Ağlayakta gözden mi olak???

Fundacim ikea harika bende gidicem alacaklarimi not ettim ama gidemiyirum bi turlu butceyi ayarlayamadim nakit orasi ya :))
Bu hafta çiçek lerde saksilarda indirum varmis zaten... kiz instagrama yuklesene de bakiyim ben

twincim evet canim tel wideo çekmiyor du birde görüntülü aramada ses karşıya gitmiyordu ondan verdim ya bakalim ne zaman alacagim elimde hic tel de yok bi hafta yokum ((

Hadi ben kactim
Ezom
Fundosum
Yelizim

İste artik bu ay kalirr döndügumde yapicaz mecburrr yarin sorayim bakalim bu hastanede yapiyolar mi ve nekadarmiss
Hsg hormon testleri falan hepsini yaptiririz artikk
Orda 300 se burda daha ucuzdur heralde

kızz ne güzel anlatıyordun en güzel yerinde gittin

üsteki yazıyı okudun mu:26:

evet arkadaşlar kaldığım yerden devam ediyorum.

2 gün sonra tekrar kan tahlili için hastaneye gittim, laboratuvardaki görevli makinenin bozuk olduğunu kan yerine idrardan bakılmasını istedi, biz ise doktor tahlili kodladı nasıl olur diye söylendik ve özel durumumuzu anlattık, ısrarlarımız sonucu kanı aldılar ve makinedeki problemden dolayı sonucun geç çıkacağını söylediler ve bizde eve geldik. Başladık beklemeye normal şartlarda 2 saatte aldığımız sonuç 3,5 saat geçmesine rağmen bir türlü çıkmadı. Bilgisayar önümüzde açık bekliyoruz ha çıktı ha çıkacak diye. 4 ncü saatin sonunda sonuç çıktı, ben ekrana bakamıyorum, eşim bismillahirrahmanirrahim dedi ve sonucu açtı. Bana ekrana bak sonuç 280 dedi, ben inanmadım. Vallahi deyince ekrana baktım ve gözlerime inanamadım, eşimin boynuna sarılarak ağlamaya başladım, bir türlü sakinleşemiyordum. ( Duruma inanamamamın sebebi ilk tüp bebek sonrası tahlil sonucunu arkadaşımla beraber yanlış görmemizden kaynaklanmıştı. İlk tüp bebekte sonuç 0,97 yani negatif olmasına rağmen nasıl olduysa arkadaşımla sonucu 10,97 görerek sevinmemiz ve durumu eşime haber verince eşimin internetten bakıp sonucun pozitif olmadığını ve kötü haberi bize söylemesinden kaynaklandı herhalde. Eşim beni büyük bir rüyadan uyandırmıştı ve ben bu rüyadan uyanmak istemiyordum. 3 ncü kez hüsran ve hiçbir sebep yokken.) Evet arkadaşlar hamile kalabilme maceram bu kadar. Geriye dönüp baktığımda bu olanları şu an 1 sayfaya sığdırmak oldukça kolay gelse de ömrümüzden ömür gitti desem yeridir. Hepinizin iyi dilekleri için teşekkür ediyorum. Rabbim en kısa zamanda hepinize hayırlı, sağlıklı bebekler versin inşallah. Hamile kalmak için büyük badireler atlattığımız gibi hamilelik döneminde de sıkıntılar çektik. Çok şükür isyan etmedik ve Rabbimin bir bildiği vardır dedik ve durumumuza şükrettik. Değerli arkadaşlarım her konuda olduğu gibi bu konularda da inanç çok önemli diye düşünüyorum. Sıkıntı zamanlarımda İnşirah Suresi 5 ve 6 ncı ayetleri olan 5- Feinne me'al'usri yüsren. 6 - İnne me'al'usri yüsren. ( Anlamı 5-Demek ki, zorlukla beraber bir kolaylık var.
6-Evet o zorlukla beraber bir kolaylık var! ) okudum ve faydasını da gördüm. Arkadaşlarım başka bir zamanda hamilelikte başıma gelenlerden bahserim, şimdilik hoşçakalın, Allah' a emanet olun. Dualarım sizlerle inşallah.

Yaa kizlarr esimin telden giriyorum arada ondada yazamiyorum kendi telefonuma alismisim..

beni mazr gorun uzun uzadiya yazamiyorum ama okuyorum.. bi hafta kadar mazeret iznindayim baskanim olur mu :)

hayır olmazz yaa ben seni çok özlerim ama

çok güzel anlatmışsın canım ağzına sağlık , sabretmişsin ve bebeğimi Rabbim kucağına almayı nasip etmiş darısı başımıza
umutsuzluğa düşenlerde böyle yazıları okuyup umut bulsunlar canım tekrar sağol

Bendede var bi kavonoz ama turşu sayılmaz meze gibi yoğğğurtlada karıştırılabiliyo
ımmm nefissss canım çekti kğz turşusunu

tamam benoş atıyomm

hee kız meze gibi sen nasıl yaptın ki ben önce tuzla ovdum yumuşadı sonra 1 limon- 2 çaybardağı sirke- 2 çay bardağı su karışımı yaptım kavonoza koydum doğru mu yapmışım kız kafadan attım çünkü

Öle bişeydi 3.4 aydır dolaptaa

Hee
kız ben onu doğrarken deli oluyom çok oyalıyo
off ütüm ver bisürüü
patetes haşlim dedim bende salata yapim bari

fundoşum benim şu yeşil doğrayıcılardan var ya hani reklamlarda çıkıyor oradan yapıyorum herşeyi 5 dk da kırmızı lahanayı doğruyor

Allahimmmm bi kiler dolabi temizliim dedimm ordan diger dolaplara gectimm ordan yerleree ordan duvarlaraa derkenn eşim geldi beni yerden kaziyarak kaldirdi
Anaaamm pestilim ciktii yemegim de yok öfffff gözüm telefonla siparis verebilecegimm yemekkk şeylerine kayiyoo nedi onlarin adi unuttum dolaba yapistiriyoz yaa

Cok guzel bir hikaye. . Allah'im saglikla büyütme yi nasip etsin InsAllah. . Darisida tez zamanda saglikla sihhatle hayırlısı ile bizlere olsun.. hikayeni her zaman dinlemek isterim ; )

Kiz daha bi gun olmadan ben özledim ya zor oluyormus telefon suz anam

kırmızı lahana turşusu yaptımm

Aayyy ben kırmızı lahana manyagiyim cok severimm

fundaa evin guzele benziyo bayildim koseye tam benlik olmuş canım

fundoşum benim şu yeşil doğrayıcılardan var ya hani reklamlarda çıkıyor oradan yapıyorum herşeyi 5 dk da kırmızı lahanayı doğruyor

Neymis o kiz ben görmedim galiba

Magnet canim

Zor is ama bitmiş anlasilan gecmis olsun canim

Neymis o kiz ben görmedim galiba

Magnet canim

Zor is ama bitmiş anlasilan gecmis olsun canim

Hee bitti bitti bi hafta bile idare etmiyo o ayrii cok toz oluyo benim ev yaa yeni oldugu icin mi acabaa tavandan falan toz mu iniyo hala anlamadim kii
Simdi niye lahana tursusu dedinizzz bende yokk canim cektiiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…