yorumlarinla son noktayi koyup karanlikta kayboluyor yine

Kız ne ısıtıcısııı adamlar aşırı pinti diyoruum iğrenç derecedeee bi kurtulsaaam
sizdende destek alsam bugün bırakacamm

Yaa normalde dr demeli eşinde bi yapsın hayrett

Ben o kanin zorlamayla olacagini dusunuyorum. Bazen kan icerde kalabilir ve ikinma halinde gelebilir. Bunu nettende arastirmistim. Yerlesmede olamaz onun icin cok erken.

14 dedik yaaaa:90:

Ben o kanin zorlamayla olacagini dusunuyorum. Bazen kan icerde kalabilir ve ikinma halinde gelebilir. Bunu nettende arastirmistim. Yerlesmede olamaz onun icin cok erken.

Yok kız erken bben yey bekledim yumurtluyon şuan çatladı haydi yatağaa

Benosum ayseme katiliyorum zorlanmadan olmustur bence de

Sosyalim isteyen olmadi napimmm.Ama benim esim kendi hastanelerinde yaptirmis 2011 yilinda herseyine baktirirken ona da baktirmis normal cikmis

Ama bu suanda gecerli gorulebilir mi onu bilmiyorum

Ben esime soylesem yapmazdii haa kesinn. Yada beni surundururduuu. Ben taniyorum malimi

Kızz ben şanslıyım o zamaan ben daha dr gitmeden dedi bende test yaptırcam 1 sseene oldu belki benden maynaklı

Ama onun bi ark var 5 sene olmadı çocukları sonra oldu o uzman olmuş buna akıl veriyodu hep o etkileddi kesinnn
bide taktik veriyoduu bunlarımı konuşuyosunuz yuh diyodumm

Oyle de canim 2 metre kar heryer buz ben istemedim gitmeyi kış geldiginden beri korkuyorumm

Benoş gelmedi daha laaaa
kendi hast derkeen

Hosbulduk kuzu ben sana laf atmadim mi hayret kafam 1 milyon su anda Yorgunluktan

Kız ne ısıtıcısııı adamlar aşırı pinti diyoruum iğrenç derecedeee bi kurtulsaaam
sizdende destek alsam bugün bırakacamm

Yaa normalde dr demeli eşinde bi yapsın hayrett

Isiticiyi sen alacan 50 69 bisey bi zahnet elek. Odesinler

Canim doktorlar 6 ay once yapilani bile kabul etmiyorlar sen 3 yildan bahsediyorsun bence istemeliler sen erzurumdaki doktora git hemde bu ay gittigine tekrar
Git bakalim

Benoş gelmedi daha laaaa
kendi hast derkeen

Fundos diyecegine benos dedi:)
Evt fundam sanslisin. Benimki cok kıldır.birseyi asla zorla yaptiramazsin.cildirtir seni. Ama kendi haline birakincada en iyisini yapar
Havalar biraz duzelince hemen git yelizimm. Ahh keske yakin olsaydi doktorrrr

Ben oyle seylere hic takilmam sosyalimm. Kim gorurse o yaziyor zaten
Simdi ayaklarinizi uzatin sicacik evinizdee

Ben oyle seylere hic takilmam sosyalimm. Kim gorurse o yaziyor zaten
Simdi ayaklarinizi uzatin sicacik evinizdee
Yarin icin corba koydum dudukluye onun salcasini falan katayim direk yataga gidecegim zaten, bizimkiyle dun biraz bozustukta

Kendi hastanesiii. Kocan hastanede falan mi calisti cnm yoksa hastanesi mi varr
Yeliz icin mi sordu Okudugumu anlamiyorum haa bende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…