Ağlayakta gözden mi olak???

ooo iyi geziyorsunuz Fatma hanım hormonlar mı sizi böyle yapıyor acaba

çok kötü yaa , neyse gece konuşuruz artık

Gunaydin benoss vee tum kizlar
Bu haftasonu bizimde baya yogun gecti. Sizi telden takip edebildim sadece.
Herkesin gunu guzel gecer insallah. Bugun annemle doktora gidecez. Boynunda fitik vardi. Doktor 15 gunluk fizik tedavi verdi.bakalim ins faydasini gorur

günaydın can yoldaşlarımm

Günaydın canlarımmmmmm ayşemm sosyalim mutşlulukkk

ayşemmm çok üzüldüm annen için fıtık çok kötüüüü :26: inşallah faydasını görür ve tekrarlamazzzzz
bu ara çok ihmal ediyosun ama

geçmiş olsun canım inşallah faydasını görür anacığın, ben anladım sizi hormonlar böyle yapıyor demek ki gezebildiğiniz kadar gezin sonra bebiş olursa bugünleri ararsınız

oda demek ki klomenin iğne hali, bu ay bebişlerin gelir inşallah canım doktorun sözünden çıkma [/QUevet cnm doktoruma güveniyrm inşallahda böyle devam eder bu güven çarşamba günü tekrar gidecem

tamam canım hayırlısı olsun

aha bi gezenti hamiş daha geldi
bu hamişler yerinde durmuyo puuu bize

Günaydın kızlarr
ayşem çok geçmiş olsun annen umarım bi an önce sağlığına kavuşur
fundoş kız gördüm yazını akraba ziyaretlerine daha başlamadık annemlerin evi ora 21 inde hepsi erzuruma gidecek yapayalnız kalcam burda gitmeden bol bol göreyim bari

yeni ofisime taşındım yani aynı yerde bana oda yapıldı ya oraya çok keyifliyim çok sevdim burayıı ohhh değmeyin keyfimeee

hoşgeldiin lizim nasılsın ne var ne yok

merhba fundacım nasılsn
ayşecim annenede geçmiş olsun

arkdşlar siz hangi tedaviyi görüyodunuz?(ilaç olarak)

yaaa kıyamammm eee gideceklerde dönmiceklermi kuzummm bir daha bu arada öle tatlısınkiii çok yakışmış belli belirsiz göbişin eşinlede mutlu olduğunuz belli oluyo adamın gözlerinin içi gülüyo bir daha üzmeyin birbirinizi

mutluluk ben klomen kullandım 1 defa dr. daha sonra gerek olmadığını yumurtalarımın geliştiğini söledi ama hamiş kalamadım ya rahim filmi çekilecek adetimi bekliyorum gelince 8. günü filme gidecem sonra bakılacak ondamı sorun var onun dışında çok şükür bendede eşi,mdede bi sorun yok

ya kızlar biri benim adıma facebook hesabı açmış mail adresime gelmiş hesap oluşturma işlemleri soyadıda farklı 2 mail adresim var biriyle giriş yapıyorum ben diğeride msn kullandığım adres bu ne yaaa

bu arada ben metraja gidecem birazdan trafikte malum ist. göbeğine gidiyorum sanırım ö.sonra gelirim

yeni ofisime taşındım yani aynı yerde bana oda yapıldı ya oraya çok keyifliyim çok sevdim burayıı ohhh değmeyin keyfimeee
kıız senin ne özelliğin varda sana özel oda yapıyolar
hoşgeldiin lizim nasılsın ne var ne yok
iyiyim canım bu ara hiiç eve gidesim yok hep dışarda olayım gezeyim istiyorum ev ve işyeri beni bunaltıyor sen nasılsın neler yaptın

annem geri dönecek de ablam ve yiğenlerim orda kalacak tayinleri orda çünkü onunda minik bebişi var benim de öyle olacak kimbilir ne zaman görürüm bida tam da minik bebişimiz gülücükler atmaya başlamıştı
teşekkür ederim fundamm inşallah sizin de böle dolu dolu göbişiniz olur eşimde pek bi düşüyo artık üstüme gezdiriyo rahatladınmı nereye gidelim daha diyo
annesi yine geldi akrabalardan birinin bebeği olmuşta hiç tanımam görmeye gidelimmi diyo hayır dedim kaldı öyle kocişimde boşver annem gitsin dedi

çpk şükür canım rahim filmi çektirdim ben bi sorun çıkmadı şükürler olsun umarım sendede çıkmaz bende bilinmeyen inferlite varmış eşimdede sorun yok çok şükür

arkadaşlar folik asit ilacı vermişti saglık ocagındaki doktor şimdi igne kullanıyorumya bunu içsem zaten vitamin hapı biliyorumda bi sakıncası olmaz demi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…