Ağlayakta gözden mi olak???

benim bat pazardı 19 u ama salı 21 inde oldu kız
iğne 6.sında vuruldu ona göre 16. gün oluyoo

bide ben hep takip yapıyorum yaaa her ay günü şaşmaz ondan biliyom

Tamam iste ama igne oldugunda senin 6 sinda vuruldu 36 saat sonra 7nin gecesi yada 8 inde catladii sonrada 14 ginde adet oldunn igne olunca zaten adet otomatikman 16. Gunde bekleniyo kiii gecikmis olmuyo yani tam günü hatta ben sen olmadan once de demistim senin günün salı diye :)
Benim de yarin iste gelse de kurtulsam

onun gözü evinden bir şey görmüyor kız hele bu saat olunca vınnnnnn yakalayamıyorsun

Evet biara bagriniyodu evime gitmek istiom diyee
Ayy uzun zamandir mercimek corbasi yapmamistimm ozlemisimm limonu basıp yemem lazimm agzim burnumun yeri degisti oksurukten öfff bi soguk alginligim eksiktii

Hee sosyalimm sormaa bu funda cadisii bi gidiyorum bile demedi

Aaa doğru kızzz sen diyoduuun
demek şaşmadı yine vaybeee
inş seninde gelir uzamaz
ee ozaman benim yum ne zaman sencee

Kızzzzz patron pat diye işin varmı dedi
çaktım olayı yoo dedim
şanslısın bahçeşehirde görüşmem var dedi
hemen vınnnn
kapadım bilg.

kız bende dün düdüklüye attm merc. Immm bol limon sıktımmm
çok iyi geldiii

Ayyemmm gelmişşşş d.günüsündeeen şimdi götürmüştürrr hamur işlerini kısırları p. Salatasıı börek kek offf
bu ara hiç bulantıda demiyo ohhhh maşallaah

Evde şemsiyemin ucuuuu Kareeee diye dolanıyomm açimde bi yırtınim barii
şu zıkkımdan yutubu açınca giremiyom buraya yaaa kapamam gerekiyoo

Evettt bide firinda ekmek kizarttim minik minikk koydum icinee limonu da doldurdum ictim vallaaa iyilesmem lazim adetle cekilmez buu
Senin bu ay iste hesaplayicilara gore gosterilen tarihte olur 13. Gun falan yanii adetten 14 gun once.Benim gecen sefer de ilac kullandigimda geciktii gec yumurtlamisim sonraki ay yine tam 27 gunde geldi sanki bu tarihleri biliyoz da noluyo bi b.kumuza yaramadi daha
Anca benim salak gorumcem gibi adetten ciktigim gibi hamile kalmisim cunku 1 ay sonra doktor bebek 1 aylik demisti diyip;ben anlatmaya calistikca inkar eden anlamayanlarin hesabi kitabi olmaz ama tutarr isteeee

Ayyemmm gelmişşşş d.günüsündeeen şimdi götürmüştürrr hamur işlerini kısırları p. Salatasıı börek kek offf

Gotursunn gotursun tabii ohoo bulanti bitince nasil yerrr
Benim kardesim bir ayda 2 kilo aldi hic bulantisi olmadi ya anca tıkınıyo sabahtan aksama kadar bogazi durmuyo ki dedim bari meyve falan yee onune geleni indirirsenn ohooo 50 kilo alcakk cocuk da tosun masallahh anasi gibii
Ayse daha okuyoo anca gelirr

Ay bitiremedim zaten oku oku
Cok yemedim kizzz,agir seyler vardi onlarda mideme iyi gelmio.kizz bulantim arada oluyo yine. Hafif seyler yiyorum o yuzden.bunada cok sukur gercii
Kizlar ben hala misafirlikteyim.esim alacak beni. Sizi merak ettim firsat bulunca hemen bakayim dedim. Simdi cikiorum ayip olmasinn

Ayy tesekkur ederizz
Afiyet olsunn yarasinn buna da şükürr

Evet biara bagriniyodu evime gitmek istiom diyee
Ayy uzun zamandir mercimek corbasi yapmamistimm ozlemisimm limonu basıp yemem lazimm agzim burnumun yeri degisti oksurukten öfff bi soguk alginligim eksiktii
aaa bende dün mercimek çorbası yapmıştımm

kızz sende mi yaptınnn

kızın olursa çok gezinti olacak ayşemmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…