yelizim sizin oraları gösterdi kızzz anam o ne kadar kar öylee
Ben de izliyordum simdi haberlerde
Evet kiz burda 2 gundur ruzgar basladi yani merkezde ruzgar da köylerde tipi insanlar mahvoldu yaaa cok zorr
kız iyi ki bizim tayinimiz oraya çıkmamış kesin arazide kurda kuşa yem olurduk yaada donar görev şehidi olurduk
Arazi tespiti falan oluyoo kizkiz burda calisanlar naaapsinn
Hem hava şartlarina gore burda herseyy oyle karda tipide araziye gonderecek degiller ne gormeye gidicenn
Arazi tespiti falan oluyoo kiz
Ben bi dusa girem
Kiz benim isim koyluyle iste ziraat muh ben isim tarlaYla bagla bahceyleKizim burda yazin bi temeyon kişin ustu tamamen kapaniyo nerde oldugu belli degill arazinin nesini bulup da bakicaklar burda
Burda kışın herkes yatışta yavrum köylüler haricc onlar hep calisiyolar hep calisiyolar
Hep birlikte bi tatile ciksak demek ki 2serv3 er gelecek bizim sipalarrrKızzz benim patronda ondan geldi yaaaafore kazık çaktık beton döksünler diye yalvardık kazıklara
abla yasaktıııır bacım yasak haa durdu oturik diyolar hepsii
kızzz sosyaal bende duşa gircem şimdii bu nee herşeyi birlikte yeapıyozz
Kızzzzz patron tüp ikizleri var nerdeyse 50 olacak 6 yaşında çocukları neysee defalarca denemişler olmamış karısı çok takıyomuş
ddrr demiş git kafa dağıt olmuyo yumurta bile yokk
tatile gitmişler gelmiş 6 yum.üçüz tutmuş birinnin kalbini durdurmuşlarrr bu kdr deetaylı bilmiyodummm yolda anlatttı
Kızzz benim patronda ondan geldi yaaaafore kazık çaktık beton döksünler diye yalvardık kazıklara
abla yasaktıııır bacım yasak haa durdu oturik diyolar hepsii
kızzz sosyaal bende duşa gircem şimdii bu nee herşeyi birlikte yeapıyozz
Kızzzzz patron tüp ikizleri var nerdeyse 50 olacak 6 yaşında çocukları neysee defalarca denemişler olmamış karısı çok takıyomuş
ddrr demiş git kafa dağıt olmuyo yumurta bile yokk
tatile gitmişler gelmiş 6 yum.üçüz tutmuş birinnin kalbini durdurmuşlarrr bu kdr deetaylı bilmiyodummm yolda anlatttı
kızlar mrbbb moralim sıfırrrr
Hosgeldin kaçak ezoo
Hayirdir ne olduu durumlar nasil kizz
benimkine çok kızgınım mik mik felan yok yüzüne bakmıyorum mik mik olsada olmaz bebiş cnm yaa ondanda oralı olmuyorum reglim yakın bi an evvel olsamda dr gitsem diye bekliyorum
Ayy bizim topige nazar degdi haa herkeste bi gerilmelerrr sorunlarr öfff ben buraya ilk geldigimde bu topik ugurluymus diye gelmistimmm
Ezocan uzatma sen de bosverr kizz valla
valla uzatırım cnm çünkü çok sinir bozucu bi konu annemlere gitmeme gönlü olmuyor tavır yapıyor bende kızıyorum geçen gün teyzemlere gittim diye bi sürü laff çekemiyorum yaa saçma sapan hareketler yapıyoo
Amaaann kizz ne icin laf soyluyor kii hem soylerse soylesinn ailenden bahsediyoruzz istedigi kadar soylesinnn
kızın olursa çok gezinti olacak ayşemmm
Ayy tesekkur ederizz
Afiyet olsunn yarasinn buna da şükürr
sagol yelizimm
aslinda o kadar cok gezmem sosyalim ama bu ara ust uste geldi birazz
lizonun durumu hala ayni galiba. ins bu aksam hallederlerr.
bende mercimek yapayim barii,sizden duyunca canim cekti
Ayy bizim topige nazar degdi haa herkeste bi gerilmelerrr sorunlarr öfff ben buraya ilk geldigimde bu topik ugurluymus diye gelmistimmm
Ezocan uzatma sen de bosverr kizz valla
valla nazar degdi yelizimm, ama benim dusuncem biri hayirli haberi verdiinde arka arkaya patlama olacak yineee
valla nazar degdi yelizimm, ama benim dusuncem biri hayirli haberi verdiinde arka arkaya patlama olacak yineee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?