kızzzz dün gittik ya bebişi görmeyeeediyorumki ne alalımmmm ne alcaz yaa diyo dedim bişeyler alacaz anne tarafındna kuzeninede gitmiştik ona aldık yaaaaa dedim hep anne tarafına dşünürsün zaten bu taraf gariban onlara daha çok yapmalıyız ya altın takıcaz ya sonra bide ne alcakmışış diyo dedim çiçek filan beeee
yaaaa ne gerek var meyve suyu süt filan alalım daha faydalı
girdik markete öle bişeyler aldık bak ne güzellll diyo
biz bi girdik çiçekler var biride geldi bizim arkamızdan elinde çiçek bana bakıyoo
kızzzz dün gittik ya bebişi görmeyeeediyorumki ne alalımmmm ne alcaz yaa diyo dedim bişeyler alacaz anne tarafındna kuzeninede gitmiştik ona aldık yaaaaa dedim hep anne tarafına dşünürsün zaten bu taraf gariban onlara daha çok yapmalıyız ya altın takıcaz ya sonra bide ne alcakmışış diyo dedim çiçek filan beeee
yaaaa ne gerek var meyve suyu süt filan alalım daha faydalı
girdik markete öle bişeyler aldık bak ne güzellll diyo
biz bi girdik çiçekler var biride geldi bizim arkamızdan elinde çiçek bana bakıyoo
ben de zaten "halletmemiz gereken sorunlarımız yokmu ailece mi halledicez" yazdım
neyse almaya geliyim de konuşuruz yazmış
kız sosyal artık bi sene idare edersin tabletle
sende ona bi hediye aldığında aynını de o zaman
funda seninkide iyiymiş sende istediğin bişeyi begenirsin işte daha iyi olur
merhbaa kızlarrrr
ben de zaten "halletmemiz gereken sorunlarımız yokmu ailece mi halledicez" yazdım
neyse almaya geliyim de konuşuruz yazmış
kız sosyal artık bi sene idare edersin tabletle
sende ona bi hediye aldığında aynını de o zaman
funda seninkide iyiymiş sende istediğin bişeyi begenirsin işte daha iyi olur
merhaba canım adet oldun mu sen :26:
kızz senin koca aslında doğru düşünmüş yeni doğum yapmış birinin odasına çiçek sokulmaz.
çocuk içinde anne içinde iyi değil
hastane de odaya iyi çiçek almış ablamda almamışlardı hemen çıkarın odadan çiçeği demişlerdi
bak gül gibi kocaları bulmuşlar da bunuyolar
hayır canım 4 gün oldu ilaç biteli hala tık yokkk sinirim çokk bozuk:
10 güne kadar yolu var canım
kızz senin koca aslında doğru düşünmüş yeni doğum yapmış birinin odasına çiçek sokulmaz.
çocuk içinde anne içinde iyi değil
hastane de odaya iyi çiçek almış ablamda almamışlardı hemen çıkarın odadan çiçeği demişlerdi
bak gül gibi kocaları bulmuşlar da bunuyolar
kız meyve suyu falan alında bi de çiçek alsaydınız, hem yeni doğum yapmış kadına meyve suyu süt mü götürülür gaz yapar onlar içemez ki kaş yapayım derken göz çıkarmışsınız
ne 1 senesi 20 sene götürürbende aynısını yapıyorum zaten
ama yani ceket de biraz fazla düşüncesizlik olmuşaynen güzel oluyo valla bi defa d.günümde bi ceket aldı çünkü pahalıda bişeydi ordaki şeylerde sanki hep çıtır böle incecklere göre
ceket ben sanki nerde giyecem işim belli haber snucularının giydiği tarzda bişey
bi giydim böle askıda korkuluk gibiminicikkkkk yakışmadııı
ondan sonra diyo beraber gidicez ne istiyosan al en güzeli yaa valla
yapay çiçek falan olmaz mıen iyisi bence tatlı lokum falan ben doğurursam bana tatlı getirsinler
kız yok yapay çiçeklerdi bebek var erkek bebek
canlıları kapının önüne koyuyolar
kız diğer kuzen yani doğum yapanın kardeşi var yanında kalcak yesin içsin işte kız kurabiye m.suyu
günlük süt içemezmi be :44:
ama yani ceket de biraz fazla düşüncesizlik olmuşen iyisi süpriz istiyosan senin zevkini bilen bi bayanla beraber alacak süprize gerek yok diyosan gidip hep almak istediğin begendiğin bişeyi alacaksın
kızz sen doğur ben sana göndericem en güzel tatlıyıışöbiyet severmisin bence en güzeli o
kızlar benim arkadaşım var liseden sonra amerikaya gitti
orda hala
oda benle bir evlendi bi ay önce hala olmadı çocuğu hatta o evlenir evlenmez istedi
neyse onla konuşuyoruz sürekli,
diyoki spermler yarım saat geçtikten sonra akan içindeki sperm değilmiş yarım saat yatınca spermler ilerliyomuş akmazmış
ama yani ceket de biraz fazla düşüncesizlik olmuşen iyisi süpriz istiyosan senin zevkini bilen bi bayanla beraber alacak süprize gerek yok diyosan gidip hep almak istediğin begendiğin bişeyi alacaksın
kızz sen doğur ben sana göndericem en güzel tatlıyıışöbiyet severmisin bence en güzeli o
süt içemez canım bildiğim kadarıyla gaz yapar hem bebeğe hem kendine dikişli kadın dikişlerinimi patlatmaya çalışıyorsunuz kadının
sütlü tatlı hariç öbür tatlıların hepsini çok severim fark yapmıyor benim için
anlamadım :26:
kaçtım benn
almasın banaee çok seviyorum onuuuu o zaten bana hediye yeter
off yaaaaa olsada yesekkkkkkkkkkkk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?