Ağlayakta gözden mi olak???

canııııım nasılsın ne yaptın görüştünmü gizlimi gittin çok merak ettim bütün gecee:18:

ne yaptın kuzu nasılsın :26:

arka kapıdan çıktım arabanın arkasından görmeden sıvıştım koşa koşa gittim. mesaj attım bekleme ben gelmicem diye. konuşalım bi falan diye msj attı hiç cevap vermedim. arkadaşıma gittim annemlere gidip ortalığı karıştırmasın diye de annemlerde değilim diye mesaj attım. bikaç saat kıvrandırdım hiç cevap vermedim ama tahmin etti tabi nerde oldugumu arkadaşıma soruyo lizim ordamı diye. en sonunda rahat bıraksın diye dedim nerde oldugumu bu seferde oraya geliyim konuşalım bi diye tutturdu. en son huzur ver biraz sakin güzel bi ortamda rahatlayım yeter artık dedim sonra sesi kesildi. işte şimdide işe geldim konuşmadık hiç. bugün ne olur bilmiyorum.
içim sıkılıyo hiç dinlenmiş hissetmiyorum kendimi heryerim ağrıyo sanki

Günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
çok sevindim pericannnnnn

Sağol canım benim ben de çoık sevindim...

Kuzum hayırdır ne oldu ben haber de alamadım buralardan :26:

Oyyy canım benim yaaa bak bence bugün sen oralı olma bakalım ne zaman arayacak aramasa dahi git evine keyfine bak dinlen ye iç bak keyfine tamammı
konuşalım dersede otur konuş istemediklerini söle
sessiz kalki önce, hatasını anlasın
annenlere yansıtmaman iyi olmuş üzülmesinler ama aslında bi bakıma ölede hata yapıyoruz çünkü bişey oldumu birdaha savunamıyolar öncekileri bilmedikleri için acaba kızım hatalımı diyolar ben bi kendime bi görümceme bakıyorum en ufak şeyi yetiştiriyo damadı fena korkutmuşlar
ama bense hiiç yansıtmam bişey olsa karışamazlar şimdide
canım bu annesine kredi çekmesini filan biliyomu ailen

Sağol canım benim ben de çoık sevindim...

Kuzum hayırdır ne oldu ben haber de alamadım buralardan :26:

eşim beni artık dayanamayacağım noktaya getirdi. bende eve gitmedim dün burnu sürtsünsün pişman olsun istedim. olmazsada geri dönülmez bi yola girdik. kararttım gözümü

eşim beni artık dayanamayacağım noktaya getirdi. bende eve gitmedim dün burnu sürtsünsün pişman olsun istedim. olmazsada geri dönülmez bi yola girdik. kararttım gözümü

sakin ol canım değişicekkk öle kolay değil onca yılını vermişsin sen bıraksanda o bırakmaz seni ve yavrusunuuu
herşey düzelecek eminim ben bunaaaaa

Kuzum amann dur öyle fevri kararlar verme lütfenn.. Ne olduğunu bilmiyorum ama nolursun öyle geri dönülmez yol felan deme.. Şimdi zaten hassas dönemdesin o mutlaka buna hassas davranacaktır..

bugün evime gidicem tabiki konuşalım derse konuşurum da ama hiç ders almamış bi şekilde hala beni suçlamaya kalkarsa toplarım çantamı çıkar giderim. yok ders almış bi hali varsada o evden taşınıcam. bütün akrabaları ailesi dört bi yanımızı sarmış durumda. bide ailesi taşınıyo bizim evin etrafından ev arıyolar hep. ben o evi tutarken şart koşmuştum akrabaların huzurumu bozmaya başlarsa bu evden taşınıcaz diye o da söz vermişti. uzakta olmak en rahatı kafam rahat olur. durmadan arayıp hadi bize gelin diyemezler en azından.

neyse kızlar biraz sizle kafamı dağıtayımm hadii benim konu kapansın akşama kadar düşünmeyim en azından. sizle rahatlıyorum benn

canım benim yıpratma kendini herşeyin bi çözüm yolu var böyle yaparak hem kendini hem bebeğini üzüyorsun

en kısa zamanda oradan taşın uzağa git kafan rahat olur en azından önemli olan senin mutluluğun akrabalarını mutlu edeceksin diye kendini yıpratmana gerek yok

neyse kızlar biraz sizle kafamı dağıtayımm hadii benim konu kapansın akşama kadar düşünmeyim en azından. sizle rahatlıyorum benn

buraya yazdıkça rahatlarsın canım öyle düşünme bizde elimizden geldiğimizce yardımcı olmaya çalışırız

canımm teşekkür ederim. inanki bi arkadaşım bide sizden başka kimseyle paylaşamadım. buraya da yazmasam rahatlayamazdım.

böyle konular herkese anlatılmıyor maalesef aslında buranın en iyi yanı herkesin aynı dertleri zaman zaman yaşayıp ders çıkararak karşıdakine önerilerde bulunabileceği bir yer iyi ki var burası ve iyi ki sizde varsınız tabi ki

kız baksana ne dicemmm
benim eşimin ailesi izmirde oturuyo bizde istanbulda ama teyzeleri ile aynı semtteyiz çok yakınız 4 teyze sonra kuzenler dahada var akrabaları önceleri sürekli ararlardı eşime işi düşünce gel götür yap et ben artık bıkmıştım ve nişanlılıktan başladı bizim kavgalar baktım hep onlar yüzündeeen
ve ben istemedikçe onlara daha bi bağlandı kaybeden ben oluyodum
sonra bi takdik geliştirdim
o demeden ben dedim heppp hadi teyzeye gidelim
sonra noldu biliyomusun yaa yok yaaa ne işimiz var bıktı istemedi inan çok işe yarıyor
hee bide bazen yakın olmak çok iyi oluyor akşam arıyolar şunu yapıyoruz bugün bizdesiniz tamam diyorum işime geliyorrr
yada sıkıldık hadi çaya gidelim diyorum bazen o istemiyo bazen ben ama ortak karar alıyoruz ve o benden fazla eleştiriyo artık
anası telde diyo bazen niye gitmiyosunuz filan ağzının payını veriyo hemen
taşınmak çok zordur yaaa evinide seviyosan gerçekten şimdi kalkışma böle bi işe ekstra masraf hep
ama ailene işine yakın seveceğin bi yer ufaktanda bakmaya başlayabilirsin sevmiyosan

evet aynen öle oluyor ve lizom zamanla rkadaşınlada paylaşamıyosun bu durumları çünkü bakıyosun o herşeyi yolunda gösteriyo sense sorun diyosun hiçmi anormal bişey yok bunun hayatında öle yansıtıyo özelini çok dışarı vurmuyo insanlar yni ben öle gördüm
en güzeli burada paylaşmak çünkü kimse aaa ne kötüüü tüh tüh demiyo kendindende örnek veriyor
yardımcı oluyor ve içimizi döküp rahatlıyoruz

evimi çokk seviyorum. herkes hayran bende hayranım. zaten o semtte oturmamın tek sebebi evin beni büyülemiş olması.
aslında biraz daha ağırlaşınca veya bebek olunca tutturamaz sürekli şuraya gidelim buraya gidelim diye. kayınvalideminde yakın olması lazım annem uzak birinin yakın olması gerek. mantıklı düşünememişim sen haklısın fundam.
olmadı cadı gelin olurum sevmesinler beni o zaman birlikte olmak istemezler

heh şölee evini seviyosan sakınn düşünsene taşınma eşyaların çizilecek filan eşyaları topla nakliyedir depozitodur vs. çook zor
ve bebek için bak yeri gelcek ihtiyaç duyacan hem şöle düşün miniğini bırakıp kaçamak yapabileceksin ilerde
sen cadı ol veya kendini mutlu etmek için iyi görün kötü olma eşine dediğim takdiği yap bak gitmek istemick sık sık
ama hemen değil zamanla işle

ajan seçilmişiiimm :82:
aynı tas aynı hamam sende ne var yok gerçi okuduk yasaklamaları

anam girmesiyle çıkması bi olmuş

canım bütün gün bayanla aynı b.sayardayız arada wc gittiğinde hemen bakıyorum işim yoksa o yüzden yazıp çıktım
sosyalim,sedocan nasılsınız kızlar

canım sende iyisindir inşallahh

fundoşumm bende özledimm bide iyi değilim belim çok ağrıyor, arada bakıp hemen çıkıyorum

sedommmmmmmmmmm gelmişşşşşşşşşşşşşşşşşşşş
yaaa gitsin kadın gönder bananeeeeeeeeeeeee :84:
ben sedomu istiyooooooommm :84:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…