Buarada ben esime eve gelince ben bugun hastaneye gittim kan verdim negatif falan diye anlattim.Bana verdigi ilk tepki:cantama yoneldi hemen kagida bakacak şaka yapiyorum diye umdu.Cok uzuldu cunku o da cok umutluydu bu ay
he kızzz
hemen evetmi dediihahh şöleee
kız biz hergün yapmıştık çalışmada nooldu 10 küsür yum. Bittane tutmadıı
şans kısmet hayırlısı ne bileem
biz sıyırmışız kız hep aklımızda ondan
Olmuyo haa
Hayirr kigiizzz benimki lise mezunuokuyamamiş garibim vaktini ticarete harcamis kucuk yaşta,ben okusam benden bi b.k olmazdi ben de vakit kaybetmedim diyo
Ama Ayni meslegi yapiyoruz o 10 senedir falan muteahhitlik yapio kamu binalari uzerine ihaleler falan yanii
Kigiizzz al iste bu en buyuk kaniti degil mi bakk belirti desen dibine kadar belirti amaaa kaata bak sen kaata essek kadar 0 yaziyor
Evet benim ki de simdi oyle diyo sen artik bunla yatip bunla kalkiyosun ondan olmuyo diyoo
Biz evliyiz heralde sevisecez yatacaz kalkacaz yani bu gorev degil ki eninde sonunda olcak diyoo
Oyy kuzum kiyamam yaa zaten moralim bozuk aglayacam haayeliz33832875 .!.:Buarada ben esime eve gelince ben bugun hastaneye gittim kan verdim negatif falan diye anlattim.Bana verdigi ilk tepki:cantama yoneldi hemen kagida bakacak şaka yapiyorum diye umdu.Cok uzuldu cunku o da cok umutluydu bu ay
kiz zaten kafasi calisan adam ticarete atilir malngibi okumaz bizim gibiHayirr kigiizzz benimki lise mezunuokuyamamiş garibim vaktini ticarete harcamis kucuk yaşta,ben okusam benden bi b.k olmazdi ben de vakit kaybetmedim diyo
Ama Ayni meslegi yapiyoruz o 10 senedir falan muteahhitlik yapio kamu binalari uzerine ihaleler falan yanii
Kigiizzz al iste bu en buyuk kaniti degil mi bakk belirti desen dibine kadar belirti amaaa kaata bak sen kaata essek kadar 0 yaziyor
en büyük hayalim kocişe hamileyimmm demekkkkk
inşallah yelizim çok kısa zaman sonraa
Evet benim ki de simdi oyle diyo sen artik bunla yatip bunla kalkiyosun ondan olmuyo diyoo
Biz evliyiz heralde sevisecez yatacaz kalkacaz yani bu gorev degil ki eninde sonunda olcak diyoo
Kızzz onlar çok bilgili oluyooo benim patron lisede okumamışş ama çok bilgilii tecrübesi bi çok mühendisten iyidir eminim enişteminn
Beni bunlardan kurtar aglama duvari yaptilar burayii
Kigiiizzzz napakkk alla allaaaa
İnsaat ve muhendislik bilgisinin benden 10 kat iyi oldugu kesinnkiz ben onun işçisiydim zatenn maaşlı onun PTT binasinda santiye sefiydim istee zaten son 3 ay parami vermedi hala benle dalga geciyo senin bana yaptiracagin masrafi ben baştan karsiladım diyo
Aglamayin uzulmeyin bananeeee
Yelizim uzulme artik hayirli degilmis demek zamani var canimin ici yapma boyle hadi toparlan
Benay bazi erkekler esek gelir okuz gider lafina koptum
Canim ameliyat oldugun doktor senin fizyolojinide iyi bildigi icin ona gitmelusin bencede. Ama niye oyle soyledi anlamadim.
Fundam bugun kacinci gununn
Sosyosum hosgeldin bende benosun o sozune cok guldum. Zaten benos arada gelio yorumlarinla son noktayi koyup karanlikta kayboluyor yine
Kasiklarimda igne batmasi gibi biseyler oluyoo
Beni bunlardan kurtar aglama duvari yaptilar burayii
Kız helal olsun haaaa
ya kızlar sağ kasığım felakettt sancı yapıyo sanırım yum. Çatlıyo haa:18:
bu geece bişey yok kaçırırmıyım aceppp
dünkiler kafidir dimii
bu arada başka bi sayfada ajanlık yapıyoduuuuum:44::44:
Ohoooo benay gelene kadaaar
Kız helal olsun haaaa
ya kızlar sağ kasığım felakettt sancı yapıyo sanırım yum. Çatlıyo haa:18:
bu geece bişey yok kaçırırmıyım aceppp
dünkiler kafidir dimii
bu arada başka bi sayfada ajanlık yapıyoduuuuum:44::44:
Ayy anam bi yerinizde durun yaw oku oku bugün canım çıktı.. Dişçiye gittim orda okumaya çalışmıştım raz lizime yorum yaptım kaçtım
Sosyalim valla kusura bakmasınlar ama bazen gerçekten tabiri caizse ökü gibi olıyorlar anlama dinleme sıfır
Ayşemm beni bıraksan burdan çıkmamda işte iş elvermiyoolayları kaçırıp sonradanda yorum yapınca olmuyo kaçıyo
Kızz yelizz halaa sen belirti peşimde misin he. Kız bugün sen boyumun ölçüsünü aldım yok bi daha kan tahlili demedin mi ? Daha bu neyin kafası
Eşin için ama üzüldüm çünkü onlar bizim gibi değiller..
Fundacım bende senin gibi eşime hamileyim haberini vermeyi çok istiyorum ama kısmet bakalım ne zaman ?
Sosyalll yettim gari kız. Sende mi bozuştun.. Bizde bugün bozuştuk
Herkes bi hallerde zaten
Bozuşan bozuşana
yanağımda kocaman sivilce çıktı sağ kasığım feci ağrıyo ağlamak istiyorummmm
yaaa nolur dünki spoşlar şimdi kavuşsuuun
keyke bi cihaz olsada görsekkk
Okuyom ben
Siz gibi tabletten ce pc den yaZmıyorum telden yazıyorum ben Q klavyede zorlanıyorum canım
Kız var ya yeliz ile yarışıyorsunuz bi biriniz bi biriniz belirti delileri
İnce eleyip sık dokuyanlat bırakın akışına olacağı varsa zaten olur kız sen ister 5 gün yap ister 1 gün
Bizde bu pimpiriklik olduğu sürece zor kızlar
Benim ki biraz once meyve getirdiAyy anam bi yerinizde durun yaw oku oku bugün canım çıktı.. Dişçiye gittim orda okumaya çalışmıştım raz lizime yorum yaptım kaçtım
Sosyalim valla kusura bakmasınlar ama bazen gerçekten tabiri caizse ökü gibi olıyorlar anlama dinleme sıfır
Ayşemm beni bıraksan burdan çıkmamda işte iş elvermiyoolayları kaçırıp sonradanda yorum yapınca olmuyo kaçıyo
Kızz yelizz halaa sen belirti peşimde misin he. Kız bugün sen boyumun ölçüsünü aldım yok bi daha kan tahlili demedin mi ? Daha bu neyin kafası
Eşin için ama üzüldüm çünkü onlar bizim gibi değiller..
Fundacım bende senin gibi eşime hamileyim haberini vermeyi çok istiyorum ama kısmet bakalım ne zaman ?
Sosyalll yettim gari kız. Sende mi bozuştun.. Bizde bugün bozuştuk
Herkes bi hallerde zaten
Fundos bizim torunlar yumurtayla spermi kendi ev ortamlarinde dolleyip rahme yerlestirecekler bak görr
Kiz benoss dalga geciomm yani belirtilerin nekadar tırt oldugu kanitlanmi olduu
Benosum evett pimpiriklikk yuzunden benim yumurtalarim ezik olduu bi b.ka yaramiyolarr
O zaman riske atmayıppp sabaha karşı kocişi uyandırimmmm
ama dr haftada 2 yeter dedi haklısın benoşşş
tutsaydı geçen ay tutiaardı saatliydi bide
Benim ki biraz once meyve getirdiama kararliyim barismayacagimmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?