Aysemm sende cok sinirlenme kizz sende hamilesin:18:
Gelir cano yaa sana ders veriyor kendince yipratma bebegini dusun
benimkide cok kullanirdi benayim
oyy kuzum benim
Orasi senin evin tabi ki geleceksin
Benayim burada album yaptim benim profilime bak gorursun canim
Bugun 7-19 calisiyodu o anlatmamiztir da ben oglen gorumcemle konustum anlattim orda olsa haberim olurdu allahm ben hic taniyamamisim bu adami hamile oldugumu ogrendigimde beraber birakmistik sigarayi evde paaket var bicok sigara icmis dun ben eve gelmekle hata mi ettim
Bugun 7-19 calisiyodu o anlatmamiztir da ben oglen gorumcemle konustum anlattim orda olsa haberim olurdu allahm ben hic taniyamamisim bu adami hamile oldugumu ogrendigimde beraber birakmistik sigarayi evde paaket var bicok sigara icmis dun ben eve gelmekle hata mi ettim
Kız ben gördüm ya onları.. Benim kafa bi dünya ben fundanın resim yorumunu ayşenurunkine yaptı ye okuyorum ondN sordum yükledi diyince ben halaa ayşeninkine bakıyorummeğer senmişsin :))
Lizim bence kötü düşüncelerden kurtulamıycan ara sor nerde kızdırırsa da kendi bilir için rahat eder
Çok takmış kaafaya yaaa çok üzülüyo bi arasanaa canım hadi ara
eşin o senin başlarım gururuna
gelince yine konuşmma ama ara sor
kiz bende ne kadar kizsamda ararim dayanamam hicc. hatta bi kere kavgadan sonra kapiyi vurdu cikti gitti.nefes alamadim yaaa.
anladın seeeen
Ben olsam napardim diye dusunuyorum;herhalde aramazdim şu durumda.Lizonun dun yaptigi bence yanlisti,suanda da esinin yaptigi yanlis.Nasil olsa gelicek eve bence sessiz kalmasinda fayda var
oda dayanamaz amaakendi hakli olsada onun ilk adim attigi coktur.
Benimkide öle çok uzatmaz sarrıldıkmı unuturuz herşeyi
Lizommm geçicek sende hatırlamıyacaksın bile bu karenlık günleriii
ama kızlar ya gelmezse bu gece lizonun eşi çokinatçı kinci galiba baksanıza
hamile bu kız tüm siniri bi kenara bırakmalı
Ama bende katılıyorum evlisin başkasına gitmen ddoğru değildi neyse olan oldu o anlık sinirle kendini kaybettin
Ne yapmayı düşünüyosun
yatmam gerek ama aklım sende:26:
benimde cok uykum geldiiii ama aynen aklim buradaa:26:
aman neler geciyoo neleri unutuyoruzz. hersey insanlar icinn.
Bence hicc ses etmeden yat uyu lizo.Artik olan oldu bak bu dönüm noktasi olabilir artik geri adim atma bence nasil olsa gelicek eve gelmek zorumda.Senin bu kez ciddi oldugunu anlasin.Sen simdi arayip nerdesin ben yalnizim nasil yalniz birakirsin gel dersen dün yaptigin da boşa gider.O şuan misilleme yapiyo senin yoklugunu hayatinda bi hissetsin sessizliginin farkina varsin bence bak emin ol ilişkiniz bundan daha kötüsünü görmez artik bi evlilikte uç nokta bu ve anlayacaksa kiymetini bugun anlayacak
Aa çıkmışmııı inşiallah hayırlısı olurrr
ben kapıyommmm öptümmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?