Aysem tavrimi kac haftadr koyuyorum ama ikna edemedim bu evde huzursuzmus en basindan beri huzursz olmam hosuna gider mi dio ya bide bizim catidaki kargalar uyutmuyo sabah 6 bucukta uyandik dusun benmkinn de uykusu hafif oyle kolay kolayda uykuya dalamio anliycgn cildiriyo bu eve iyice sogudu
Ama beni cok uzdu..
Cikarkende artk aksama kadr kendine gelrsn dio bide bnde herkes kendine gelr dedim inss
Kuzum valla ben kendimi cok uzuyorumm bunu farkettim aglamam uzulmem cok umrunda degil bir yığın borc oduyoz ama neymis cikacakmisz kuzum bizim ki aklina koymus cikacaz yani sadece son ikna cabalrm ama nafile tabi
Bosu bosunaa agladimm o kdrr
yurt dışına para için mi gidiyor yoksa kız, öyleymiş ya almanyada gelen türklere para veriliyormuş :26: tabii kredi ödemesi gelmemesini mazur göstermez
Selammm kizlaaarrrrr nasilsinizz
Ayy eltiden girmis temizlikciden cikmişinizz
Benim beklenen geldi galibaa
Kizlarr kek yapicaam tarif bilen var mi hemen yapilabileck
Anammm. Toplaştınız gene alıp başınızı gidiyonuz benide düşünün azcık kimi alıntı yapacağımı şaştım(kızgın surat)
Kız twinn bende asama katılıyorum sevmeyince sevilmiyo anam bunun üzme kendini ne kendini ne kocanı hemen ara etraflıca düşünüp karar verelim falan de
Yum günleri önemli
Bende çok ağlak biriyim kız yalnız değilsin..
Sosyall para için değil kız anasını görmeye gitti hasbam
Azatın içinde saol ya yedik oturduk be başlarız eltiye yültüye
Yelizim hoşgeldin ve bencede bebek yoksa hemen gelsin ki yolunuza bakın
ayy benim bi ağlayan kek tarifim var ama uzun sürebilir biraz yeşil kivi sitesinden bi baksana
kız para için gitmiştir o sende ne safsın
bu arada yine kopardın beni bi de neydi iştirak ediyorum
Sagolunnn kizlarr benim telefon bazen kafayi yiyorr alinti yapamiyorumm cok keyifsizim yaa öfff
Ağrı sızıdansa benimde ömründen ömür gidiyo
Yok bebek olmadı diyeyse hiç üzülme canım bi kısmeti var
Tamam kuzum :92: sosyalimm stresi kendime dogru cekiyorumm
kizz ben sizden cok sey ogrenicem ya olaylari bazen cozemiyorum kafmda
Orasi oyle tabi dee bu ay biraz fazla umutlandim ya oyuzden cok koydu ama sonucta olacaksa zaten nezaman olacagi tarihi belli Allah nezaman nasip ettiyse tabii ki.
Ya bi yandan da dusununce hem Allahtan hayirlisini diliyoruz hem hemen istiyoruz bu da ayri bi sacmalik insanoglu işte :)
Mevlananın bi kıssası vardır cok severim der ki:Ben Allahtan isterim;verirse sevinirim duama icabet ettigi icin.Ama vermezse daha cok sevinirim cunku benim icin hayirli olmayan şeyden kendi rizasi ile beni korumuştur,beni benim nefsime terketmemiştir.
Yani iste hayirlisi diyelim,napakkyine de hemen istiyoruzz Allah istediklerimizi hakkimizda hayirli kilsın,sonra versin amin...
Kız ora vatandaşı değil ki öle mi oluyomuş valla ben safım öleyse :)))
Benimde tarçınlı havuçlu kekte başarım vardır :)) o siteyede akşam bakayım nasılmış
Bu arada sosyal dün eşimin dediği sözel sensin kız sana diyo
Sagolunnn kizlarr benim telefon bazen kafayi yiyorr alinti yapamiyorumm cok keyifsizim yaa öfff
Orasi oyle tabi dee bu ay biraz fazla umutlandim ya oyuzden cok koydu ama sonucta olacaksa zaten nezaman olacagi tarihi belli Allah nezaman nasip ettiyse tabii ki.
Ya bi yandan da dusununce hem Allahtan hayirlisini diliyoruz hem hemen istiyoruz bu da ayri bi sacmalik insanoglu işte :)
Mevlananın bi kıssası vardır cok severim der ki:Ben Allahtan isterim;verirse sevinirim duama icabet ettigi icin.Ama vermezse daha cok sevinirim cunku benim icin hayirli olmayan şeyden kendi rizasi ile beni korumuştur,beni benim nefsime terketmemiştir.
Yani iste hayirlisi diyelim,napakkyine de hemen istiyoruzz Allah istediklerimizi hakkimizda hayirli kilsın,sonra versin amin...
kizlar malum bende temizlikci var. onunla ugrasiyorumm
bende geldim kifundoş olmayınca buralar başıboş kalıyo
lizoocannnnfundoş olmazsa zaten olmaz
yelizim nerde kiii
ayaklarını uzatmştır dışarısı soğuk ev sıcak tv nin karşısında ohhh
lizoocannnnfundoş olmazsa zaten olmaz
yelizim nerde kiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?