Kız üzücü bi durum bu ve senin rahatlıkla bakman hoşuma gidiyo.. Ben sen yazınca oysaki içim gidiyo haksızlık yaptığımı düşünüyroum bazen.. Olurda böşe bişi olursa sakın kötü düşünme olur mu canım..
Kız geçmiş olsun.. Desene tahlil yoluna başına gelenlere bak..
Kız sen adrt olunca kocanın burnumdan getirecektim ya naptın ? Kıyamadın değil mi genelde öle olur ya
Hoş geldin ve güle güle canım
İyi eğlenceler yorma kendini
Sende varya funda gibi bayaa geziyon :))
Twinim hoş geldin canım..
Sen bakma bize küsüyoruz ama dışarda otobüste el ele gidiyoruz ölede manyağız
Bizimki büyük dert değil Allah'tan ama işte can sıkıyo
Kuzum cikmak zorunda kaldim cnm nasil oldun tatlim
kaynatmak yok canım aynen ikisinide dinlendireceksin adaçayı 5- hayıt 15 dk
İyiyim canmm sogugu yedim oturuyorum
Sagol basgaaannn bu ay da onu yapalim mademseee
kız olur mu öyle şeyy deliiisiz bana dertlerinizi anlatıyorsunuz ben size ben çok rahatım bu konuda sende rahat ol
Tamam canım
Ben geçen gün adaçayını kaynattım ondan acı oldu anladımusul hatası yapmışım ama şimdi mi söylenir anam adet bitti
Bu arada kızlar yaa benim adet çok uzun sürüyo 7 güncanım çıkıyo yaw sinir oluyorum.. 10 gün başlıyorım çalışmaya 20 gündem sonra pil bitiyo :))
kuzum portakal suyu fln icc
Mademsee
Tamam canım
Ben geçen gün adaçayını kaynattım ondan acı oldu anladımusul hatası yapmışım ama şimdi mi söylenir anam adet bitti
Bu arada kızlar yaa benim adet çok uzun sürüyo 7 güncanım çıkıyo yaw sinir oluyorum.. 10 gün başlıyorım çalışmaya 20 gündem sonra pil bitiyo :))
Twinimm ictim vallaa
Benosum benim de 6. Gun o nefret ettigimm kesik kesik akınti gibi oluyoo bitmiyo biturlu 7 gunu buluyo genelde :)
Sosyalimm ben geldim kuzum ya bnde aldim su adacayini ama icmedm ya
Sogan kuruyle beraber icmeyeym dimi sosyal
İyiyim canmm sogugu yedim oturuyorum
Sagol basgaaannn bu ay da onu yapalim mademseee
Tamam canım
Sosyalim bugun 7.gun basliyimmi hayita gec kaldmm sanki 2 -12 arasi demissn 5 gun icebilcm eger baslarsmsoğan suyuyla kullanma canım ama hayıtta al beraber uygula istersen
yap mademseee
benimkide çok sürüyordu işte sürekli lekelenme lekelenme ama bu ay hiç lekelenme olmadı 5 günde bitti kızzben adaçayı ve hayıta bağlıyorum, bi de akıntımı bariz görebiliyorum anamm senn kaynattın mıı kızz tabi acı olur
ben her zaman yazıyorumda beni mi dinliyorsunuz sanki
Twinimm ictim vallaa
Benosum benim de 6. Gun o nefret ettigimm kesik kesik akınti gibi oluyoo bitmiyo biturlu 7 gunu buluyo genelde :)
Cnmmaynen öyle oluo ya 6 gun adet suruyo sonra sıkı bi calismaa son haftalara enerji kalmiyo
soğan suyuyla kullanma canım ama hayıtta al beraber uygula istersen
yap mademseee
benimkide çok sürüyordu işte sürekli lekelenme lekelenme ama bu ay hiç lekelenme olmadı 5 günde bitti kızzben adaçayı ve hayıta bağlıyorum, bi de akıntımı bariz görebiliyorum anamm senn kaynattın mıı kızz tabi acı olur
ben her zaman yazıyorumda beni mi dinliyorsunuz sanki
kız sosyal hayıt tohumunu içiyonmu seeeenhadi bakalım bu ay sonuç alda bizede önerrrr
benim yum bittimi acaba yaa tahminen dündü çalışma olmadı bugün düşünüyoz
Kizz fundosss okumadn mi yine yazdigimi
Ruyamda gordmm seni hayal mayal hatrliom diger kizlarda vardi sosyal , yelizz i hatrliom
Sosyalim bugun 7.gun basliyimmi hayita gec kaldmm sanki 2 -12 arasi demissn 5 gun icebilcm eger baslarsm
Şifa olsun yelizimm
geçen ayda içiyodum ben hatta burayada yazdım
ahh bide hatırlasan tam süper olacak
zararı olmaz canım iç hem adaçayı hem hayıt
Kuzum sosyale yzdm simdi ama uyandigmda sanki hepinizi cok yakindan taniyormsm gibi hissediyodumNasil gordun ruyanda kizzzz
Bu ay da herkes beni ariyodu seni ruyamda gordum kesin hamilesin falann bende de bi umutt ruyalardan medet umar olduk amaa nasip degilmisss
Aa iyimiş tek ben değilmişim sevindim.. Leke leke sinir ediyo zaten.. Bitmek bilmiyo
Kız dinliyorum aslında ama iş yerinde genelde yalap şap okuyorum hatırlamıyorum
Bunuda ne bilim tuhaf geldi tipi bu kaynar dedim böle çay mı olur dediydim :)) neyse duruyo daha bi çok öğrendim artık
Kuzum sosyale yzdm simdi ama uyandigmda sanki hepinizi cok yakindan taniyormsm gibi hissediyodum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?