Ağlayakta gözden mi olak???

ben bugün eve gidicem canım ama o gececi evde yok. yarın da giderim bi konuşmamız lazım olmadı bırak beni anneme derim napıyım elimden gelen bu kadarı
az önce aradı yine kayınvalidem akşam bize gelin diyo. töbe yarabbiiii oğlun gececi dedim bende arkadaşım gelcek başka zaman gelirim. kadın ne zmn arasa ya bize gelin diyo ya şuraya gidelim diyo

yelizim sen regl oldunmu :26: belirti varmı :26:

ayyyy evetttt kızzzz ya varsa öle bişeyyy :18: dr. çok rahatlattı beniii ufacık bi tıkanıklık olabilir filmlede açılır dediiii
ya bana dediki aldığın ilaç çok fazla değil inanılmaz karşılık verdi vücudun birde hala etkisi sürüyor yine ilaç olmadığı halde bisrü yumurtan var
ama illa sorun olacak değil filmdede bişey çıkmayabilir bazılarında böle olmuyo denk gelmiyo dedi
kız şu filmi çoook merak ediyorum yaaa
tahminen 18 i adet tarihim bu ay 2 gün sürdü yaa 17 de olabilir
24 veya 25 şubatta film çekilirimmmm :18:

Hakkinizda hayirlisi olsun lizimm ama tekrar tekrar soyluyorum nekadar uzarsa okadar cikmaza girersiniz dikkat et nolur
Adet olmadim canm işin garibi dünden beri adet belirtilerim de kayboldu mesela goguslerim indi agrisi gecti falan normalde adetin ilk ginune kadar devam ederdi sag kasik agrisi hala devam ediyo tek korkum kist olusmus olmasi

Fundosum az kaldi yaa hadi hayirlisii olcak bu iş olcakkk

kıız adet döngün kısa allahtan hemen bi sonraki adet tarihin geliveriyo maşallah sana

yeavrummmm bi test yapsanmı acabaa yaa inşallah hemen olursunda kurtulursun uzamaz hemen yeni çalışmaya hazırlıkkkk

olacakkk olacaaakkk biliyorummmmm sırayla hamişiz dicez nazarmı değdi ne çok verimsizizzz bu ara

yelom gribin geçtimi kızzz

benim hala umudum var :26: bi test alıp bida yapmadınya kııız ben ikinci çizgiyi (gölgeyi) görünce onca yol yürüyüp ayrı ayrı 2 eczaneye daha gidip 2 farklı marka daha test almıştım

kıız adet döngün kısa allahtan hemen bi sonraki adet tarihin geliveriyo maşallah sana

lizom bende onu düşündüm bugün maşallah
ne çabuk geliyor değilmi adetim yumurtlamam daha dün ağlıyodum adet oldum diye
çok şükür kız inşallah uzamazzz böle gider

benim hala umudum var :26: bi test alıp bida yapmadınya kııız ben ikinci çizgiyi (gölgeyi) görünce onca yol yürüyüp ayrı ayrı 2 eczaneye daha gidip 2 farklı marka daha test almıştım

Kizz ne testii kanda baktirdim yaa idrarda cikip kanda cikmama gibi bisey olamayacagina goree test tırttı
Grip degilim kizz soguk alginligii grip allah korusunnn .Bugun daha iyiyim dune gore canmm tesekkurlerr
Bence de canmm bu topige nazar degdii kurudu kurudu

lizom bende onu düşündüm bugün maşallah
ne çabuk geliyor değilmi adetim yumurtlamam daha dün ağlıyodum adet oldum diye
çok şükür kız inşallah uzamazzz böle gider

Evet fundoss Allah dagina gore kar veriyo bak senle bende bu sabirsizlik varken bide adet dongumuz 40 gun falan olsa kafayi yerdik.Ama bak bizim topik sakinlerine sosyale benoşaa akilli akilli bekliyolarr biz 27 gunu zor ediyoruz

Evet fundoss Allah dagina gore kar veriyo bak senle bende bu sabirsizlik varken bide adet dongumuz 40 gun falan olsa kafayi yerdik.Ama bak bizim topik sakinlerine sosyale benoşaa akilli akilli bekliyolarr biz 27 gunu zor ediyoruz

yağdır mevlaaam suuuu

kızzzz susss şom ağızlıııı anaaam öle olsa varyaaaa saçımın tamamı beyz olur heralde takmaktaaan
ayy çok şükürrrrrr

yağdır mevlaaam suuuu

kızzzz susss şom ağızlıııı anaaam öle olsa varyaaaa saçımın tamamı beyz olur heralde takmaktaaan
ayy çok şükürrrrrr

Evet evet cok şukurr
Kizz oole deme sende bak sana kac kez dedimm boylee buyuk konusma sende aaaaa
Benim adetim geri kaçti galiba bu gerginlige o da dayanamadi

Merhabaa canlarr nasilsinizzz?
Lizom durumlar ayni galibaa.yeliz ve fundaaa cok guzel yorumlar yapmis bende onlara katiliyorum.hakkinizda en gayirlisi olsunn.
Yelizim bugun bat dimii
Fundam senide opuyorum yavrumm
Sosyall nerdekiiii

Merhabaa canlarr nasilsinizzz?
Lizom durumlar ayni galibaa.yeliz ve fundaaa cok guzel yorumlar yapmis bende onlara katiliyorum.hakkinizda en gayirlisi olsunn.
Yelizim bugun bat dimii
Fundam senide opuyorum yavrumm
Sosyall nerdekiiii

Aysemm hosgeldinnn iyii cok sukur sen nasilsinnn
Evet canm bugun bat gelse de rahatlasamm ahh ahh ptesi gitmeyipp hüsrana ugramasaydim bugun bi heyecanla hastanede olcaktimm
Sosyal yok ortalarda yogun galibaa

yaş geçince kemale eriyorsun olgunlaştık biz artık uslu uslu bekliyoruz

yoğunum kızlar bugünde

Son düzenleme:
kızlar selammmm nasılsınız bakalım...

Lizim bende kısaca kızların her dediğine aynen iştirak ediyorum :)
hakkınızda hayırlısı.. bu bi süreç ve ben eminim ki kocan tıpış tıpış gelip özür dileyim eski günlerinize döneceksiniz ve bugünleri gülerek hatırlıycaz inşAllah..

kız Yeliz sen kısaca sosyalle bana yaşamayın ölün mü demek istiyorsun he döngümüz için
Sosyale de katılıyorum yaş geldi gidiyor beklemeyipte napcaz anam elimiz mahkum

Funda valla yeliz ile birlikte sizin şu heyecanınız yok mu öldürüyor beni anam sabır diye bi özelliğiniz yok herhalde alınmış :))) tutturdun bi filmde film anam belkide bebeğin gelecek inşAllah

Ayşeeemm sana da merhaba canım.. bugün gitmiyormusun bi yere

Ay ben şu işareti hep yapmak istemişimdir ama telden giriyorum ya yapamıyorum bi türlü bugün pc den açtım öğle arası diye bolcana yapayım :18::18::18::18::18::18: :118:

ayy seninde bu hukuk dilin beni bi gün öldürecek iştirak falan

aynende öyle diyo yeliz bize

ayy seninde bu hukuk dilin beni bi gün öldürecek iştirak falan

aynende öyle diyo yeliz bize

kız ben eskiden bi b... bilmiyormuşum buraya gelince çok şey öğrendim anam öle bi garip yer ki burası otomatikman diline yansıyor dalga geçerken bi bakıyorsun kullanıyor oluyorsun

Sen bakma onlara zaten funda büyük konuşuyor Allah korusun başına gelecek sonrada vaaahhh ben ne ettim diycek
Yeliizzzzzz sanada hiç yakışıyor mu senin gibi bir kadına böle sözler ablaların hakkında hiç öle sölenir mi ağzına acı biber sürerim :118:

hazır yeliz yokken verip veriştirelim nasıl olsa gelirse haşlar bizi

bende öyle kız işe girdim ya muvafakatname falan diyorlar mal gibi bakıyorum bu sayede herşeyi öğrendik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…