Ağlayakta gözden mi olak???

yurt dışına para için mi gidiyor yoksa kız, öyleymiş ya almanyada gelen türklere para veriliyormuş :26: tabii kredi ödemesi gelmemesini mazur göstermez

Alin iste sosyalimm canli ornekk. Biraz soguk yapinca tipis tipis geliyolr. Her zaman soyluyorumm bunlarin hepsi aynii sosyalimm sen yine cok yuz verme. Ihmal ettigi seyleri soylee etraflica dusunsun bakalimm
Yaa baska tanidigim iyi biri yok. Birde herkesi eve almayada korkuyor insan. Daha gelmedi bekliorum halaaa. Gerci 3 saatte dunyanin isini yapiyorr.o yuzden dedigin gibi guzel dusunmeye calisiorum.
Benayim yine toptan herkesi gecmis bende cok uyuz oldum gelince lafimi sokmazsam catlarim ztn
Kiz bu yelizz uyuyor mu dahaaaaa

Evet cnm terszz birazz malesef kuzum ev mevzusyla bebegi baglamadk bnm herseye uzulmemle bagliyo bebegi
Cnm inan cok zor bi insan aklindan ne geciosa 1 2 gune yapar olmadi 1 hafta sonra yapar
Soguk davranicm tabi ama anlarsa yaa kavgalrn yum donemine denk gelmesi de acaip ama ya

kız biz senin adama yüklendik ama adamda haklı son kat hem soğuk olur hem aman Allahım o karga sesi nasış bir sestir sabah güzelce bi eve çık keyfine bak bi de sürekli ağlayıp üzme kendini

aaa yeter uleynnn çıldırtmayın beniii
ayşem sende temizliği yavaş yap
benoş sende eltini çöpe at
lizim sende kendini çok üzme

başka kim vardı kız hızımı alamadım

O zaman sizde cok pahali bi eve cikmayin. Butcenize uyan evlere bakin cnm. Yaa insan evden soguyuncada o eve birdaha girmek istemez. Birde sabahin korunde karga esliginde uyanmakta pek hos bi durum degil.

Aysem iste buyk evlerin aidati fln baya fazla burda simdi yapilan evlrn cogu oyle..
Aslinda hak veriyorum bu evi alirken cok da istekle almadi ailesi fln cok istedi sıkışık olmasak bnde cikalim istiyorum ama :44:

tamam canım yüz vermem nede olsa sen benden daha eskisin tecrübelerinize ihtiyacımız var bekle o zaman canım gelir birazdan hemencecik yapar işini

o Allahım emri zaten, aslında yum günlerinde diyeceksin ki şu kaba spermleri bırak birazdan gelip alacağım böylelikle yakın temastan kaçınmış olursun

sosyalimmm yine hepimizi sira dayagindan gecrdin kuzumm
Kiz cik aglak biriyim ben yaaa aglayakta gozden mi olak

dimi kuzum yaa bunu da degerlendrmek te fayda var
Sosyaalimmm sagol kuzum keyfim yerine geldi valla

Selammm kizlaaarrrrr nasilsinizz
Ayy eltiden girmis temizlikciden cikmişinizz
Benim beklenen geldi galibaa

twincim canım sende benim gibi depresifsin hemen kendini yiyip bitiriyosun. madem göze almış çıkın canım büyük eve daha çok çalışsın ödesin. hayata kaç kere geleceğiz biraz rahatınıza bakın.

yelizcim gelir yada gelmez nasıl galiba geldi

Selammm kizlaaarrrrr nasilsinizz
Ayy eltiden girmis temizlikciden cikmişinizz
Benim beklenen geldi galibaa

kaybedenler kulübüne hoş geldin geç aramıza yeni ay yeni umutlar

Tamam kuzum :92: sosyalimm stresi kendime dogru cekiyorumm
kizz ben sizden cok sey ogrenicem ya olaylari bazen cozemiyorum kafmda

arada bizimde sağlıklı düşünemediğimiz zamanlar oluyor canım o zaman soluğu burada alıyoruz , çok doğal bu yaşadıkların hepimiz yaşıyoruz çünkü

Haklisin lizcann sagolsn sosyalim ve aysem dank ettrdii
Lizim bizim gelrr belli iste ogrtmn maasi ikimzde ama yine de dedgini yapcz haklsn cnm bnm rahat edelim biraz kucuk ev tikis tikis
Anck kendimi yiyip bitiriyorum iste bos yeere

tamam sosyalimm seni dinliyoruz her zaman oldugu gibiii

Yelizim hosgeldinn,saglik olsun tatlimm,gelecek aya yeni umutlarr

kuzumn iyiki varsınız zzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…