Ağlayakta gözden mi olak???

ben de zaten "halletmemiz gereken sorunlarımız yokmu ailece mi halledicez" yazdım
neyse almaya geliyim de konuşuruz yazmış

kız sosyal artık bi sene idare edersin tabletle
sende ona bi hediye aldığında aynını de o zaman

funda seninkide iyiymiş sende istediğin bişeyi begenirsin işte daha iyi olur

kızz senin koca aslında doğru düşünmüş yeni doğum yapmış birinin odasına çiçek sokulmaz.
çocuk içinde anne içinde iyi değil
hastane de odaya iyi çiçek almış ablamda almamışlardı hemen çıkarın odadan çiçeği demişlerdi
bak gül gibi kocaları bulmuşlar da bunuyolar

kız meyve suyu falan alında bi de çiçek alsaydınız, hem yeni doğum yapmış kadına meyve suyu süt mü götürülür gaz yapar onlar içemez ki kaş yapayım derken göz çıkarmışsınız

ne 1 senesi 20 sene götürür bende aynısını yapıyorum zaten

aynen güzel oluyo valla bi defa d.günümde bi ceket aldı çünkü pahalıda bişeydi ordaki şeylerde sanki hep çıtır böle incecklere göre
ceket ben sanki nerde giyecem işim belli haber snucularının giydiği tarzda bişey
bi giydim böle askıda korkuluk gibi minicikkkkk yakışmadııı
ondan sonra diyo beraber gidicez ne istiyosan al en güzeli yaa valla

yapay çiçek falan olmaz mı en iyisi bence tatlı lokum falan ben doğurursam bana tatlı getirsinler

kız yok yapay çiçeklerdi bebek var erkek bebek
canlıları kapının önüne koyuyolar

kız diğer kuzen yani doğum yapanın kardeşi var yanında kalcak yesin içsin işte kız kurabiye m.suyu
günlük süt içemezmi be :44:

ama yani ceket de biraz fazla düşüncesizlik olmuş en iyisi süpriz istiyosan senin zevkini bilen bi bayanla beraber alacak süprize gerek yok diyosan gidip hep almak istediğin begendiğin bişeyi alacaksın
yapay çiçek falan olmaz mı en iyisi bence tatlı lokum falan ben doğurursam bana tatlı getirsinler

kızz sen doğur ben sana göndericem en güzel tatlıyıı şöbiyet severmisin bence en güzeli o

kızlar benim arkadaşım var liseden sonra amerikaya gitti
orda hala
oda benle bir evlendi bi ay önce hala olmadı çocuğu hatta o evlenir evlenmez istedi
neyse onla konuşuyoruz sürekli,
diyoki spermler yarım saat geçtikten sonra akan içindeki sperm değilmiş yarım saat yatınca spermler ilerliyomuş akmazmış

süt içemez canım bildiğim kadarıyla gaz yapar hem bebeğe hem kendine dikişli kadın dikişlerinimi patlatmaya çalışıyorsunuz kadının

sütlü tatlı hariç öbür tatlıların hepsini çok severim fark yapmıyor benim için

anlamadım :26:

almasın banaee çok seviyorum onuuuu o zaten bana hediye yeter

off yaaaaa olsada yesekkkkkkkkkkkk

olan oldu yapcak bişey yokkkkkk
bende pek sevmem sütlü tatlııı

kız 3,5 yıldır gitmediği doktor yok uzmanlaşmış artık bide orda ya ondan diyorum
ilişkiden yarım saat sonraya kadar kalkmazsan spermler akmıyomuş gidiyomuş gideceği yere
yarım saat sonra çıkanlarda sperm değilmiş başka sıvıymış hani ben şimdi yum. döneminde takılıyom ya bu noktaya

kızzz sen ne sıklıkta yapıyon şimdi çalışmaları:44:

Kizz tamm 3 saat eltimle konustum Biz bayadir konusmuyoduk ya i bana anlattiklari bazi seyler yuzunden kiz da bugun aradi havadan sudan konusurken demez mi ben sana aslinda cok kirginim sen soyle demissin boyle demissin falann anam şok oldumm bana bunla alakali bisuru sey anlatan gorumcem aynilarini ben soylemisim diye ona soylemiss ama nelerr nelerr aman yarabbim dellendimm şeytan dedi şimdi git evini bas agzina edip gell
Kiza dedim ya sen benim kardesimin yasindasin benim isim gucum yok senim hayatini mi cekistircemm e ben de diyo ben seni cok sevmistim hep yanina gelmek isterdim ama her seferinde gorumce k.valide bana boyle boyle anlattilarrr
Ay cildircam insanlardaki kötülüge bakar misinn ve basitligee ben evimde yedigi yemegin lafini etmisimm anamm korktum artik ben bunlardan bu nasil bi kötulük nasil bi yalancilik Allahtan korkmuyolar hic yaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…