Ağlayakta gözden mi olak???

halı ne demek ki acaba ilginç iyi düşünelim iyi olsun ama

Dünya nimetlerine ve alnı secdeye koyarak ancak elde edilebilin kulluk şerefine delalet eder.

Zenginliğin ve bolluğun simgesidir. Zengin arkadaşlar edineceğiniz anlamına da gelir. Eğer bir halı üzerinde yürüdüğünüzü gördüyseniz, çok zengin ve mutlu olacaksınız.

Zenginliğin ve bolluğun haber verir. Halı, varlıklı arkadaşlara sahip olacağınızı belirtir. Halı üzerinde yürüdüğünü görmek, mutlu olacağınızı işaret eder.
Baktim bunlar yazioo :44:

yorumuda iyiymiş işte sonu inşallah iyi olur kuzu

iyiyim arayan soran yok öyle vakit geçsin diye film izlicem şimdiii
hani bi test daha yapcaktınya bugün :26:

Canim iste disari cikip alcaktim ama sabah kalktigimda nefes alamiodum dün ruzgar yedim ayaz vardi bugun baya hasta uyandim ondan cikmadim disari yarin da adet gunum zatenn
Nasil yani esin mi aramadi dun nerde oldugunu biliyor muydu ki

Son düzenleme:
Canim iste disari cikip alcaktim ama sabah kalktigimda nefes alamiodum dün ruzgar yedim ayaz vardi bugun baya hasta uyandim ondan cikmadim disari yarin da adet gunum zatenn
Nasil yani esin mi aramadi dun nerde oldugunu biliyor muydu ki

ewet canım dünü sabah özet geçtim ya uzun uzadıya şimdi tekrar yazmayım. bugün aramadı

Kizz fundosss okumadn mi yine yazdigimi
Ruyamda gordmm seni hayal mayal hatrliom diger kizlarda vardi sosyal , yelizz i hatrliom

geçen ayda içiyodum ben hatta burayada yazdım

ahh bide hatırlasan tam süper olacak

zararı olmaz canım iç hem adaçayı hem hayıt

başım kalabalıktı canlarımmmmmm
görmediiiim hızlısınız twinimmmm canıııım
hayır olsun rüyan
rüyanın ana ve baş karakteri benim galibaaa
ilginç bi rüya canımmm inşallah bu ay hamişimdir ondandır
anam yoruma bak

sosyaliiim biliyom hatırlıyomda düzenli içtini bilmiyodum :26:

Kuzum hayir olsun ana karakter sensin kuzumm inss bebisin gelmstr kuzumm

Lizim cnm aramamasi cok tuhaf geldi bana hayirlsi yaa inss iyi olur herseyy

bu 2. ayım gülo düzenli içiyorum

Canlarim ben cikiyorum temizlik beni beklerr :78:
Aksama misafirlkte olczz
Arada bakrim kuzular..

Canlarim ben cikiyorum temizlik beni beklerr :79:
Aksama misafirlkte olczz
Arada bakarim kuzular..

Kuzum hayir olsun ana karakter sensin kuzumm inss bebisin gelmstr kuzumm

ayyyy hepimizin inşaaallaaaah ama benim minikim geldiyse ya dün yada bugün yarın gelir
çok umudum yok üzülmicem gelmezse film çekilcem yaaa

lizommm aramadımııı eve gitmedin diyem, bozuldu acaba ilk kez böle bişey oluyo değilmi evlendiğinizden beri
ya sen gelme desen bile gelmesi lazımdı dün bana göre :44:

ewet canım dünü sabah özet geçtim ya uzun uzadıya şimdi tekrar yazmayım. bugün aramadı

Haa okudum simdii kiz bak ben sana diyorum senin bu yasadiklarin tamamen kocanin evlilige ve evliligin gerektirdigi sorumluluga alişma evresinde suan farkinda degil ama anlayacaakk sen merak etmee biz de yasadik bunu.
Ayrica yine israr etmesi konusalim demesi iyi bisey benimki olsa eve gitmeyecegime kiyamet kopsa daha iyi bana derdi ki ya simdi gelirsin yada bidaha hic gelme ben de tipiş tipiş giderdim kesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…