Ağlayakta gözden mi olak???

Sabahları -31 derecede servisin beklendiği yerde yaşıyorum.. Erzulüm :))Elektrik kurumunda çalışıyorum canım

sende iyiki varsın bizde seni seviyoruz fatmammmmm

oyy periiii

Sabahları -31 derecede servisin beklendiği yerde yaşıyorum.. Erzulüm :))Elektrik kurumunda çalışıyorum canım

geçmiş olsun canım benim dikkat et kendine çıkma bugün evden

Hahh ben de peri güneşin üşüdüğü yerdenim desin diye bekliyordum perimm ben de burda dün 15 dk servis bekledim diye suan yatak döşeğim :2::2:

oyy Allah yeliz ve senin yardımcınız olsun perimm. ablamda eşinden dolayı erzuruma gidiyo bebişin biraz kendine gelmesini bekliyolar. uzaakk soğukk nasıl dayanıcam ben onların yokluğuna. hasretlik zor ama erzurum daha da zor

hoşgeldin fatmacann düşünmeyip kafamı dağıttığım sürece biraz daha iyiyim. dediğin gibi bu forum bizim için bulunamaz bi nimet

Hahh ben de peri güneşin üşüdüğü yerdenim desin diye bekliyordum perimm ben de burda dün 15 dk servis bekledim diye suan yatak döşeğim :2::2:

Ya onu dedim artık biliyorlar napam :))) Şükür hiç hasta olmadım henüz :)

Sağol canım benim.. Hakikaten çok aşırı soğuk memleket kışını çekmesi çok zor..

bizim buraya yakın ama adıyamana bağlı canım

kığğızzzz yoğun değilim yazan yok yoğunluk bi bastırıyor siz yazmaya başlıyorsunuz

biliyom ayolll hani öle diyolar yaaa sen nasıl bilmiyoon
adıyaman malatyanın kazası aslında yok işte nemrutta bizim diyolar ya sizinkiler öle aklıma geldiiii
ha bu daşlar bizimmmm

neyseee

biliyom ayolll hani öle diyolar yaaa sen nasıl bilmiyoon
adıyaman malatyanın kazası aslında yok işte nemrutta bizim diyolar ya sizinkiler öle aklıma geldiiii
ha bu daşlar bizimmmm

neyseee

kız sen Malatyalılarla çok oturuyorsun herhalde

Adıyaman bizden 1960 larda ayrılmış , o taşlar bizim falan değil ayrıca mahkeme kararıyla Adıyaman il sınırları içine giriyor

kız sen Malatyalılarla çok oturuyorsun herhalde

Adıyaman bizden 1960 larda ayrılmış , o taşlar bizim falan değil ayrıca mahkeme kararıyla Adıyaman il sınırları içine giriyor

kız yok yaaa biliyorumda çok mücadele verdiniz ya almak için o geldi aklıma bide video var çok gülüyom

Sosyalden bugunku tarih dersimizi aldıkk
Kizz benim goguslerimin agrisi gecti yaa hala gelen giden yokkk

yeliz adet belirtisi yokmu kız normalde oluyomuyduuuu
ben altın günlerimdeyim ayyyyy ne durumda içerdekiler aceppppp

evime gitmek istiyoruuuuuuuuummmm :84:

lizommmm o dizi daha başlamamışş yarınmış ya ilk bölümmm
fragmanda gördün ha bende başladı zannediyom

yeliz adet belirtisi yokmu kız normalde oluyomuyduuuu
ben altın günlerimdeyim ayyyyy ne durumda içerdekiler aceppppp

evime gitmek istiyoruuuuuuuuummmm :84:

Ya kasiklarim falan agriyo daa normalde goguslerim her gun daha fazla agrir;pik noktaya ulastiginda da adet gorurdum ama bugun agrisi gecti şişligi dee ama adet olmadimm olmam gerekirdi bu durumdaa benim Bunye iyice şaşirdi haa

Ya kasiklarim falan agriyo daa normalde goguslerim her gun daha fazla agrir;pik noktaya ulastiginda da adet gorurdum ama bugun agrisi gecti şişligi dee ama adet olmadimm olmam gerekirdi bu durumdaa benim Bunye iyice şaşirdi haa

Yakaladim senii baska topikteee

napim kızzzzzzz burası ıssızdı ilgi alanıma giren rahim filmi ardından gelişmeler

benim 2 gün geç olmuştu ya bi bakalım bikaç gün geçerse normal ama uzarsa bi test yapsaaan

napim kızzzzzzz burası ıssızdı ilgi alanıma giren rahim filmi ardından gelişmeler

benim 2 gün geç olmuştu ya bi bakalım bikaç gün geçerse normal ama uzarsa bi test yapsaaan

Evet bende bakiyom sık sıkk baska konulara neker var nelerr
Kizim seninki gununde olmadi mi iste igneden 2 gun sonra yum catladiysaa ondan da 14 gun sonraydi sanki tam gununde oldun senn
Benimkinin de gunu yarin.Zaten adetin geciktigi her gun yumurtlamanin da o gun kadar gec oldugu anlamina geliyor

benim bat pazardı 19 u ama salı 21 inde oldu kız
iğne 6.sında vuruldu ona göre 16. gün oluyoo

bide ben hep takip yapıyorum yaaa her ay günü şaşmaz ondan biliyom

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…