evlendiğimizden beri ilk kez oluyo evet. bikere 3 gün küs kalmıştık ama yine beraber uyuyup beraber yemek yemiştik konuşmasakta. ben onu biraz tanıdıysam eve gitmedim diye oda bana küstü büyük ihtimal. akşam gelcek hiç konuşmadan yemek yicek tv nin karşısına oturup orda uyuyakalcak. sabah ben işe gelcem o gece nöbete gitcek o günde hiç konuşmucaz. öyle biri adım atana kadar kimsenin ağzını bıçak açmıcak
evlendiğimizden beri ilk kez oluyo evet. bikere 3 gün küs kalmıştık ama yine beraber uyuyup beraber yemek yemiştik konuşmasakta. ben onu biraz tanıdıysam eve gitmedim diye oda bana küstü büyük ihtimal. akşam gelcek hiç konuşmadan yemek yicek tv nin karşısına oturup orda uyuyakalcak. sabah ben işe gelcem o gece nöbete gitcek o günde hiç konuşmucaz. öyle biri adım atana kadar kimsenin ağzını bıçak açmıcak
banada öle geldi gurur yapmış olabilir sonuçta arkadaşın evli dimi kocası var durumu çözdü sen demesende eşi sölemiştir zoruna gitmiştir bence
tepkili olursa akşam kızgın olursa sakın ses çıkarma lizommm olurmuuu sakin davran canım
ben ne haldeyim ne şansızım deme sakın canım tamammı inan hepimiz yaşadık buna benzer şeyler
sonraki yıllar duruma farklı bakacaksın inan bana
şimdi yaşadığın acıyı inan biliyorum ama geçecek hiçç aklına gelmicek bugünün
Fundaya katiliyorum lizim sen fevri olma ve o suskun kalirsa sen de suskun kal ki dün eve gitmemenin bi anlami olsun aynen oyle hata yaptim hayatim bitti falan deme sakınn o konuyu acarsa sen de guzelce anlatirsin ve zamanla gercekten degisiyo ben sana son 4 ayda bile neler neler degisti anlatsam şaşirirsin
dediğiniz gibi yapıcam yelizim fevri olmak yokama asla ezdirmicem de kendimi. o asıl olaydan kopup dün yaptıgımın yanlış oldugunu kabullendirmeye çalışcak bana. inş sabrım susturabilir öfkemiii
arkadaşım bekar annesi ve kızkardeşiyle yaşıyo. babası rusyada. yeminettirdim burda oldugumu söyleme diye kendi tahmin etti başka kimseye gitmicemi bilir.
inşallah dediğin gibi olur fundam şuan bu durumdan kurtulmayı o kadar çok istiyorum ki içim eriyo resmen.
oda bende sadece kendimizde bu tür sorunlar sanıyoruz işte. oysaki her evlilik özellikle ilk dönemlerinde herkesin farklı farklı problemleri olmuş. burda sizlerden duyuyorum.
zamana bırakmak lazım sanırım. bi anda kestirip atmakla olmuyomuş bu işler. ama fundoş sende gözdağı verince düzelmiş bak. kaybetme korkusu binince akıl başa geliyo sanırım.
bide yaş, olgunluk meselesi tabi.
Kizlarrr Günaydın herkesss nasillmis bakalim
Yelizimm geçmiş olsun dunku soguktn sonra hasta oldun tabii
Sosyalimm cnm nasilsinn okudum gecmisi kocisle bozukmussnz kuzum cok abartmadn azcik cektr
Fundosummm gunaydimm kuzumm ruyamda seni gordumm :44:
Lizimm cnmm inan okudugmda cok uzuldm ruyamda bile bi r suru entrikali sey gordum cnm topigmzn psikolglari cok guzel seyler yazmisslar aynen onlara katiliyorum..biraz dinle kendini ama lutfen dogru karari ver aliskanliklar zor degistrlr ama sonucta degistrlr degil mi
Benosum gunaydinnn cnm Sende mi tartstn kuzum kocisle :44:
Sedim gunaydin cnm minicigin nasil
Aysem nasilsnn cnmm
Senin sayende bugun sogan kurune basliyorumm simdi karsimda duruyo o bana bakiyo ben ona nasil icicm ya
Fatmacim yok ama onada gunaydinn
Pericimm nasilsnnn adet olmussun inss boyle guzel gune baslamana sebep olan kirmizilar sonunda saba bebisini gettrr..
tmm fundam hamileliğimi de sonuna kadar kullanıcam ama artık ailesi hariç hiçkimseye götüremez beni.
yalancılığından da geçtim ne yaparsam yapayım yalan söyleyecek hiç çıkarı yok hastalık bu
kızzz nerde bu millet benim derdimden ortalıkta in cin top oynuyoz
ayşem doğumgünlerinde geziyomuşşşşş haaaa
sedoda malum yeni bayan var
sosyal yoğun herhal
e twin kaçak
kim kaldı kızzz peride arada geliyo bi o topikte bi bu topikte yazıyo
benay garibim bilgisayardan giremiyo
yeliz ben sen
ayşem doğumgünlerinde geziyomuşşşşş haaaa
sedoda malum yeni bayan var
sosyal yoğun herhal
e twin kaçak
kim kaldı kızzz peride arada geliyo bi o topikte bi bu topikte yazıyo
benay garibim bilgisayardan giremiyo
yeliz ben sen
Kız dur hevesimi alam 4 gündür topiklere yazı yazamıyordum valla.. Şimdi de vınn ı tak çıkar tak çıkar zor oluyor tabi.. Bir de kurumlarda vınn kullanmak yasak ya dikkat ediyorumNapayım yaaaaaaaaaaaa :))))
Kız dur hevesimi alam 4 gündür topiklere yazı yazamıyordum valla.. Şimdi de vınn ı tak çıkar tak çıkar zor oluyor tabi.. Bir de kurumlarda vınn kullanmak yasak ya dikkat ediyorumNapayım yaaaaaaaaaaaa :))))
Ben deee hastayiiimmmm :2:
Oksurmekten nefes borum yaniyoo yazik bana hihi
anaam herkesin bi sebebi varyalnız herkes de hesap vermiş hee niye giremediğini
pericim sen hangi şehirdeydin bide nerde çalışıyodun ?
Ben deee hastayiiimmmm :2:
Oksurmekten nefes borum yaniyoo yazik bana hihi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?