Ağlayakta gözden mi olak???

afiyet olsun benayim. bende oyleyim kiz.hamilelikten oncede agrirdii.vitamin eksikligimiz mi var acaba kiz.hemen yoruluyoruzzz

Marta kadar demişti 1 ay boyunca kadınla çalışcaklarrr

ayy bende yaa hemen yoruluyorummm
ee analearımız vardı önceden

afiyet olsun benayim. bende oyleyim kiz.hamilelikten oncede agrirdii.vitamin eksikligimiz mi var acaba kiz.hemen yoruluyoruzzz

Marta kadar demişti 1 ay boyunca kadınla çalışcaklarrr

ayy bende yaa hemen yoruluyorummm
ee analearımız vardı önceden

Bilmiyorum ki canım ne eksiğimiz var kolay kolay doktora gisen biri olmadım hiç..
Ama rahatsızım bu durumdAn hemen bel ağrısı oda üşendiriyo

Analearımız ne kız ?

Kiz sizinkiler hurremide gecmis cok yaklasma bence

Yelizimmm eşin ne diyo bu duruma söledin değilmi bu dengesizlerin yaptınıı

Kuzum hurrem kim kii bunlarin yanindaa
Fundosum hic soylememmi gelir gelmez dedim senin o kardesinin cok fena agzina ... Bigun haberin olsun dedim.Hemen öff gene ne oldu ya biktim falan yapti.Dedim hic allahtan korkmuyolar ne istiyo benden gidip benim eltime olmadik seyler soyluyoo
Kizz insan evinde kucucuk cocugun yediginin lafinimi ederr hele bide gidip gorumceme edecemm bide kendi soylediklerini ben soyledim diyipp guya o da demis ki bana sen ayip ediyosun nasil boyle konusuyosun falan
Dedim senin o kardesin bidaha gelsin bi karsima ciksin gor sen ben neler ediyorumm.Evden kovmazsan insan degilsin diyo buda beni gaza getiriyo hepp sen desene siz kim oluyosunuzz boyle kuduruyon kimseye de bisey demiyon beni yiyon evde benden sana tam yetki agizlarina et diyo abileri yaa sanki onlarinda cok umrundaa garibimm cok sevio sayiyolar zannediyoo hepsi gostermelikk pislik cahillerrrr
Aysemm bunlarlaa basa cikilmazz kendi pisliklerini biliyolar yaa iki elti oturup bizi cekistircekler pisligimiz ortaya dokulcek diye odleri kopuyo ondan yani bu çaba ben de yazik kizin okadar gunahini aldimm ben diyorum sen boyle demissin e sen de demissin diyoo artik gulmeye basladik biyerden sonra

Pişti cenım beyimizin salatasınıda yaptımm
film seçiyom şimdi

kız analarımızla yaşarken yani

Analarımızla yaşarken yemin ederim süpermişizde şimdi bi yol olmaz bizden

Bu sosyal nerde.. Mik mikten zaman bulamıyo galiba

Pişti cenım beyimizin salatasınıda yaptımm
film seçiyom şimdi

kız analarımızla yaşarken yani

Yaa şu ayran corbasini bi ogrenemedimm haa.Ben hicc sevmiyorum bide burda icine bi ot katiyolar aş otu,kokusu beni bayiltiyoo kaynanamin yaptigi var bi benimki içine düşüyo buldu muu aman bi ogret dedik oglu seviyo diyee kendini matafa cektii kediye bokun ilaçtir demisler s.cmis ustunu kapatmiş misaaliii

yelizim bence bunlari hic sallama,iyice kudursunlarr.sen eltinle goruss.ins aranizda cok iyi olur kayinvaliden gorumcen catir catir catlarlarrr

bende bilmiom o corbayi banada ogretsene fundamm

benosss yaaa sosyal birazdan tablet elinde gelir

Analarımızla yaşarken yemin ederim süpermişizde şimdi bi yol olmaz bizden

Bu sosyal nerde.. Mik mikten zaman bulamıyo galiba

Yaaa ahhh analarr ahh
Kiz ben bazen bakiyorumm bi kutuyu 2 aydir acmamisimm misal icinde bulgur var kurtlanmiss hele bendenn bi halt olmazz bozulup da cope attigim seylerin haddi hesabi yokk cok uzuluyorumm
Simdi de bisey kelebeklenmis ama ne bulamiyomm

yelizim bence bunlari hic sallama,iyice kudursunlarr.sen eltinle goruss.ins aranizda cok iyi olur kayinvaliden gorumcen catir catir catlarlarrr

Aysem inan ben ne yapcagimi sasirdim baş edemiyorum ki cunku hep bisey bulup cikariyolar.Ya ornek vereyim misal ben eltime gittim.Ertesi gun gorumce soruyo ee dun naaptiniz.Ben de diyorum ki misal cocugun odevi varmis iste maket yaptik beraberr
O ertesi gun eltime diyo ki yeliz dedi bi evine gittim bana cocugunun odevini yaptirtti gitmez olaydim
E kiz da diyo evet boyle bisey oldu evde demekki bunu da demis yani yoksa gorumce nerden bilcekk
Anlatabildimmi ben bisey diyorum normal,onlar aynisini soyluyolar ustune katarak ve karsidaki de inaniyo ister istemez.Destekli iftira yani

kesin gelir yatma modunda bizdde o gelir gitme moduna geçeriz

Bu arada o çorba ne çorbası yaa
Yayla çorbasından mı bahsediyorsunuz?

al bendends o kadar. Unutuyorum yapmayı.. Dediğin gibi çöpe atmayada gönlüm elvermiyo öle kurtlanan bişeyim pek olmuyo bakliyatta ama unutup tarihi geçen çok oluyo..

Misal sanırım ilk evlendiğimde un almışım koymuşum poşetle sonra un yok diye bi daha almışım krep yapacıktım geçen gün bi baktım tarihi geçmiş.. Tarih geçincede içim rahat etmiyo benim atmayada kıyamıyorum bakıyorum öle :)))
Sonra bi baktım hiç açılmamış un var ama onunda tarihi geçmiş
Gülermisin ağlar mısın

17 dostummm:129:
anaaaam bi film açtım abooooo bi adam şeyediyo bi kadın bu ne yaaaa hiç durmuyolarrr vaybeee

Yelizimmmmm amaan strese sokma kendini bee cahillied iştee neyden anlar onlar
uğraşları yok öle şeylerle mutlu oluyolar
eşin konuşsun bence kızsın

Canım seninkiler türünün son örneklerinden
Bundan sonra sanane diycen anlaşıldı.. Hayır inanmamak elde değil nerden bilcen beter olduklarını eltin iyi ki aramış yani..

Uzak durun gezin tozun yiyin için çatlasınlar.

Bak benim eltiye tenezül etmiyo hasbam

Kııızzzz sen ne izliyon aboooo
Başımıza taş yağacak

Hah bide o var demii.kiz annem olsaa evde her dip kosede ne varsa hberi var hayatta unutmazz ben de unutuyomm gecen zencefil alcakti benimki alma var dedimm oksuruk icin meger zerdecal varmiş
Haftasonu canim tarcinli havuclu kek istedi cok severim yapayim dedim tarcin kalmamis diye yapmadimm dun zencefil ararken bi poset tarcin buldum
Boyle bi kendini bilmezlik hali istee

Süperdi bu yaaa
Bide bizden hanım olmuş ne hanımıysak artık

Yemin ederim koptum.. Buna benzer bende yaşıyorum ama bu kadar değil sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…