Ağlayakta gözden mi olak???

fundoşum benim şu yeşil doğrayıcılardan var ya hani reklamlarda çıkıyor oradan yapıyorum herşeyi 5 dk da kırmızı lahanayı doğruyor

Kız bendede ver bitaneeolmuyooo kullanamıyorimmm çık dandikkkk
spormuuu vaybeee ben hiç yapamıyorium yaae eşim sporda çok seviyı ama ben çok soğumuyum bi yürüyüş delisiyim

benaayımm sağol canım ehh daha adam olacak çiçek bakımmı zor ilgilenemiyorum yoksa neler alacam
Kız benim o tam köşe varya pencereler orda ortanca var dışarda yazın varyaa bütünleşiyı pembeyle mor arası bi renk direk cama değiyo çok hoş bi görüntü

yelizzz maşallahhh

Ayy bayiliyorum ama benim evde hic ole bi yer yok musait degil ciceek seviyorum ama yer yok olaan bi tane vardi bakamadim ya kurudu :))

Yaa ben de cicek cok seviyorum amaa hic kendime guvenemiom bakamam yazik olur diyee
Anamin evi cicek doludur bi yapragi dusse kiyameti kopartir annem gozu gibi bakiyo valla

magnet canım, bu arada benim evimde çok pis hele dolaplarım

benayım hemen telefonunu yapsınlar biz anlamayızz eşine deki sözel beni çok özlüyormuş o yeşil şeyde nicer dicer canım :26:

Hee bitti bitti bi hafta bile idare etmiyo o ayrii cok toz oluyo benim ev yaa yeni oldugu icin mi acabaa tavandan falan toz mu iniyo hala anlamadim kii
Simdi niye lahana tursusu dedinizzz bende yokk canim cektiiii

şaka yaptım

aaa ben herşeyimi onunla yapıyorum kız o kadar işime yarıyor ki anlatamam elimde hiç bir şey doğramıyorum sen neden yapamadın ki benimkide dandk 40 tl ye almıştım netten

fundoşumm ben ölmüşemmm yaza eşimin amcasının kızı evleniyor ondan 1 hafta sonrada kız kardeşim acilen çok kilo vermem lazım bugünden itibaren evde 30 dk koşacam az birazda dayanabilirsem diyet, düğünlere yuvarlanarak gitmek istemiyorum

Ayy bayiliyorum ama benim evde hic ole bi yer yok musait degil ciceek seviyorum ama yer yok olaan bi tane vardi bakamadim ya kurudu :))

Benim salon 50 m2
orası cumba ben aslında orayı sedir yapmak istiyorum pencere altlarına oturma yerleri u şeklinde dönecek alltı kitaplık inşallah bi gün

ziraat mühendisiyim ama evimde 1 tane bile çiçek yok nefret ediyorum çünkü bu arada kocamda ziraat mühendisi

Benim salon 50 m2
orası cumba ben aslında orayı sedir yapmak istiyorum pencere altlarına oturma yerleri u şeklinde dönecek alltı kitaplık inşallah bi gün

ziraat mühendisiyim ama evimde 1 tane bile çiçek yok nefret ediyorum çünkü bu arada kocamda ziraat mühendisi

Haaa fundaa kiz ben biara perdelerle ilgili bisey bakarkenn senin evin resimlerini gordum haa o bahsettigin yeri hatirliomm evet oraya sedir guzel olurr

Sosyall nee nefret mi ediosunnn

Diyet hiç bana göre değil yaparsam mutsuz olurummm

Haaa fundaa kiz ben biara perdelerle ilgili bisey bakarkenn senin evin resimlerini gordum haa o bahsettigin yeri hatirliomm evet oraya sedir guzel olurr

Sosyall nee nefret mi ediosunnn

evet canım aynen nefret ediyorum, hatta eşime mümkünse özel günlerde çiçek falan alma diyorum

bende çok mutsuz olurum ama önümde koca bi göbekle düğünlere gitmek istemiyorum

Gördünmüüü

sevmiyomusunnnnn

nefret ediyorum

evet canım aynen nefret ediyorum, hatta eşime mümkünse özel günlerde çiçek falan alma diyorum

bende çok mutsuz olurum ama önümde koca bi göbekle düğünlere gitmek istemiyorum

nefret ediyorum

Ben deee hep derim bigun diyet yapmak zorunda kalirsamm mutsuzluktan ölürüm heralde diyee kizz bi bademcik ameliyati oldum daa tam 20 gun meyvesuyu ictimm bide ekmek ici yogurtla ezip yedim allahimm hayatimin en kotu gunleriydii Allah kimseyi aclikla terbiye etmesinn acliktan uyuyamiyodum ama bisey de yiyemiyodum kabuss

Sosyall ayyy sende ne gobek olcak kiz deliii

Bencede kızzz kaç kilosunnn

ayyy lizim foto koymuş karnıda minicikkk ne tatlı maşallah yaa
kocişiylede barışmış akraba ziyaretleri başlamış yine

Yeliiiiz biri paylaşmış şimdi yuh yaa ağrıda adam köpeğin ağzından tutunaak yazmış

Face kız
ayy bi banyo yaptım 10 dk duşakabini temizlemek yerım saat bide ne yepsam silikonlar kararıyo

Evet benim de oylee silikonlar karariyo sinir oluyorum sık sık yenilemek mi lazim napsakk bilmiom hic temiz degilmis gibi gozukuyooo sinir oluyorumm

Evet benim de oylee silikonlar karariyo sinir oluyorum sık sık yenilemek mi lazim napsakk bilmiom hic temiz degilmis gibi gozukuyooo sinir oluyorumm

Evet söktüm bazı yerlerini ama bazı kısımlar kkopmuyo
aynen kız yapsanda aynı canımıza yazık yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…