benayımmm kimse kalmamış kızzz bu millet nerede
senin yine 1 kereymişbenim hiç olmadı kız ben bu adamı niye aldım acaba
Kız ben öğleden sonra hç gelemedim ya çok yoğundum..
Senin bu lafına her söylediğinde çok gülüyorumacaba niye aldım.. Seninkinin yaklaşımı süper o hediye yeter bi 10 yıl daha tablet bu borumu
Canım yaa çok güzell benxe hafiften pişmanlık var.. Tavizsiz devam ama çokta uzatma kız
Ben şöbiyet hiç sevmem gerçi ben şerbetli tatlı sevmem
Bana doğumda gelirlen küçük altın getirmeniz yeterli
Kizz tamm 3 saat eltimle konustumBiz bayadir konusmuyoduk ya i bana anlattiklari bazi seyler yuzunden kiz da bugun aradi havadan sudan konusurken demez mi ben sana aslinda cok kirginim sen soyle demissin boyle demissin falann anam şok oldumm bana bunla alakali bisuru sey anlatan gorumcem aynilarini ben soylemisim diye ona soylemiss ama nelerr nelerr aman yarabbim dellendimm şeytan dedi şimdi git evini bas agzina edip gell
Kiza dedim ya sen benim kardesimin yasindasin benim isim gucum yok senim hayatini mi cekistircemm e ben de diyo ben seni cok sevmistim hep yanina gelmek isterdim ama her seferinde gorumce k.valide bana boyle boyle anlattilarrr
Ay cildircam insanlardaki kötülüge bakar misinn ve basitligee ben evimde yedigi yemegin lafini etmisimm anamm korktum artik ben bunlardan bu nasil bi kötulük nasil bi yalancilik Allahtan korkmuyolar hic yaaa
ben getiririm kızzzzz nasılsa hastaneyi biliyom aaa Allahmı söletti kızzz yakında hamişsin ve hastanende belli
Kizz tamm 3 saat eltimle konustumBiz bayadir konusmuyoduk ya i bana anlattiklari bazi seyler yuzunden kiz da bugun aradi havadan sudan konusurken demez mi ben sana aslinda cok kirginim sen soyle demissin boyle demissin falann anam şok oldumm bana bunla alakali bisuru sey anlatan gorumcem aynilarini ben soylemisim diye ona soylemiss ama nelerr nelerr aman yarabbim dellendimm şeytan dedi şimdi git evini bas agzina edip gell
Kiza dedim ya sen benim kardesimin yasindasin benim isim gucum yok senim hayatini mi cekistircemm e ben de diyo ben seni cok sevmistim hep yanina gelmek isterdim ama her seferinde gorumce k.valide bana boyle boyle anlattilarrr
Ay cildircam insanlardaki kötülüge bakar misinn ve basitligee ben evimde yedigi yemegin lafini etmisimm anamm korktum artik ben bunlardan bu nasil bi kötulük nasil bi yalancilik Allahtan korkmuyolar hic yaaa
Ayy inşAllah canım ben hamile kalayım sen bişi getirmeyeter ki olsun.. Tek gel eli boş hiç önemli değil bakarsım önce senin olur ben gelirim
gun asiri yapiyorum canim 1 saat totoma yastik koyuyorum sonrada ya kalkiyorum ya uyuyorum 30 dk yeterli demek dogrudur o zaman daha once hic duymamistim amaolan oldu yapcak bişey yokkkkkk
bende pek sevmem sütlü tatlııı
kız 3,5 yıldır gitmediği doktor yok uzmanlaşmış artık bide orda ya ondan diyorum
ilişkiden yarım saat sonraya kadar kalkmazsan spermler akmıyomuş gidiyomuş gideceği yere
yarım saat sonra çıkanlarda sperm değilmiş başka sıvıymış hani ben şimdi yum. döneminde takılıyom ya bu noktaya
kızzz sen ne sıklıkta yapıyon şimdi çalışmaları:44:
yelizim simdi olmaz ama lafin yeri gelirse cekinme soyleKizz tamm 3 saat eltimle konustumBiz bayadir konusmuyoduk ya i bana anlattiklari bazi seyler yuzunden kiz da bugun aradi havadan sudan konusurken demez mi ben sana aslinda cok kirginim sen soyle demissin boyle demissin falann anam şok oldumm bana bunla alakali bisuru sey anlatan gorumcem aynilarini ben soylemisim diye ona soylemiss ama nelerr nelerr aman yarabbim dellendimm şeytan dedi şimdi git evini bas agzina edip gell
Kız ben öğleden sonra hç gelemedim ya çok yoğundum..
Senin bu lafına her söylediğinde çok gülüyorumacaba niye aldım.. Seninkinin yaklaşımı süper o hediye yeter bi 10 yıl daha tablet bu borumu
Canım yaa çok güzell benxe hafiften pişmanlık var.. Tavizsiz devam ama çokta uzatma kız
Ben şöbiyet hiç sevmem gerçi ben şerbetli tatlı sevmem
Bana doğumda gelirlen küçük altın getirmeniz yeterli
merhaba kızlar geçmişe bakıp öyle geleyim dedim
lizocan eşinle aranız düzelmiş gibi çok sevindim senin adına
twinim ev meselesi için canını neden sıkıyorsun eşin bunu göze alıyorsa sende boşver keyfini çıkarmaya bak
sosyalim,fundoşum,yelizim,ayşem,benoşum siz nasılsınız canlarım
fatmam çıkıyorummmmm kusura bakma öpüyorum senideee
Hoşgeldin canım ben iyiyim yemek yiyoruz daha yenimerhaba kızlar geçmişe bakıp öyle geleyim dedim
lizocan eşinle aranız düzelmiş gibi çok sevindim senin adına
twinim ev meselesi için canını neden sıkıyorsun eşin bunu göze alıyorsa sende boşver keyfini çıkarmaya bak
sosyalim,fundoşum,yelizim,ayşem,benoşum siz nasılsınız canlarım
mrb kızlar nasılsınızzz
gun asiri yapiyorum canim 1 saat totoma yastik koyuyorum sonrada ya kalkiyorum ya uyuyorum 30 dk yeterli demek dogrudur o zaman daha once hic duymamistim ama
yelizim simdi olmaz ama lafin yeri gelirse cekinme soyle
Kiz sen yeterki dogur lafimi olur altinin deliii
Ohhh siz yine yiyosunuzz ben şuan ayranlı çorba yapıyorum sağ kolum tutulduu
oyy daha yemedin mii fundamm. sizinle konusurken uyuyakalmisim kizzhemen kalktim bi hizla yemegi yaptimmm.
kizz yelizzz sizinkiler ne beterama bunlar yanina kalmaz hicbirinin. Allah sana sabir ve guc versin cnm.
hosgeldin fatmacimm.iyiyizz sen nasilsin
sosyosss ,benosss
Ohhh siz yine yiyosunuzz ben şuan ayranlı çorba yapıyorum sağ kolum tutulduu
oyy daha yemedin mii fundamm. sizinle konusurken uyuyakalmisim kizzhemen kalktim bi hizla yemegi yaptimmm.
kizz yelizzz sizinkiler ne beterama bunlar yanina kalmaz hicbirinin. Allah sana sabir ve guc versin cnm.
hosgeldin fatmacimm.iyiyizz sen nasilsin
sosyosss ,benosss
Napim ayşemm 7 ye doğru geldik eşimle sohbete dalmışız spora gitti 2 gündür gitmiyorum diye sölendi
bende yavaşça yapıyorum o geç gelir dedim bekleyemem geç yiyince midem ağrıyo
ohhh bide film açarım şimdiii
sedo yarın dr gidiyo ayşemm sonuçları göstercem dedii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?