Ağlayakta gözden mi olak???

Kız sistanın suya dayanıklı mastiğinden alcam akvaryumcular fillan kullanıyomuş ama nasıl sööökecez izli kalıyo bezı yerler:44:

Valla canm heralde firca cif kaziyacan azcik
Sosyalimm evet o son radde bana da cok zor geliyoo

Kurutunca makkineyle kabarıyo filan
bende şuan havlu koydum sırtıma yatağa girdim sizle laflıyom kurusun kendisi

Yaa ben de havluyu kafama sarip 3 saat oyle geziyorumm sonra oylece kurumuş saci yola yola tariyorum hayatta banyoda sac taramam cocuklugumdan beri en sevmedigim seylerden birii

Valla canm heralde firca cif kaziyacan azcik
Sosyalimm evet o son radde bana da cok zor geliyoo

kız ben cillit bang aktif köpük var ya ondan kullanıyorum banyoya silikonlar bembeyaz oluyor sizde kullansanıza

Kurutunca makkineyle kabarıyo filan
bende şuan havlu koydum sırtıma yatağa girdim sizle laflıyom kurusun kendisi

ayy öyle yapma fundoşum valla hasta olursun :26:

kız ben cillit bang aktif köpük var ya ondan kullanıyorum banyoya silikonlar bembeyaz oluyor sizde kullansanıza

ayy öyle yapma fundoşum valla hasta olursun :26:

bende ölece duryoo şikayet yazdım hattaaa bi işe yaramıyo 10 tl bidee
sende nasıl işe yarıyo yaaa derzlere bile bi hayrı yokkk
çok şaşırdımm valla

Olmadım şimdile kadar ama başım ağrıyo earada

Fundosum ben her yerine sıkıyorum o kopugu sonra bezle ovaliyorum suyla duruluyorum bembeyaz oluyor sende nasil ise yaramadi ki anlamadım

Valla ben dayiyom domestosla cifii fircaliyomm duvarlar falan da parliyoo ama fundosun dedigi gibi silikonlar bende de karariyoo

Amin inşallah Allah razı olsun benay 06. Rabbim en kısa zamanda sizlerede hayırlısıyla nasip eder inşallah. Nasip olursa hikayemin geri kalan kısmını daha sonra anlatırım. Ayrıca hikayemi dinleyecegin icin çok teşekkür ederim. Bu konularda Sizlerden çok fazla bilgiye sahip olduğumu düşünmüyorum, ancak zaman zaman tecrübelerimi aktaririm eğer sizde isterseniz.

Ya kizlar su erkeklerde varikosel oluyormuş yaa dr lar spermiyogrmla onu anlayabiliyor mu :44:

Spermiyograma gerek yok üroloji dr. eşini muayene ettiğinde hemen söylüyormus. Eşim bizim tedavi dönemimizde muayene olduğunda dr. söylemiş. Çok şükür bizde çıkmamıştı, inşallah sizde de yoktur.

yani eşime ilaç vermezmi kızzz eşiminkide az çıktıııı:26:

Şu ana kadar sperm sayısı ve özellikle hareketliligini artirabilecek bir ilaç uretilmis değil, sadece takviye vitamin ve mineraller var onunda garantisi yok. Sperm sayı ve hareketliliği değişkendir, en büyük düşmani sigara, alkol ve sterstir.

suyunu içiyor cnm kaynatıyorum gece yatarken içiyo

Arkadaşım işinize karışmak gibi olmasın ama keçiboynuzunu yemek insanı yorar, suyu iyidir ancak vücut terke suyun büyük bir kısmını atar, en mantiklisi soğuk pres keçiboynuzu pekmezi kullanmak, yalnız geleneksel yöntem kazanda kaynatilmamis olmasına dikkat edin. Alacağınız yere soğuk pres olması gerektigini soyleyin. Zaten üzerinde yazar.

iyi geceler herkese
sizi çok özledim kızlar ama iki gündür evde değilim sabah bi çıkıyoz gecenin bi yarısı eve geliyoruz ondan sonrada doğru yatağa tabiki
dün k.validelere gittik benim büyük eltim gelmişti şehir dışından dün geri dönecekti onu görmeye gittiydik tüm günümüzü aldılar maşallah
bugünde benimki bi köye iş için gidecekti sabah bende beni teyzemlere bırak bari evde yalnız kalmıyım pazar pazar dedim götürdü sağolsun yarım saat oldu geleli
yarın evdeyim girerim artık benimki çıkınca öpüyorum hepinizi Allaha emanet olun

Günaayyydıınnnn

Sistem 8 de kapanmadan yazayım dedim. öğlen arada giremeyebiliyorum ama girmeye çalışcam akşam, zira bütün akşamı okumayla geçirebilirim

çok konuşmayın akşama saklayın konuşacaklarınızı
Zaten telefon tamir yerine numara olarak kendi numaramı verdim evde eski bi telefon vardı ona hattı takar bari arama yaparım diye o da çaışmadı ya.. Adamlar arasa bana ulaşamayacak bugün arıycazda artık eşimin numarası vercez :)

öğlen gelmeye çalışırım canlar yazamaz sadece okumakla yetinirsemde kusuruma bakmayın..

Herkekçiklere kolaylıklar diliyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…