Vay merak ettin cizimlerini yelizim
Yelizim serephone klomen gibi bi ilacti dimi eger annenlre gidcksn kullanma bncede..
Hosgeldin ezomm cnm ee nasil anliyolar ki o zmn
Kuzum sen naptinn
Hiii evlendigimde berii elime almadimm onceden nerde otursam elime kalem kagit alip tam karşimda ne varsa onu cizerdim canim sikildikcaa ama burdaa hicc elime almadimm esim de cok kiziyo artik yapmiyorum diye cok sever bu yönümü
Twinim o konuda hic bi fikrim yokk kadin infertilitesini arastirmaktan daha erkeklerinkine sira gelmediAllah da arastirmak zorunda birakmasinn benimki bana yeter
bilmiyorum cnm ya netten bi bak istersen testle sanmıyorum anlaşılacanı,biz adetimi bekliyoruz cnm dr 3, yada 4. günü gel demişti
bende çok istedim resimi bende güzel yaparım bi ara hazırlandım ama kısmet değişlmiş
Kuzum gelmedi mi adetin çok gecikti mi cnm
Ay ne guzel yetenekli topigimz var inss.kismet olmayinca olmuyo demk cnm
yok cnm gelmedi sanırım ben pkoluyum geç adet görüyorum merak ettiğim şu madem yumurtlamam yok neden adet oluyorumki:44: ama uzun süre yapmayınca elin soğuyoo demi twin
Cnm pko olunca kist olmuyo mu sende kist var mi cnm
Kuzum köreliyor insan yani aslinda birakmamk cok iyi cunku uzun zaman aliyo eski haline geri donmek ay resim askim kabardi yine
Tamam o zamannn bide merak ediyorum kız ilk kez bayıltılcamm
sende bıraksan ne güzel olur yaa yelizim
o zaman ara kızzz başka şansın yoksa belki kapalıdırdaa şansını dene saatte uygun
Bu arada senin yum. Tarihin benim adet yinee
Yaa kizlarr esimin telden giriyorum arada ondada yazamiyorum kendi telefonuma alismisim..
beni mazr gorun uzun uzadiya yazamiyorum ama okuyorum.. bi hafta kadar mazeret iznindayim baskanim olur mu :)
kızlar bişey sorcam şimdi bende yum sorunu varya ilaçmı vercek dr a gidinceeşiminkide az ya ona napcak ki dr odamı ilaç kullancak bide testte eşimin sperm hareketliliği 15 olması gerekirken 2 yazıyor
Benoşş inş. Erken çıkar tel bazen 15 günnü buluyoo kız ikeada dün iğne at yere daymez anlamadım neddenn ama çoook güzeldiii saksıyyla yapay çiçek aldım ayy durr atacam fotomumlarrr harikaa
ezommm sanırım sana yum geliştirici ilaç verer ve eşininkilerle döller yani tüp
Benosummmmm
Ezomm bence bi sure ilac tedavisi uygulayabilir eşine de sana da ama fundosum dedigi gibi sana yum gelistirici hap yada igne uygulayip esinden de saglikli spermleri ayiklayip aşilama,veya tup bebek diyebilirr valla her doktor farklii
yani eşime ilaç vermezmi kızzz eşiminkide az çıktıııı:26:
Ezom baenim patron ve kardeşleri hepsi tüp bebek yapmıış
dedikleri olan kadına oluyo onin hormonlarıyla oynadılar hep
Yani sorun olmadığı haldee eşlaerindie
pko sanırım yumurtlamama hastalığı ben nette izledimde dr anlatıyodu izlemiştim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?