tabi canim cok sukur hemdeee
su anda biseyler yemek istiorum ama yerimden kalkamiorumm. kramp giriyo bacagimaa. adamda uyudu uyucakk
Yine ancak gelebildim
Bugün nöbetçiysik 8 de çıktık 9 da avm ye geldik yemek aldık eve gel ye oturdum sizi okudum ne olmuş diye..
Valla bende banyoya gircem ama bi üşeyorum sormayın gitsin..
Valla bi hizmetçide bana lazım.. Zaten üşengeçim o zaman kendimi düşünemiyorum
Yine ancak gelebildim
Bugün nöbetçiysik 8 de çıktık 9 da avm ye geldik yemek aldık eve gel ye oturdum sizi okudum ne olmuş diye..
Valla bende banyoya gircem ama bi üşeyorum sormayın gitsin..
Valla bi hizmetçide bana lazım.. Zaten üşengeçim o zaman kendimi düşünemiyorum
Ayy ben cohh hastayamm öliremmm
Kiz ne banyosuu yapamadim valla yatiyom kolumu kaldircak halim yokk ilac da almak istemiyorumm ihlamur nane limonn allah ne verdiysee
Benimkide iş getirmişş çok komik kulaklığıda takmış yabancı müzik hastası zaten arada eşlik ediyo çok komik bide bağırarak anca yatt bi meyve bişeyde getirmiyondiyo
şimdide mısır patlat redi hiç giremem o kokuya dedim
keşke biri getirsede yesek bee
Kiz ne banyosuu yapamadim valla yatiyom kolumu kaldircak halim yokk ilac da almak istemiyorumm ihlamur nane limonn allah ne verdiysee
hosgeldin benayyy. Allah yardimcin olsun yavrumm. yatt uzan hemen.cayinida alll.
bi hizmetciyi ortak alalim biz. hergun birine gitsinn
Kiz siz demediniz mi cocuguda yardimci yapar diye yoksa ben o fikri size soylemistim
Usendigimizden mi bebekler gelmiyor acaba
Yeliz nane limonu abartma hatta icme artik 1 bardak yeter
Gelmedi eve
Ayyyy geç gelmek çok kötüü bu arada sat 10 u geçiiyooyaaa bu akşamlar ne tez bitiyo yaaa
yelizzzz iyice terlee ben öle yaptım bak iyiym şükür
Oo ne kalabalok oldukkk
Gelmedi eve
ayy cok guldummmmisir miiii yalniz ayni benimkinin laflariii
yelizimmm bak ihlamuraa karabiber at. cok iyi gelio. bogazini baya yakar ama cok etkilii. bir bardakta oyle icc.
lizomm hic konustun mu pekii,nerdeymisss:44:
Gelmedi eve
evetttt yeloo bide siyah turbu oy bal koy sabah iç çok iyii
gerçi yyoktur kesin
Sosyaaal şu yorum yaptığın resmin afet yaâ kız nasıl gazel gelin olmuşsun ya şu tene bak maşallah
Konusmadim bu saate coktan gelmesi lazimdi kimbilir nerde beni dusunmuyo artik bebegimizi bile dusunmuyo demekki
Konusmadim bu saate coktan gelmesi lazimdi kimbilir nerde beni dusunmuyo artik bebegimizi bile dusunmuyo demekki
Gelmedi eve
benimkide cok kullanirdi benayimAyy canım ben dana geçmiş olsun dedim mi hatırlamıyorumilaç alma boşver Allah ne verdiyse ye dur portakal suyu falan iç
Hoş buldum canım valla çay sevmiuorum yemek yanında bişiler içtim yattım uzandım ama uyumazsam iyi bu gidişle sabah yaparım banyo
Güzel fikir işi ne gezsin dursun
Kıızzz onu ben dedim öle halaada aynı fikirdeyim ama diğer açıdan bakıyırum şu anda ve iş yapmayacak olmam ağır basıyo
Bu arada ben diyorum üşenenin oğlu kızı olmaz mış anamın lafı çok kullanırdı kadının benim üzerimde bi bildiği varmış
oyy kuzum benim
evetttt yeloo bide siyah turbu oy bal koy sabah iç çok iyii
gerçi yyoktur kesin
Sosyaaal şu yorum yaptığın resmin afet yaâ kız nasıl gazel gelin olmuşsun ya şu tene bak maşallah
Orasi senin evin tabi ki geleceksinBugun 7-19 calisiyodu o anlatmamiztir da ben oglen gorumcemle konustum anlattim orda olsa haberim olurdu allahm ben hic taniyamamisim bu adami hamile oldugumu ogrendigimde beraber birakmistik sigarayi evde paaket var bicok sigara icmis dun ben eve gelmekle hata mi ettim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?