Ağlayakta gözden mi olak???

Buarada ben esime eve gelince ben bugun hastaneye gittim kan verdim negatif falan diye anlattim.Bana verdigi ilk tepki:cantama yoneldi hemen kagida bakacak şaka yapiyorum diye umdu.Cok uzuldu cunku o da cok umutluydu bu ay

en büyük hayalim kocişe hamileyimmm demekkkkk
inşallah yelizim çok kısa zaman sonraa

Evet benim ki de simdi oyle diyo sen artik bunla yatip bunla kalkiyosun ondan olmuyo diyoo
Biz evliyiz heralde sevisecez yatacaz kalkacaz yani bu gorev degil ki eninde sonunda olcak diyoo

Kızzz onlar çok bilgili oluyooo benim patron lisede okumamışş ama çok bilgilii tecrübesi bi çok mühendisten iyidir eminim enişteminn

Evet benim ki de simdi oyle diyo sen artik bunla yatip bunla kalkiyosun ondan olmuyo diyoo
Biz evliyiz heralde sevisecez yatacaz kalkacaz yani bu gorev degil ki eninde sonunda olcak diyoo

aynı benimkinin laflaaar
kafayı yedin diyo bana

yeliz33832875 .!.:
Buarada ben esime eve gelince ben bugun hastaneye gittim kan verdim negatif falan diye anlattim.Bana verdigi ilk tepki:cantama yoneldi hemen kagida bakacak şaka yapiyorum diye umdu.Cok uzuldu cunku o da cok umutluydu bu ay
Oyy kuzum kiyamam yaa zaten moralim bozuk aglayacam haa

kiz zaten kafasi calisan adam ticarete atilir malngibi okumaz bizim gibi belirti kelimesini sana yasakliyorum
en büyük hayalim kocişe hamileyimmm demekkkkk
inşallah yelizim çok kısa zaman sonraa

Al iste agladimmm

Stress yapmadan duramiyoruz ki anam bizz

Kızzz onlar çok bilgili oluyooo benim patron lisede okumamışş ama çok bilgilii tecrübesi bi çok mühendisten iyidir eminim enişteminn

İnsaat ve muhendislik bilgisinin benden 10 kat iyi oldugu kesinn kiz ben onun işçisiydim zatenn maaşlı onun PTT binasinda santiye sefiydim istee zaten son 3 ay parami vermedi hala benle dalga geciyo senin bana yaptiracagin masrafi ben baştan karsiladım diyo

Son düzenleme:

Kız helal olsun haaaa

ya kızlar sağ kasığım felakettt sancı yapıyo sanırım yum. Çatlıyo haa:18:
bu geece bişey yok kaçırırmıyım aceppp
dünkiler kafidir dimii

bu arada başka bi sayfada ajanlık yapıyoduuuuum:44::44:

Yelizim uzulme artik hayirli degilmis demek zamani var canimin ici yapma boyle hadi toparlan
Benay bazi erkekler esek gelir okuz gider lafina koptum

Kasiklarimda igne batmasi gibi biseyler oluyoo

Beni bunlardan kurtar aglama duvari yaptilar burayii

Ayy anam bi yerinizde durun yaw oku oku bugün canım çıktı.. Dişçiye gittim orda okumaya çalışmıştım raz lizime yorum yaptım kaçtım

Sosyalim valla kusura bakmasınlar ama bazen gerçekten tabiri caizse ökü gibi olıyorlar anlama dinleme sıfır

Ayşemm beni bıraksan burdan çıkmamda işte iş elvermiyo olayları kaçırıp sonradanda yorum yapınca olmuyo kaçıyo

Kızz yelizz halaa sen belirti peşimde misin he. Kız bugün sen boyumun ölçüsünü aldım yok bi daha kan tahlili demedin mi ? Daha bu neyin kafası

Eşin için ama üzüldüm çünkü onlar bizim gibi değiller..
Fundacım bende senin gibi eşime hamileyim haberini vermeyi çok istiyorum ama kısmet bakalım ne zaman ?

Sosyalll yettim gari kız. Sende mi bozuştun.. Bizde bugün bozuştuk

Herkes bi hallerde zaten

Bozuşan bozuşana
yanağımda kocaman sivilce çıktı sağ kasığım feci ağrıyo ağlamak istiyorummmm
yaaa nolur dünki spoşlar şimdi kavuşsuuun
keyke bi cihaz olsada görsekkk

Ohoooo benay gelene kadaaar

Okuyom ben

Siz gibi tabletten ce pc den yaZmıyorum telden yazıyorum ben Q klavyede zorlanıyorum canım

Kız var ya yeliz ile yarışıyorsunuz bi biriniz bi biriniz belirti delileri
İnce eleyip sık dokuyanlat bırakın akışına olacağı varsa zaten olur kız sen ister 5 gün yap ister 1 gün

Bizde bu pimpiriklik olduğu sürece zor kızlar

Kacirmazsin yavrum daha o catliyoo gece catlasa yarin geceye kadar vaktin var
Buarada doktor bana dedi ki kuzey yarim kurede yasayan kadinlarda kendiliginden yumurtlama genellikle aksam 7-sabah 7 arasinda olurr

Bozuşan bozuşana
yanağımda kocaman sivilce çıktı sağ kasığım feci ağrıyo ağlamak istiyorummmm
yaaa nolur dünki spoşlar şimdi kavuşsuuun
keyke bi cihaz olsada görsekkk

Fundos bizim torunlar yumurtayla spermi kendi ev ortamlarinde dolleyip rahme yerlestirecekler bak görr

Kiz benoss dalga geciomm yani belirtilerin nekadar tırt oldugu kanitlanmi olduu

Benosum evett pimpiriklikk yuzunden benim yumurtalarim ezik olduu bi b.ka yaramiyolarr

O zaman riske atmayıppp sabaha karşı kocişi uyandırimmmm
ama dr haftada 2 yeter dedi haklısın benoşşş
tutsaydı geçen ay tutiaardı saatliydi bide

Benim ki biraz once meyve getirdi ama kararliyim barismayacagimmm

O zaman riske atmayıppp sabaha karşı kocişi uyandırimmmm
ama dr haftada 2 yeter dedi haklısın benoşşş
tutsaydı geçen ay tutiaardı saatliydi bide

Yelizcim bi sen değilsin ki pimpirikli burdaki hemen hemen herkes öle
Öle düşünme bi yerde bi eksiklik var ama ne işte onu bilmem zor :)

Fundam sen doktora bakma sen elinden geleni yap olursa olur ama sabah kalkıp yapmakta zor be ben töbe ıykuyu bölüpte yapamam arkadaş bide sınra işe git
Yaparsan kız helal olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…