Gunaydin canlarimmmm.
Benayim cok haklisin bencede gitme. Bazilari sadece kendini dusunuyor. Biz kendimizi dusununce ayip oluyor ama..
Sosyalim sicak ev her zaman daha iyidir. Ama benim ev 4 cepheli o yuzden 4 mevsimi tam anlamiyla yasiorum evde
Fundamm ne taksimiii,is icin demiii. Hava soguk gibi badini boynunu guzelce ort
Lizoo sizinde durumda guzel gelisme olmus.bence aksam esin seni almaya gelecek
haa şimdi anladım , bencede gitme hamile haliyle yurtdışına gitmeyi biliyorda 1 gece sizde mi kalamıyor valla hak edene yapacaksın arkandayız benay , eşinde trip atarsa atsınaslında en iyisi p.ç olmak (affedersiniz ) kız iki taraflı hemde ne onun akrabası ne senin akraban
sor sor gelince , alt katta hiç ısınmaz ki anam aşağıdan sürekli soğuk gelir keşke giriş katı almasaydınız
ayy ne güzel 4 cepheben 2 cepheyede razıyım aslında
Kizlarr gunaydinn
Nasilsinzzzz
Ben hic iyi degilimmm dun geceden beri agliyorum benimkiyle tartistikkk sabah ta cok aglattti beni simdi cikti gitti
Giderknde inss kendine gelirsn dioo bide
Bugun bide misafirm varr offfffff
Sogan kurunu de yapmiycam galibaa offff
eşin aradı mı lizoooo
ben geldiiiiim
çerkezköy çorluya kadar gittik tekirdağa yani
ayyy lizomla senn yazını gördüm şimdiiiii canlarım yaaa
Allah hiçbirimizin eksikliğini göstermesin hepimize tez zamanda evlat nasip etsin
Ayy kizlarr pat diye ciktimm misafirler geldi
Kusura bakmayinn
Gidince gelirimm optmm hepinizzi
ayşemmmmmmmiş için canım ama taksimden girdik maskoya devam ettik silivri çorlu çerkezköy ve dönüşşş
kızz 4 cephe açıkmııııbenimde 3 cephe
kız benim ev burda var paylaşmıştımmmm forumda
sosyalim yok kız sıcacık bizim orası jeotermal yani yerden sıcak suyla ısınıyoz bizim mahlle öle bitek burada
çok sıcak oluyor yakınca doğalgaz gibi pahalıda değil
yazında serinn herkes bizde yazın
sadece iki oda bahçeye direk temas ondan hafif kabarma var duvarlarda rutubet kokusuda yok ama ben çok rahatsızım yüksek kat olsaydı keşke diyorum yaz gelincede ohh diyorum bölesi kimde var
fundoşada gönder canı çekti kız
benim kocişimin hiç böle huyları yokturrrr bir sefer nişanlıyken yaptı dedim hımmmmm iyiii arada yapıcak demek böle şeyler
nerdeeeeeeeeeee
benim kocişimin hiç böle huyları yokturrrr bir sefer nişanlıyken yaptı dedim hımmmmm iyiii arada yapıcak demek böle şeyler
nerdeeeeeeeeeee
fundoss evinin fotosu nerde bulamiiorunm
banada 1 kere yolladitartismistikk onun ustune eve yollamis.hic boyle huylari yoktu.cok sasirmistim
senin yine 1 kereymişbenim hiç olmadı kız ben bu adamı niye aldım acaba
yaa kızlar sadece mesaj attım teşekkür ederiz diye hemen akşam annenlere gidelimmi özlemişsindir yazmış bende yok dedim o zaman bizimkilere gidelimmi yazmış
yaa bundan adam olurmu hiç düşünmüyo eve gidelim de bi sorunlarımızı halledelim diye
2 gündür anneside beni arayıp duruyo akşam gelin diye atlatıp duruyorum acaba onadamı baskı yaptılar :44::44:
fundoşş canım olsan sana da ikram ederdim zaten afiyetle yiyoruz odacanak
yaa kızlar sadece mesaj attım teşekkür ederiz diye hemen akşam annenlere gidelimmi özlemişsindir yazmış bende yok dedim o zaman bizimkilere gidelimmi yazmış
yaa bundan adam olurmu hiç düşünmüyo eve gidelim de bi sorunlarımızı halledelim diye
2 gündür anneside beni arayıp duruyo akşam gelin diye atlatıp duruyorum acaba onadamı baskı yaptılar :44::44:
fundoşş canım olsan sana da ikram ederdim zaten afiyetle yiyoruz odacanak
ayyyy çok zor bulursunnnnn link atsam acep site yöneticileri kızarmı
evim değilde perde almıştım burda bi grubumuz vardı o perdeden alan takıp paylaşıyodu
kız bunların huyları aynııı
sosyal sorma yaa arkadaşlarım sevgililer gnü yılbaşı dyolar ya çiçek geldi filan benimkine diyodum amaan boşver aşkım hava atıyolar
ne gerek var akşam yemek yeriz ne istiyosan alırım sana diyodu
aaa cevapta vermişşşş hemede yumşamışşşşş
yuh beee hakkaten tamam annenlere demesi güzel peşinden o ne ölee annemlere ıyyy
afiyet bal şeker olsun canıııııııımmmmmm
lizom hiç taviz verme yumşama "hayır önce halletmemiz gerek sorunlar var evimizde özel" sadece bunu yazmalıydın bence
koptum yaa
kız benimkide geçenlerde bana tablet aldı ya diyorum ki bana 14 şubatta ne alacaksın tablet aldım ya diyordoğum günümde ne alacaksın diyorum tablet aldım ya diyor
ne kadar masumlar yaaaaaaaaaaaaaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?