Grlmediler canım.. Neymiş kredi ödüyorlarmış.. Ki biz onların iki katı kadar nerdeyse ödüyoruz.. Her ay yada 2 ayda bir gidiyoruz ziyarete.. Benim onların masrafından daha çok masrafım oluyo ama laf etmiyorum onlar kredi ödediği için evime gelmiyorlarmış :)
Bende salağım ya yedim güyaa
Bende oluyorum canım sinir ama olduğumuzla kalıyorsun millet tutturmuş bi yol gidiyo..
Kız sende ne güzel geziyon ha) iş miş bahane
Kız gitmiycem yeri gelecek lafımıda sokup oturcam
Benimde keşke 4 cephe açık olsa ya..
Temizlikçinede ayrı gıcık oldum hamile olduğunu biliyo.. Ama onlarda artık az değiller ha sanki onlara muhtaçmışız gibi davrananları var..
Kız dediğin gibi ne ayıbı.. Hamilesin yerinde durmuyon bari sözünde dur
Çok lazım sanki gelmesi ama işte ben ses etmeden bekledim böle olacağını biliyodum Ama iyikide gelmediker hep bunlar benim için koz da işte anlayan lazım..
Anammm bi günde birimizden tartıştık haberi gelmesin :))
Canım büyük ev iyidir tabii ama sizi zorlamayacaksa tabi.. Tek buysa boşver uzatma canım onlar anlamıyo bizleri.. İçten içe kabul ertirme
canım başka kadın yok mu etrafında onu çağırsan , haklısın aslında düzgün insanda bulmak zor, ama eli çabuksa bitirir işi hemen sinirlenme
kız sizde ters misiniz ne genelde kadın büyük ev ister sizde tam tersi , bebek mevzusu ve ev olayını birbirine bağlamakta ilginç yani :26: tavrını koy hemen benim gibi gidip alttan almasen tavrını koydukça o sana nasıl yaklaşıyor göreceksin, bak bende son tartıştığımızdan beri soğuk davranıyorum biraz önce bana mesaj atmış sanırım ben seni çok ihmal ediyorum diye
canımsınn aynen
canım başka kadın yok mu etrafında onu çağırsan , haklısın aslında düzgün insanda bulmak zor, ama eli çabuksa bitirir işi hemen sinirlenme
kız sizde ters misiniz ne genelde kadın büyük ev ister sizde tam tersi , bebek mevzusu ve ev olayını birbirine bağlamakta ilginç yani :26: tavrını koy hemen benim gibi gidip alttan almasen tavrını koydukça o sana nasıl yaklaşıyor göreceksin, bak bende son tartıştığımızdan beri soğuk davranıyorum biraz önce bana mesaj atmış sanırım ben seni çok ihmal ediyorum diye
canımsınn aynen
Aysem tavrimi kac haftadr koyuyorum ama ikna edemedim bu evde huzursuzmus en basindan beri huzursz olmam hosuna gider mi dio ya bide bizim catidaki kargalar uyutmuyo sabah 6 bucukta uyandik dusun benmkinn de uykusu hafif oyle kolay kolayda uykuya dalamio anliycgn cildiriyo bu eve iyice sogudu
Ama beni cok uzdu..
Cikarkende artk aksama kadr kendine gelrsn dio bide bnde herkes kendine gelr dedim inss
O zaman sizde cok pahali bi eve cikmayin. Butcenize uyan evlere bakin cnm. Yaa insan evden soguyuncada o eve birdaha girmek istemez. Birde sabahin korunde karga esliginde uyanmakta pek hos bi durum degil.
Alin iste sosyalimm canli ornekk. Biraz soguk yapinca tipis tipis geliyolr. Her zaman soyluyorumm bunlarin hepsi ayniisosyalimm sen yine cok yuz verme. Ihmal ettigi seyleri soylee etraflica dusunsun bakalimm
Yaa baska tanidigim iyi biri yok. Birde herkesi eve almayada korkuyor insan. Daha gelmedi bekliorum halaaa. Gerci 3 saatte dunyanin isini yapiyorr.o yuzden dedigin gibi guzel dusunmeye calisiorum.
Benayim yine toptan herkesi gecmisbende cok uyuz oldum gelince lafimi sokmazsam catlarim ztn
Kiz bu yelizz uyuyor mu dahaaaaa
Evet cnm terszz birazz malesef kuzum ev mevzusyla bebegi baglamadk bnm herseye uzulmemle bagliyo bebegi
Cnm inan cok zor bi insan aklindan ne geciosa 1 2 gune yapar olmadi 1 hafta sonra yapar
Soguk davranicm tabi ama anlarsa yaa kavgalrn yum donemine denk gelmesi de acaip ama ya
kız biz senin adama yüklendik ama adamda haklı son kat hem soğuk olur hem aman Allahım o karga sesi nasış bir sestir sabah güzelce bi eve çık keyfine bak bi de sürekli ağlayıp üzme kendini
aaa yeter uleynnn çıldırtmayın beniii
ayşem sende temizliği yavaş yap
benoş sende eltini çöpe at
lizim sende kendini çok üzme
başka kim vardı kız hızımı alamadım
tamam canım yüz vermem nede olsa sen benden daha eskisin tecrübelerinize ihtiyacımız varbekle o zaman canım gelir birazdan hemencecik yapar işini
o Allahım emri zaten, aslında yum günlerinde diyeceksin ki şu kaba spermleri bırak birazdan gelip alacağımböylelikle yakın temastan kaçınmış olursun
sosyalimmm yine hepimizi sira dayagindan gecrdin kuzumm
Kiz cik aglak biriyim ben yaaa aglayakta gozden mi olak
dimi kuzum yaa bunu da degerlendrmek te fayda var
Sosyaalimmm sagol kuzum keyfim yerine geldi valla
yakında gözden olacaksın bu gidişleadam haklı başka eve çıkın güzel güzel oturun
cano sadece tartışmak içinde tartışmayın, adam haklıysa onunda haklı olduğunu kabul edinkeyfin bi daha hiç kaçmasın inşallah
Selammm kizlaaarrrrr nasilsinizz
Ayy eltiden girmis temizlikciden cikmişinizz
Benim beklenen geldi galibaa
Tamam kuzum :92: sosyalimm stresi kendime dogru cekiyorumm
kizz ben sizden cok sey ogrenicem ya olaylari bazen cozemiyorum kafmda
twincim canım sende benim gibi depresifsin hemen kendini yiyip bitiriyosun. madem göze almış çıkın canım büyük eve daha çok çalışsın ödesin. hayata kaç kere geleceğiz biraz rahatınıza bakın.
yelizcim gelir yada gelmez nasıl galiba geldi
kız biz senin adama yüklendik ama adamda haklı son kat hem soğuk olur hem aman Allahım o karga sesi nasış bir sestir sabah güzelce bi eve çık keyfine bak bi de sürekli ağlayıp üzme kendini
aaa yeter uleynnn çıldırtmayın beniii
ayşem sende temizliği yavaş yap
benoş sende eltini çöpe at
lizim sende kendini çok üzme
başka kim vardı kız hızımı alamadım
Selammm kizlaaarrrrr nasilsinizz
Ayy eltiden girmis temizlikciden cikmişinizz
Benim beklenen geldi galibaa
kuzumn iyiki varsınız zzzkaybedenler kulübüne hoş geldin geç aramızayeni ay yeni umutlar
arada bizimde sağlıklı düşünemediğimiz zamanlar oluyor canım o zaman soluğu burada alıyoruz , çok doğal bu yaşadıkların hepimiz yaşıyoruz çünkü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?