Gunaydin kizlar nasilsinizzzz
Lizimm esinin gelmemesine uzuldum ama sen dün cok kesin konusunca o da eve gelmedi demekki nasil olsa gelmicen diye bak uzadikca bu iş dallanır boyle hata ustune hata yaparsiniz
Ailene kesinlikle soyleme kesinlikle evet sen yarin oburgun unutursun ama onlar unutmaz hep mahcubiyet olur onlara karsi onlarda hep tavir alirlar eşine karşi ama guveniyirsan kayinvalidene soyle ailene soylemezler herhalde kendi ogullarini alip karsilarina konussunlar ben oyle yapmistim kv ye sikayet etmistim o da eve gelip agzina s.cmisti benimkinin
Sen bugece evde kal.O da gelir.konusmasaniz bile ayni cati altinda olun lizim bu iş uzadikca cikmaza girersiniz bak daha buyuk yaralar acilir iliskinizde
tüpte tıkanıklık varsa bu film sayesinde açılacak dimi canım. açılmazsa da ameliyatla mı açıyolar ?
inşallah bu film çaren olur canım. doktor çok emin konuşmuş demekki daha önceki hastalarında hep gördü bunu.
ben bugün eve gidicem canım ama o gececi evde yok. yarın da giderim bi konuşmamız lazım olmadı bırak beni anneme derim napıyım elimden gelen bu kadarı
az önce aradı yine kayınvalidem akşam bize gelin diyo. töbe yarabbiiii oğlun gececi dedim bende arkadaşım gelcek başka zaman gelirim. kadın ne zmn arasa ya bize gelin diyo ya şuraya gidelim diyo
yelizim sen regl oldunmu :26: belirti varmı :26:
ayyyy evetttt kızzzz ya varsa öle bişeyyy :18: dr. çok rahatlattı beniii ufacık bi tıkanıklık olabilir filmlede açılır dediiii
ya bana dediki aldığın ilaç çok fazla değil inanılmaz karşılık verdi vücudun birde hala etkisi sürüyor yine ilaç olmadığı halde bisrü yumurtan var
ama illa sorun olacak değil filmdede bişey çıkmayabilir bazılarında böle olmuyo denk gelmiyo dedi
kız şu filmi çoook merak ediyorum yaaa
tahminen 18 i adet tarihim bu ay 2 gün sürdü yaa 17 de olabilir
24 veya 25 şubatta film çekilirimmmm :18:
ayyyy evetttt kızzzz ya varsa öle bişeyyy :18: dr. çok rahatlattı beniii ufacık bi tıkanıklık olabilir filmlede açılır dediiii
ya bana dediki aldığın ilaç çok fazla değil inanılmaz karşılık verdi vücudun birde hala etkisi sürüyor yine ilaç olmadığı halde bisrü yumurtan var
ama illa sorun olacak değil filmdede bişey çıkmayabilir bazılarında böle olmuyo denk gelmiyo dedi
kız şu filmi çoook merak ediyorum yaaa
tahminen 18 i adet tarihim bu ay 2 gün sürdü yaa 17 de olabilir
24 veya 25 şubatta film çekilirimmmm :18:
Hakkinizda hayirlisi olsun lizimm ama tekrar tekrar soyluyorum nekadar uzarsa okadar cikmaza girersiniz dikkat et nolur
Adet olmadim canm işin garibi dünden beri adet belirtilerim de kayboldu mesela goguslerim indi agrisi gecti falan normalde adetin ilk ginune kadar devam ederdi sag kasik agrisi hala devam ediyo tek korkum kist olusmus olmasi
Fundosum az kaldi yaa hadi hayirlisii olcak bu iş olcakkk
Hakkinizda hayirlisi olsun lizimm ama tekrar tekrar soyluyorum nekadar uzarsa okadar cikmaza girersiniz dikkat et nolur
Adet olmadim canm işin garibi dünden beri adet belirtilerim de kayboldu mesela goguslerim indi agrisi gecti falan normalde adetin ilk ginune kadar devam ederdi sag kasik agrisi hala devam ediyo tek korkum kist olusmus olmasi
Fundosum az kaldi yaa hadi hayirlisii olcak bu iş olcakkk
kıız adet döngün kısa allahtan hemen bi sonraki adet tarihin geliveriyomaşallah sana
yeavrummmm bi test yapsanmı acabaayaa inşallah hemen olursunda kurtulursun uzamaz hemen yeni çalışmaya hazırlıkkkk
olacakkk olacaaakkk biliyorummmmm sırayla hamişiz dicez nazarmı değdi ne çok verimsizizzz bu ara
yelom gribin geçtimi kızzz
benim hala umudum var :26: bi test alıp bida yapmadınya kııız ben ikinci çizgiyi (gölgeyi) görünce onca yol yürüyüp ayrı ayrı 2 eczaneye daha gidip 2 farklı marka daha test almıştım
lizom bende onu düşündüm bugün maşallah
ne çabuk geliyor değilmi adetim yumurtlamam daha dün ağlıyodum adet oldum diye
çok şükür kız inşallah uzamazzz böle gider
Kizz ne testii kanda baktirdim yaa idrarda cikip kanda cikmama gibi bisey olamayacagina goree test tırttı
Grip degilim kizz soguk alginligii grip allah korusunnn .Bugun daha iyiyim dune gore canmm tesekkurlerr
Bence de canmm bu topige nazar degdii kurudu kurudu
Evet fundoss Allah dagina gore kar veriyo bak senle bende bu sabirsizlik varken bide adet dongumuz 40 gun falan olsa kafayi yerdik.Ama bak bizim topik sakinlerine sosyale benoşaa akilli akilli bekliyolarr biz 27 gunu zor ediyoruz
yağdır mevlaaam suuuu
kızzzzsusss şom ağızlıııı anaaam öle olsa varyaaaa saçımın tamamı beyz olur heralde takmaktaaan
ayy çok şükürrrrrr
Merhabaa canlarr nasilsinizzz?
Lizom durumlar ayni galibaa.yeliz ve fundaaa cok guzel yorumlar yapmis bende onlara katiliyorum.hakkinizda en gayirlisi olsunn.
Yelizim bugun bat dimii
Fundam senide opuyorum yavrumm
Sosyall nerdekiiii
yaş geçince kemale eriyorsun olgunlaştık biz artık uslu uslu bekliyoruz
yoğunum kızlar bugünde
Ayy sosyall goren de 50 yastan bahsediosun sanir kizzz deliiiii
kızlar selammmm nasılsınız bakalım...
Lizim bende kısaca kızların her dediğine aynen iştirak ediyorum :)
hakkınızda hayırlısı.. bu bi süreç ve ben eminim ki kocan tıpış tıpış gelip özür dileyim eski günlerinize döneceksiniz ve bugünleri gülerek hatırlıycaz inşAllah..
kız Yeliz sen kısaca sosyalle bana yaşamayın ölün mü demek istiyorsun he döngümüz için
Sosyale de katılıyorum yaş geldi gidiyor beklemeyipte napcaz anam elimiz mahkum
Funda valla yeliz ile birlikte sizin şu heyecanınız yok mu öldürüyor beni anam sabır diye bi özelliğiniz yok herhalde alınmış :))) tutturdun bi filmde film anam belkide bebeğin gelecek inşAllah
Ayşeeemm sana da merhaba canım.. bugün gitmiyormusun bi yere
Ay ben şu işareti hep yapmak istemişimdir ama telden giriyorum ya yapamıyorum bi türlü bugün pc den açtım öğle arası diye bolcana yapayım :18::18::18::18::18::18: :118:
ayy seninde bu hukuk dilin beni bi gün öldürecek iştirak falan
aynende öyle diyo yeliz bize
kız ben eskiden bi b... bilmiyormuşum buraya gelince çok şey öğrendim anam öle bi garip yer ki burası otomatikman diline yansıyor dalga geçerken bi bakıyorsun kullanıyor oluyorsun
Sen bakma onlara zaten funda büyük konuşuyor Allah korusun başına gelecek sonrada vaaahhh ben ne ettim diycek
Yeliizzzzzz sanadahiç yakışıyor mu senin gibi bir kadına böle sözler ablaların hakkında hiç öle sölenir mi ağzına acı biber sürerim :118:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?