Ağlayakta gözden mi olak???

Benimki de dioo seni kandiriyolar orda sen de herseyini anlation dioo
Dedimm hee ülke genelinde kumpas kurmuslar yelizin ozel hayatini ogrenelim diyee

Neeee ayyy sinir oluyo insan yaa sizi çok seviyorum yaaa tozda kondurmuyorum üzülüyorum hemen
hepsinin yeri yurdu belli okumuş insanlar dedim he saf he diyooo ne maluuum diyo bide

kız kist olmaz bee soğanda içmiştin hem ayy inş hemencik ol uzamasınn

Benimki de dioo seni kandiriyolar orda sen de herseyini anlation dioo
Dedimm hee ülke genelinde kumpas kurmuslar yelizin ozel hayatini ogrenelim diyee
o cevre yüzünden gına geldi ya zaten

Offf sorma yelizzz hemde nasılll insan garip oluyo bide kısır muamelesi yapanlar yokmuuu sizinde olur yaaa tabi erkek tarafı pek tanımıyolar yvaa
inşallah kızlarr darısı tez vakitte başımızaaa

kısır degiliz ama kısır gibi gözükmekden sıkıldım iycee

Kizzz ne anlar onlarr ben bugun de dedim bak ben buraya girmesemm sana sararimm ne guzel kafami dagiriyorumm
Allah allah onlarr kafa dagitmak icin herseyi yapiyo yaa daha fazla imkanlari varr
Bana nere ben seviyorumm arkadaslarimi aaaaa belli mi olurr gun gelir bulusuruz da belkiii

sende beğenmişin o resmi farkettim zaten
hayırlı olsun canım Allah analı babalı büyütsün darısı size inşallahhhh
iyiyim canım bende muhteşemi izliyom ama reklamlarına sinir oluyorum
çok fenasın sen yaaa ama senin kocişinde senden geri kalır yanı yok

ay evet ya ne güzel olur buluşursak

aman bakma sen dırdırdan kurtuluyolar diye canlarına minnet hee ben bide dedim spora gidiyon hergün bişey diyozmu tamam yaa ddiyoo

Son düzenleme:

bikerede altta kal cadıııı diyo hemen bulur haklı çıkacak bişey
yalnız gördüm beğenmen düştü anasayfaya offf yae bi tencere olsa yerimmmm

Kizz gece gecee yemekten bahsedip niye iskence edionuz kendinize hele fatmaaa sennn aaaaaa

Fatmamm sen benoşun resimlere fazla bakmaa aysem sen dee
Kigiizzz ben de sıla acarim uyurkenn ama akustik versiyon şarkilari ne guzel oluyo demii kendisi de guzel maşallah at gibi hatunn bayiliyorumm
Yatanlara iyi geceler olsuuunnnnn

Kiz biz burada butun kis 300 tl veriyoruz

Sozel kim kiz ben miyim

o adet gelmmezz insallahh
benimde aglayasim geliooo,hic dayanamiorumm
gorumcende hayirlisiyla dogurur ins yelizimmm

fundam yazdigina cok guldummerkekler bizi anlayamazz. surda ufacik bi zevkimiz var ztn.ona bile dil uzatiyolarr

hosgeldinn sosyosss

Hosbulduk kuzum
Fundos gozunuz aydin canim Rabbim bizlerede nasip etsin
Bu arada senin ve yelizin esinin hayal dunyasi beninkopardi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…