Yarin icin corba koydum dudukluye onun salcasini falan katayim direk yataga gidecegim zaten, bizimkiyle dun biraz bozustukta
Yeliz icin mi sorduOkudugumu anlamiyorum haa bende
Kiz fundos elin dursa ayagin durmuyor ayagin dursa
Elin durmuyor hic vurulur mu oyle ya minnosunu uzersen
Alttan almayacagim bu sefer uzayabildigi yer kadar uzatacam aysemmmBen yeliz diye okunuzuyla ugoksa yanlis mi okuyorizde cuma bozustuk ama sonrasinda hic sallamadim hicbirsey olmamis gibi keyfime baktim deli oldusonra geldi ozur diledi. Hep boyle yapicaksin bunlarada het zaman tutamiyorum kendimi iste
Sizde cok uzatmayinn
Alttan almayacagim bu sefer uzayabildigi yer kadar uzatacam aysemmm
Yorulmusum zaten is yerinde kimsenin naziyla nuzuy
Ugrasamam
Ne vuruyosunn gormedim bee
Sosyoss fundos beni dovduukes cezasiniii
Yarin icin corba koydum dudukluye onun salcasini falan katayim direk yataga gidecegim zaten, bizimkiyle dun biraz bozustukta
Yeliz icin mi sorduOkudugumu anlamiyorum haa bende
Kendi hastanesiii. Kocan hastanede falan mi calisti cnm yoksa hastanesi mi varr
Amin canimmmSeni cok kizdirmis demekki,o zaman surundurrr canim.
Ahh bu erkeklerr omurlerimizi yedilerr ama yinede Allah basimizdan eksik etmesin onlariiii
Afiyet olsunKizlar benimki geliomus.masayi hazirlayayim gelirim yine. Opuyorum hepiniziii
Hu huu bu gece dedikodu gecesi deseneHe kiz kendi hast.
Evet abisiyle ortak hastaneleri vardi once tip merkezi sonra hastane yapmislar.gecen sene de devlete sattilar kadin dogum ve cocuk hast oldu simdi
Iyi hadi sen kurtarmissin bizim evde cit yokİzmirden bi komşu kızı var boşanıyomuş buna kerdeşi sölemiş bende kızla samimiydim severdim çok üzüldümm
dedimki senin bacında müjde verir gibi yetiştirdi dimi ne alaka diyo
dedim herkes ondan bekliyodu yaa (sorunlu bir evliliği var) gün doğdu onada
Tabi savunmaya geçtiii ama uzamadı giderken öptü gitti gene
Iyi hadi sen kurtarmissin bizim evde cit yok
Yoo olmuyooo memnunum hayatimdanÇok sıkıcı oluyo ölee
lizim naptı acabaa:26:
Amaninnnn kacin yelizzz geldiFundos ben de bisey oldu sandimm yine gardaş meselesihep ayniii
Biz de yemek yedikk ben agladim agladim sonra aklima geldi yumdan sonraki 4-5 inci gunler calisma olmadi ya bunun yuzunden ona sardim oyizden olmadi diyee
Bu ay sende test yaptircan dedim hemen evet dedi sıkıyosa hayir desin etlerini yolarim onunn
Amin canimmm
Afiyet olsun
Hu huu bu gece dedikodu gecesi desenefundosss:)) yelizimm tamda satacak zamani bulmuslar
Ticaret iside zor be kuzu esinde senin gibi muhendis mi kizzEvet sosyalimm satmamis olsalarr simdii kan testi yapmaya hastaneye gitmezdim onlar gelirdi dermişimm
Yok kizz cok yipratici bi is hastane isi gerci sonu daha yipratici oldu ortak parayi alip bi gecede vınn butun borclar borclular benimkinin tepesine tabii
Benim onceki doktor da iste bunlarin hastanede calisiyomuss esim gelmiyodu oyuzden ona gittigimde
Geliyor simdi 5 kardesssssKasiklarimda igne batmasi gibi biseyler oluyoo
Fundos ben de bisey oldu sandimm yine gardaş meselesihep ayniii
Biz de yemek yedikk ben agladim agladim sonra aklima geldi yumdan sonraki 4-5 inci gunler calisma olmadi ya bunun yuzunden ona sardim oyizden olmadi diyee
Bu ay sende test yaptircan dedim hemen evet dedi sıkıyosa hayir desin etlerini yolarim onunn
Ticaret iside zor be kuzu esinde senin gibi muhendis mi kizz
Geliyor simdi 5 kardesssss
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?