Buarada sordum burda anestezi olmadan cekiyolarmissfiyati da 260 liraa.
Hoşçakalınn
Kizlar cok sagolun,Allah razi olsun iyi dilekleriniz icin. Sabah aniden ciktim.annem aradi agrilari epey artmishemen gittim yanina,kas gevsetici falan icti.simdi biraz daha iyi.
Fundosum haftasonu misafirler vardi.aksamlarida disari ciktik. Birde yanimda hep birileri vardi.o yuzden yazamadim.yoksa ihmal eder miyim hic sizii
Yelizim bence bir an once hsg cektir. Iyiki doktorunu aramissin.hadi bakalim bundan sonrasi rast gitsin insallah.
Sedom,benayim,sosyalim,lizomm sizleride cok opuyorummm
hadi yaaa anestezi iste yaaa illa ölemi yapıyolar yani Allah Allah
yada sen bilirsin dayanabiliyosan...
ben taaa kasımda gittiğimde sormuştum öle demişlerdi ama bakalım ne kadara yapacaklar
sedommmmm güle güle
canm kaçamak giriş yapıyrmçok skıldımm burdan
canımmm bilmemmiiii senle lizim ha bide fatmacan hamişler içinde has dostsunuzsedonun mazereti var gerçi h.sonu azda olsa gelip selam verebilir ama canı sağolsunnn
annen inşallah çabucak düzelir canım
kız dün bi konu okuyorum adete 10 gün kala kasıkta sancıbi baktım sende yazmışsınnnn taaa 10. ayda vay beeee
canımmm bilmemmiiii senle lizim ha bide fatmacan hamişler içinde has dostsunuzsedonun mazereti var gerçi h.sonu azda olsa gelip selam verebilir ama canı sağolsunnn
annen inşallah çabucak düzelir canım
kız dün bi konu okuyorum adete 10 gün kala kasıkta sancıbi baktım sende yazmışsınnnn taaa 10. ayda vay beeee
canimsin benim.
Hadii yaaa. Hangi konuya yazdim acaba. 2. Ayimda kasik agrim cok olmustu amaa gecikmeli olarakta olsa adet olmustumm
Bu arada ciceklerine bayildim. Bende alacam onlardannn
Kizlar cok sagolun,Allah razi olsun iyi dilekleriniz icin. Sabah aniden ciktim.annem aradi agrilari epey artmishemen gittim yanina,kas gevsetici falan icti.simdi biraz daha iyi.
Fundosum haftasonu misafirler vardi.aksamlarida disari ciktik. Birde yanimda hep birileri vardi.o yuzden yazamadim.yoksa ihmal eder miyim hic sizii
Yelizim bence bir an once hsg cektir. Iyiki doktorunu aramissin.hadi bakalim bundan sonrasi rast gitsin insallah.
Sedom,benayim,sosyalim,lizomm sizleride cok opuyorummm
hadi yaaa anestezi iste yaaa illa ölemi yapıyolar yani Allah Allah
yada sen bilirsin dayanabiliyosan...
ben taaa kasımda gittiğimde sormuştum öle demişlerdi ama bakalım ne kadara yapacaklar
sedommmmm güle güle
yaa bi ay çok fazla dipdibe kadınla ama keşke 15 gün kala gelseydi
az kaldı kurtuluyosun
bende yeni odama geçtim çok rahatım ama yinede miniğim gelsinde kaçim diyorum
sedom kaçamakta olsa gir arada men seni çok özlireeem
Iyiyim canimm sen nasilsinn.
Seninde isin zor yaam butun gun yaninda durmasii insani cok sikar
canimsin benim.
Hadii yaaa. Hangi konuya yazdim acaba. 2. Ayimda kasik agrim cok olmustu amaa gecikmeli olarakta olsa adet olmustumm
Bu arada ciceklerine bayildim. Bende alacam onlardannn
Aysemm gecmis olsunn onceliklee annecigine
Sagol canm bakalimm zaman ne gostericek
Fundosum okuyorumm kimisi cok agrili diyo kimisi hicbisey hissetmedim diyoo ayrica okuduklarimin icinde hic korunma verildigine rastlamadim ve o ay hamile kalan cok
Sedooo hiicc selamm sabahh yokkk
Aysemm gecmis olsunn onceliklee annecigine
Sagol canm bakalimm zaman ne gostericek
Fundosum okuyorumm kimisi cok agrili diyo kimisi hicbisey hissetmedim diyoo ayrica okuduklarimin icinde hic korunma verildigine rastlamadim ve o ay hamile kalan cok
Sedooo hiicc selamm sabahh yokkk
Fundam ben ztn canliya bakamam. Oldururum ciceklerii.çiçeklerim yapay ayşemmm yani o sehpadakilerdiğerleri canlı tabi evd eolursam menekşe filan alıcam ama o ikeadaki saksılar çokkk tatlııı
ayşem ben çok seviyorum o köşemi gördüğünü görmedim tablet akşam elimde buraya getirmiyom ins. giremiyom telefonum aptal
ağrı tıkanıklık durumuyla alakalıymış galibaa ya tıkalıysa can çekişiriz benim patron ve kardeşlerinin eşleri diyoki sakınnnnn ilaçsız çekilme
öldümmm mahvoldum diyor
evet kııııızzzz korunma görmedim bendeee ayyy meraktan ölüyorummmm bana korunma verecekmiiii
çünkü 8. gün çekilip 15. yum. olursa süperrr3-4 gün korunma yeter
ayy çok heyecanlıyım inşallah az tıkanıklık vardır en fazlada bununlada açılır ikimizinde
Fundam ben ztn canliya bakamam. Oldururum ciceklerii.
Yaa benimde esim cicek dusmani,gecen gittik ikeya bana aldirmadiama bu sefer alacammm. Bayildim senin kosene zatenn.
Sedom,Allah yardim etsinnn
Fundamm lizonun bebisinin ismi ne olacakkk
Arkadasim anestezi vermiyoruz diolar ben zaten lazer epilasyonda bile tavana zipliyodum acidann acı eşigim cok dusuk öffff
Ayrica şoyle okumustumm kadinin kendini kasmasi da sivinin tuplere ilerlemesini engelliyormus oyuzden anestezili cekiyorlarmiss ama konustumm hayir anestezi yok dedii doktora da sorarimm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?