Ağlayakta gözden mi olak???

Sosyalimmm kulağa çok hoş geliyo işinnnn

ayşemmmm kıyamammm canınmı çektiii

ezommm özledimmmm yoksun hiçç

bende misss gibi duş aldım gece malummm

yeloo yaptınmı sende kızz

cnm bende öle malesef giremiyorum

Yaaa alıştır şu kocanı bu ne böle
benimki burda valla hiçbişey demiyo hepimez aynı vatannın insanıyız paylaşıyoruz derdimizi sevincimizi

Canım ben bu ay bişey yapmadım film çekilcekti öncesi korunmak gerekmiş biz aştık yasağı
şimdi adeti bekliyom 8.günü filme gidecem:18:

Canııııım

benoşta gelmişşş

Sosyalimmm kulağa çok hoş geliyo işinnnn

ayşemmmm kıyamammm canınmı çektiii

ezommm özledimmmm yoksun hiçç

bende misss gibi duş aldım gece malummm

yeloo yaptınmı sende kızz
hatta yapsam mi diye dusundum.sonra usendim
hazirliklari yaptin yaniiibol sans
benoss hosgeldinn

aynen benimkide yanimda,alisti artik arada bakiyor o takilmaz bole seylere.sadece arada kusuyor

aman ben onla uğraşacam son anda döndermiş rabbim erkek yapmış karı gibi anacığım çenesii hmm hayırlısı olsun fundoşş bende oluverseydim tedaviye başlayacaktık

aynen benimkide yanimda,alisti artik arada bakiyor o takilmaz bole seylere.sadece arada kusuyor

aman ben onla uğraşacam son anda döndermiş rabbim erkek yapmış karı gibi anacığım çenesii hmm hayırlısı olsun fundoşş bende oluverseydim tedaviye başlayacaktık

Benimkide aynııııı
aniden bakıyo sonra dalga geçip gülüyooo
çok kaldığımdada kızıyo yeter amaaa diyo

ayyy o kadarmı yaa sabır versin rabbim sanaa erkeğin gevezeside zırr
inşallah kısa sürede sonuç alırsın ezomm

aynen fundoş sinir krizine sokuyo benii yaaa umarım cnmm

ben kapatiyorum ekranii,oda dalga gecer yoksaaaa.
yaa bazen evde bi hizmetci olmasini o kadar istiyorumkiii.hersey ayagimizaa gelseeee,oyle bi dunya gorur muyuz acabaa

ben kapatiyorum ekranii,oda dalga gecer yoksaaaa.
yaa bazen evde bi hizmetci olmasini o kadar istiyorumkiii.hersey ayagimizaa gelseeee,oyle bi dunya gorur muyuz acabaa

kız bende düsünüyorum su ünlüler zenginler eellini sürmüyo hiç biseye
Mis gibi ohhhh
Düsün banyo yaptım öle bıraktım üsendim güzelce yıkim ee hemen battıyo offf sabun artığı filan amaan
Mal gibi yasıyoz yaaa gerçi eskiden ne makina ne doğalgaz bunada sükürrr

tabi canim cok sukur hemdeee
su anda biseyler yemek istiorum ama yerimden kalkamiorumm. kramp giriyo bacagimaa. adamda uyudu uyucakk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…