Benimki de dioo seni kandiriyolar orda sen de herseyini anlation dioo
Dedimm hee ülke genelinde kumpas kurmuslar yelizin ozel hayatini ogrenelim diyee
o cevre yüzünden gına geldi ya zatenBenimki de dioo seni kandiriyolar orda sen de herseyini anlation dioo
Dedimm hee ülke genelinde kumpas kurmuslar yelizin ozel hayatini ogrenelim diyee
Offf sorma yelizzz hemde nasılll insan garip oluyo bide kısır muamelesi yapanlar yokmuuu sizinde olur yaaa tabi erkek tarafı pek tanımıyolar yvaa
inşallah kızlarr darısı tez vakitte başımızaaa
sende beğenmişin o resmi farkettim zatenYaa bundan alıntı yapmak zor
yaaaa o kavanozdakiler oooofff bende bittim onlaraaaa
fatmamm eşimin kuuzeni ddoğum yaptı bugün hast gittik
ayşem çekemedimm eblamda istedi ama çekindimm kaynanasgil çok kalabalıktı bide yeni doğmuş yaa istemezler belki diye
yeloooo noluyoo
iyiyim canım bende muhteşemi izliyom ama reklamlarına sinir oluyorumŞarkiii soyluyozz kendi kendimizeee allahh allahhh
Fatmacannn nasilsinnnn
Fundosumm icinden neler neler gecmistirr bebise bakarkenn Allah hepsini kabul etsinn icinden gecenlerin insallahhhh
Benim aglayasim gelir kesinn haftaya gorumcenin de dogumu var kizi olcak bidee bunlarin sulale hep guzell kiz da guzell olur kesin mavi gozlu olurr offfff
Canim sıkılıyo yaaaaa muhtesem yy izliom iki saat reklamm
Adetim de gelmedi kigiiizzzzz kist mi oldu bu yumoslardann biri acepp
çok fenasın sen yaaaKızlar nılduu
benim telde az kotalı net var arada giremeyince ordan tıpic adını yazıp bakıyom napıyonuz
yolda dedim kızlara bakim hele
çıkardım tteli
sen iyice kaptırdın heee safmısın seni kandırrıyolarsaa demezmiii
neee deedimmm herşeyide anlatıyooo diyo bide bende sus bee dedimmm
konuşmadım eve girene kadar üstümü değiştimmm hopp yatağaa
aââ kıyamammmm nerdeeee o tablet nerdeee al aşkıımmmm azülmme dayanamam yapıyo
hemen açtğm aaa çakaaal demezmiii
bende gidim film izlim dediişöle aksiyon dolu
Kizzz ne anlar onlarr ben bugun de dedim bak ben buraya girmesemm sana sararimm ne guzel kafami dagiriyorumm
Allah allah onlarr kafa dagitmak icin herseyi yapiyo yaa daha fazla imkanlari varr
Bana nere ben seviyorumm arkadaslarimi aaaaa belli mi olurr gun gelir bulusuruz da belkiii
Kizzz ne anlar onlarr ben bugun de dedim bak ben buraya girmesemm sana sararimm ne guzel kafami dagiriyorumm
Allah allah onlarr kafa dagitmak icin herseyi yapiyo yaa daha fazla imkanlari varr
Bana nere ben seviyorumm arkadaslarimi aaaaa belli mi olurr gun gelir bulusuruz da belkiii
sende beğenmişin o resmi farkettim zaten
hayırlı olsun canım Allah analı babalı büyütsün darısı size inşallahhhh
iyiyim canım bende muhteşemi izliyom ama reklamlarına sinir oluyorum
çok fenasın sen yaaaama senin kocişinde senden geri kalır yanı yok
ağzıma kadar doluyum ama olsa bende yerim valla bu saattebikerede altta kal cadıııı diyo hemen bulur haklı çıkacak bişey
yalnız gördüm beğenmen düştü anasayfaya offf yae bi tencere olsa yerimmmm
ağzıma kadar doluyum ama olsa bende yerim valla bu saatte
Çerez canımmmmm
felaket uykum geldii sizabilirim ona göree
kuzum benoşu face te ekledim onun sayfasında gördüm napiyimKizz gece gecee yemekten bahsedip niye iskence edionuz kendinize hele fatmaaa sennn aaaaaa
Çerez canımmmmm
felaket uykum geldii sizabilirim ona göree
Fundamm attigin mesaja dalmisimm. Bi saattir onlari okuyorum kizcok uykum geldii
bende sıla açtım uyuycam onun eşliğinde kadına hayranım yaaa
hadiii yarın görüşürüz canlar
Test mest yokkk boyumun ölcusunu aldim hayale kapilmanin anlami yok kizz
Benosumm zorunluyduu ciktim hatta düşün pijamalarimla ben battaniye altinda tv izlerken bu sogukta saat 3 kalktim gittim bi iş icin biriyle gorustum dee bakalim insallah olurrrr
Bana kombi deme yaa,ben balikesirde dogalgazli evde yasadim anamm baş edemedik ya biz onum faturasiyla bi odaya tasindik ayni odada uydukk yine de donarak gecti ev hayatim öfff kabus o dogalgazz cok pahali kizz
Koz twin senle bi şunda anlaşamadık canım.. Benim eşim twit kullanıyor o yüzden benim yok ama onun adını yazmıştım özelden ondan beni görebilirsin.. Ama ben seni nasıl görürüm muamma
Yeliz kız sanada Allh yardım etsin soğuk zor anam bende hiç sevmiyorım..
Funda doğum yapan kimdi unuttum canım.. Allah analı babalı büyütsün darısı hepimizin başına inşAllah.
Kız sosyal bugün gene mesaiye kaldık metrobüse bindik ben oturunca eşim telefonu aldı eline du biraz haber okuyayım dedi bende dedim ki iy ozaman bende bi arkadaşlara bakayım.. Demez mi evet evet sende arkadaşın sözel ile konuş dedi koptum
o adet gelmmezz insallahh
benimde aglayasim geliooo,hic dayanamiorumm
gorumcende hayirlisiyla dogurur ins yelizimmm
fundam yazdigina cok guldummerkekler bizi anlayamazz. surda ufacik bi zevkimiz var ztn.ona bile dil uzatiyolarr
hosgeldinn sosyosss
Kiz biz burada butun kis 300 tl veriyoruz
Sozel kim kiz ben miyim
Hosbulduk kuzum
Fundos gozunuz aydin canim Rabbim bizlerede nasip etsin
Bu arada senin ve yelizin esinin hayal dunyasi beninkopardi
Benim evim gunes aliyor kuzum bu ay 90 geldi mesela geden ayda oyle ama oranin sogugu daha fazladir buraya gore300 müüübize ayda 250 den asagi fatura gelmezdiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?