Ağlayakta gözden mi olak???

Hosbldk kuzum iyi barisin ya kusmeyin
Lizim e uzuldum baya..
Otobüste bile hmdee masallah cnm yaa

Sosyalimm ben geldim kuzum ya bnde aldim su adacayini ama icmedm ya
Sogan kuruyle beraber icmeyeym dimi sosyal

Yaa kizlarr ben hepinizi ruyamda gordum sanirim yyaa hatirlayamiyorum
Ay sanki hep yüz yüze gorusuyormuşuz gibi hissediyorm :44:

kız olur mu öyle şeyy deliii siz bana dertlerinizi anlatıyorsunuz ben size ben çok rahatım bu konuda sende rahat ol

Tamam canım

Ben geçen gün adaçayını kaynattım ondan acı oldu anladım usul hatası yapmışım ama şimdi mi söylenir anam adet bitti

Bu arada kızlar yaa benim adet çok uzun sürüyo 7 gün canım çıkıyo yaw sinir oluyorum.. 10 gün başlıyorım çalışmaya 20 gündem sonra pil bitiyo :))

Cnmm aynen öyle oluo ya 6 gun adet suruyo sonra sıkı bi calismaa son haftalara enerji kalmiyo

kız sosyal hayıt tohumunu içiyonmu seeeen hadi bakalım bu ay sonuç alda bizede önerrrr
benim yum bittimi acaba yaa tahminen dündü çalışma olmadı bugün düşünüyoz

kuzum portakal suyu fln icc
Mademsee

Twinimm ictim vallaa
Benosum benim de 6. Gun o nefret ettigimm kesik kesik akınti gibi oluyoo bitmiyo biturlu 7 gunu buluyo genelde :)

Kizz fundosss okumadn mi yine yazdigimi
Ruyamda gordmm seni hayal mayal hatrliom diger kizlarda vardi sosyal , yelizz i hatrliom

Sosyalimm ben geldim kuzum ya bnde aldim su adacayini ama icmedm ya
Sogan kuruyle beraber icmeyeym dimi sosyal

soğan suyuyla kullanma canım ama hayıtta al beraber uygula istersen
İyiyim canmm sogugu yedim oturuyorum

Sagol basgaaannn bu ay da onu yapalim mademseee

yap mademseee

benimkide çok sürüyordu işte sürekli lekelenme lekelenme ama bu ay hiç lekelenme olmadı 5 günde bitti kızz ben adaçayı ve hayıta bağlıyorum, bi de akıntımı bariz görebiliyorum anamm senn kaynattın mıı kızz tabi acı olur

ben her zaman yazıyorumda beni mi dinliyorsunuz sanki

Sosyalim bugun 7.gun basliyimmi hayita gec kaldmm sanki 2 -12 arasi demissn 5 gun icebilcm eger baslarsm

Twinimm ictim vallaa
Benosum benim de 6. Gun o nefret ettigimm kesik kesik akınti gibi oluyoo bitmiyo biturlu 7 gunu buluyo genelde :)

Cnmm aynen öyle oluo ya 6 gun adet suruyo sonra sıkı bi calismaa son haftalara enerji kalmiyo

Aa iyimiş tek ben değilmişim sevindim.. Leke leke sinir ediyo zaten.. Bitmek bilmiyo

Kız dinliyorum aslında ama iş yerinde genelde yalap şap okuyorum hatırlamıyorum

Bunuda ne bilim tuhaf geldi tipi bu kaynar dedim böle çay mı olur dediydim :)) neyse duruyo daha bi çok öğrendim artık

kız sosyal hayıt tohumunu içiyonmu seeeen hadi bakalım bu ay sonuç alda bizede önerrrr
benim yum bittimi acaba yaa tahminen dündü çalışma olmadı bugün düşünüyoz

geçen ayda içiyodum ben hatta burayada yazdım

Kizz fundosss okumadn mi yine yazdigimi
Ruyamda gordmm seni hayal mayal hatrliom diger kizlarda vardi sosyal , yelizz i hatrliom

ahh bide hatırlasan tam süper olacak

Sosyalim bugun 7.gun basliyimmi hayita gec kaldmm sanki 2 -12 arasi demissn 5 gun icebilcm eger baslarsm

zararı olmaz canım iç hem adaçayı hem hayıt

geçen ayda içiyodum ben hatta burayada yazdım

ahh bide hatırlasan tam süper olacak

zararı olmaz canım iç hem adaçayı hem hayıt

kuzum fundosun evlilk yildonumuydu bizde sen ben yelizle beraber fundos evde yokken evine gitmişiz ne alsak hediye olark dioduk sonra halı almaya karar veriyoduk
Binanin oraya kutladığımızi yazmışız altinda da hepimizin adi yaziodu ni benm adim yoktu :44: kiz bu kdr hatirlayabldm

Nasil gordun ruyanda kizzzz
Bu ay da herkes beni ariyodu seni ruyamda gordum kesin hamilesin falann bende de bi umutt ruyalardan medet umar olduk amaa nasip degilmisss
Kuzum sosyale yzdm simdi ama uyandigmda sanki hepinizi cok yakindan taniyormsm gibi hissediyodum

dediğim gibi iç canım bundan sonra

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…