Gunaydin canlarimmmm.
Benayim cok haklisin bencede gitme. Bazilari sadece kendini dusunuyor. Biz kendimizi dusununce ayip oluyor ama..
Sosyalim sicak ev her zaman daha iyidir. Ama benim ev 4 cepheli o yuzden 4 mevsimi tam anlamiyla yasiorum evde
Fundamm ne taksimiii,is icin demiii. Hava soguk gibi badini boynunu guzelce ort
Lizoo sizinde durumda guzel gelisme olmus.bence aksam esin seni almaya gelecek
Lizim bizimkide trip atmaz mı kardeşi sonuçta.. Bozuldu.. Haklıyım biliyo ama yediremiyo işte..
Şimdi kızlar eltim hamile annesigil yurt dışında diye giden haftalarda uçtu.. Şehirdışında burdan uçağa binecekti gecenin 3 üne otobüse bilet almış geliyo bide hafta sonu evdeyiz yani biz.. Sabah ist. A iniyo kovası gelmedi eşimi aradı gidip alsın yükü bar hamile ya.. Eşimde sınav bar diye gidemedi ki gitsin istemedim çünkü geceden gelip kalıp bi götürenilirdik havaaalanına..
Şimdide hafta sonu dönüyo yine cumartesi öğlen inecekmiş kardeşi eşimi arıyo abi almaya gelicez sende gelirsin gibisine.. Bana söyledi sabah benimde nevriö döndü çünkü elti hanım dedi ki dönüşte sizde kalırız bi gece bende bekliyorum ki gelirler.. Ama nerdeeee..
Bende eşime gidemem dedim bana gelecem dedi biz gidiyoruz ayağına gitmem ayıp yaptıkları dedim.. Evleneli 1,5 yıl oldu daha kapımızı çalmadılar.. Sen git gideceksen dedim.. Haklısın ama imsanlık bizde kalsın dedi bende kalmasın dedim.. Kardeşi ya üzüldü eşim bende ona üzüldüm..
Ama trip atıyo tabii seninde akrabam gelsin ben gitmiycem dedi.. Bende benim akrabam zaten senede bir geliyo mecbır gidicen dedim
Daha buna benzer çok şey yaşadım hep ben mi insan olucam ayıp yaa
aynen canım çok önemli bu ısıdan tasarruf rutubet olmaz offf benim birde giriş kat herkes hayran evime çok büyük çok güzel yazın herkes ne şanslısın diyor ama bilmiyolarki rutubette kalıyorum kışın mantolama yaptık ama drenaj şartokadar aidat öde ama rahatım yok birde alt sığınak yaa boş tavanını mant. yapmadılar ooof offf
bahçem var işte en güzel tarafı o asma ve böğürtlenim var kızzzz sen bilirsin bu böğürtlenle ilgili soracaklarım var
anammm çıkıyomuşuzzzz
Gunaydin canlarimmmm.
Benayim cok haklisin bencede gitme. Bazilari sadece kendini dusunuyor. Biz kendimizi dusununce ayip oluyor ama..
Sosyalim sicak ev her zaman daha iyidir. Ama benim ev 4 cepheli o yuzden 4 mevsimi tam anlamiyla yasiorum evde
Günaydın ayşe hoşgeldin umarım dediğin gibi olur :44:
nasılsın canım bebiş nasıl, hamilelik nasıl gidiyor
haa şimdi anladım , bencede gitme hamile haliyle yurtdışına gitmeyi biliyorda 1 gece sizde mi kalamıyor valla hak edene yapacaksın arkandayız benay , eşinde trip atarsa atsınaslında en iyisi p.ç olmak (affedersiniz ) kız iki taraflı hemde ne onun akrabası ne senin akraban
sor sor gelince , alt katta hiç ısınmaz ki anam aşağıdan sürekli soğuk gelir keşke giriş katı almasaydınız
ayy ne güzel 4 cepheben 2 cepheyede razıyım aslında
Kizlarr gunaydinn
Nasilsinzzzz
Ben hic iyi degilimmm dun geceden beri agliyorum benimkiyle tartistikkk sabah ta cok aglattti beni simdi cikti gitti
Giderknde inss kendine gelirsn dioo bide
Bugun bide misafirm varr offfffff
Sogan kurunu de yapmiycam galibaa offff
Kizlarr gunaydinn
Nasilsinzzzz
Ben hic iyi degilimmm dun geceden beri agliyorum benimkiyle tartistikkk sabah ta cok aglattti beni simdi cikti gitti
Iyiyim canimm sende bugun daha iyisinnbebiste buyuyor iste. Doktor benden demir ve idrar tahlili istedi. Onlari saglik ocaginda yaptiracam iste. Haftaya sonuclari alip doktora gitmem lazim. Birde bu ara tuvaletimi yaparken hafif yanma oluyor. Iltihap var galiba onun disinda iyiyim cok sukur. Birde dis doktorumla konustum. Doguma tellerle gireceksin dedi. Onlardanda kurtulamicamm sene sonuna dogru duruma gore cikartiriz dedii
Sosyalim pek iyi olmuyor aslinda. Yazin evim cok sicak kisinda cok soguk oluyoren guzel 2 cephe..
ayy sana ne oldu :26:
diş telleri çıkar kız onu sorun etme kuzu ben 10 sene kullandım
Gunaydin cnm. Bu ara herkes sikintilineyse sizde aksama toparlarsiniz ins.
Bende bi yandan temizlik yapiyorum. Bizim binayi silen abla var. 2 gun once aradim cagirdim. Camlari silmeye gelir misin diye. Tamam dedi. Sabah 9 da bende olursun dedim. Saat nerdeyse 10 bucuk oldu gelen yok. Simdi aradim daha evdeyim isler bitmedio diyooo,sinir oldum yaa..insan bi arar haber verirr. Insanlar ne kadar rahat ya:
Gunaydin cnm. Bu ara herkes sikintilineyse sizde aksama toparlarsiniz ins.
Bende bi yandan temizlik yapiyorum. Bizim binayi silen abla var. 2 gun once aradim cagirdim. Camlari silmeye gelir misin diye. Tamam dedi. Sabah 9 da bende olursun dedim. Saat nerdeyse 10 bucuk oldu gelen yok. Simdi aradim daha evdeyim isler bitmedio diyooo,sinir oldum yaa..insan bi arar haber verirr. Insanlar ne kadar rahat ya:
aslında çağırmayacaksın canım arayıp iptal edeceksin , insanlık hali tabi ki işi çıkar insanın ama ara bi haber ver neden insanları bekletiyorsuntemizliğide yavaş yavaş yap aman ayşe kendini yorma kuzu
ayy sana ne oldu :26:
diş telleri çıkar kız onu sorun etme kuzu ben 10 sene kullandım
1bucuk senede biktim yaacocuk oluncada doktora gitmesi zoe iste. O yuzden doguma kadae ciksin diyirdum ama kismet olmadi..
Canmm eve cikma konusu var gündemi mesgul eden buyuk eve kiraya cikalim dio bnde sıkışıgiz bu sıkışık lık gecsin sonra çıkarız diorum ama dinlemiyor dun bana artik bu konuyu uzatma dedi bnde söz hakkim yok mu fln dedim tartstk sabahta kendini üz fln dioo bebek mevzusuna bagliyo olayi hemen ..ben kendimi cok uzuyomusum diye olmuyoms güya
Allahin bi bildigi var ki bize bebek vermiyo
geç olsun güç olmasın canım üzülme onun için
Canim bebek nasibiniz varsaa sen bi yerlerini yirtsanda yine gelir. Boyle dusunmek cok sacma. Esin biraz bencil davranmis,sende tavrini koy.herseyin sadece kendi istegine gore yurumeyecegini gorsun.
sen mutlu olursan vücudun da bebişin gelmesine daha güzel ortam oluşturur fundam gez toz moralini yüksek tut sonra ilerde bugünlerini de ararsın
1.5 senedir gelmedi mi evine o zmn cnm eşin hiç kusura bakmasınn. ayy bu akrabalar olmasa ilişkiler ne güzel yaşanıcak dimi hep 3. şahıslar yüzünden aralar bozuluyo
arkadaş hamile hamilede gezmiyolarmıııı riske atıppp
hem o saatte siz nasıl gidecekmişsiniz arabanızmı var hayret bişey yaaa
benim görümcemde gitti yaaa abisinin yanına bide öle açgözlüki sanki burda kıyafet yok valizler dolusu eşyaaa kocasına kendisine
2 ay içinde kaç kez gitti haa herseferinde bu kez hamilesin yavaşş dimi yokkkk
neyseee gıcık oluyom böle şeylere yaaa
Gunaydin canlarimmmm.
haa şimdi anladım , bencede gitme hamile haliyle yurtdışına gitmeyi biliyorda 1 gece sizde mi kalamıyor valla hak edene yapacaksın arkandayız benay , eşinde trip atarsa atsınaslında en iyisi p.ç olmak (affedersiniz ) kız iki taraflı hemde ne onun akrabası ne senin akraban
sor sor gelince , alt katta hiç ısınmaz ki anam aşağıdan sürekli soğuk gelir keşke giriş katı almasaydınız
ayy ne güzel 4 cepheben 2 cepheyede razıyım aslında
Kizlarr gunaydinn
Nasilsinzzzz
Yaa birde bos gununu bulamiyorum. Eli cok hizli ve cok duzgun is yapio. Birde koltuklarin arkasini cekerken falan yardim ediyor.birlikte temizlik yapioruz aslinda. Arada cagiriyorum iste.dip bucak temizlik oluyor. Muhtac oldugumu bildigi icin bole yapiokiiZ simdi eve temizlikci bile gelmekte nazlanio.o kadar cokki gittigi yer..
Canmm eve cikma konusu var gündemi mesgul eden buyuk eve kiraya cikalim dio bnde sıkışıgiz bu sıkışık lık gecsin sonra çıkarız diorum ama dinlemiyor dun bana artik bu konuyu uzatma dedi bnde söz hakkim yok mu fln dedim tartstk sabahta kendini üz fln dioo bebek mevzusuna bagliyo olayi hemen ..ben kendimi cok uzuyomusum diye olmuyoms güya
Allahin bi bildigi var ki bize bebek vermiyo
Artik oyle diyorum sosyalimm. O kadar cektim 5-6 ay daha cekerimmm.
Aysem tavrimi kac haftadr koyuyorum ama ikna edemedim bu evde huzursuzmus en basindan beri huzursz olmam hosuna gider mi dio ya bide bizim catidaki kargalar uyutmuyo sabah 6 bucukta uyandik dusun benmkinn de uykusu hafif oyle kolay kolayda uykuya dalamio anliycgn cildiriyo bu eve iyice sogudu
Ama beni cok uzdu..
Cikarkende artk aksama kadr kendine gelrsn dio bide bnde herkes kendine gelr dedim inss
Grlmediler canım.. Neymiş kredi ödüyorlarmış.. Ki biz onların iki katı kadar nerdeyse ödüyoruz.. Her ay yada 2 ayda bir gidiyoruz ziyarete.. Benim onların masrafından daha çok masrafım oluyo ama laf etmiyorum onlar kredi ödediği için evime gelmiyorlarmış :)
Bende salağım ya yedim güyaa
Bende oluyorum canım sinir ama olduğumuzla kalıyorsun millet tutturmuş bi yol gidiyo..
Kız sende ne güzel geziyon ha) iş miş bahane
Kız gitmiycem yeri gelecek lafımıda sokup oturcam
Benimde keşke 4 cephe açık olsa ya..
Temizlikçinede ayrı gıcık oldum hamile olduğunu biliyo.. Ama onlarda artık az değiller ha sanki onlara muhtaçmışız gibi davrananları var..
Kız dediğin gibi ne ayıbı.. Hamilesin yerinde durmuyon bari sözünde dur
Çok lazım sanki gelmesi ama işte ben ses etmeden bekledim böle olacağını biliyodum Ama iyikide gelmediker hep bunlar benim için koz da işte anlayan lazım..
Anammm bi günde birimizden tartıştık haberi gelmesin :))
Canım büyük ev iyidir tabii ama sizi zorlamayacaksa tabi.. Tek buysa boşver uzatma canım onlar anlamıyo bizleri.. İçten içe kabul ertirme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?