kuzum fundosun evlilk yildonumuydu bizde sen ben yelizle beraber fundos evde yokken evine gitmişiz ne alsak hediye olark dioduk sonra halı almaya karar veriyoduk
Binanin oraya kutladığımızi yazmışız altinda da hepimizin adi yaziodu ni benm adim yoktu :44: kiz bu kdr hatirlayabldm
halı ne demek ki acaba ilginç iyi düşünelim iyi olsun ama
Dünya nimetlerine ve alnı secdeye koyarak ancak elde edilebilin kulluk şerefine delalet eder.
Zenginliğin ve bolluğun simgesidir. Zengin arkadaşlar edineceğiniz anlamına da gelir. Eğer bir halı üzerinde yürüdüğünüzü gördüyseniz, çok zengin ve mutlu olacaksınız.
Zenginliğin ve bolluğun haber verir. Halı, varlıklı arkadaşlara sahip olacağınızı belirtir. Halı üzerinde yürüdüğünü görmek, mutlu olacağınızı işaret eder.
Baktim bunlar yazioo :44:
yeliz sen regl mi oldun?
yorumuda iyiymiş işte sonu inşallah iyi olur kuzu
Yok canim olmadim daha
Sen nasil oldunn onu de hele
iyiyim arayan soran yok öyle vakit geçsin diye film izlicem şimdiii
hani bi test daha yapcaktınya bugün :26:
Canim iste disari cikip alcaktim ama sabah kalktigimda nefes alamiodum dün ruzgar yedim ayaz vardi bugun baya hasta uyandim ondan cikmadim disari yarin da adet gunum zatenn
Nasil yani esin mi aramadi dun nerde oldugunu biliyor muydu ki
Kizz fundosss okumadn mi yine yazdigimi
Ruyamda gordmm seni hayal mayal hatrliom diger kizlarda vardi sosyal , yelizz i hatrliom
geçen ayda içiyodum ben hatta burayada yazdım
ahh bide hatırlasan tam süper olacak
zararı olmaz canım iç hem adaçayı hem hayıt
kuzum fundosun evlilk yildonumuydu bizde sen ben yelizle beraber fundos evde yokken evine gitmişiz ne alsak hediye olark dioduk sonra halı almaya karar veriyoduk
Binanin oraya kutladığımızi yazmışız altinda da hepimizin adi yaziodu ni benm adim yoktu :44: kiz bu kdr hatirlayabldm
Dünya nimetlerine ve alnı secdeye koyarak ancak elde edilebilin kulluk şerefine delalet eder.
Zenginliğin ve bolluğun simgesidir. Zengin arkadaşlar edineceğiniz anlamına da gelir. Eğer bir halı üzerinde yürüdüğünüzü gördüyseniz, çok zengin ve mutlu olacaksınız.
Zenginliğin ve bolluğun haber verir. Halı, varlıklı arkadaşlara sahip olacağınızı belirtir. Halı üzerinde yürüdüğünü görmek, mutlu olacağınızı işaret eder.
Baktim bunlar yazioo :44:
ewet canım dünü sabah özet geçtim ya uzun uzadıya şimdi tekrar yazmayım. bugün aramadı
başım kalabalıktı canlarımmmmmm
görmediiiim hızlısınız twinimmmm canıııım
hayır olsun rüyan
rüyanın ana ve baş karakteri benim galibaaa
ilginç bi rüya canımmm inşallah bu ay hamişimdir ondandır
anam yoruma bak
sosyaliiim biliyom hatırlıyomda düzenli içtini bilmiyodum :26:
bu 2. ayım gülo düzenli içiyorumbaşım kalabalıktı canlarımmmmmm
görmediiiim hızlısınız twinimmmm canıııım
hayır olsun rüyan
rüyanın ana ve baş karakteri benim galibaaa
ilginç bi rüya canımmm inşallah bu ay hamişimdir ondandır
anam yoruma bak
sosyaliiim biliyom hatırlıyomda düzenli içtini bilmiyodum :26:
Kuzum hayir olsun ana karakter sensin kuzumm inss bebisin gelmstr kuzumm
ewet canım dünü sabah özet geçtim ya uzun uzadıya şimdi tekrar yazmayım. bugün aramadı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?