Ağlayakta gözden mi olak???

yok fundoş benim koca seninki gibi değil bıkmaz o her saniye gidebilir. bu sefer işler daha beter bi duruma gelir. gitsin onlarla evlensin napıyımm madem çok daha kıymetli.
evlilik ne zormuş yaa biriyle ortak bi yaşam sürdürmek. benim oğluşum böyle olmasın ben onu özgür yetiştiricem. millet ne der diye düşündürtmücem. sevsin sevilsin hayatını yaşasın akraba akraba gezmesin. bana da arada bi gelsin yeter hiiç baskı kurmuucam.
aile çok önemli yetiştirme tarzı.

lizom evet sen önce bi konuş kocanla orta yolu bulun çünkü akrabalarla çok sıkıfıkı hep orda bide bu yetmezmiş gibi arkadaşlarıyla gidip geziyo seni bırakıp e bu adam senle olmalı en çok miniğinle ve senle
ağırlığını koy canımmmm taviz verme
bide derdi neymiş bi dinle

fundoşum kanal d de yeni bi dizi başlıyo ya zeytin tepesi diye orda oynayan kız (aslıhan gürbüz) sana ne kadar çok benziyo hiç dikkat ettinmi? bitek göz renkleri farklı valla bu kadar bi benzerlik olur

canııııımmmm sensizlik çok zorrrr

fundoşummm yaaa çok skıldııımm ,bende çok özledimm sizi nasılsınnn kuzuu iyimisinn ayşeme yelize sosyale fatmaya selam söyle çıkabilirim her an

Günaydın sedom nasılsınn
kızlar bugün fatma doktora gidecekti değilmi ikili test için yanlış hatırlamıyorumm ne yaptı acabaa

liziimim günaydın bel ağrılarım çok canımm sende de oldu mu gece hiç uyayamadımm onun dışında yeni bayanla bütün gün aynı b.sayarda baya skıldımm ben oturuyorum bazen izliyorum girişleri o yapıyor...sen nasılsın yakışıklının güzeell annesii

Günaydınn kızlaar

günaydın sedoşummm yokluğun belli güneş gözlüklü ajanım benimm

yavaş yavaş iyi oluyorsun değil mi lizimim ailenin eğitimi çok önemli bunlarıda yapacak olan anneler inşallah sen bebeğini tam istediğin gibi yetiştirirsin canım

bende özledişmm canomnm inş. iyisindir öpüyorummm görüşürüüzz

fundoşum kanal d de yeni bi dizi başlıyo ya zeytin tepesi diye orda oynayan kız (aslıhan gürbüz) sana ne kadar çok benziyo hiç dikkat ettinmi? bitek göz renkleri farklı valla bu kadar bi benzerlik olur

öptüm kızlaaer

hadi beeee yok kıııız benzemiyooo
ayy sözde bende izlicektiim o diziyi ama yok başlayamadııım

sedooommmm canım benimmm tamam sölerimmm

oyyy inşallah tez vakitte geçer ağrıların kıyamammm sanaa az kaldı yan gelip yatacan inşallaah

Herkesee selammm

Ben yazamıyorum arada okuyorum gündemde kalayım diye.

Lizim seni merak etmiştim bi nebze iyi olmana sevindim.. Bende sen kaçmış gibi olma bırak onlar senin yapman gerekenlere alışsınlar canım.. İçten içten eşine gerçekleri görmesini sağla.. Zorlamı gidiyorsun git sonrda kendini kötü hissettim de kalk

Bu arada fundaya katılıyorum kendi ailemiz üzülmesin diye söylemiyoruz ya bencede hata yapıyoruz.. Ama söylersek onlar üzülecek ben gibi kocamın huyunu bilmiyorlarki bu kez hep kötüyü düşünecekler ben ondan söylemiyorum ama iyide b.. Yiyorum

yine kopardın benniiii

bu arada benim kötü şeyleride iyi şeyleri anlatacak ailem olmadığı için çok rahatım ohh sefam olsunkendi göbeğimi kendim kesiyorum anasını satayım

Gunaydinn hatunlarrr
Ben şifayi kapmişim cook fenaa nefesim bitarafimdan cikiyoo uyuyamadim gece.Zaten az kırıktım dun de ayazı yiyince fena oldum nefes alamiyorum :2:
Nasilsinizzzzzz

Gunaydinn hatunlarrr
Ben şifayi kapmişim cook fenaa nefesim bitarafimdan cikiyoo uyuyamadim gece.Zaten az kırıktım dun de ayazı yiyince fena oldum nefes alamiyorum :2:
Nasilsinizzzzzz

geçmiş olsunnnn yelizimmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…