Ağlayakta gözden mi olak???

Benosumm tel mi bozuldu..
Fundos ikea yi cok seviyorum yaa herseyi alasi gelio insanin oda lar fln yapilmis yaa onlar cok güzel
Yelizim 30 sn fln suruyo pek bisi anlamiyosun bnde korkuyodm ama bi bktm dr bitti dedi anlamiyosun pek
Ezomm sperm hareketliliği ni test sonuclarinda hangi deger gosterio cnm

yok cnm vermedi adet söktürücü yabancı terim cnm nette araştırdım hareketlilik demekmiş

bendede sorun var cnm sadece eşimde değil ikimizdede varmışş ya şansımızaa

Kıyamam yaa ben anlamıştım ama bi sorun ollduğunu siz çünkü düzenli çalışıyodunuz olmalıydı

aynen twinim yaa insanı mest ediyo çok iyi tasarımları
bi beşik yepmışlar varyaaa

Kıyamam yaa ben anlamıştım ama bi sorun ollduğunu siz çünkü düzenli çalışıyodunuz olmalıydı

aynen cnm ya hiç boş geçirmedik benimki biilaçla yumurtlarım nette izledim %99 yum oluyomuş ilaçla tedavide ama sorun eşimde olunca olmuyoo işte illa tüp bebek yada aşılama olcak işte

Kuzum inss Rabbim bebislerimiz için alışveriş yaptigimzz gunleride gosterir

Rahat ol olmazsan yumurta bile olmaz tüp olsun en azından öğrendin sorun ne kaybedecek zamanın yok artık hemen yapılır ve tutar aşılamayla vakit kaybetme bence direk tüp yaptır

Kizz evett cok uzuluyorum bu kadin uzakta gitmek zorr neyse hsgye cektirmekte fayda var dedi ya o onemli sadece tupler kapaliydi da acildi mi yoksa direkt acik mi cikti onu soyleyecek ama 6 ayda sonuc alinmazsa tekrar hsg isteyebiliyoruz dedi ya icim rahatladii acaba bu hastanede yapiliyo mu kiz fiyati nekadar hsgninn

Ezom cnm sonra bakarsn sikma kendini bnce umitli ol en azindan sorunlarinizi ogrendinz inss olacak cnmm
Canlar bnm cikmam lazim optm hepinizi
Fundosum ezom opyrm

senin eşinde azmı çıkmıştı o değişebiliyomu ben hep aynı kalır sanıyorum sperm yani 10 milyon diye kalır sanıyordum:26:

Yok kuzum degerleri normal cikmisti dr iyi dedi yani
Bilmiyorum cnm kac tane dr a gittim hepsi eski sonuclara gore yorum yaptilr yeniden yapmaya gerek olsa yaparlrdi sanirim herhlde degismiyo cnm

Ohhh harikaa o çok iyi bak içsin pekmezinide sabah yese birer kaşık aslında

Yelizcim bu dr da iyi yaa baksana oda istemiş en mantıklısıda bu kist geçsin bi dahaki adetten sonra çektirirsin belki yada gitmeden çekilsen bi ayı saymazsın dinlenir vücudunda
Yaa bide hormon testleri olsa fena olmazdı elinde

300 e çekilcem ben

onuda yiyo cnm 1 tatlı kaşığı allahım inş gerek kalmaz tüpe

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…