ya kızlar biri benim adıma facebook hesabı açmış mail adresime gelmiş hesap oluşturma işlemleri soyadıda farklı2 mail adresim var biriyle giriş yapıyorum ben diğeride msn kullandığım adres bu ne yaaa
bu arada ben metraja gidecem birazdan trafikte malum ist. göbeğine gidiyorum sanırım ö.sonra gelirim
kızzz hani 10 m2 odada dipdibeydim yaaa taşınınca geçici olarak bende tepkimi gösterdi bölemi olacak diye
neyse canım annen burda en azından ablam ve yeğenin için üzüldüm ama yapacak bişey yok hızlı yazıyorum çıkıyoruz çünkü
canım sanırım bendede sebepsiz inf. dr öle demişti film temiz çıkarsa
keşke filme gerek kalmadan hamiş olsam şuan
döbünce görüşüz
yeni ofisime taşındım yani aynı yerde bana oda yapıldı ya orayaçok keyifliyim çok sevdim burayıı ohhh değmeyin keyfimeee
Günaydın kızlarr
ayşem çok geçmiş olsun annen umarım bi an önce sağlığına kavuşur
fundoş kız gördüm yazını akraba ziyaretlerine daha başlamadık annemlerin evi ora 21 inde hepsi erzuruma gidecek yapayalnız kalcam burda gitmeden bol bol göreyim bari
ya kızlar biri benim adıma facebook hesabı açmış mail adresime gelmiş hesap oluşturma işlemleri soyadıda farklı2 mail adresim var biriyle giriş yapıyorum ben diğeride msn kullandığım adres bu ne yaaa
bu arada ben metraja gidecem birazdan trafikte malum ist. göbeğine gidiyorum sanırım ö.sonra gelirim
iyiyim canım bu ara hiiç eve gidesim yok hep dışarda olayım gezeyim istiyorum ev ve işyeri beni bunaltıyor sen nasılsın neler yaptın
iyiyim cnm tedaviye yeni başladım yeni doktorum sayesinde (allah razı olsun umarım iyi olur herşey)
canım bende hiç evde durasım yok ama napalım mecburuz evdeyim çok sıkılıyorum bugünlerde
hadi hayırlı olsun canım ne zamandır bunu bekliyordun
Allah Kavuştursun lizocan
kolya gelsin canım görüşürüz sonra
olsun işte olmaktan iyidir en azından özgürsün çıksan tek başına bile dolaşırsın
bizim işyerindeki pencere bide dev ağaçlarla kapalı basıyo iyice
canım sebepsiz nasıl oluyo ki ben anlamıyorum bitki kürlerini denedinmi hiç
kimseler gelip yazmamış vaybeeeee
yelizimmmm bence ben olsam yani; bu ayı boş geçmezdim hemen hsg nasılsa gidiyosun gittiğinde bi güzel dinlenirdi rahim ilacı atardı dönüncede çalışma gelsin minnoşşşş
ama şimdi bu ayı böle deniyelim sonra yaparım dersen bence şansın düşük ben nasıl sabırsızlanıyorum biliyorsun çektirmek için
Gunaydin benoss vee tum kizlar
Bu haftasonu bizimde baya yogun gecti. Sizi telden takip edebildim sadece.
Herkesin gunu guzel gecer insallah. Bugun annemle doktora gidecez. Boynunda fitik vardi. Doktor 15 gunluk fizik tedavi verdi.bakalim ins faydasini gorur
kıız senin ne özelliğin varda sana özel oda yapıyolar
iyiyim canım bu ara hiiç eve gidesim yok hep dışarda olayım gezeyim istiyorum ev ve işyeri beni bunaltıyorsen nasılsın neler yaptın
annem geri dönecek de ablam ve yiğenlerim orda kalacak tayinleri orda çünkü onunda minik bebişi var benim de öyle olacak kimbilir ne zaman görürüm bidatam da minik bebişimiz gülücükler atmaya başlamıştı
teşekkür ederim fundamm inşallah sizin de böle dolu dolu göbişiniz olureşimde pek bi düşüyo artık üstüme gezdiriyo rahatladınmı nereye gidelim daha diyo
annesi yine geldi akrabalardan birinin bebeği olmuşta hiç tanımam görmeye gidelimmi diyo hayır dedim kaldı öyle kocişimde boşver annem gitsin dedi
Kizlar gunaydin.Nasilsiniz??
Erzurumdaki doktorumla konustum bana ameliyat ve sonrasinda aldigi notlari okudu
Ameliyat esnasinda aşiri derecede yapisiklik sebebiyle acik ameliyata gecmis.Bu yapisikliklar tuplerde tikanmaya de sebep olmus tupler acilmis
Aldigi notta 5 ay beklenecek.dogal yolla gebe kalinamazsa tekrar hsg alinip tupler aciksa aşilama,kapaliysa birdaha ameliyat olmaksizin direkt tup bebek dedi
Yani tekrar tikanabilirmis tupler.Benim sana önerim tuplerin acik ciksa bile direkt aşilama oneriyorum kapaliysa da hic beklemeden tup bebek yaptir bu yapisikliklar senin gebe kalmani zorlastiriyor dedi
Ben simdi hsg ye tamam dicem ama gitmeden once mi sonra mi yaptirsam onu bilmiyorum bugun burdaki doktora gidicem acaba birdaha ilac kullanmadan rahim filmi eşimin testleri va hepsini yaptirsam diyorum bu antalya isi cikti simdii bu ay normal deneyip onumuzdeki ay geldigimde mi film ve testlere yogunlassam acaba
Merhaba Kızlar hepiniz iyisinizdir umarım
Fundoşum sosyalimm benayım lizimm bebiş iyi herşey yolunda şükür iyisinizdir inşallah ,
hepinizi öpüyorum...
Evet iste ben bugun doktorla bunu konusucam hangi gun isticek rahim filmini ona gore karar vericez artik
Yani bide tupler kapaliysa dusunsene kac aydir bendeki ugraşi heyecani falan hepsi bosunaa
Canım annen için çok geçmiş olsun diyorum.. Rabbim Sağlık sıhhat versin inşAllah.
Ohhh Allah muhabbetinizi artırsın inşAllah.. artık akşama bakarım face nasıl olmuşsun merak ettim kız
Ablan içinde sıkıntı yapma canım nasılsa teknolojik aletler var gelişti biliyorsun en kötü onlarla idare edersin ki biz ediyoruz yani.. burdaki gibi olmaz elbette ha diyince gidemezsin elbette ama hayat işte yapacak birşeyin kalmıyor..
Yelizcim bencede Antalya için erteleme canım.. fundanın da dediği gibi filmi çekin git gelmene de tüm mü olur aşılamamı olur ne gerekiyorsa onu yaparsın canım.. sonuçta 1 ay 1 aydır ben öle düşünüyorum.. tabi yine de kararı sen verceksin..
Kız funda yeni yerin hayırlı olsun canım.. inşAllah uğurlu gelirde peşine bebişin gelir..
Ayrıca face olan olayı da tam anlamadım kim senin adına hesap açabilir ki..
Sedommmm
yelizim ya beeen bende aylardır hiçbi sorun yok ya en son çare bu bunda çıkıcak diye ödüm kopuyorrr biyandanda varsa tıkanıklık geçer diyorum
benoşummmm sağol inşallah kızzzzz inşallaaahhhhh
ya sabah mailime girdim facebooka hoşgelsiniz sonra b mail daha bi adım kaldı şimdi arkadaş ekle filan diyor
girdim face mail adresimle arama yaptım funda akgöz diye biri çıktı
ben gmail adresimden giriyorum face bu hotmail mailimle açılmış.
bende mesaj yazdım hemen iptal et bu hesabı ne hakla yaparsın böle bişey şikayet ediyporum dedim
Gunaydin benoss vee tum kizlar
Bu haftasonu bizimde baya yogun gecti. Sizi telden takip edebildim sadece.
Herkesin gunu guzel gecer insallah. Bugun annemle doktora gidecez. Boynunda fitik vardi. Doktor 15 gunluk fizik tedavi verdi.bakalim ins faydasini gorur
hadi hayırlı olsun canım ne zamandır bunu bekliyordun
Allah Kavuştursun lizocan
kolya gelsin canım görüşürüz sonra
Canım annen için çok geçmiş olsun diyorum.. Rabbim Sağlık sıhhat versin inşAllah.
Ohhh Allah muhabbetinizi artırsın inşAllah.. artık akşama bakarım face nasıl olmuşsun merak ettim kız
Ablan içinde sıkıntı yapma canım nasılsa teknolojik aletler var gelişti biliyorsun en kötü onlarla idare edersin ki biz ediyoruz yani.. burdaki gibi olmaz elbette ha diyince gidemezsin elbette ama hayat işte yapacak birşeyin kalmıyor..
Yelizcim bencede Antalya için erteleme canım.. fundanın da dediği gibi filmi çekin git gelmene de tüm mü olur aşılamamı olur ne gerekiyorsa onu yaparsın canım.. sonuçta 1 ay 1 aydır ben öle düşünüyorum.. tabi yine de kararı sen verceksin..
Kız funda yeni yerin hayırlı olsun canım.. inşAllah uğurlu gelirde peşine bebişin gelir..
Ayrıca face olan olayı da tam anlamadım kim senin adına hesap açabilir ki..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?