Ağlayakta gözden mi olak???

Ayy evet yaa ağzını yüzünü yıkamadan wc giitmeden amaaan zır iş hem akar giderrr
kız yee trip atma sosyal aaa
amaan napıyosunda kıskanıyo buda yaaa

Ayy evet yaa ağzını yüzünü yıkamadan wc giitmeden amaaan zır iş hem akar giderrr
kız yee trip atma sosyal aaa
amaan napıyosunda kıskanıyo buda yaaa
Yedim zaten sonra kaldigim yerden devam ediyorum kusmeye , benim ki kiskanclik yuzunden olmadi kiz benayin ki kiskanmis benayi

Ben de konusarak.hayatta susamam huyum degil :) guya kendimi odaya kapatirim ama 10 dkda bi gidip konusup konusup dır dır dır kapiyi carparimm 10 dk sonra bidaha hirsimi alamiom kii
Konusmak daha cok yipratir seni bi de konustukca batarsin bak ben hoslanmadigim birsey olursa soylerim ve susarim karsimdaki de acildikca acilir hic olmadik seyler soyler boylece elimde bi daha ki tartismada daha fazla koz bulunur

Konusmak daha cok yipratir seni bi de konustukca batarsin bak ben hoslanmadigim birsey olursa soylerim ve susarim karsimdaki de acildikca acilir hic olmadik seyler soyler boylece elimde bi daha ki tartismada daha fazla koz bulunur

Kigiiizzz bi de bana dionuz fena diyee bu nasil bi stratejii aboooo korktummm

Kızlar bende uyuyakalmışım gene :))

Sinirliyim ya sızmışım resmen

Sosyal valla napcaz bu kıskançlığı bende merak ediyorum. Zaten bu huyu olmasa biz hiç tartışmıycaz ama gel gör ki olmuyo

Olduuuuuuuuuuuuuuuuuu gözlerime inanamıyorum vuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
Sizi karşılayayım kızlar buyrummm hoşgeldiniz günaydınnnnnnnnnn

Ben regl oldummmmmmmmm bugün 3. günüm eşim de normale döndü durup dururken.. herşey eskisi gibi hatta öyle şirin ki dün gece dedi ki şimdi adetin bitince mi yapcaz nasıl olcak ben de anlattım böyle böyle diye çok da istiyo balım ya.. Ay çok havadis birikti sizlerde ne var ne yok? O kadar deli oldum ki 3-4 gündür.. Sizleri okuyorum bişi diyemiyorum sanki dilimi elimi bağlamışlar gibi çok sinir bir durumdu :)))

Kızlar bende uyuyakalmışım gene :))

Sinirliyim ya sızmışım resmen

Sosyal valla napcaz bu kıskançlığı bende merak ediyorum. Zaten bu huyu olmasa biz hiç tartışmıycaz ama gel gör ki olmuyo

her güzelin bi kusuru oluyor demek ki kuzu ne yapacaksın ölemisin öldüremisin

günaydın peri hoşgeldinn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…