heh şölee evini seviyosan sakınn düşünsene taşınma eşyaların çizilecek filan eşyaları topla nakliyedir depozitodur vs. çook zor
ve bebek için bak yeri gelcek ihtiyaç duyacan hem şöle düşün miniğini bırakıp kaçamak yapabileceksin ilerde
sen cadı ol veya kendini mutlu etmek için iyi görün kötü olma eşine dediğim takdiği yap bak gitmek istemick sık sık
ama hemen değil zamanla işle
Günaydınn kızlaar
yok fundoş benim koca seninki gibi değil bıkmaz o her saniye gidebilir. bu sefer işler daha beter bi duruma gelir. gitsin onlarla evlensin napıyımm madem çok daha kıymetli.
evlilik ne zormuş yaa biriyle ortak bi yaşam sürdürmek. benim oğluşum böyle olmasın ben onu özgür yetiştiricem. millet ne der diye düşündürtmücem. sevsin sevilsin hayatını yaşasın akraba akraba gezmesin. bana da arada bi gelsin yeter hiiç baskı kurmuucam.
aile çok önemli yetiştirme tarzı.
Günaydın sedom nasılsınn
kızlar bugün fatma doktora gidecekti değilmi ikili test için yanlış hatırlamıyorumm ne yaptı acabaa
canııııımmmmsensizlik çok zorrrr
Günaydın sedom nasılsınn
kızlar bugün fatma doktora gidecekti değilmi ikili test için yanlış hatırlamıyorumm ne yaptı acabaa
Günaydınn kızlaar
yok fundoş benim koca seninki gibi değil bıkmaz o her saniye gidebilir. bu sefer işler daha beter bi duruma gelir. gitsin onlarla evlensin napıyımm madem çok daha kıymetli.
evlilik ne zormuş yaa biriyle ortak bi yaşam sürdürmek. benim oğluşum böyle olmasın ben onu özgür yetiştiricem. millet ne der diye düşündürtmücem. sevsin sevilsin hayatını yaşasın akraba akraba gezmesin. bana da arada bi gelsin yeter hiiç baskı kurmuucam.
aile çok önemli yetiştirme tarzı.
günaydın sedoşummm yokluğun belli güneş gözlüklü ajanım benimm
yavaş yavaş iyi oluyorsun değil mi lizimimailenin eğitimi çok önemli bunlarıda yapacak olan anneler inşallah sen bebeğini tam istediğin gibi yetiştirirsin canım
bende özledişmm canomnm inş. iyisindiröpüyorummm görüşürüüzz
fundoşum kanal d de yeni bi dizi başlıyo ya zeytin tepesi diye orda oynayan kız (aslıhan gürbüz) sana ne kadar çok benziyo hiç dikkat ettinmi? bitek göz renkleri farklı valla bu kadar bi benzerlik olur
fundoşummm yaaa çok skıldııımm ,bende çok özledimm sizinasılsınnn kuzuu iyimisinn ayşeme yelize sosyale fatmaya selam söyle çıkabilirim her an
liziimim günaydın bel ağrılarım çok canımm sende de oldu mu gece hiç uyayamadımmonun dışında yeni bayanla bütün gün aynı b.sayarda baya skıldımm ben oturuyorum bazen izliyorum girişleri o yapıyor...sen nasılsın yakışıklının güzeell annesii
öptüm kızlaaer
Herkesee selammm
Ben yazamıyorum arada okuyorum gündemde kalayım diye.
Lizim seni merak etmiştim bi nebze iyi olmana sevindim.. Bende sen kaçmış gibi olma bırak onlar senin yapman gerekenlere alışsınlar canım.. İçten içten eşine gerçekleri görmesini sağla.. Zorlamı gidiyorsun git sonrda kendini kötü hissettim de kalk
Bu arada fundaya katılıyorum kendi ailemiz üzülmesin diye söylemiyoruz ya bencede hata yapıyoruz.. Ama söylersek onlar üzülecek ben gibi kocamın huyunu bilmiyorlarki bu kez hep kötüyü düşüneceklerben ondan söylemiyorum ama iyide b.. Yiyorum
Gunaydinn hatunlarrr
Ben şifayi kapmişim cook fenaa nefesim bitarafimdan cikiyoo uyuyamadim gece.Zaten az kırıktım dun de ayazı yiyince fena oldum nefes alamiyorum :2:
Nasilsinizzzzzz
Gunaydinn hatunlarrr
Ben şifayi kapmişim cook fenaa nefesim bitarafimdan cikiyoo uyuyamadim gece.Zaten az kırıktım dun de ayazı yiyince fena oldum nefes alamiyorum :2:
Nasilsinizzzzzz
geçmiş olsunnnn yelizimmmm
geçmiş olsun canım terlemeye çalış nane limon iç
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?