Canim bazen iliskiden sonra bendende bi kac damla kan gelebiliyor. Hele zorla olunca kesin gelio.dun aksam calisma oldu mu? Hemen aklina kotu seyler getirmee
Aaaa gerek yok mu dedii kizim sen de soylesene sana gore gerek yok sen oturmuyon tabi burda diyeee
Kiz kacinci gunuydu bugun adetinn
Sosyalimm dur accik daha sindiremedim g.t olusumu :2: adamin cikti alip kagidi kendine cevirip bakmasi ve bana gelirkenki yuz ifadesini asla unutmambidaha 76 gebelik testiyle onaylanmadan kan vermeye gitmez kim olsa benim yerimde
Benim sorun ettigim şey ne biliyomusun.Ameliyattan sonra doktor bana 4 ay vermisti.Sonrasinda hamile kalmazsan tedaviye baslicaz senin bian once hamile kalman lazim demisti.Bide ameliyat oldugum icin kalma sansin yuksek demisti ama olmadi iste 6 ay oldu.
Benim tuplerde tikaniklik ve tuplere gecisi engelleyen bi zar olusmustu o alindi ama neden hamile kalman gerekiyo dedi o kafama takildi.Ben en iyisi ilk firsatta erzuruma eski doktoruma gideyim
Benim teste baktım aynısı 5-50 1 haftalıkla baslıyo aysem
Evetttama iliskinin üstünden 24 saat geçti kız nerdeyseee
damla değil bu sıvıyla karışık bişeydiii azıcıkkk
ayağımın altına tahta koycaklarmışşş du ben onlara yapacağımı biliyom bi geleydi şu sıpaa
14. Gün canım yum. Günü tahminen ama çalışma yok dün oldu yarın düşünüyom
Canim ameliyat oldugun doktor senin fizyolojinide iyi bildigi icin ona gitmelusin bencede. Ama niye oyle soyledi anlamadim.
Fundam bugun kacinci gununn
Sosyosum hosgeldin bende benosun o sozune cok guldum. Zaten benos arada gelio yorumlarinla son noktayi koyup karanlikta kayboluyor yine
Ben esime soylesem yapmazdii haa kesinn. Yada beni surundururduuu. Ben taniyorum malimiKız ne ısıtıcısııı adamlar aşırı pinti diyoruum iğrenç derecedeee bi kurtulsaaam
sizdende destek alsam bugün bırakacamm
Yaa normalde dr demeli eşinde bi yapsın hayrett
Ben o kanin zorlamayla olacagini dusunuyorum. Bazen kan icerde kalabilir ve ikinma halinde gelebilir. Bunu nettende arastirmistim. Yerlesmede olamaz onun icin cok erken.
Ben esime soylesem yapmazdii haa kesinn. Yada beni surundururduuu. Ben taniyorum malimi
Canim ameliyat oldugun doktor senin fizyolojinide iyi bildigi icin ona gitmelusin bencede. Ama niye oyle soyledi anlamadim.
Fundam bugun kacinci gununn
Sosyosum hosgeldin bende benosun o sozune cok guldum. Zaten benos arada gelio yorumlarinla son noktayi koyup karanlikta kayboluyor yine
Benosum ayseme katiliyorum zorlanmadan olmustur bence de
Sosyalim isteyen olmadi napimmm.Ama benim esim kendi hastanelerinde yaptirmis 2011 yilinda herseyine baktirirken ona da baktirmis normal cikmis
Ama bu suanda gecerli gorulebilir mi onu bilmiyorum
Hosbulduk kuzu ben sana laf atmadim mi hayret kafam 1 milyon su andaCanim ameliyat oldugun doktor senin fizyolojinide iyi bildigi icin ona gitmelusin bencede. Ama niye oyle soyledi anlamadim.
Fundamugun kacinci gununn
Kız ne ısıtıcısııı adamlar aşırı pinti diyoruum iğrenç derecedeee bi kurtulsaaam
sizdende destek alsam bugün bırakacamm
Yaa normalde dr demeli eşinde bi yapsın hayrett
Canim doktorlar 6 ay once yapilani bile kabul etmiyorlar sen 3 yildan bahsediyorsun bence istemeliler sen erzurumdaki doktora git hemde bu ay gittigine tekrarBenosum ayseme katiliyorum zorlanmadan olmustur bence de
Sosyalim isteyen olmadi napimmm.Ama benim esim kendi hastanelerinde yaptirmis 2011 yilinda herseyine baktirirken ona da baktirmis normal cikmis
Ama bu suanda gecerli gorulebilir mi onu bilmiyorum
Benoş gelmedi daha laaaa
kendi hast derkeen
Kendi hast ne kiz:26:Benoş gelmedi daha laaaa
kendi hast derkeen
Hosbulduk kuzu ben sana laf atmadim mi hayret kafam 1 milyon su andaYorgunluktan
Isiticiyi sen alacan 50 69 bisey bi zahnet elek. Odesinler
Canim doktorlar 6 ay once yapilani bile kabul etmiyorlar sen 3 yildan bahsediyorsun bence istemeliler sen erzurumdaki doktora git hemde bu ay gittigine tekrar
Git bakalim
Kendi hast ne kiz:26:
14 dedik yaaaa:90:
Yarin icin corba koydum dudukluye onun salcasini falan katayim direk yataga gidecegim zaten, bizimkiyle dun biraz bozustuktaBen oyle seylere hic takilmam sosyalimm. Kim gorurse o yaziyor zaten
Simdi ayaklarinizi uzatin sicacik evinizdee
Yeliz icin mi sorduKendi hastanesiii. Kocan hastanede falan mi calisti cnm yoksa hastanesi mi varr
Kiz fundos elin dursa ayagin durmuyor ayagin dursaNe vuruyosunn gormedim bbe
Sosyoss fundos beni dovduukes cezasiniii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?