Ağlayakta gözden mi olak???

Gunaydin canlarimmmm.
Benayim cok haklisin bencede gitme. Bazilari sadece kendini dusunuyor. Biz kendimizi dusununce ayip oluyor ama..
Sosyalim sicak ev her zaman daha iyidir. Ama benim ev 4 cepheli o yuzden 4 mevsimi tam anlamiyla yasiorum evde
Fundamm ne taksimiii,is icin demiii. Hava soguk gibi badini boynunu guzelce ort
Lizoo sizinde durumda guzel gelisme olmus.bence aksam esin seni almaya gelecek

Günaydın ayşe hoşgeldin umarım dediğin gibi olur :44:
nasılsın canım bebiş nasıl, hamilelik nasıl gidiyor

haa şimdi anladım , bencede gitme hamile haliyle yurtdışına gitmeyi biliyorda 1 gece sizde mi kalamıyor valla hak edene yapacaksın arkandayız benay , eşinde trip atarsa atsın aslında en iyisi p.ç olmak (affedersiniz ) kız iki taraflı hemde ne onun akrabası ne senin akraban

sor sor gelince , alt katta hiç ısınmaz ki anam aşağıdan sürekli soğuk gelir keşke giriş katı almasaydınız

ayy ne güzel 4 cephe ben 2 cepheyede razıyım aslında

Kizlarr gunaydinn
Nasilsinzzzz
Ben hic iyi degilimmm dun geceden beri agliyorum benimkiyle tartistikkk sabah ta cok aglattti beni simdi cikti gitti
Giderknde inss kendine gelirsn dioo bide
Bugun bide misafirm varr offfffff
Sogan kurunu de yapmiycam galibaa offff

Günaydın ayşe hoşgeldin umarım dediğin gibi olur :44:
nasılsın canım bebiş nasıl, hamilelik nasıl gidiyor

Iyiyim canimm sende bugun daha iyisinn bebiste buyuyor iste. Doktor benden demir ve idrar tahlili istedi. Onlari saglik ocaginda yaptiracam iste. Haftaya sonuclari alip doktora gitmem lazim. Birde bu ara tuvaletimi yaparken hafif yanma oluyor. Iltihap var galiba onun disinda iyiyim cok sukur. Birde dis doktorumla konustum. Doguma tellerle gireceksin dedi. Onlardanda kurtulamicamm sene sonuna dogru duruma gore cikartiriz dedii

Sosyalim pek iyi olmuyor aslinda. Yazin evim cok sicak kisinda cok soguk oluyor en guzel 2 cephe..

Gunaydin cnm. Bu ara herkes sikintili neyse sizde aksama toparlarsiniz ins.
Bende bi yandan temizlik yapiyorum. Bizim binayi silen abla var. 2 gun once aradim cagirdim. Camlari silmeye gelir misin diye. Tamam dedi. Sabah 9 da bende olursun dedim. Saat nerdeyse 10 bucuk oldu gelen yok. Simdi aradim daha evdeyim isler bitmedio diyooo,sinir oldum yaa..insan bi arar haber verirr. Insanlar ne kadar rahat ya:

ayy sana ne oldu :26:

diş telleri çıkar kız onu sorun etme kuzu ben 10 sene kullandım

aslında çağırmayacaksın canım arayıp iptal edeceksin , insanlık hali tabi ki işi çıkar insanın ama ara bi haber ver neden insanları bekletiyorsun temizliğide yavaş yavaş yap aman ayşe kendini yorma kuzu

Valla ona kalsa barismayiz ama yine ben konusurmm bu huyumdan nefret ediyorum

Yaa birde bos gununu bulamiyorum. Eli cok hizli ve cok duzgun is yapio. Birde koltuklarin arkasini cekerken falan yardim ediyor.birlikte temizlik yapioruz aslinda. Arada cagiriyorum iste.dip bucak temizlik oluyor. Muhtac oldugumu bildigi icin bole yapio kiiZ simdi eve temizlikci bile gelmekte nazlanio.o kadar cokki gittigi yer..

ayy sana ne oldu :26:

diş telleri çıkar kız onu sorun etme kuzu ben 10 sene kullandım

Canmm eve cikma konusu var gündemi mesgul eden buyuk eve kiraya cikalim dio bnde sıkışıgiz bu sıkışık lık gecsin sonra çıkarız diorum ama dinlemiyor dun bana artik bu konuyu uzatma dedi bnde söz hakkim yok mu fln dedim tartstk sabahta kendini üz fln dioo bebek mevzusuna bagliyo olayi hemen ..ben kendimi cok uzuyomusum diye olmuyoms güya
Allahin bi bildigi var ki bize bebek vermiyo

Canim bebek nasibiniz varsaa sen bi yerlerini yirtsanda yine gelir. Boyle dusunmek cok sacma. Esin biraz bencil davranmis,sende tavrini koy.herseyin sadece kendi istegine gore yurumeyecegini gorsun.

Canim bebek nasibiniz varsaa sen bi yerlerini yirtsanda yine gelir. Boyle dusunmek cok sacma. Esin biraz bencil davranmis,sende tavrini koy.herseyin sadece kendi istegine gore yurumeyecegini gorsun.

Aysem tavrimi kac haftadr koyuyorum ama ikna edemedim bu evde huzursuzmus en basindan beri huzursz olmam hosuna gider mi dio ya bide bizim catidaki kargalar uyutmuyo sabah 6 bucukta uyandik dusun benmkinn de uykusu hafif oyle kolay kolayda uykuya dalamio anliycgn cildiriyo bu eve iyice sogudu
Ama beni cok uzdu..
Cikarkende artk aksama kadr kendine gelrsn dio bide bnde herkes kendine gelr dedim inss

Grlmediler canım.. Neymiş kredi ödüyorlarmış.. Ki biz onların iki katı kadar nerdeyse ödüyoruz.. Her ay yada 2 ayda bir gidiyoruz ziyarete.. Benim onların masrafından daha çok masrafım oluyo ama laf etmiyorum onlar kredi ödediği için evime gelmiyorlarmış :)
Bende salağım ya yedim güyaa

Bende oluyorum canım sinir ama olduğumuzla kalıyorsun millet tutturmuş bi yol gidiyo..

Kız sende ne güzel geziyon ha ) iş miş bahane

Kız gitmiycem yeri gelecek lafımıda sokup oturcam
Benimde keşke 4 cephe açık olsa ya..

Temizlikçinede ayrı gıcık oldum hamile olduğunu biliyo.. Ama onlarda artık az değiller ha sanki onlara muhtaçmışız gibi davrananları var..

Kız dediğin gibi ne ayıbı.. Hamilesin yerinde durmuyon bari sözünde dur
Çok lazım sanki gelmesi ama işte ben ses etmeden bekledim böle olacağını biliyodum Ama iyikide gelmediker hep bunlar benim için koz da işte anlayan lazım..

Anammm bi günde birimizden tartıştık haberi gelmesin :))
Canım büyük ev iyidir tabii ama sizi zorlamayacaksa tabi.. Tek buysa boşver uzatma canım onlar anlamıyo bizleri.. İçten içe kabul ertirme

canım başka kadın yok mu etrafında onu çağırsan , haklısın aslında düzgün insanda bulmak zor, ama eli çabuksa bitirir işi hemen sinirlenme

kız sizde ters misiniz ne genelde kadın büyük ev ister sizde tam tersi , bebek mevzusu ve ev olayını birbirine bağlamakta ilginç yani :26: tavrını koy hemen benim gibi gidip alttan alma sen tavrını koydukça o sana nasıl yaklaşıyor göreceksin, bak bende son tartıştığımızdan beri soğuk davranıyorum biraz önce bana mesaj atmış sanırım ben seni çok ihmal ediyorum diye
Artik oyle diyorum sosyalimm. O kadar cektim 5-6 ay daha cekerimmm.

canımsınn aynen

O zaman sizde cok pahali bi eve cikmayin. Butcenize uyan evlere bakin cnm. Yaa insan evden soguyuncada o eve birdaha girmek istemez. Birde sabahin korunde karga esliginde uyanmakta pek hos bi durum degil.

Kuzum valla ben kendimi cok uzuyorumm bunu farkettim aglamam uzulmem cok umrunda degil bir yığın borc oduyoz ama neymis cikacakmisz kuzum bizim ki aklina koymus cikacaz yani sadece son ikna cabalrm ama nafile tabi
Bosu bosunaa agladimm o kdrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…