Ağlayakta gözden mi olak???

benayımmm kimse kalmamış kızzz bu millet nerede

Kız ben öğleden sonra hç gelemedim ya çok yoğundum..

senin yine 1 kereymiş benim hiç olmadı kız ben bu adamı niye aldım acaba

Senin bu lafına her söylediğinde çok gülüyorum acaba niye aldım.. Seninkinin yaklaşımı süper o hediye yeter bi 10 yıl daha tablet bu borumu

Kızlarr bakın ne göndermişşş
Eki Görüntüle 965686

Canım yaa çok güzell benxe hafiften pişmanlık var.. Tavizsiz devam ama çokta uzatma kız

Ben şöbiyet hiç sevmem gerçi ben şerbetli tatlı sevmem

Bana doğumda gelirlen küçük altın getirmeniz yeterli

ben getiririm kızzzzz nasılsa hastaneyi biliyom aaa Allahmı söletti kızzz yakında hamişsin ve hastanende belli

Ee pes doğrusu hiç mi Allah korkuları yok.. Hiç mi ortaya çıkmaz sanıyorlar.. Nedir bu çekememezlik. Böle insanlık olur mu yaa.. Yeliz dikkat et canım.. Hayır eltin nasıl inanmış insan gelip bi der bilmiyo mu huylarınıda sana kırılıyo..
Arkadaş böle kaynana görümce olmaz olsun..
Desiğin gibi gidip ağızlarına etcen ama işte oda sana yakışmaz

ben getiririm kızzzzz nasılsa hastaneyi biliyom aaa Allahmı söletti kızzz yakında hamişsin ve hastanende belli

Ayy inşAllah canım ben hamile kalayım sen bişi getirme yeter ki olsun.. Tek gel eli boş hiç önemli değil bakarsım önce senin olur ben gelirim

ayy arada kaynamış yazın kız en altta kalmış ya şimdi gördümmmmmm
kız bu ne pislik insanlar amaniiiiinnnnnn
kızım sen ne muhatap oluyosun bunlarla sanırım eltinde onların ayarında biri değilmi senin gibi okumuş kültürlü değiller kimse yanlış anlamasın küçümsemek değil kimi varki okumadığı halde öle bilinçli öle oturaklıki geliştirmişki kendini helal olsun diyorsun
ama sen bence hiç muhatap olma onlarla yelizim ama bende seni tanıdıysam ağ...... s.ç..... gelirsin
neden uğraşıyolar bu kadar anlamadımkiiiii pislikler

Ayy inşAllah canım ben hamile kalayım sen bişi getirme yeter ki olsun.. Tek gel eli boş hiç önemli değil bakarsım önce senin olur ben gelirim

ben şuna eminimki ben şimdi hamile kalsam içim buruk olacak aynı bizi yalnız bırakmayan hamiş arkadaşlarımız gibi bu yola başlayan bizle yürüyen
o yüzden dilerim hepimiz en kısa zamanda hamiş kalalım bu ay yani
tabi kader kısmet Allah kime ne zaman layık görür bilinmez
ama kızlar yaaa deli gibi şu filmi çektirmek istiyorummmmm belirsizlik nedenler çözülcek bununla

gun asiri yapiyorum canim 1 saat totoma yastik koyuyorum sonrada ya kalkiyorum ya uyuyorum 30 dk yeterli demek dogrudur o zaman daha once hic duymamistim ama
yelizim simdi olmaz ama lafin yeri gelirse cekinme soyle

Kiz sen yeterki dogur lafimi olur altinin deliii

merhaba kızlar geçmişe bakıp öyle geleyim dedim
lizocan eşinle aranız düzelmiş gibi çok sevindim senin adına
twinim ev meselesi için canını neden sıkıyorsun eşin bunu göze alıyorsa sende boşver keyfini çıkarmaya bak
sosyalim,fundoşum,yelizim,ayşem,benoşum siz nasılsınız canlarım

fatmam çıkıyorummmmm kusura bakma öpüyorum senideee

Ya alinti yapamiyorum yineee
Yahuu bu kizz evlendikten sonra universiteyi kazanmis suanda da okuyo tarih ogrt. Cok kulturlu kendini gelistirmis biri ama ben buraya geldigim gun daha bana neler anlattilar bunla ilgili ben de uzak durdumm megerse aynini aylardir ona da yapiyolarmis hele uzaktaki gorumcemm dün aramis neler neler demiss ha bide ben eltimin hakkomda o igrenc seyleri soylerken onlar da bana ya neden oyle diyosun ne kotulugunu gordun ki kizin derlermişş
Allahimm cildirdim yaa kumpas resmenn oyun oynayip kendi aralarinda gulmuşler bize haa
Ben de dedim kizaa ben onlarin hepsinin agizlarina siccam sen bundan sonra cik bize gel ben size geleyim disarda bulusalimm deneyelim bakalim neler dicekler.Simdi de ben oyun oynicam onlaraa ilk laflarimda da accam agzimi yumcam gozumu taa erzurumdaki K.ltak arayip burdan ortalik karistiriyo yaa yuhhh

Hoşgeldin canım ben iyiyim yemek yiyoruz daha yeni sen nasılsın bebiş nasıl

mrb kızlar nasılsınızzz

Hoş geldin canım nasılsın? Ne var ne yok

Kız şaka yaptım ciddiye neyim almayın ha ..

Ohhh siz yine yiyosunuzz ben şuan ayranlı çorba yapıyorum sağ kolum tutulduu

Yelizimmm eşin ne diyo bu duruma söledin değilmi bu dengesizlerin yaptınıı

oyy daha yemedin mii fundamm. sizinle konusurken uyuyakalmisim kizz hemen kalktim bi hizla yemegi yaptimmm.

kizz yelizzz sizinkiler ne beter ama bunlar yanina kalmaz hicbirinin. Allah sana sabir ve guc versin cnm.

hosgeldin fatmacimm.iyiyizz sen nasilsin

sosyosss ,benosss

Son düzenleme:

Napim ayşemm 7 ye doğru geldik eşimle sohbete dalmışız spora gitti 2 gündür gitmiyorum diye sölendi
bende yavaşça yapıyorum o geç gelir dedim bekleyemem geç yiyince midem ağrıyo
ohhh bide film açarım şimdiii
sedo yarın dr gidiyo ayşemm sonuçları göstercem dedii

Fundacım yaa sizinkide bizden betermiş sonra niye kilo oluyo deriz

Hoşgeldin ayşecim biz yedik kırk yılın başı bi çay demledim onu içiyoruz
Mutfağı topluycam daha belim koptu..

Ben yemek yaptığımda öok fena belim ağrıyo yaa eskiden böle değildim ama saatlerce kalsam bişi olmazdı evlendikten sonra bi haller oldu

bencede gece kalma ye cnmmm.
oyle mii. bende daha kan sonuclarimi almadim.sali gunu doktora gidince alip gosteririm artik sonuclarii. onunda iyi cikar insallahh.
ne zaman eve cikio sedoo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…