fundoşum benim şu yeşil doğrayıcılardan var ya hani reklamlarda çıkıyor oradan yapıyorum herşeyi 5 dk da kırmızı lahanayı doğruyor
Kız bendede ver bitaneeolmuyooo kullanamıyorimmm çık dandikkkk
spormuuu vaybeee ben hiç yapamıy kurium yaae eşim sporda çok seviyı ama ben çok soğumuyum bi yürüyüş delisiyim
benaayımm sağol canım ehh daha adam olacak çiçek bakımmı zor ilgilenemiyorum yoksa neler alacam
Kız benim o tam köşe varya pencereler orda ortanca var dışarda yazın varyaa bütünleşiyı pembeyle mor arası bi renk direk cama değiyo çok hoş bi görüntü
yelizzz maşallahhh
spormuuu vaybeee ben hiç yapamıyorium yaae eşim sporda çok seviyı ama ben çok soğumuyum bi yürüyüş delisiyim
benaayımm sağol canım ehh daha adam olacak çiçek bakımmı zor ilgilenemiyorum yoksa neler alacam
Kız benim o tam köşe varya pencereler orda ortanca var dışarda yazın varyaa bütünleşiyı pembeyle mor arası bi renk direk cama değiyo çok hoş bi görüntü
yelizzz maşallahhh
Allahimmmm bi kiler dolabi temizliim dedimm ordan diger dolaplara gectimm ordan yerleree ordan duvarlaraa derkenn eşim geldi beni yerden kaziyarak kaldirdi
Anaaamm pestilim ciktii yemegim de yok öfffff gözüm telefonla siparis verebilecegimm yemekkk şeylerine kayiyoo nedi onlarin adi unuttum dolaba yapistiriyoz yaa
Cok guzel bir hikaye. . Allah'im saglikla büyütme yi nasip etsin InsAllah. . Darisida tez zamanda saglikla sihhatle hayırlısı ile bizlere olsun.. hikayeni her zaman dinlemek isterim ; )
Kiz daha bi gun olmadan ben özledim ya zor oluyormus telefon suz anam
Aayyy ben kırmızı lahana manyagiyim cok severimm
fundaa evin guzele benziyo bayildim koseye tam benlik olmuş canım
Hee bitti bitti bi hafta bile idare etmiyo o ayrii cok toz oluyo benim ev yaa yeni oldugu icin mi acabaa tavandan falan toz mu iniyo hala anlamadim kii
Simdi niye lahana tursusu dedinizzz bende yokk canim cektiiii
spormuuu vaybeee ben hiç yapamıyorium yaae eşim sporda çok seviyı ama ben çok soğumuyum bi yürüyüş delisiyim
yelizzz maşallahhh
Ayy bayiliyorum ama benim evde hic ole bi yer yok musait degil ciceek seviyorum ama yer yok olaan bi tane vardi bakamadim ya kurudu :))
Benim salon 50 m2
orası cumba ben aslında orayı sedir yapmak istiyorum pencere altlarına oturma yerleri u şeklinde dönecek alltı kitaplıkinşallah bi gün
ziraat mühendisiyim ama evimde 1 tane bile çiçek yok nefret ediyorum çünkü bu arada kocamda ziraat mühendisi
Haaa fundaa kiz ben biara perdelerle ilgili bisey bakarkenn senin evin resimlerini gordum haa o bahsettigin yeri hatirliomm evet oraya sedir guzel olurr
Sosyall nee nefret mi ediosunnn
Diyet hiç bana göre değil yaparsam mutsuz olurummm
Gördünmüüü
sevmiyomusunnnnn
Diyet hiç bana göre değil yaparsam mutsuz olurummm
evet canım aynen nefret ediyorum, hatta eşime mümkünse özel günlerde çiçek falan alma diyorum
bende çok mutsuz olurum ama önümde koca bi göbekle düğünlere gitmek istemiyorum
nefret ediyorum
Bencede kızzz kaç kilosunnn
ayyy lizim foto koymuş karnıda minicikkk ne tatlı maşallah yaa
kocişiylede barışmış akraba ziyaretleri başlamış yine
Nereyee koymusss ben de bakcemmm
Yeliiiiz biri paylaşmış şimdi yuh yaa ağrıda adam köpeğin ağzından tutunaak yazmış
Face kız
ayy bi banyo yaptım 10 dk duşakabini temizlemek yerım saatbide ne yepsam silikonlar kararıyo
Evet benim de oylee silikonlar karariyo sinir oluyorum sık sık yenilemek mi lazim napsakk bilmiom hic temiz degilmis gibi gozukuyooo sinir oluyorumm
Face kız
ayy bi banyo yaptım 10 dk duşakabini temizlemek yerım saatbide ne yepsam silikonlar kararıyo
Evet söktüm bazı yerlerini ama bazı kısımlar kkopmuyo
aynen kız yapsanda aynı canımıza yazık yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?