Ağlayakta gözden mi olak???

yurt dışına para için mi gidiyor yoksa kız, öyleymiş ya almanyada gelen türklere para veriliyormuş :26: tabii kredi ödemesi gelmemesini mazur göstermez

Selammm kizlaaarrrrr nasilsinizz
Ayy eltiden girmis temizlikciden cikmişinizz
Benim beklenen geldi galibaa

Anammm. Toplaştınız gene alıp başınızı gidiyonuz benide düşünün azcık kimi alıntı yapacağımı şaştım (kızgın surat)

Kız twinn bende asama katılıyorum sevmeyince sevilmiyo anam bunun üzme kendini ne kendini ne kocanı hemen ara etraflıca düşünüp karar verelim falan de
Yum günleri önemli
Bende çok ağlak biriyim kız yalnız değilsin..

Sosyall para için değil kız anasını görmeye gitti hasbam
Azatın içinde saol ya yedik oturduk be başlarız eltiye yültüye

Yelizim hoşgeldin ve bencede bebek yoksa hemen gelsin ki yolunuza bakın

Kizlarr kek yapicaam tarif bilen var mi hemen yapilabileck

ayy benim bi ağlayan kek tarifim var ama uzun sürebilir biraz yeşil kivi sitesinden bi baksana

kız para için gitmiştir o sende ne safsın

bu arada yine kopardın beni bi de neydi iştirak ediyorum

ayy benim bi ağlayan kek tarifim var ama uzun sürebilir biraz yeşil kivi sitesinden bi baksana

kız para için gitmiştir o sende ne safsın

bu arada yine kopardın beni bi de neydi iştirak ediyorum

Kız ora vatandaşı değil ki öle mi oluyomuş valla ben safım öleyse :)))

Benimde tarçınlı havuçlu kekte başarım vardır :)) o siteyede akşam bakayım nasılmış

Bu arada sosyal dün eşimin dediği sözel sensin kız sana diyo

Sagolunnn kizlarr benim telefon bazen kafayi yiyorr alinti yapamiyorumm cok keyifsizim yaa öfff

Ağrı sızıdansa benimde ömründen ömür gidiyo
Yok bebek olmadı diyeyse hiç üzülme canım bi kısmeti var

Orasi oyle tabi dee bu ay biraz fazla umutlandim ya oyuzden cok koydu ama sonucta olacaksa zaten nezaman olacagi tarihi belli Allah nezaman nasip ettiyse tabii ki.
Ya bi yandan da dusununce hem Allahtan hayirlisini diliyoruz hem hemen istiyoruz bu da ayri bi sacmalik insanoglu işte :)
Mevlananın bi kıssası vardır cok severim der ki:Ben Allahtan isterim;verirse sevinirim duama icabet ettigi icin.Ama vermezse daha cok sevinirim cunku benim icin hayirli olmayan şeyden kendi rizasi ile beni korumuştur,beni benim nefsime terketmemiştir.
Yani iste hayirlisi diyelim,napakk yine de hemen istiyoruzz Allah istediklerimizi hakkimizda hayirli kilsın,sonra versin amin...

Tamam kuzum :92: sosyalimm stresi kendime dogru cekiyorumm
kizz ben sizden cok sey ogrenicem ya olaylari bazen cozemiyorum kafmda

slm canim, biraz okudum olayida...sen niye o kadar agliyorsun ki..???

belki sana ser gibi görünen sey, hayirlidir...yani anlican bundada vardir bir hayir....
yani ben bunu bir kac kere yasadim ve herkeste yasamistir...

tamam esin seni dinlemiyor, ama belkide haklidir?

Aynen canım olay bu.. Güzel özetlemişsin..

BiZler bu yolun bu kadar uzun ve zorlu olacağını düşünmedik bence.. Milletin nasıl oluyosa hemen bizimde öle olcağını sandı çocuğumuz..
Uzun olan bu yolda çabuk istememizde ondan.. yoksa duamızın en başında biliyorum ki hepimiz zaten hayırlısını istiyo.. Sadece beklemek git gide daha çok üzüyo (
İnşAllah o zaman yakın zamandır da bizde bu güzel duyguyu yaşayalım herkeside mutlu edelim..

oranın vatandaşı olması gerekmiyor canım, şimdi sen buradan birini ziyarete gidiyorsun ya oradakilerde bu misafir gelmiş diye aralarında para toplayıp veriyorlar, yani bizim burada böyle oluyor en azından verdiğim adreste güzel canım bakabilirsin

Sagolunnn kizlarr benim telefon bazen kafayi yiyorr alinti yapamiyorumm cok keyifsizim yaa öfff

keyifsiz olma kuzu bak bu ay adaçayı ve hayıta başla ilaçsız dene bakalım bu ayda

kocaman bi aminn diyorum

ben geldiiiiim
çerkezköy çorluya kadar gittik tekirdağa yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…