Ağlayakta gözden mi olak???

Gelir cano yaa sana ders veriyor kendince yipratma bebegini dusun

benimkide cok kullanirdi benayim

oyy kuzum benim

Orasi senin evin tabi ki geleceksin
Benayim burada album yaptim benim profilime bak gorursun canim

Kız ben gördüm ya onları.. Benim kafa bi dünya ben fundanın resim yorumunu ayşenurunkine yaptı ye okuyorum ondN sordum yükledi diyince ben halaa ayşeninkine bakıyorum meğer senmişsin :))

Lizim bence kötü düşüncelerden kurtulamıycan ara sor nerde kızdırırsa da kendi bilir için rahat eder

Çok takmış kaafaya yaaa çok üzülüyo bi arasanaa canım hadi ara
eşin o senin başlarım gururuna
gelince yine konuşmma ama ara sor

lizo bencede araa,karsilikli konusmaniz lazim. su anda sorun kordugum halinde. konusmazsaniz daha kotu noktalara gidecek Allah korusun.hem evlilikte gurur her zaman dogru olmuyor. yada bi msj at.

Ben olsam napardim diye dusunuyorum;herhalde aramazdim şu durumda.Lizonun dun yaptigi bence yanlisti,suanda da esinin yaptigi yanlis.Nasil olsa gelicek eve bence sessiz kalmasinda fayda var

Ben olsam napardim diye dusunuyorum;herhalde aramazdim şu durumda.Lizonun dun yaptigi bence yanlisti,suanda da esinin yaptigi yanlis.Nasil olsa gelicek eve bence sessiz kalmasinda fayda var

bencede yeliz,lizo hakli oldugu halde haksiz duruma dustu. kocasinin eline koz verdi. dun aksam eve gidip herseyi yuzune vuracakti sicagi sicaginaa. ama o anda saglikli dusunemiyor iste insan. birde simdi kiz hamile daha duygusalll

oda dayanamaz amaa kendi hakli olsada onun ilk adim attigi coktur.

Benimkide öle çok uzatmaz sarrıldıkmı unuturuz herşeyi

Lizommm geçicek sende hatırlamıyacaksın bile bu karenlık günleriii

ama kızlar ya gelmezse bu gece lizonun eşi çokinatçı kinci galiba baksanıza
hamile bu kız tüm siniri bi kenara bırakmalı

Ama bende katılıyorum evlisin başkasına gitmen ddoğru değildi neyse olan oldu o anlık sinirle kendini kaybettin

Ne yapmayı düşünüyosun

yatmam gerek ama aklım sende:26:

benimde cok uykum geldiiii ama aynen aklim buradaa:26:
aman neler geciyoo neleri unutuyoruzz. hersey insanlar icinn.

Bence hicc ses etmeden yat uyu lizo.Artik olan oldu bak bu dönüm noktasi olabilir artik geri adim atma bence nasil olsa gelicek eve gelmek zorumda.Senin bu kez ciddi oldugunu anlasin.Sen simdi arayip nerdesin ben yalnizim nasil yalniz birakirsin gel dersen dün yaptigin da boşa gider.O şuan misilleme yapiyo senin yoklugunu hayatinda bi hissetsin sessizliginin farkina varsin bence bak emin ol ilişkiniz bundan daha kötüsünü görmez artik bi evlilikte uç nokta bu ve anlayacaksa kiymetini bugun anlayacak

Aa çıkmışmııı inşiallah hayırlısı olurrr

ben kapıyommmm öptümmmmm

benimde cok uykum geldiiii ama aynen aklim buradaa:26:
aman neler geciyoo neleri unutuyoruzz. hersey insanlar icinn.

Evet oylee
Ben ilk 3 ayımı dusunuyorum daa hep derdim millet balayi der benim zehir gibi gectii allahim ben naaptim demistim gecerce uyumayip agladigim oldu ve dedim ki bu adami ben yanlis tanimisim artik hayatta duzelmez
Ama duzeldi.Kara kaşima kara gozume degil hizursuzluk cikmasin diye,belki benim sesim cikmasin diye ama duzeldi iste
Ben de burda okuyunca diyorum bi ben degilmisim diye gecip gidiyo bunlar iki gun once inat edip yanina yatmaya gitmedigim adam,bi geceligine sehirdisina cikinca pijamasina sarilip aglaya aglaya uyuyosun.
Evlilik de boyle biseymis demekki zehri bal bali zehir gibi

Aa çıkmışmııı inşiallah hayırlısı olurrr

ben kapıyommmm öptümmmmm

insallah kiymetini anlar yelizimm.
tamam fundam iyi geceler benimde gozler gittiii. uyumaya gidiorumm.
iyi geceler yelocannn,diger kizlarda sizdi benceee

Iyi geceler kizlarr
Uyku tutmadi bakinayim dedimm
Lizim inan butun gun aklimdaydin inss seninki gelmistr eve kuzum
Yelizim burdaydin nereye kayboldun kiz
Iyi uykulrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…