Ağlayakta gözden mi olak???

Yarin icin corba koydum dudukluye onun salcasini falan katayim direk yataga gidecegim zaten, bizimkiyle dun biraz bozustukta

Yeliz icin mi sordu Okudugumu anlamiyorum haa bende

Ben yeliz diye okudum.yoksa yanlis mi okudum
Bizde cuma bozustuk ama sonrasinda hic sallamadim hicbirsey olmamis gibi keyfime baktim deli oldu sonra geldi ozur diledi. Hep boyle yapicaksin bunlarada het zaman tutamiyorum kendimi iste
Sizde cok uzatmayinn

Alttan almayacagim bu sefer uzayabildigi yer kadar uzatacam aysemmm
Yorulmusum zaten is yerinde kimsenin naziyla nuzuy
Ugrasamam

Ne vuruyosunn gormedim bee
Sosyoss fundos beni dovduu kes cezasiniii

Yarin icin corba koydum dudukluye onun salcasini falan katayim direk yataga gidecegim zaten, bizimkiyle dun biraz bozustukta

Yeliz icin mi sordu Okudugumu anlamiyorum haa bende

Ayşemmmm has arkadaşımmmm
kızzzz bende çorba attım düdüklüye miisss gibi olduuu
içeyim uzatacam ayaklarımı ohhhh
yalnız bizde benimki gelir gelmez atıytıkkkk
spora gitsin anlatacaam

Seni cok kizdirmis demekki,o zaman surundurrr canim.
Ahh bu erkeklerr omurlerimizi yedilerr ama yinede Allah basimizdan eksik etmesin onlariiii
Amin canimmm

Kizlar benimki geliomus.masayi hazirlayayim gelirim yine. Opuyorum hepiniziii
Afiyet olsun

He kiz kendi hast.
Evet abisiyle ortak hastaneleri vardi once tip merkezi sonra hastane yapmislar.gecen sene de devlete sattilar kadin dogum ve cocuk hast oldu simdi
Hu huu bu gece dedikodu gecesi desene fundosss:)) yelizimm tamda satacak zamani bulmuslar

Son düzenleme:
İzmirden bi komşu kızı var boşanıyomuş buna kerdeşi sölemiş bende kızla samimiydim severdim çok üzüldümm
dedimki senin bacında müjde verir gibi yetiştirdi dimi ne alaka diyo
dedim herkes ondan bekliyodu yaa (sorunlu bir evliliği var) gün doğdu onada
Tabi savunmaya geçtiii ama uzamadı giderken öptü gitti gene

Iyi hadi sen kurtarmissin bizim evde cit yok

Fundos ben de bisey oldu sandimm yine gardaş meselesi hep ayniii
Biz de yemek yedikk ben agladim agladim sonra aklima geldi yumdan sonraki 4-5 inci gunler calisma olmadi ya bunun yuzunden ona sardim oyizden olmadi diyee
Bu ay sende test yaptircan dedim hemen evet dedi sıkıyosa hayir desin etlerini yolarim onunn

Amaninnnn kacin yelizzz geldi

Amin canimmm

Afiyet olsun

Hu huu bu gece dedikodu gecesi desene fundosss:)) yelizimm tamda satacak zamani bulmuslar

Evet sosyalimm satmamis olsalarr simdii kan testi yapmaya hastaneye gitmezdim onlar gelirdi dermişimm
Yok kizz cok yipratici bi is hastane isi gerci sonu daha yipratici oldu ortak parayi alip bi gecede vınn butun borclar borclular benimkinin tepesine tabii
Benim onceki doktor da iste bunlarin hastanede calisiyomuss esim gelmiyodu oyuzden ona gittigimde

Ticaret iside zor be kuzu esinde senin gibi muhendis mi kizz
Kasiklarimda igne batmasi gibi biseyler oluyoo
Geliyor simdi 5 kardesssss

Buarada ben esime eve gelince ben bugun hastaneye gittim kan verdim negatif falan diye anlattim.Bana verdigi ilk tepki:cantama yoneldi hemen kagida bakacak şaka yapiyorum diye umdu.Cok uzuldu cunku o da cok umutluydu bu ay

Son düzenleme:

he kızzz
hemen evetmi dedii hahh şöleee
kız biz hergün yapmıştık çalışmada nooldu 10 küsür yum. Bittane tutmadıı
şans kısmet hayırlısı ne bileem
biz sıyırmışız kız hep aklımızda ondan
Olmuyo haa

Ticaret iside zor be kuzu esinde senin gibi muhendis mi kizz

Geliyor simdi 5 kardesssss

Hayirr kigiizzz benimki lise mezunu okuyamamiş garibim vaktini ticarete harcamis kucuk yaşta,ben okusam benden bi b.k olmazdi ben de vakit kaybetmedim diyo
Ama Ayni meslegi yapiyoruz o 10 senedir falan muteahhitlik yapio kamu binalari uzerine ihaleler falan yanii

Kigiizzz al iste bu en buyuk kaniti degil mi bakk belirti desen dibine kadar belirti amaaa kaata bak sen kaata essek kadar 0 yaziyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…