Ağlayakta gözden mi olak???

Yine ancak gelebildim

Bugün nöbetçiysik 8 de çıktık 9 da avm ye geldik yemek aldık eve gel ye oturdum sizi okudum ne olmuş diye..

Valla bende banyoya gircem ama bi üşeyorum sormayın gitsin..

Valla bi hizmetçide bana lazım.. Zaten üşengeçim o zaman kendimi düşünemiyorum

tabi canim cok sukur hemdeee
su anda biseyler yemek istiorum ama yerimden kalkamiorumm. kramp giriyo bacagimaa. adamda uyudu uyucakk

Benimkide iş getirmişş çok komik kulaklığıda takmış yabancı müzik hastası zaten arada eşlik ediyo çok komik bide bağırarak anca yatt bi meyve bişeyde getirmiyondiyo
şimdide mısır patlat redi hiç giremem o kokuya dedim
keşke biri getirsede yesek bee

Ayy ben cohh hastayamm öliremmm
Kiz ne banyosuu yapamadim valla yatiyom kolumu kaldircak halim yokk ilac da almak istemiyorumm ihlamur nane limonn allah ne verdiysee

hosgeldin benayyy. Allah yardimcin olsun yavrumm. yatt uzan hemen.cayinida alll.
bi hizmetciyi ortak alalim biz. hergun birine gitsinn

Kiz siz demediniz mi cocuguda yardimci yapar diye yoksa ben o fikri size soylemistim
Usendigimizden mi bebekler gelmiyor acaba
Yeliz nane limonu abartma hatta icme artik 1 bardak yeter

Kiz ne banyosuu yapamadim valla yatiyom kolumu kaldircak halim yokk ilac da almak istemiyorumm ihlamur nane limonn allah ne verdiysee

Ayyyy geç gelmek çok kötüü bu arada sat 10 u geçiiyoo yaaa bu akşamlar ne tez bitiyo yaaa
yelizzzz iyice terlee ben öle yaptım bak iyiym şükür

Oo ne kalabalok oldukkk

ayy cok guldummm misir miiii yalniz ayni benimkinin laflariii

yelizimmm bak ihlamuraa karabiber at. cok iyi gelio. bogazini baya yakar ama cok etkilii. bir bardakta oyle icc.

Ayy canım ben dana geçmiş olsun dedim mi hatırlamıyorum ilaç alma boşver Allah ne verdiyse ye dur portakal suyu falan iç

hosgeldin benayyy. Allah yardimcin olsun yavrumm. yatt uzan hemen.cayinida alll.
bi hizmetciyi ortak alalim biz. hergun birine gitsinn

Hoş buldum canım valla çay sevmiuorum yemek yanında bişiler içtim yattım uzandım ama uyumazsam iyi bu gidişle sabah yaparım banyo

Güzel fikir işi ne gezsin dursun

Kiz siz demediniz mi cocuguda yardimci yapar diye yoksa ben o fikri size soylemistim
Usendigimizden mi bebekler gelmiyor acaba
Yeliz nane limonu abartma hatta icme artik 1 bardak yeter

Kıızzz onu ben dedim öle halaada aynı fikirdeyim ama diğer açıdan bakıyırum şu anda ve iş yapmayacak olmam ağır basıyo

Bu arada ben diyorum üşenenin oğlu kızı olmaz mış anamın lafı çok kullanırdı kadının benim üzerimde bi bildiği varmış

Ayyyy geç gelmek çok kötüü bu arada sat 10 u geçiiyoo yaaa bu akşamlar ne tez bitiyo yaaa
yelizzzz iyice terlee ben öle yaptım bak iyiym şükür
Oo ne kalabalok oldukkk

Kız olalım hep gündüz mü olsun azcıkta gece takılalım

Canım seni almaya gelmiyormu hiç konuşmadınız mı?
Ara diycem ama bütün yaptıkların boşa gitmiş olacak ama gururda iyi bişi değil (
Şimdi gelde merak etme hay Allah'ım yaa inatçı anam seninkide

ayy cok guldummm misir miiii yalniz ayni benimkinin laflariii

yelizimmm bak ihlamuraa karabiber at. cok iyi gelio. bogazini baya yakar ama cok etkilii. bir bardakta oyle icc.

evetttt yeloo bide siyah turbu oy bal koy sabah iç çok iyii
gerçi yyoktur kesin

Sosyaaal şu yorum yaptığın resmin afet yaâ kız nasıl gazel gelin olmuşsun ya şu tene bak maşallah

Y kaçta çıktı bugünnnnn
napmaya çalışıyo yaa sen hamilesinnnnnn aklınca sana ders vermek filan istiyosa hani dün kaçtın yaa
kusura bakmasın alttan alacakk
offf arasanmı acaba
çok üzüldüm yaaa
kaynanan yakınmı
bileyolarmıddır sölüyomu herşeyi onlara
ooofff:18:

gerçi yyoktur kesin

Sosyaaal şu yorum yaptığın resmin afet yaâ kız nasıl gazel gelin olmuşsun ya şu tene bak maşallah

Siz nerden görüyonuz twitten mi

Konusmadim bu saate coktan gelmesi lazimdi kimbilir nerde beni dusunmuyo artik bebegimizi bile dusunmuyo demekki

Öle düşünme canım dün senin yaptığını sana yapmaya çalışıyo bence merak uyandırıp senin aramanı bekliyo bence

Bugun 7-19 calisiyodu o anlatmamiztir da ben oglen gorumcemle konustum anlattim orda olsa haberim olurdu allahm ben hic taniyamamisim bu adami hamile oldugumu ogrendigimde beraber birakmistik sigarayi evde paaket var bicok sigara icmis dun ben eve gelmekle hata mi ettim

Gelir cano yaa sana ders veriyor kendince yipratma bebegini dusun

benimkide cok kullanirdi benayim

gerçi yyoktur kesin

oyy kuzum benim
Orasi senin evin tabi ki geleceksin
Benayim burada album yaptim benim profilime bak gorursun canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…