İyi geceler benosummm
Kizz hic unuturmuyumm delii ne tatili bee anamin evine gitcemm hergun sabahin korunde kaldircak benii
Günaydın kısçelerrrr
Gunaydin benayimmm
Yelizimm bebis cok tatli masallahh,Allah nazarlardan korusun. Yalniz emmeme olayi cok zor,Allah yardim etsin annesinee.
Ben galiba hasta olacam. Uzerimde muthis yorgunluk var. Bugunde doktora gidecem. Idrar tahlili sonucumu gostermeye,bakalim ona neler diyecek doktor
Günaydın kızlar
Günaydınnnnnnnnnn
oooo ayşem burdaaaa neyse yalnız değilimmm
sevgili hamiş canlarım
bişey soracam bu göğüs hassasiyeti herkeste oluyomu hamişlik belirtisinde veya sizde oldumu öle sızı dokunamama büyüme olayları ne zaman cereyan etti acep :26:
Kizlarrr gunaydin derse girmeden once bi gunaydin diyeyim dedim
Dun giremedim canlarr herkees iyidr insss
belli olmaz unutursan küseriz
günaydın benayımm
hasta olmaman lazım kuzum hele ateşinin çıkmaması gerekiyor, mutlaka ihlamur zencefil ve balı karıştır ye bol bolda c vitamini ve mutlaka su içmen lazım
ihlamur+zencefil+cubuk tarcin. kaynayincaocagi kapat. 5 dk bekle.
suz. suzunce icine limon+bal+karabiber cnm.
tek formul bu. su grip vardi ya ona yakalandim. bununla atlattim. gebeykenicebilecegin tek sey.
bunuda cute diye bi arkadaşım var ateş topicinde ondan alıntı yaptım kuzum
günaydın lizocannn
fundoşummm
bazılarında hiç göğüs hassasiyeti olmuyormuş canım ondan anlıyorlarmış hamile olduklarını
günaydın canım, bizi iyiyiz , ayrıca iyi dersler sana
sevgili hamiş canlarım
bişey soracam bu göğüs hassasiyeti herkeste oluyomu hamişlik belirtisinde veya sizde oldumu öle sızı dokunamama büyüme olayları ne zaman cereyan etti acep :26:
Oyy sosyalimm sagolasinn. Bi kahvaltimi yapayim. Sonra yaparim. Dun birde yegenle disarida uzun kaldik. Annemin komsulari falanda geldi. Cardak tarzi biyer var. Orada oturduk. Sifayi kapmis olabilirim
fundoş belirti aramak yoktu
bende hiiiç olmadı hassasiyet falan taa 2. aydan sonra başladı
ayşecan sen eşortman giyiyosun ben resmi dairede giysem olurmubu hamile pantolonları çok kötü, arkası cepli pantolon tarzında tayt istiyorum sadece ebrumaternityde var 99 tl
Gunaydin fundammm
Ins. Cnm. Her turlu ilac verecek iste. Iltihap var cunku:)
Dun zaten kac bardak su icirdi annemsonra wc den cikamadim.
Hava soguk mu bugun.kalin giyineyim bari. Bu ara hep esofman giyiniom gerci.lcw dan iki tane hamile esofmani aldim cok rahat.
Bu arada fundam benim karnim cok cikmadi. Anneme cekicem galiba. Annemin karnin7. Ayinda bile top gibi ufacikti. Bende oyle istiommm.cok agirlasmakta iyi degil.ablamdan biliom cunku.
Fundam benim goguslerimde agri olmadi sadece ust taraflarinda hassasiyet oldu. Yanlari falan hic sizlamadi bile. Ama gogus belirtisi herkeste cok farkli oluyor. Bence en onemli belirti kasik agrisi.ama boyle orada bi agirlik varmis gibi hissediosun. Farkli oldugunu hissediosun zaten.
Optmmmm fundosummmmm
Aysemmm de burdaymisss senide optm cmm olanlari goremiyorumki
fundoş belirti aramak yoktu
bende hiiiç olmadı hassasiyet falan taa 2. aydan sonra başladı
ayşecan sen eşortman giyiyosun ben resmi dairede giysem olurmubu hamile pantolonları çok kötü, arkası cepli pantolon tarzında tayt istiyorum sadece ebrumaternityde var 99 tl
Zaten belirti aramak yok fundosumm.akisina birakioruz.twinim öpüyorummmmm
sosyalimmmm
ayşemmmm çıksın yaaa sabah yine gördüm bi hamiş kız karnı çıkmış kocaman ama kendisi incecikkk çok özendim offf yaaa
ben inanın belirti aramıyorum bu defa ama karnımda ağrı varmide ağrısı gibi ya amaan ptesi olucak zaten olursa film konularını çok okuyorum filmden hemen sonra kalan çok
film sonucu ne çıkıcak bakalım
kötü çıkarsa bile hemen tüpp
bu arada lcw nin bazı şeyletini çok seviyorum hamiş koleksiyonunu sedoşa sölemiştim ama beğenmemiş bakmış
bende işten çıkim bidaha kot giymicem bıktımmmmmmmmhep eşofman tayt
Zaten her zaman diorum Allah calisanlara yardim etsin. Cidden cok zor. Ablamida goruyordum. Kiz nr giyecegini bilemiordu. Lcw ya bak sen yine cnm. Orada guzel seyler var.belki uyan birseyler bulabilirsin.
twinim öpüyorummmmm
sosyalimmmm
ayşemmmm çıksın yaaa sabah yine gördüm bi hamiş kız karnı çıkmış kocaman ama kendisi incecikkk çok özendim offf yaaa
ben inanın belirti aramıyorum bu defa ama karnımda ağrı varmide ağrısı gibi ya amaan ptesi olucak zaten olursa film konularını çok okuyorum filmden hemen sonra kalan çok
film sonucu ne çıkıcak bakalım
kötü çıkarsa bile hemen tüpp
bu arada lcw nin bazı şeyletini çok seviyorum hamiş koleksiyonunu sedoşa sölemiştim ama beğenmemiş bakmış
bende işten çıkim bidaha kot giymicem bıktımmmmmmmmhep eşofman tayt
Zaten belirti aramak yok fundosumm.akisina birakioruz.
Lcw dan aldigim esofmanlar diz izi bile yapmadi.tavsiye ederim. Hemde cok uygun. Ya zaten hamileyken ilk basta begeni degil rahatlik onemlii. Ben bissuru sey aldim. ntuniklerde cok guzel
Kizlar karnim cok acikti bi kahvalti yapayimda gelimmm
benimde sabahtan beri dilimde bu şarkı var
tamammm tamammmm
sana tunik çok yakışıyo tam tarzın zaten giyiyosun cuk oturdu dimi tunik olayı pek kıyafet sorunu yaşamazsın sen bence yaza kadar yani doğuma kadar uzun elbiseler filan oyy ne güzel
kızlar bu arada kotonda indirim var ablam bana kazak almış 9,90 tl ama şahane üzerimde şuan ve çok yakışmış dedi çaycı abla
ye doyur karnını canım gel
lcw dan 2 tane pantolon aldım biri kadife diğeri kot ama paçaları bol, hamile tişörtleri de biraz uzun oluyoya hiç yakışmıyo birlikte.
bu arada size yazarken bi bakim dedim çılgın cuma indirimine girmiş tayt 45 tl hemen aldım
fundoş sen bu ay hiçbişey olmadıgını düşün kendini filme hazırla belirti falan hiç düşünme soğuk almışsın ondan ağrıyo karnın göğüslerinde adet olcaksın ya hassaslaştı strese sokma kendini canım
hiç öyle düşünmemiştim ama artık düşünebilirimbu vaziyetlerimiz hayra almamet degilmi sosyalimmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?