Zaten evde onlarca cesit bitki cayi var ben cok severimm ama artik bitek adet donemlerimde icebiliom yaa dün yaptim ictimm kova kova iccem artikk anasini satiim kisitlaya kisitlaya bi hal oldum yaa
Saol canm kan testinin b.kuna bide hastalik sardim başima
Zaten evde onlarca cesit bitki cayi var ben cok severimm ama artik bitek adet donemlerimde icebiliom yaa dün yaptim ictimm kova kova iccem artikk anasini satiim kisitlaya kisitlaya bi hal oldum yaa
Bana nee yaa ben de iccem bundan sonraa
Melisa cok icerim benn papatya,adacayi falann cok severim
Simdi adet olunca bol bol adacayi melisa ohhhhh
Kizlarrr Günaydın herkesss nasillmis bakalim
Yelizimm geçmiş olsun dunku soguktn sonra hasta oldun tabii
Sosyalimm cnm nasilsinn okudum gecmisi kocisle bozukmussnz kuzum cok abartmadn azcik cektr
Fundosummm gunaydimm kuzumm ruyamda seni gordumm :44:
Lizimm cnmm inan okudugmda cok uzuldm ruyamda bile bi r suru entrikali sey gordum cnm topigmzn psikolglari cok guzel seyler yazmisslar aynen onlara katiliyorum..biraz dinle kendini ama lutfen dogru karari ver aliskanliklar zor degistrlr ama sonucta degistrlr degil mi
Benosum gunaydinnn cnm Sende mi tartstn kuzum kocisle :44:
Sedim gunaydin cnm minicigin nasil
Aysem nasilsnn cnmm
Senin sayende bugun sogan kurune basliyorumm simdi karsimda duruyo o bana bakiyo ben ona nasil icicm ya
Fatmacim yok ama onada gunaydinn
Pericimm nasilsnnn adet olmussun inss boyle guzel gune baslamana sebep olan kirmizilar sonunda saba bebisini gettrr..
adaçayını 2-12 günleri arası içeceksin abartmadan, melisa papatyayı bilmiyorum bide hayıt tohumu var ondan içsenekarar verirsen nasıl içileceğini yazarım sana
hu huuuu 1 mesajda silmiş süpürmüşsün bütün olaylarıdün biz barıştık canım zaten ben küs kalamam ki
sen nasılsın ne var ne yok
Sosyalimm cnm nasilsinn okudum gecmisi kocisle bozukmussnz kuzum cok abartmadn azcik cektr
Lizimm cnmm inan okudugmda cok uzuldm ruyamda bile bi r suru entrikali sey gordum cnm topigmzn psikolglari cok guzel seyler yazmisslar aynen onlara katiliyorum..biraz dinle kendini ama lutfen dogru karari ver aliskanliklar zor degistrlr ama sonucta degistrlr degil mi
Aysem nasilsnn cnmm
Senin sayende bugun sogan kurune basliyorumm simdi karsimda duruyo o bana bakiyo ben ona nasil icicm ya
Pericimm nasilsnnn adet olmussun inss boyle guzel gune baslamana sebep olan kirmizilar sonunda saba bebisini gettrr..
adaçayını 2-12 günleri arası içeceksin abartmadan, melisa papatyayı bilmiyorum bide hayıt tohumu var ondan içsenekarar verirsen nasıl içileceğini yazarım sana
hu huuuu 1 mesajda silmiş süpürmüşsün bütün olaylarıdün biz barıştık canım zaten ben küs kalamam ki
sen nasılsın ne var ne yok
yine kopardın benniiii
bu arada benim kötü şeyleride iyi şeyleri anlatacak ailem olmadığı için çok rahatım ohh sefam olsunkendi göbeğimi kendim kesiyorum anasını satayım
Gunaydinn hatunlarrr
Ben şifayi kapmişim cook fenaa nefesim bitarafimdan cikiyoo uyuyamadim gece.Zaten az kırıktım dun de ayazı yiyince fena oldum nefes alamiyorum :2:
Nasilsinizzzzzz
Gunaydin kizlarr bugun bi arkadasin dogumgunu var.oraya gidecem.sabahtanda hazirlik yaptim yazamadim.evden cikmadan bi yazayim dedim. Hepinizi opuyorummm,aksam gorusuruzz
Aysem nasilsnn cnmm
Sagol twinim hosgeldinn
Sosyalim ne ise yariyo hayit tohumu yum icin mii
Gunaydin kizlarr bugun bi arkadasin dogumgunu var.oraya gidecem.sabahtanda hazirlik yaptim yazamadim.evden cikmadan bi yazayim dedim. Hepinizi opuyorummm,aksam gorusuruzz
Kız üzücü bi durum bu ve senin rahatlıkla bakman hoşuma gidiyo.. Ben sen yazınca oysaki içim gidiyo haksızlık yaptığımı düşünüyroum bazen.. Olurda böşe bişi olursa sakın kötü düşünme olur mu canım..
Kız geçmiş olsun.. Desene tahlil yoluna başına gelenlere bak..
Kız sen adrt olunca kocanın burnumdan getirecektim ya naptın ? Kıyamadın değil mi genelde öle olur ya
Hoş geldin ve güle güle canım
İyi eğlenceler yorma kendini
Sende varya funda gibi bayaa geziyon :))
Twinim hoş geldin canım..
Sen bakma bize küsüyoruz ama dışarda otobüste el ele gidiyoruz ölede manyağız
Bizimki büyük dert değil Allah'tan ama işte can sıkıyo
evet canım yum için geçen 2 arkadaşta kullandıkları ay hamile kaldılar, bende kullandım hayrına erken yumurtladım
ooo görüşürüz ayşemmm iyi eğlenceler
Hee pekii bende yum sorunu yok amaa icsem bisey olmaz heraldee hadi anlatt :26:
Kız dedin ya bizimkiler yok diye onun için demiştim..
kız bendede yumurtlama sorunu yok sadece yumurtanın kalitesini arttırıyor
adetin 2 günü başlıyorsun 12 günü dahil günde suyu kaynat 1 kupanın içine 3-4 dal adaçayı at 5 dk demle süz iç
hayıt tohumu var aktardan al yine 2-12 günler arası suyu kaynet 1 kupanın içine 1 tatlı kaşığı tohumu at 15 dk demle süz iç
adaçayını öğle yemeklerinden 1-2 saat önce
hayıtı gece yatmadan önce içeceksin
ilaçlarla aynı anda kullanma ama
Sagol twinim hosgeldinn
Sosyalim ne ise yariyo hayit tohumu yum icin mii
Tamam canmm bu ay ilac kullanmicam zaten soylicem doktora bi sure kendi haline birakmak istiyorum
Bide bu hayit tohumunu da ayni ada cayi gibi kaynamis suyun icine atip sadece dinlendircemmi suyla kaynatma yok demii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?