günaydın kızlar saat kaç olmuş nerdesinizzz
sabah sabah ilkokuldan bi resmimle karşılaştım face de muhabbet aldı götürdü bana derdimi unutturdu bi nebze
biz burdayız kız geldimi eşin anlatsana meraktan öldüm yaaa
gördüm canım resmi ama seni çıkaramadım
başıboş duran kızın yanındaki kara kızım
gelmedi sabaha karşı uyumuşum biraz. arkadaşım aramış ona dert yanmış seni terkedicem demek ne demek her tartışmamızda böylemi söyleyecek falan demiş işte. evde oldugundan haberim yok bana gelmicem dedi demiş. benim tehdit amaçlı söyledğimi düşünüyo ama eve gidince görecek ne kadar kararlı oldugumu. topladım valizimi gidicem gerçekten.
gördümmmm o garibim niye öle kenarda kalmış yahuu
gelmedimiiiiii
canım benden sana tavsiye 2. şahısları karıştırmayın ilişkinize bazı şeyleri gizli yaşayın eğer 3. şahıslar olursa ilişkinizde biter bu kadar net sölüyorum
nerde kalmışki senin evde olmadını düşünüpte kendi niye gelmiyo insan evine gitmezmi hayret bişey yaaa
fundam ona da anlatmasam inanki çıldırırım. zaten samimiyetine inandığım senelerdir tanıdıgım arkadaşım. yıkıcı değil yapıcı.
arkadaşları hep bekar evinde kalıyolar gitmiştir onlara. ilklerim bebeğimin günlüğü diye bi kitap almıştık beraber doldurcaktık. ben ilk sayfasını düz yazı şeklinde doldurdum üstüne de kalemi koyup sehpanın üstüne bıraktım. eve giderse okusun içi yansın. bugün belki son gecem olucak evimde. gündüz o evde (tabi giderse) ben eve giderken o da işe gidecek. hakkımızda hayırlısı olsun.
sanırım sorunda bu arkadaşları bekar ve bekar evlerinde kalıyolar düzenleri yok onlar etkiliyor bence onlar larç takılırken o sorumluluk alıp senle ve eviyle bebeğiyle ilgilenmek zorunda
halbuki en güzel hayat onunki farkında değil
bence eve gidince işler değişecek düzelecek görürsün bak
ama tekrarlanmasın bir daha inşallah ama ben inanmıyorum biteceğine
yaaa insan utanır arkadaşlarına gidip kalmaya yaaa evli barklı adam farkedecek hatasınıda iş işten geçecek
kaynananı arasan sölesenmi acaba eve gelmedi hamileyim beni yalnız bıraktı ben bitiriyorum desen ne dicek acaba
yada kayınpederine
ailenlede paylaşsan aslında çünkü yanında destek olmalıki üstüne gelmemeli sahipsiz görüp rahat davranabilir
başıboş duran kızın yanındaki kara kızım
gelmedi sabaha karşı uyumuşum biraz. arkadaşım aramış ona dert yanmış seni terkedicem demek ne demek her tartışmamızda böylemi söyleyecek falan demiş işte. evde oldugundan haberim yok bana gelmicem dedi demiş. benim tehdit amaçlı söyledğimi düşünüyo ama eve gidince görecek ne kadar kararlı oldugumu. topladım valizimi gidicem gerçekten.
sanırım sorunda bu arkadaşları bekar ve bekar evlerinde kalıyolar düzenleri yok onlar etkiliyor bence onlar larç takılırken o sorumluluk alıp senle ve eviyle bebeğiyle ilgilenmek zorunda
halbuki en güzel hayat onunki farkında değil
bence eve gidince işler değişecek düzelecek görürsün bak
ama tekrarlanmasın bir daha inşallah ama ben inanmıyorum biteceğine
yaaa insan utanır arkadaşlarına gidip kalmaya yaaa evli barklı adam farkedecek hatasınıda iş işten geçecek
kaynananı arasan sölesenmi acaba eve gelmedi hamileyim beni yalnız bıraktı ben bitiriyorum desen ne dicek acaba
yada kayınpederine
ailenlede paylaşsan aslında çünkü yanında destek olmalıki üstüne gelmemeli sahipsiz görüp rahat davranabilir
yok fundam aileler girerse işin içine büyür. benim kocam o sevgim unutturur belki ilerde bütün bunları bana. ama aile unutmaz. ailemin haberi olursa dönüşü olmaz. dün kayınvalidem aradı açmadım telefonu şimdi binbir soru soracaktı. benim ailemin kulağına gidecekti. zaten annemin yanında bikere bana bagırdı annem çıldırdı kaç gün benim yanımda sana nasıl bagırabilir diye. bide bunları öğrenseler hiç şansımız olmaz.
en iyisi zamana bırakıp beklemek..
ama fundoşum aileler işin içine girince daha kötü olmaz mı , hem lizim diyecek ki kocam eve gelmedi ondan sonrası kocası diyecek ki lizim eve gelmedi olaylar başka bir hal alır, kendi aralarında çözmeye çalışsınlar bence
senin kararın tabi canım ama ilerde daha fazla üzülme diye önerim bu birde tecrübeden dolayı söledim
hem bak kendin diyosun kayınvalidem bağırdı diye ne hakla bağırır buna hem eşin müsade edemez hemde annen orda ağırlığı koyacaktı hayırdır kızıma ben ses yükseltmem sen kim oluyosun dicek yoksa annen günlerce çıldırır olan ona olur halbuki o kadın çıldırmalı anında cevabı alıp
yok canım kayınvalidem değil eşim bağırdı. kayınvalidem melek gibi bi insan. oğluna ah demez aynı şekilde bana da. eşim diyoki bana annem ömrümde sadece bikere kızdı oda seninle nişanlılık döneminde ayrılma noktasına geldiğimizde.
tek kötü bi huyu var benimle övünmek adına parçalandığımı görmüyo. nereye gitse yanında taşımak istiyo sürekli onlarla beraber olalım istiyo. kötü niyetinden değil biliyorum ama bizim de bi aile oldugumuzu unutuyo işte.
neyse kızlar bakalım zaman ne getirecek şuan hiçbişey yapmıyorum
siz anlatın bakalım fundoş senin yum döneminmiydi nasıl değerlendirebiliyomusun hastaydın
sosyalim sen doktora gidiyomusun yoksa akışına mı bıraktınız
aaa süper canım kayınvalidenin iyi olması bak
demekki tek sorun eşin onun düzelmesi lazım
yalnız seni kışkırtmak değil niyetim inan ama hamilesin yaa nasıl merak etmez üzülüyosun bişey olur diye korkar insan
canım hastalığım geçti gece çok terledim 3 defa pijama değiştim donuma kadariyi oldu demekki çok iyiyim şimdi şükür
benim yum dönemi evet ama çok zor oldu dün yaa eşim diyo ben anlamam jel süreceksin bu ne yaa yoruldum
bakalım günaşırı çalışma oldu hep öle dikkat ediyorumda gerçi bu ke özellikle bu bikaç günü öle yaptık şimdi haftada 2 yeter diyorum yani bu hafta bikez daha olur yeter
akışına bıraktım bu ay takmıyorum adetin 8. gününü bekliyorum şu filmi çektirmek için çok hevesliyim :18:
canım hani kuruluk oluyo ya ilk seferinde biraz zorlanılıyo ama sonrasında düzelmiyomu ilişki boyuncamı devam ediyo kuruluk?
eğer çok zorlanıyosanız canlı örneği karşımızda ayşe jel kullanarak hamile kaldı sizde kullanın madem.
filmden sonra korunma süresi verecekmiymiş doktor klomen mi kullancakmışsın yine nasıl olacak bundan sonrası
kız herkes filmden korkar sende can atıyosun
yok kızz geçiyo tabiii
ya sorma oda onu diyo o kız nasıl hamile kaldı jelsiz yapmıyo diyosun diyo
ama dr. a sordum kullanma dediii :44:
yok doktor dediki filmden sonra 2 ay ilaç milaç yok ben inanıyorum gerekte kalmıyacak film çok etkili hemen kalırsın
ama olmazsa ben klomeni 3 ay kullandırıyorum bir defa kullandık 2 kez daha kullanırız ama filme bi bakalım
hiç olmadı aşılama tüp bisürü yolu var ama herşey güzel sende sorun yok olacak dedi çok umutlandımmm
kız korkuyorummm ama anestezili yaa hissetmicem hem onu yaşamak istiyorum hemde sonucu görmek istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?