canııııım nasılsın ne yaptın görüştünmü gizlimi gittin çok merak ettim bütün gecee:18:
ne yaptın kuzu nasılsın :26:
Günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
çok sevindim pericannnnnn
arka kapıdan çıktım arabanın arkasından görmeden sıvıştım koşa koşa gittim. mesaj attım bekleme ben gelmicem diye. konuşalım bi falan diye msj attı hiç cevap vermedim. arkadaşıma gittim annemlere gidip ortalığı karıştırmasın diye de annemlerde değilim diye mesaj attım. bikaç saat kıvrandırdım hiç cevap vermedim ama tahmin etti tabi nerde oldugumu arkadaşıma soruyo lizim ordamı diye. en sonunda rahat bıraksın diye dedim nerde oldugumu bu seferde oraya geliyim konuşalım bi diye tutturdu. en son huzur ver biraz sakin güzel bi ortamda rahatlayım yeter artık dedim sonra sesi kesildi. işte şimdide işe geldim konuşmadık hiç. bugün ne olur bilmiyorum.
içim sıkılıyo hiç dinlenmiş hissetmiyorum kendimi heryerim ağrıyo sanki
arka kapıdan çıktım arabanın arkasından görmeden sıvıştım koşa koşa gittim. mesaj attım bekleme ben gelmicem diye. konuşalım bi falan diye msj attı hiç cevap vermedim. arkadaşıma gittim annemlere gidip ortalığı karıştırmasın diye de annemlerde değilim diye mesaj attım. bikaç saat kıvrandırdım hiç cevap vermedim ama tahmin etti tabi nerde oldugumu arkadaşıma soruyo lizim ordamı diye. en sonunda rahat bıraksın diye dedim nerde oldugumu bu seferde oraya geliyim konuşalım bi diye tutturdu. en son huzur ver biraz sakin güzel bi ortamda rahatlayım yeter artık dedim sonra sesi kesildi. işte şimdide işe geldim konuşmadık hiç. bugün ne olur bilmiyorum.
Sağol canım benim ben de çoık sevindim...
Kuzum hayırdır ne oldu ben haber de alamadım buralardan :26:
eşim beni artık dayanamayacağım noktaya getirdi. bende eve gitmedim dün burnu sürtsünsün pişman olsun istedim. olmazsada geri dönülmez bi yola girdik. kararttım gözümü
eşim beni artık dayanamayacağım noktaya getirdi. bende eve gitmedim dün burnu sürtsünsün pişman olsun istedim. olmazsada geri dönülmez bi yola girdik. kararttım gözümü
bugün evime gidicem tabiki konuşalım derse konuşurum da ama hiç ders almamış bi şekilde hala beni suçlamaya kalkarsa toplarım çantamı çıkar giderim. yok ders almış bi hali varsada o evden taşınıcam. bütün akrabaları ailesi dört bi yanımızı sarmış durumda. bide ailesi taşınıyo bizim evin etrafından ev arıyolar hep. ben o evi tutarken şart koşmuştum akrabaların huzurumu bozmaya başlarsa bu evden taşınıcaz diye o da söz vermişti. uzakta olmak en rahatı kafam rahat olur. durmadan arayıp hadi bize gelin diyemezler en azından.
neyse kızlar biraz sizle kafamı dağıtayımm hadii benim konu kapansın akşama kadar düşünmeyim en azından. sizle rahatlıyorum benn
buraya yazdıkça rahatlarsın canım öyle düşünme bizde elimizden geldiğimizce yardımcı olmaya çalışırız
canımm teşekkür ederim. inanki bi arkadaşım bide sizden başka kimseyle paylaşamadım. buraya da yazmasam rahatlayamazdım.
bugün evime gidicem tabiki konuşalım derse konuşurum da ama hiç ders almamış bi şekilde hala beni suçlamaya kalkarsa toplarım çantamı çıkar giderim. yok ders almış bi hali varsada o evden taşınıcam. bütün akrabaları ailesi dört bi yanımızı sarmış durumda. bide ailesi taşınıyo bizim evin etrafından ev arıyolar hep. ben o evi tutarken şart koşmuştum akrabaların huzurumu bozmaya başlarsa bu evden taşınıcaz diye o da söz vermişti. uzakta olmak en rahatı kafam rahat olur. durmadan arayıp hadi bize gelin diyemezler en azından.
böyle konular herkese anlatılmıyor maalesefaslında buranın en iyi yanı herkesin aynı dertleri zaman zaman yaşayıp ders çıkararak karşıdakine önerilerde bulunabileceği bir yer iyi ki var burası ve iyi ki sizde varsınız tabi ki
kız baksana ne dicemmm
benim eşimin ailesi izmirde oturuyo bizde istanbulda ama teyzeleri ile aynı semtteyiz çok yakınız 4 teyze sonra kuzenler dahada var akrabaları önceleri sürekli ararlardı eşime işi düşünce gel götür yap et ben artık bıkmıştım ve nişanlılıktan başladı bizim kavgalar baktım hep onlar yüzündeeen
ve ben istemedikçe onlara daha bi bağlandı kaybeden ben oluyodum
sonra bi takdik geliştirdim
o demeden ben dedim heppp hadi teyzeye gidelim
sonra noldu biliyomusun yaa yok yaaa ne işimiz var bıktı istemedi inan çok işe yarıyor
hee bide bazen yakın olmak çok iyi oluyor akşam arıyolar şunu yapıyoruz bugün bizdesiniz tamam diyorum işime geliyorrr
yada sıkıldık hadi çaya gidelim diyorum bazen o istemiyo bazen ben ama ortak karar alıyoruz ve o benden fazla eleştiriyo artık
anası telde diyo bazen niye gitmiyosunuz filan ağzının payını veriyo hemen
taşınmak çok zordur yaaa evinide seviyosan gerçekten şimdi kalkışma böle bi işe ekstra masraf hep
ama ailene işine yakın seveceğin bi yer ufaktanda bakmaya başlayabilirsin sevmiyosan
evimi çokk seviyorum. herkes hayran bende hayranım. zaten o semtte oturmamın tek sebebi evin beni büyülemiş olması.
aslında biraz daha ağırlaşınca veya bebek olunca tutturamaz sürekli şuraya gidelim buraya gidelim diye. kayınvalideminde yakın olması lazım annem uzak birinin yakın olması gerek. mantıklı düşünememişim sen haklısın fundam.
olmadı cadı gelin olurum sevmesinler beni o zaman birlikte olmak istemezler
Evet canim secilmedin ama ben yakistirdim hemen alinma kizz
Yeni geldim hemen bakiyorum canim
Himm insallah gec dollemne olmustur canim
kiz yapmayi unuttuk herhalde biz gelmiyor baksana minikler
Gecmis sayfalarda bi yerde canim dun aksam sectik sana ajan dedim
aynı tas aynı hamam sende ne var yok gerçi okuduk yasaklamaları
anam girmesiyle çıkması bi olmuş
sosyalim,sedocan nasılsınız kızlar
sedommm özledim amaaaa
yelommmmmmmm vallaha ağlayacağım var zatennn sende tetikledin gözlerim doldu inankiiiiiiii
hemen çık ve eve koş dikkatli, git ama evde konuşalım hay ben böle işin taaaaaa
ulen niye biz tutturamıyoz yawwwww
boşuna umut boşuna hayal boşuna belirti
ajan seçilmişiiimm:82:
canım bütün gün bayanla aynı b.sayardayız arada wc gittiğinde hemen bakıyorum işim yoksa o yüzden yazıp çıktım
canım sende iyisindir inşallahh
fundoşumm bende özledimm bide iyi değilim belim çok ağrıyor, arada bakıp hemen çıkıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?