Ağlayakta gözden mi olak???

Ayy kizlarr pat diye ciktimm misafirler geldi
Kusura bakmayinn
Gidince gelirimm optmm hepinizzi

ayşemmmmmmm iş için canım ama taksimden girdik maskoya devam ettik silivri çorlu çerkezköy ve dönüşşş
kızz 4 cephe açıkmıııı benimde 3 cephe
kız benim ev burda var paylaşmıştımmmm forumda

sosyalim yok kız sıcacık bizim orası jeotermal yani yerden sıcak suyla ısınıyoz bizim mahlle öle bitek burada
çok sıcak oluyor yakınca doğalgaz gibi pahalıda değil
yazında serinn herkes bizde yazın
sadece iki oda bahçeye direk temas ondan hafif kabarma var duvarlarda rutubet kokusuda yok ama ben çok rahatsızım yüksek kat olsaydı keşke diyorum yaz gelincede ohh diyorum bölesi kimde var

fundoşumm kızz hoşgeldin seni görünce bi içim rahatlıyo

eşin aradı mı lizoooo

aramadı canım arkadaşımı aramış lizim akşam eve gelecekmi diye sormuş ayrılmayı düşünüyomu falan demiş benim saff arkadaşım da eve gelecek ayrılmayı da düşünmüyo demiş bunca yaptığım herşeyyy boşa gitti

kızdım telefonu suratına kapattım onunda :44:

ben geldiiiiim
çerkezköy çorluya kadar gittik tekirdağa yani

ayyy lizomla senn yazını gördüm şimdiiiii canlarım yaaa
Allah hiçbirimizin eksikliğini göstermesin hepimize tez zamanda evlat nasip etsin

seni çok seviyoruzzz amin canımm
Ayy kizlarr pat diye ciktimm misafirler geldi
Kusura bakmayinn
Gidince gelirimm optmm hepinizzi

bak keyfinee

insanoğlu iştee yazın serin kışın sıcak arıyoruz

Kızlarr bakın ne göndermişşş
Eki Görüntüle 965686

anaaaaaaaaaaaaaaaammmmm ya biri geldi ihale cd si getirdiiiiiiiiiiii çıldırdımmmmmm
başıma üşüştüüü

ayyy çoook güzeeeeel lizimmmmmm sakın uzatmaaaa ama çok fena pişman ve korkuyo ona göre kozlar elindeeeee ya şimdi her istediğini söler ve uygulatırsın yada yine sen yıpranıtsınnnn

kız benim yerimede yeeeeeeeeeeee

bu arada twini yazıcaktım hemen yolladım mesajı panikle adam gelince
twinimmmmm canımmmmmmm noldu kuzum yaaaaa

yaa kızlar sadece mesaj attım teşekkür ederiz diye hemen akşam annenlere gidelimmi özlemişsindir yazmış bende yok dedim o zaman bizimkilere gidelimmi yazmış
yaa bundan adam olurmu hiç düşünmüyo eve gidelim de bi sorunlarımızı halledelim diye
2 gündür anneside beni arayıp duruyo akşam gelin diye atlatıp duruyorum acaba onadamı baskı yaptılar :44::44:
fundoşş canım olsan sana da ikram ederdim zaten afiyetle yiyoruz odacanak

fundoss evinin fotosu nerde bulamiiorunm

banada 1 kere yolladitartismistikk onun ustune eve yollamis.hic boyle huylari yoktu.cok sasirmistim

senin yine 1 kereymiş benim hiç olmadı kız ben bu adamı niye aldım acaba

ayyyy çok zor bulursunnnnn link atsam acep site yöneticileri kızarmı
evim değilde perde almıştım burda bi grubumuz vardı o perdeden alan takıp paylaşıyodu

kız bunların huyları aynııı

sosyal sorma yaa arkadaşlarım sevgililer gnü yılbaşı dyolar ya çiçek geldi filan benimkine diyodum amaan boşver aşkım hava atıyolar
ne gerek var akşam yemek yeriz ne istiyosan alırım sana diyodu

aaa cevapta vermişşşş hemede yumşamışşşşş
yuh beee hakkaten tamam annenlere demesi güzel peşinden o ne ölee annemlere ıyyy
afiyet bal şeker olsun canıııııııımmmmmm
lizom hiç taviz verme yumşama "hayır önce halletmemiz gerek sorunlar var evimizde özel" sadece bunu yazmalıydın bence

hediye gönderdi ya kafada sorunlar çözülmüş demek ki siz bi eve gidin sorunları çözün sonra anasıgillere gidersiniz

koptum yaa

kız benimkide geçenlerde bana tablet aldı ya diyorum ki bana 14 şubatta ne alacaksın tablet aldım ya diyor doğum günümde ne alacaksın diyorum tablet aldım ya diyor

kızzzz dün gittik ya bebişi görmeyeee diyorumki ne alalımmmm ne alcaz yaa diyo dedim bişeyler alacaz anne tarafındna kuzeninede gitmiştik ona aldık yaaaaa dedim hep anne tarafına dşünürsün zaten bu taraf gariban onlara daha çok yapmalıyız ya altın takıcaz ya sonra bide ne alcakmışış diyo dedim çiçek filan beeee
yaaaa ne gerek var meyve suyu süt filan alalım daha faydalı
girdik markete öle bişeyler aldık bak ne güzellll diyo
biz bi girdik çiçekler var biride geldi bizim arkamızdan elinde çiçek bana bakıyoo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…