slm kızlarrr ben geldim nasılsınız bakayım
lizocan senin durumu okudum çok üzüldüm canım ama bunlar azı çoğu her evlilikte oluyor.kızlar sana yardımcı olmuşlar sende şimdi daha iyisin dimi canım.bebişini düşün en büyük desteği o sana verecektirayrıca bu topikteki herkes bi başka iyi, anlayışlı ve dert ortağı gerçekten iyiki varsınız kızlar sizi çok seviyorum
Sabahları -31 derecede servisin beklendiği yerde yaşıyorum.. Erzulüm :))Elektrik kurumunda çalışıyorum canım
sende iyiki varsın bizde seni seviyoruz fatmammmmm
oyy periiii
Sabahları -31 derecede servisin beklendiği yerde yaşıyorum.. Erzulüm :))Elektrik kurumunda çalışıyorum canım
geçmiş olsun canım benim dikkat et kendine çıkma bugün evden
oyy Allah yeliz ve senin yardımcınız olsun perimm. ablamda eşinden dolayı erzuruma gidiyo bebişin biraz kendine gelmesini bekliyolar. uzaakk soğukk nasıl dayanıcam ben onların yokluğuna. hasretlik zor ama erzurum daha da zorSabahları -31 derecede servisin beklendiği yerde yaşıyorum.. Erzulüm :))Elektrik kurumunda çalışıyorum canım
slm kızlarrr ben geldim nasılsınız bakayım
lizocan senin durumu okudum çok üzüldüm canım ama bunlar azı çoğu her evlilikte oluyor.kızlar sana yardımcı olmuşlar sende şimdi daha iyisin dimi canım.bebişini düşün en büyük desteği o sana verecektirayrıca bu topikteki herkes bi başka iyi, anlayışlı ve dert ortağı gerçekten iyiki varsınız kızlar sizi çok seviyorum
Hahh ben de peri güneşin üşüdüğü yerdenim desin diye bekliyordumperimm ben de burda dün 15 dk servis bekledim diye suan yatak döşeğim :2::2:
oyy Allah yeliz ve senin yardımcınız olsun perimm. ablamda eşinden dolayı erzuruma gidiyo bebişin biraz kendine gelmesini bekliyolar. uzaakk soğukk nasıl dayanıcam ben onların yokluğuna. hasretlik zor ama erzurum daha da zor
hoşgeldin fatmacann düşünmeyip kafamı dağıttığım sürece biraz daha iyiyim. dediğin gibi bu forum bizim için bulunamaz bi nimet
sosyalimmmm kız bu nemrut sizinmiiii
bizim buraya yakın ama adıyamana bağlı canım
kığğızzzz yoğun değilim yazan yok yoğunluk bi bastırıyor siz yazmaya başlıyorsunuz
biliyom ayolllhani öle diyolar yaaa sen nasıl bilmiyoon
adıyaman malatyanın kazası aslında yok işte nemrutta bizim diyolar ya sizinkiler öle aklıma geldiiii
ha bu daşlar bizimmmm
neyseee
kız sen Malatyalılarla çok oturuyorsun herhalde
Adıyaman bizden 1960 larda ayrılmış , o taşlar bizim falan değil ayrıca mahkeme kararıyla Adıyaman il sınırları içine giriyor
kız yok yaaa biliyorumda çok mücadele verdiniz ya almak için o geldi aklıma bide video var çok gülüyom
Sosyalden bugunku tarih dersimizi aldıkk
Kizz benim goguslerimin agrisi gecti yaa hala gelen giden yokkk
lizime bişey yazamadım yaa ayy kafa yerinde değil ki 1 milyon oldu yinee
fundoş sordu kızz yoksa ben niye anlatayım nemrutu
yeliz adet belirtisi yokmu kız normalde oluyomuyduuuu
ben altın günlerimdeyim ayyyyy ne durumda içerdekiler aceppppp
evime gitmek istiyoruuuuuuuuummmm :84:
Ya kasiklarim falan agriyo daa normalde goguslerim her gun daha fazla agrir;pik noktaya ulastiginda da adet gorurdum ama bugun agrisi gecti şişligi dee ama adet olmadimm olmam gerekirdi bu durumdaa benim Bunye iyice şaşirdi haa
Yakaladim senii baska topikteee
napim kızzzzzzzburası ıssızdı ilgi alanıma giren rahim filmi ardından gelişmeler
benim 2 gün geç olmuştu ya bi bakalım bikaç gün geçerse normal ama uzarsa bi test yapsaaan
Evet bende bakiyom sık sıkk baska konulara neker var nelerr
Kizim seninki gununde olmadi mi iste igneden 2 gun sonra yum catladiysaa ondan da 14 gun sonraydi sanki tam gununde oldun senn
Benimkinin de gunu yarin.Zaten adetin geciktigi her gun yumurtlamanin da o gun kadar gec oldugu anlamina geliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?