günaydın kızlar nasılsınız bugün? ben yeni uynadım önce buraya bakayım dedim kahvaltı bile yapmadım daha
yelocan teste gitti herhalde inşallah temiz çıkar sonucun canım bi an önce tedaviye başlarsınız ondan sonra gelsin bebişler
sosyalim ben opelin astra modelini beğeniyorum ama o biraz daha pahalıford fiesta,opel corsa yada wv polo o civarlarda canım
fundoşum görüşemiyoz özledim valla
lizim bugün mü gidiyosun doktora git oğluşunu gör sağlıklı haberlerini al gel inşallah
ezocan canım sen nasılsın ne zaman gidiyonuz doktora :44:bak bu doktora güvenemezsen uzak ama benim doktora bi görün derim
mutluluk,basa,evlimutlu siz nasılsınız kızlar
iyim canim sen nasilsin?
nasil gidiyor hamilelik?
hmm ola bilir yaa...neden böyle oldu bilmiyorum, kiz iken 10 gün sonrada geldigi oluyordu, ama evleneli hep gecikmesiz geldi...ola bilir tabi cok stres yapiorum kendime arada sirada :)
Chevrolee kocamin hep bana kakalamaya calisir gibi alalim dedigi araba ama ben bukadar ısrarda bi b.kluk vardir diye yanasmamistimhem servisinde sorun varr hem dedigin gibi parcasi zor bulunuyoo
Ben ford sevmiremm ama evet fordda iyi fiyatlare bide kredi falan daha kolay veriyoo nedensee gerci artik araba almak da zorlasti nakit paran olacak bayaa
günaydın kızlar nasılsınız bugün? ben yeni uynadım önce buraya bakayım dedim kahvaltı bile yapmadım daha
yelocan teste gitti herhalde inşallah temiz çıkar sonucun canım bi an önce tedaviye başlarsınız ondan sonra gelsin bebişler
sosyalim ben opelin astra modelini beğeniyorum ama o biraz daha pahalıford fiesta,opel corsa yada wv polo o civarlarda canım
lizim bugün mü gidiyosun doktora git oğluşunu gör sağlıklı haberlerini al gel inşallah
ezocan canım sen nasılsın ne zaman gidiyonuz doktora :44:bak bu doktora güvenemezsen uzak ama benim doktora bi görün derim
kuzum benim hoş geldin nasılsın
opel astralara bakıyorum bende şu anda, değerli görüşlerin için ayrıca çok tşk ederim
bende bende çok özledimkızz otomatik olunca sür gittt manuelden çok tırsıyom istanbul trafğindeee :18:
bende a 3 hastasıyımm
bide scooter motor 3 teker
yelizimmmmm filmmmmmmm :18:
fatmammm çok özlediiiiimmm
iyiyim canım ya çok şükür dün yine krizim tutmuştu ama bugün rahatımastraların yeni modelleri çok güzel
ben yeni wowwosu hiçç sevmedimm eskisi gibi değil çok sevimsiz geliyooo
eski woswoslara hastayım hemde çok ucuz ama yolda bırakır diye çok korkuyommm
sosyalim inşallah istediğin gbi bi tomofil alır kazasız belasız sürersinnnn sanada yakışır haaa bi otomobil
bende bende çok özledimnasılsın canım bugün bi yerlere gitceniz mi
bende çok bilmiyorum ama öğrenmeyeceğim anlamına gelmez
tr de vergiler çok yüksek cano orası gibi değil, bide 2.0 motor 1.6 ya göre daha çok yakmaz mı :26:
iyiyim canım çok şükür iyi gidiyor darısı başınıza inşallah
hangimiz yapmıyoruz ki , şu sıpalar bi gelse ne güzel olacak gerçi o zamanda başka stresler başlayacak
dr kimdi cnm dr yine değiştirdim ben cnm gezmeyecem dr kalmayacak sanırımsaolsun bu dr hemen tedaviye başlayacak diğerleri oyalayıp durdu biride kısırlık dr uydu obezite var felan diye saçmalamıştı abartmıştıı artık
burda canim 1,6 automatik dizel motoru yok...benzinli var tek.
benzinli tabi hic tavsiye etmem ben.
burda 1,7 automatik dizel motoru var, ve yakitlarina baktim ayni :)
özel senin icin kalktim ve bakmaya gittim :)
insalllaaahhhhhh....(bir insallah diyisim var icten ice anlatamam )
aamiiiinnnnnnnn
isteyen herkeze versin allahim...
bizim bebisler cok kiymetli olur herhalde, cünkü bizi cok bekletiyorlar :)
evet yaa...hic anlamiyorum neden bu kadar stres yapioruz, yasimiiz geciyor, ondan mi?
kuzenlerimin 2-3 bebisleri var ayni yasimiz....tek ben kaldim aralardinda..
evet yaaa...baska stresler baslar, acaba nasil sagliklimi, kilosu iyimi nasil olacak diye laflar yapariz o zaman :)
ayy canım benim sağolasın çok tatlısınburada olsaydı 1.7 düşünebilirdim
aynende öyle valla onu düşün bunu düşün derken stres üstüne stres yaşayacağız sanırım
hayırlısı olsun canım Allah kazasız belasız binmeyi nasip etsinhayırlısı bakalım araştırıyorum şimdilik , daha geçmedi değil mi baş ağrın
yelizimmm girdin miii
çok iyi olmuş rahat etmişsindirsabah izmite gittiler benim tepemdekilerondan hiç çıkmadım bugün burdan seri yazıyorum
benoş nerde yaaa
yeliz girdi galibaaa filmeee
3 dk sonra çıkarrrrrrrrrr
ali acar canım benim doktorum konyada baya meşhurdurdr kimdi cnm dr yine değiştirdim ben cnm gezmeyecem dr kalmayacak sanırımsaolsun bu dr hemen tedaviye başlayacak diğerleri oyalayıp durdu biride kısırlık dr uydu obezite var felan diye saçmalamıştı abartmıştıı artık
insalllaaahhhhhh....(bir insallah diyisim var icten ice anlatamam )
aamiiiinnnnnnnn
isteyen herkeze versin allahim...
bizim bebisler cok kiymetli olur herhalde, cünkü bizi cok bekletiyorlar :)
evet yaa...hic anlamiyorum neden bu kadar stres yapioruz, yasimiiz geciyor, ondan mi?
kuzenlerimin 2-3 bebisleri var ayni yasimiz....tek ben kaldim aralardinda..
evet yaaa...baska stresler baslar, acaba nasil sagliklimi, kilosu iyimi nasil olacak diye laflar yapariz o zaman :)
hayırlısı olsun canım Allah kazasız belasız binmeyi nasip etsinyok canım ya geçmedi ara ara yokluyor
çok iyi olmuş rahat etmişsindir
ali acar canım benim doktorum konyada baya meşhurduroha ya obezite mi daha neler
kıymetli olacaklar tabi heyecanla bekleniyorlar çünkü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?