Ağlayakta gözden mi olak???

evlendiğimizden beri ilk kez oluyo evet. bikere 3 gün küs kalmıştık ama yine beraber uyuyup beraber yemek yemiştik konuşmasakta. ben onu biraz tanıdıysam eve gitmedim diye oda bana küstü büyük ihtimal. akşam gelcek hiç konuşmadan yemek yicek tv nin karşısına oturup orda uyuyakalcak. sabah ben işe gelcem o gece nöbete gitcek o günde hiç konuşmucaz. öyle biri adım atana kadar kimsenin ağzını bıçak açmıcak

banada öle geldi gurur yapmış olabilir sonuçta arkadaşın evli dimi kocası var durumu çözdü sen demesende eşi sölemiştir zoruna gitmiştir bence
tepkili olursa akşam kızgın olursa sakın ses çıkarma lizommm olurmuuu sakin davran canım
ben ne haldeyim ne şansızım deme sakın canım tamammı inan hepimiz yaşadık buna benzer şeyler
sonraki yıllar duruma farklı bakacaksın inan bana
şimdi yaşadığın acıyı inan biliyorum ama geçecek hiçç aklına gelmicek bugünün

Fundaya katiliyorum lizim sen fevri olma ve o suskun kalirsa sen de suskun kal ki dün eve gitmemenin bi anlami olsun aynen oyle hata yaptim hayatim bitti falan deme sakınn o konuyu acarsa sen de guzelce anlatirsin ve zamanla gercekten degisiyo ben sana son 4 ayda bile neler neler degisti anlatsam şaşirirsin

arkadaşım bekar annesi ve kızkardeşiyle yaşıyo. babası rusyada. yeminettirdim burda oldugumu söyleme diye kendi tahmin etti başka kimseye gitmicemi bilir.
inşallah dediğin gibi olur fundam şuan bu durumdan kurtulmayı o kadar çok istiyorum ki içim eriyo resmen.

dediğiniz gibi yapıcam yelizim fevri olmak yok ama asla ezdirmicem de kendimi. o asıl olaydan kopup dün yaptıgımın yanlış oldugunu kabullendirmeye çalışcak bana. inş sabrım susturabilir öfkemiii

dediğiniz gibi yapıcam yelizim fevri olmak yok ama asla ezdirmicem de kendimi. o asıl olaydan kopup dün yaptıgımın yanlış oldugunu kabullendirmeye çalışcak bana. inş sabrım susturabilir öfkemiii

Benim fikrimce dün yaptigin yanlıştı ama belki de eve gitseydin daha kötü olcakti bilemiyorum.Kiz benim eşim de biz yeni evliyken baktimm benimkii ohoo hergun arkadaslariylaa tabi ben hergun kavga cikariyodum bana ''benim hayatimi degistirmeye calisma'' demisligi bile varr.Ama sonra sonra anladi işte evliligin boyle olmamasi gerektiginii.Bunlar olcaakk gecicekk daha baska sorunlar gelicek yerine daha hafif gelicek sorunlar her evlilikte var diyip geciceksin
Senn hem kendini ezdirmee hem de onun seni yiprattigini,seni ve yavrusunu once dusunmesi gerektigini,falan filan anlat guzelcene.Kiz sen icini ferah tut bugun degilse yarin anlar o seni hayatinin merkezine koymamakla hata ettigini

ooo iyi olmuş öleyse oraya gitmen canım
anlıyorum seniii sana şuan herşeyim normal gelebilir uzaktan uzun süre evliyim diye ama inan ilk sene çok zor şeyler yaşadım
benim eşim ilk sene hemde evliliğimin 9. günü ingiltereye gitti
ben ailesi ile yaşamak zorunda kaldım izmirde ve 1 ayda gelicem dedi 3 ay bitti gelemedi
dünya başıma yıkıldı çünkü herkes nerde bu adam seni bırakıp kaçtı filan diyodu ailemde ister istemez üzerime geliyodu
ayrılma durumuna geldim ayrılıcam dediğiman biletini alıp geldi onca emek gitti benim için yapıyodu ona göre herşeyi ama ben istemiyodumki onun istediği o hayatı anlayamadı, gelip 1 ay kalıp gidiyodu hep kavga gerilim öle yıprandıkki nerden bulaştım bu işe dedi oda pişman oldu
neyse döndü ve herşey yoluna girdi banada hak verdi ama şimdi tabi işimden memnun değilim diye yaaa gitseydik şöle olurdu böle olurdu diyo hemen koz geçince eline
ama anlamıyo gurbet istemediğimi
ama inan lizocan neler yaşadım neler o yılı hiç yaşamamış sayıyorum ondan çocuk olayını uzattım o sene yoktu çünkü sonraki sene güzeldi bende 2. yılımızı hep ilk senemiz gibi yaşadım sonra çocuk istedim ama bilemedim bu kadar beklicem
ama o sene ahhh geçmek bilmeyen günler telefonum çalacak kim arayacak yine sorcaklar nolduu varmı gelişme dicekler inan çok zorduuuu kendimi dünyanın en mutsuz şansız insanı görüyodum erimiştim resmen
şimdi biraz rahatla tamammııı

oda bende sadece kendimizde bu tür sorunlar sanıyoruz işte. oysaki her evlilik özellikle ilk dönemlerinde herkesin farklı farklı problemleri olmuş. burda sizlerden duyuyorum.
zamana bırakmak lazım sanırım. bi anda kestirip atmakla olmuyomuş bu işler. ama fundoş sende gözdağı verince düzelmiş bak. kaybetme korkusu binince akıl başa geliyo sanırım.
bide yaş, olgunluk meselesi tabi.

ayy evet yaa bide o var tartışma anında sanıyoruzki bi biz böleyiz başkaları idareci öle yaklaşmıyo olaya birbirimize b.k atıp dururuz
ama duyuyosun yaşananları başkalarından haa diyosun bi biz değiliz sonra daha sıkı bağlanıyosun millet neler yaşıyo diyosun
düzelecek bidefa sizin miniğiniz var o bi gelsin bak gör nasıl hem eş hem baba oluyoo
kızz sen hamişsin uyanık ol accık kim çağırıyo git karnının doyur hatta ne istiyosan söle tatlı dille
evdede yorma kendini git yat dinlen keyfine bak ama sen istediğin zaman git o istiyo diye değil tabi
ve dürüst olması için konuş gizli iş yapmasın birdaha

Canım ya güzel dileğin için Allah razı olsun kimseyi içinden ayırmasın Rabbim herkee getirsin bebiş..

tmm fundam hamileliğimi de sonuna kadar kullanıcam ama artık ailesi hariç hiçkimseye götüremez beni.
yalancılığından da geçtim ne yaparsam yapayım yalan söyleyecek hiç çıkarı yok hastalık bu

kızzz nerde bu millet benim derdimden ortalıkta in cin top oynuyoz

ayşem doğumgünlerinde geziyomuşşşşş haaaa
sedoda malum yeni bayan var
sosyal yoğun herhal
e twin kaçak
kim kaldı kızzz peride arada geliyo bi o topikte bi bu topikte yazıyo
benay garibim bilgisayardan giremiyo
yeliz ben sen

Kız dur hevesimi alam 4 gündür topiklere yazı yazamıyordum valla.. Şimdi de vınn ı tak çıkar tak çıkar zor oluyor tabi.. Bir de kurumlarda vınn kullanmak yasak ya dikkat ediyorum Napayım yaaaaaaaaaaaa :))))

Ben deee hastayiiimmmm :2:
Oksurmekten nefes borum yaniyoo yazik bana hihi

anaam herkesin bi sebebi var yalnız herkes de hesap vermiş hee niye giremediğini

Kız dur hevesimi alam 4 gündür topiklere yazı yazamıyordum valla.. Şimdi de vınn ı tak çıkar tak çıkar zor oluyor tabi.. Bir de kurumlarda vınn kullanmak yasak ya dikkat ediyorum Napayım yaaaaaaaaaaaa :))))

pericim sen hangi şehirdeydin bide nerde çalışıyodun ?

slm kızlarrr ben geldim nasılsınız bakayım
lizocan senin durumu okudum çok üzüldüm canım ama bunlar azı çoğu her evlilikte oluyor.kızlar sana yardımcı olmuşlar sende şimdi daha iyisin dimi canım.bebişini düşün en büyük desteği o sana verecektir ayrıca bu topikteki herkes bi başka iyi, anlayışlı ve dert ortağı gerçekten iyiki varsınız kızlar sizi çok seviyorum

Ben deee hastayiiimmmm :2:
Oksurmekten nefes borum yaniyoo yazik bana hihi

tamam tamam tatlıcadıııı

oyyy yelizimmm o buzul kentte iyisin yine normal yani hastalanman kız gene iyisin kendi işin çalışsan napacan
bak keyfine dinlen adetinde gelse ohh yeni aya odaklanırsın
kızzzz ben 18 inde adet günüm
keşke gelmese yaaa 23 ünde kuzenin dğünü var şöle hamiş hamiş gezseeem sorcaklar biliyooom bide tembel demeleri yokmuuu ağızlarının ortasına vurasım geliyoo

anaam herkesin bi sebebi var yalnız herkes de hesap vermiş hee niye giremediğini

pericim sen hangi şehirdeydin bide nerde çalışıyodun ?

Sabahları -31 derecede servisin beklendiği yerde yaşıyorum.. Erzulüm :))Elektrik kurumunda çalışıyorum canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…