kız ben bikaç kez aldım baktım 2 gün sonra çiçek miçek kalmadı saplar kaldı ölece bende dedim en güzeli yapay ömürlük
hadi yaaa benimki hastasııııı geçen koçtaşta koca saksı var böle tipsiz bi çiçek kaktüs gibi upuzun bunu sana alimmi diye tutturdu fiyatına baktım 100 küsür ne gerek varyaa dedim
sen hamile kal ben sana neler alcam dediiiiiiii
ulaş demiş canımmm çok sevdim
ne yapıyorsunuz minnoşlar
Oyy masallahhh,o zaman esin evi cicek bahcesine cevirirr
Ulas guzelmiss.isminlee yasasin insallahh.
Bugunde hava ne kadar acik yaaa. Biz hastanelerde ugrasiyoruzz
benim doktorda öle dedi o yüzden anestezili kesinlikle dedi
bende çok dayanıksızım yapamam vajinal muayenede bile kasıyorum onda nolurum kimbilir uyutsunlar napıyolarsa yapsınlar
söle ben dayanamam verin de ama anestezide dokunuyo sana :26:
hele bi görüşte bakalımö ne diyo hangi güne veriyo varyaa tam zamanı kızzz bittimi adetin ve bittiyse ilişki oldumu olmaması lazım eğer olmadıysa hemen çektir yeliz bence tam zamanı
ne yapıyorsunuz minnoşlar
Lizommmm miniğinin ismine bayıldımmmmmm
Amin canım
ayşem sorma dışardaydık ya biz ö.önce hava aşırı güzel piştim montla
birde taksime girdik bi otel inşaatına uğradık tıklım tıklım heryer
hep bu kocişin yüzünden face açtı doğmamış bebeye herkes öğrendi ismini
kızlar yaa 2 doktor da erkek dedi, benim çarşamba günü kontrolüm var 3 lü test yapılcak bide kız diyomuş anaaambenim canıma minnet de herkes erkeğe alıştı hayal kırıklığına uğrayıp üzülürlerse bende çok üzülürüm. kız oldugu için değil ama onlar kızım olacağına üzüldüğü için
Anestezili daha iyi gibi yaa. Hem insan cok kasar kendini. Ikinizinkide kolayca cekilir ve tertemiz cikar ins kizlarrr.Aminnn
kızlar yaa 2 doktor da erkek dedi, benim çarşamba günü kontrolüm var 3 lü test yapılcak bide kız diyomuş anaaambenim canıma minnet de herkes erkeğe alıştı hayal kırıklığına uğrayıp üzülürlerse bende çok üzülürüm. kız oldugu için değil ama onlar kızım olacağına üzüldüğü için
Evt yaa bende kalin giyinmisim biraz. Tam sahilde yuruyus yapmalik bi hava var. Haftasonuda bole olur ins. Gerci bu aylarda havanin bole sicak olmasida ne kadar normal tartisilirrr
inşallah canım sağolllll
lizom evet yaa reklam ettinizzzz kız keşke öle olsa yani bebiş sizinle dalga geçseegüzel bir anı
ayşem evetttt h.sonuda olsun ama bende aynen korkuyorum bu gidişat iyi değil kuraklıkta geliyor yağsın yağmur kar barajlar dolsun yaa yazın yoksa susuzluktan kokuşcaz:18:
aa evet sanki geçen demişti oda öle bişey
evet ayşem ben istemiyorum da eşim tutturdu yaptıralım nolcak 40 lira için aklımda soru kalmasın diyo, rahatlasın içi madem Allahın izniyleLizomm ilk erkek denmisse pek degismiyorr ama kiz icin ayni durum soz konusu degil
Bende yrn gidecem. Yarin 15+1 olacak. Artik cinsiyetini ogreniriz diye umut ediorum
Bu arada senin ikili testin temiz cikmisto lizom neden 3 lu istediler. Ozeller para icin yapior dikkat et cnm. Arkadasin basina geldide.
yok kız artık değişmesin bende kendimi alıştırdım erkeğeinşallah canım sağolllll
lizom evet yaa reklam ettinizzzz kız keşke öle olsa yani bebiş sizinle dalga geçseegüzel bir anı
ayşem evetttt h.sonuda olsun ama bende aynen korkuyorum bu gidişat iyi değil kuraklıkta geliyor yağsın yağmur kar barajlar dolsun yaa yazın yoksa susuzluktan kokuşcaz:18:
Sosyalim sabah hemen cikmak zorunda kaldinmm.
Hastanedeyiz cnm. Sira beklioruz
Sende yogun musun bugun
Evet onu soylicem zatenn benim acı eşigim cok duşuk bide şu kasilma olayini adetin 5. Gunu bugun canm daha yarina anca biter iliski olmadi
Sosyalimmmmm
Sosyalim bilir bu konuyuu. Kuraklik gorunuyor mu ileridee,bu konu hakkindaki goruslerinizi alabilir miyizz sosyal hanimmmm
Sosyosss yogun bugunn
evet ayşem ben istemiyorum da eşim tutturdu yaptıralım nolcak 40 lira için aklımda soru kalmasın diyo, rahatlasın içi madem Allahın izniyle
15+1 de belli olur artık ayşem sen niye gidiyosun ki daha yeni gitmedin mi sonuç mu gösterceksin? ben sonuç götürdüğümde bakmıyolar ultrasonda ne güzeel bakmasa bile rica edersinsende bak da yukarı doğruysa erkek paralelse kız demekmişya görürse de söylemezse tahmin yürütürsün
yok kız artık değişmesin bende kendimi alıştırdım erkeğeo kadar çok keşke kız olsaydı dedim ki bu seferde kabul olurda dönerse
kızlar yaaa burda iki gündür yağmur yağıyo hava kapalı kıymetini bilin perşembe günü oraya da geliyo yağış
Neyse o zaman yaptir cnm. Babasini kirma:)
Ikili testin sonuclarini gostericem cnm. Ama sonuc gostermeye gittigimdede gel bi 2 dk bakalim hemen diyo doktorum:)
Yaa valla onceki fotolarina bakan herkes erkek diyo
Bu gittigim doktorda pek soyleme taraftari degil. Tam emin olunca soylerim diyo. Sonrasinda hayal kirikligi olur bunu hep yasadik falan dedi.
Lizom iki dr da erkek demis.kolay kolay degismez. Hem hata genelde kiz da oluyo hep. Birsey goremeyince kiz diyolarr:) sen icini ferah tut.seninki kendini gosterdi. Icimden bi his benimkide erkek diyor. Hayirlisi olsun artik.
Nee yagmur mu gelioo
inşallah cinsiyetini öğrenirsin ayşem
yağsın yağsın lizim bu defa ses etmiyorum ama pazar günü yağmasın bugünki gibi olsun
canım tatlı bişeyler istiyo yaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?