iyi geceler herkese
sizi çok özledim kızlar ama iki gündür evde değilim sabah bi çıkıyoz gecenin bi yarısı eve geliyoruz ondan sonrada doğru yatağa tabiki
dün k.validelere gittik benim büyük eltim gelmişti şehir dışından dün geri dönecekti onu görmeye gittiydik tüm günümüzü aldılar maşallah
bugünde benimki bi köye iş için gidecekti sabah bende beni teyzemlere bırak bari evde yalnız kalmıyım pazar pazar dedim götürdü sağolsun yarım saat oldu geleli
yarın evdeyim girerim artık benimki çıkınca öpüyorum hepinizi Allaha emanet olun
Günaayyydıınnnn
Sistem 8 de kapanmadan yazayım dedim. öğlen arada giremeyebiliyorum ama girmeye çalışcam akşam, zira bütün akşamı okumayla geçirebilirim
çok konuşmayın akşama saklayın konuşacaklarınızı
Zaten telefon tamir yerine numara olarak kendi numaramı verdim evde eski bi telefon vardı ona hattı takar bari arama yaparım diye o da çaışmadı ya.. Adamlar arasa bana ulaşamayacakbugün arıycazda artık eşimin numarası vercez :)
öğlen gelmeye çalışırım canlar yazamaz sadece okumakla yetinirsemde kusuruma bakmayın..
Herkekçiklere kolaylıklar diliyorum..
günaydın can yoldaşlarımm
Gunaydin sosyalim
Nasilsinnn yavrumm
merhaba arkadaşlar nasılsınız
sosyalim klomen hiç kullanmadım bilmiyorum ama gonal f igne karnımdan vuruyoruz eşimle
oda demek ki klomenin iğne hali, bu ay bebişlerin gelir inşallah canım doktorun sözünden çıkma[/QUevet cnm doktoruma güveniyrm inşallahda böyle devam eder bu güven çarşamba günü tekrar gidecem
Gunaydin benoss vee tum kizlar
Bu haftasonu bizimde baya yogun gecti. Sizi telden takip edebildim sadece.
Herkesin gunu guzel gecer insallah. Bugun annemle doktora gidecez. Boynunda fitik vardi. Doktor 15 gunluk fizik tedavi verdi.bakalim ins faydasini gorur
günaydın can yoldaşlarımm
Gunaydin benoss vee tum kizlar
Bu haftasonu bizimde baya yogun gecti. Sizi telden takip edebildim sadece.
Herkesin gunu guzel gecer insallah. Bugun annemle doktora gidecez. Boynunda fitik vardi. Doktor 15 gunluk fizik tedavi verdi.bakalim ins faydasini gorur
oda demek ki klomenin iğne hali, bu ay bebişlerin gelir inşallah canım doktorun sözünden çıkma[/QUevet cnm doktoruma güveniyrm inşallahda böyle devam eder bu güven çarşamba günü tekrar gidecem
Günaydın canlarımmmmmm ayşemm sosyalim mutşlulukkk
ayşemmm çok üzüldüm annen için fıtık çok kötüüüü :26: inşallah faydasını görür ve tekrarlamazzzzz
bu ara çok ihmal ediyosun ama
günaydın canım hoş geldin
Günaydın kızlarr
ayşem çok geçmiş olsun annen umarım bi an önce sağlığına kavuşur
fundoş kız gördüm yazını akraba ziyaretlerine daha başlamadık annemlerin evi ora 21 inde hepsi erzuruma gidecek yapayalnız kalcam burda gitmeden bol bol göreyim bari
Günaydın kızlarr
ayşem çok geçmiş olsun annen umarım bi an önce sağlığına kavuşur
fundoş kız gördüm yazını akraba ziyaretlerine daha başlamadık annemlerin evi ora 21 inde hepsi erzuruma gidecek yapayalnız kalcam burda gitmeden bol bol göreyim bari
merhba fundacım nasılsn
ayşecim annenede geçmiş olsun
arkdşlar siz hangi tedaviyi görüyodunuz?(ilaç olarak)
kıız senin ne özelliğin varda sana özel oda yapıyolaryeni ofisime taşındım yani aynı yerde bana oda yapıldı ya orayaçok keyifliyim çok sevdim burayıı ohhh değmeyin keyfimeee
iyiyim canım bu ara hiiç eve gidesim yok hep dışarda olayım gezeyim istiyorum ev ve işyeri beni bunaltıyorhoşgeldiin lizim nasılsın ne var ne yok
yaaa kıyamammm eee gideceklerde dönmiceklermi kuzummm bir daha bu arada öle tatlısınkiii çok yakışmış belli belirsiz göbişin eşinlede mutlu olduğunuz belli oluyo adamın gözlerinin içi gülüyo bir daha üzmeyin birbirinizi
mutluluk ben klomen kullandım 1 defa dr. daha sonra gerek olmadığını yumurtalarımın geliştiğini söledi ama hamiş kalamadım ya rahim filmi çekilecek adetimi bekliyorum gelince 8. günü filme gidecem sonra bakılacak ondamı sorun var onun dışında çok şükür bendede eşi,mdede bi sorun yok
yaaa kıyamammm eee gideceklerde dönmiceklermi kuzummm bir daha bu arada öle tatlısınkiii çok yakışmış belli belirsiz göbişin eşinlede mutlu olduğunuz belli oluyo adamın gözlerinin içi gülüyo bir daha üzmeyin birbirinizi
mutluluk ben klomen kullandım 1 defa dr. daha sonra gerek olmadığını yumurtalarımın geliştiğini söledi ama hamiş kalamadım ya rahim filmi çekilecek adetimi bekliyorum gelince 8. günü filme gidecem sonra bakılacak ondamı sorun var onun dışında çok şükür bendede eşi,mdede bi sorun yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?