Ağlayakta gözden mi olak???

Kizz balikesirden bahsediyorumm
Hem yazin da hep 80-90 gelirdi aylik sadece banyo ve tüpee anamizi aglattiya bizimm

yelizim ben ağrıdan bahsettim tabi ki Balıkesir malatyadan sıcaktır gerçekten çok pahalıymış ya yazın biz burada 3 ayda 35-40 lira falan veriyoruz

Günaydın kızlarr bu ara pek bi tembel uykucu oldunuzzz

ben burdayım lizimcan sen nasılsın ne yapıyorsun eşinle aran nasıl :26:

günaydın canyoldaşlarım

hee birinin yazmasını bekliyosun
bi değişim yok cnm dün gececiydi zaten arkadaşım geldi beraber kaldık
önceki gece de geliyim diye tutturmuştu ben gelme demiştim meğer eşim demiş yalnız bırakma diye rapor vermiş bide benden gizli size gidiyorum diye kimin arkadaşıysaaa

yok kız yeni geldim baktım sen önce yazmışsın

arkadaşına kızma hem seni yalnız bırakmak istememiş hemde eşin meraklanmasın diye ona haber vermiş

yok kız yeni geldim baktım sen önce yazmışsın

arkadaşına kızma hem seni yalnız bırakmak istememiş hemde eşin meraklanmasın diye ona haber vermiş

kızdımm o haber vermese merak eder arardıı
neyse bugün akkoyun karakoyun belli olacak. evde bakalım akşam beni almaya gelcekmii
sen nasılsın canım sizinde mi eviniz soğuk

kızdımm o haber vermese merak eder arardıı
neyse bugün akkoyun karakoyun belli olacak. evde bakalım akşam beni almaya gelcekmii
sen nasılsın canım sizinde mi eviniz soğuk
sinirleriniz biraz yatışmıştır sakin sakin konuşmaya çalışın cano

yok kız benim ev hamam gibi bütün perdeleri açtım geldim güneş var dışarıda saat 5 te eve gittiğimde evin sıcaklığı 25 derece oluyor

yaa benim evimde sıcacık oluyodu 38 de yanıyodu hep. iki gündür 55 e kadar çıkardım ısınmıyo bi türlü çok üşüyorum. kıız bide malatyadasın şansa bakk maşallah

bikerede altta kal cadıııı diyo hemen bulur haklı çıkacak bişey
yalnız gördüm beğenmen düştü anasayfaya offf yae bi tencere olsa yerimmmm

ağzıma kadar doluyum ama olsa bende yerim valla bu saatte

Kız ben dayanamam haa valla öle bi şansım olsa bi tencere yaparım ama nerdeee (

Günaydınnn kıZlarrr

Lizim en iyisini yapmış demekki kocan da seni düşünüyo bak.. Bugün güzel olacak biliyorum..

Bugün bizde tartışmadık ama üzüldük.. Eltim annesigil yurtdışında diye oraya gitti gidişi cumartesi günüydü öğlene doğruydu gecenin bi dini binip geldi hamile bide valiZleri bar eşime yardım etsin diye ardılar ama gidemedi sınav var diye bende kızdıydım hamile bide insan geceden gelir kalır diye bu haftada dönüyormuş gene uğrmak yokmuş eşi gelecekmiş eşimde gidelim dedi gitmiyvem dedim bana geleceklerini söylemişti hanfendi gelmiyorlarsa gidemem ayağına dedim yerbiyezsiZlik bu dedim daha benim evime gelecekler yaa nasıl sinirlendim sonra eşim üzüldü kardeşi sonuçta bende ona üzüldüm (
Ama ne yapim insan düşünür yaa biz kimiz ya

Günaydınnnnnnnnnnnnnn
bugün dışarda olabilirim bir süre ona göre taksime akacaz

yaa benim evimde sıcacık oluyodu 38 de yanıyodu hep. iki gündür 55 e kadar çıkardım ısınmıyo bi türlü çok üşüyorum. kıız bide malatyadasın şansa bakk maşallah

burası sıcak canım ama keşke sıcak gitmese yağış olsun soğuk olsun kar yağsın günlerce istiyorum kuraklık çok ciddi geliyor bu sene bizim işimizde çiftçiyle köylüyle çok üzülüyorum

kız ben hiç anlamadım şimdi ne olduğunu :26:

Günaydınnnnnnnnnnnnnn

gez tabii gezzzz

inşallah canım..
ama sen haklısın benayım eşinde sesini çıkarmamış anlaşılan oda haklı oldugunu biliyo. benim eşim olsa haklı bile olsam trip laf sokmalar. sen çok şanslısın. kıymetini bil eşinin
Günaydınnnnnnnnnnnnnn

fundoşş ne güzel yaa benim de işim dışarı çıkmalı olsun akşama kadar 4 duvar bilgisayar bıkıyorum. bide gelen giden çok millet birbirine misafirliğe gidiyo başım çatlıyo bağrış çağrıştann

bende anlamadım tam olarak :44:

sosyalim ne gezmesi kızzzz iş için
bu arada kuraklık geliyo evet hiç yağış yok ama soğuğu hiç sevmiyorum gerçi yazında susuzluk olursa yandık valla
evinin güneş alması çook güzel benim sadece arka balkonumla küçük odam alıyor salon almıyo ama yazın pahabiçilemezzzz öle güzelki
olurda bu evden çıkarsak kesinlikle güney cephe alacağım

biliyoırum kuzum iş için olduğunu

yazın haşlama oluyoruz zaten , sende alacaksan güney batı alma güney doğu al canım evin cephesini

ayyyy memuriyette öle bişey işteee
kız bazen güzel bazen çok stresli görüşme filan yapıyosun yaaaa
aman şimdi bi mimarla buluşcaz bize şubelerini gezdircekmiş ordaki tadilatları konuşcaz bu güzel bak ama bazı mimarlar çook kaprisliiii kendini ne zannediyolarsa
offff geçen yıl ne gezerdim yaaa ist. tarihi mekanlarında rest. yapıyoduk hatta var fotolarım her yerde çekilirdim boğazda sarayda yalıda tüm ist. geziyoz o güzel işte
ama ben miniğim gelsin istiyom artık istemiyom gitmeeekkkkk gelmeeek

Lizim bizimkide trip atmaz mı kardeşi sonuçta.. Bozuldu.. Haklıyım biliyo ama yediremiyo işte..

Şimdi kızlar eltim hamile annesigil yurt dışında diye giden haftalarda uçtu.. Şehirdışında burdan uçağa binecekti gecenin 3 üne otobüse bilet almış geliyo bide hafta sonu evdeyiz yani biz.. Sabah ist. A iniyo kovası gelmedi eşimi aradı gidip alsın yükü bar hamile ya.. Eşimde sınav bar diye gidemedi ki gitsin istemedim çünkü geceden gelip kalıp bi götürenilirdik havaaalanına..
Şimdide hafta sonu dönüyo yine cumartesi öğlen inecekmiş kardeşi eşimi arıyo abi almaya gelicez sende gelirsin gibisine.. Bana söyledi sabah benimde nevriö döndü çünkü elti hanım dedi ki dönüşte sizde kalırız bi gece bende bekliyorum ki gelirler.. Ama nerdeeee..
Bende eşime gidemem dedim bana gelecem dedi biz gidiyoruz ayağına gitmem ayıp yaptıkları dedim.. Evleneli 1,5 yıl oldu daha kapımızı çalmadılar.. Sen git gideceksen dedim.. Haklısın ama imsanlık bizde kalsın dedi bende kalmasın dedim.. Kardeşi ya üzüldü eşim bende ona üzüldüm..
Ama trip atıyo tabii seninde akrabam gelsin ben gitmiycem dedi.. Bende benim akrabam zaten senede bir geliyo mecbır gidicen dedim

Daha buna benzer çok şey yaşadım hep ben mi insan olucam ayıp yaa

biliyoırum kuzum iş için olduğunu

yazın haşlama oluyoruz zaten , sende alacaksan güney batı alma güney doğu al canım evin cephesini

aynen canım çok önemli bu ısıdan tasarruf rutubet olmaz offf benim birde giriş kat herkes hayran evime çok büyük çok güzel yazın herkes ne şanslısın diyor ama bilmiyolarki rutubette kalıyorum kışın mantolama yaptık ama drenaj şart okadar aidat öde ama rahatım yok birde alt sığınak yaa boş tavanını mant. yapmadılar ooof offf
bahçem var işte en güzel tarafı o asma ve böğürtlenim var kızzzz sen bilirsin bu böğürtlenle ilgili soracaklarım var

anammm çıkıyomuşuzzzz

sen mutlu olursan vücudun da bebişin gelmesine daha güzel ortam oluşturur fundam gez toz moralini yüksek tut sonra ilerde bugünlerini de ararsın

1.5 senedir gelmedi mi evine o zmn cnm eşin hiç kusura bakmasınn. ayy bu akrabalar olmasa ilişkiler ne güzel yaşanıcak dimi hep 3. şahıslar yüzünden aralar bozuluyo

arkadaş hamile hamilede gezmiyolarmıııı riske atıppp
hem o saatte siz nasıl gidecekmişsiniz arabanızmı var hayret bişey yaaa
benim görümcemde gitti yaaa abisinin yanına bide öle açgözlüki sanki burda kıyafet yok valizler dolusu eşyaaa kocasına kendisine
2 ay içinde kaç kez gitti haa herseferinde bu kez hamilesin yavaşş dimi yokkkk

neyseee gıcık oluyom böle şeylere yaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…