kız merak ettim fotolarını bana da göndersen ya özelden olmuyomu kiNeyse o zaman yaptir cnm. Babasini kirma:)
Ikili testin sonuclarini gostericem cnm. Ama sonuc gostermeye gittigimdede gel bi 2 dk bakalim hemen diyo doktorum:)
Yaa valla onceki fotolarina bakan herkes erkek diyo
Bu gittigim doktorda pek soyleme taraftari degil. Tam emin olunca soylerim diyo. Sonrasinda hayal kirikligi olur bunu hep yasadik falan dedi.
Lizom iki dr da erkek demis.kolay kolay degismez. Hem hata genelde kiz da oluyo hep. Birsey goremeyince kiz diyolarr:) sen icini ferah tut.seninki kendini gosterdi. Icimden bi his benimkide erkek diyor. Hayirlisi olsun artik.
Nee yagmur mu gelioo
evet fundoşum yaaa herkesinki erkek sende erkek istiyosun dimi tosunpaşan olur seninde inşallaahhfotolarımııııııııı
yaaa bu sene herkes erkek yaaaaa
ya bende yaşamak istiyorum bunlarıııııııı hamiş olmak istiyorummmmmmm
hiç üşümüyorum çok rahatım burdaaaa sabrettim bebişimde gelcek biliyoruuummmm yakındaaa
bu ay değilse öbür ayaaaaa lalalalalala
kız merak ettim fotolarını bana da göndersen ya özelden olmuyomu ki
inşallah Allah gönlüne göresini versin canım sağlıkla sıhhatle
ben kız isterken doktor erkek dediğinde bile dünyalar benim oldu nasıl heycanlandım meğerse hiiç farketmiyomuş
evet fundoşum yaaa herkesinki erkek sende erkek istiyosun dimi tosunpaşan olur seninde inşallaahh
Benimde canim bi tatli istedi.hemde cok fena. Simdi soylemiyim
Az kaldi sosyalimm muayene olmadan fizik tedaviye almiyolaryoksa elimizde tapu gibi raporumuz var.
Evet tezegi avuclarizzzz
ayşemm ben seninkine kız diyorum
fundoş senin benim benayın aynı ay olacak aynı ay hamile kalacağız
Evt cnm o fotoya bakip kiz diyen bi sen birde bi arkadasim varayşemm ben seninkine kız diyorum
Vaaayyy başgaannn demek oyleee :18::18:
ayaz
aral
aras
bu isimler nasıl kızlar
Evt cnm o fotoya bakip kiz diyen bi sen birde bi arkadasim var
Uc buyukler gollerini ayni anda atacakk
kız merak ettim fotolarını bana da göndersen ya özelden olmuyomu ki
inşallah Allah gönlüne göresini versin canım sağlıkla sıhhatle
ben kız isterken doktor erkek dediğinde bile dünyalar benim oldu nasıl heycanlandım meğerse hiiç farketmiyomuş
evet fundoşum yaaa herkesinki erkek sende erkek istiyosun dimi tosunpaşan olur seninde inşallaahh
Masallah cnm. Allah bozmasin rahatinii.
Simdi sira tulumlu oglusundaaoda vaktii zamani geldigindee gobusune gelecek ins
senin ki bizden önce olur diye yazmadım kız demedim ki bu ay hamileyiz
ayaz
aral
aras
bu isimler nasıl kızlar
bencede farketmez ben deli gibi oğlan d,yorum ama kız dese bile bi hoş olurum tabi
inşallah lizom gelsin artık yetti gari
ayşem vakti zamanı ne zamannnnn hemen şimdi olsa nolurrr :103:
ayşemm ben seninkine kız diyorum
Vaaayyy başgaannn demek oyleee :18::18:
ayaz
aral
aras
bu isimler nasıl kızlar
Aras kulaga daha hos gelio sankiiii
sosyalim aras ı bizde begenmiştik ama anlamı "at kılı" demekmiş
Ayni yorumu yapiodum sildim sonraayelo ortami hazirlayacak. Sonra bir bir hayirli haberler gelecekk
kızzzzzzz senin ağzın ne diyir gulommmmm ayyy nolur yaaa nolurrrrr bahar gelmeden olsunnnn düğünler başlamadan
gerçi benim kuzeninim 23 ünde düğünü var herkes sorcak o kesinde
yelizimmmmm hemen şu hsg yi çektirrrrr bak bizim aynı ay olabilir haaaa
kız bende bi ara Ayaz Ali ye takmıştımmmm
bizim bi ark. da doğum yaptı aras koymuş arasta güzel aralı beğenmedim
bende poyraz düşünüyom
az biraz yoğunum kuzum arada oluyor, daha sıradamısınız
yelizim kendini çok kasacağından anestezili olmasını öneriyorum bende olmadı yakında büyük ile gidersiniz bir an önce yapta kurtul be güzelim
erkek o erkek gösterdi bi kere pipisini o
kuraklık hat safhada canım eğer mart ve nisan ayında yağışı çok almazsak tezzeği avuçla yediğimizin resmidir affedersin
fundoşş özele bi baksana
evet ayşem ben istemiyorum da eşim tutturdu yaptıralım nolcak 40 lira için aklımda soru kalmasın diyo, rahatlasın içi madem Allahın izniyle
15+1 de belli olur artık ayşem sen niye gidiyosun ki daha yeni gitmedin mi sonuç mu gösterceksin? ben sonuç götürdüğümde bakmıyolar ultrasonda ne güzeel bakmasa bile rica edersinsende bak da yukarı doğruysa erkek paralelse kız demekmişya görürse de söylemezse tahmin yürütürsün
yok kız artık değişmesin bende kendimi alıştırdım erkeğeo kadar çok keşke kız olsaydı dedim ki bu seferde kabul olurda dönerse
kızlar yaaa burda iki gündür yağmur yağıyo hava kapalı kıymetini bilin perşembe günü oraya da geliyo yağış
sosyalim aras ı bizde begenmiştik ama anlamı "at kılı" demekmiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?