Ağlayakta gözden mi olak???

İyi geceler benosummm

Kizz hic unuturmuyumm delii ne tatili bee anamin evine gitcemm hergun sabahin korunde kaldircak benii

belli olmaz unutursan küseriz

Günaydın kısçelerrrr

günaydın benayımm

hasta olmaman lazım kuzum hele ateşinin çıkmaması gerekiyor, mutlaka ihlamur zencefil ve balı karıştır ye bol bolda c vitamini ve mutlaka su içmen lazım
ihlamur+zencefil+cubuk tarcin. kaynayincaocagi kapat. 5 dk bekle.
suz. suzunce icine limon+bal+karabiber cnm.
tek formul bu. su grip vardi ya ona yakalandim. bununla atlattim. gebeykenicebilecegin tek sey.

bunuda cute diye bi arkadaşım var ateş topicinde ondan alıntı yaptım kuzum

Günaydın kızlar

günaydın lizocannn

Günaydınnnnnnnnnn
oooo ayşem burdaaaa neyse yalnız değilimmm

fundoşummm

sevgili hamiş canlarım
bişey soracam bu göğüs hassasiyeti herkeste oluyomu hamişlik belirtisinde veya sizde oldumu öle sızı dokunamama büyüme olayları ne zaman cereyan etti acep :26:

bazılarında hiç göğüs hassasiyeti olmuyormuş canım ondan anlıyorlarmış hamile olduklarını

Kizlarrr gunaydin derse girmeden once bi gunaydin diyeyim dedim
Dun giremedim canlarr herkees iyidr insss

günaydın canım, bizi iyiyiz , ayrıca iyi dersler sana

Oyy sosyalimm sagolasinn. Bi kahvaltimi yapayim. Sonra yaparim. Dun birde yegenle disarida uzun kaldik. Annemin komsulari falanda geldi. Cardak tarzi biyer var. Orada oturduk. Sifayi kapmis olabilirim

sevgili hamiş canlarım
bişey soracam bu göğüs hassasiyeti herkeste oluyomu hamişlik belirtisinde veya sizde oldumu öle sızı dokunamama büyüme olayları ne zaman cereyan etti acep :26:

fundoş belirti aramak yoktu
bende hiiiç olmadı hassasiyet falan taa 2. aydan sonra başladı

ayşecan sen eşortman giyiyosun ben resmi dairede giysem olurmu bu hamile pantolonları çok kötü, arkası cepli pantolon tarzında tayt istiyorum sadece ebrumaternityde var 99 tl

Son düzenleme:
Oyy sosyalimm sagolasinn. Bi kahvaltimi yapayim. Sonra yaparim. Dun birde yegenle disarida uzun kaldik. Annemin komsulari falanda geldi. Cardak tarzi biyer var. Orada oturduk. Sifayi kapmis olabilirim

ayşemm aman dikkat et kuzu önemli değil bu arada sen iyi olda gerisi hava civa kuzu

Zaten her zaman diorum Allah calisanlara yardim etsin. Cidden cok zor. Ablamida goruyordum. Kiz nr giyecegini bilemiordu. Lcw ya bak sen yine cnm. Orada guzel seyler var.belki uyan birseyler bulabilirsin.

Optmmmm fundosummmmm

twinim öpüyorummmmm

sosyalimmmm

ayşemmmm çıksın yaaa sabah yine gördüm bi hamiş kız karnı çıkmış kocaman ama kendisi incecikkk çok özendim offf yaaa

ben inanın belirti aramıyorum bu defa ama karnımda ağrı var mide ağrısı gibi ya amaan ptesi olucak zaten olursa film konularını çok okuyorum filmden hemen sonra kalan çok
film sonucu ne çıkıcak bakalım
kötü çıkarsa bile hemen tüpp

bu arada lcw nin bazı şeyletini çok seviyorum hamiş koleksiyonunu sedoşa sölemiştim ama beğenmemiş bakmış
bende işten çıkim bidaha kot giymicem bıktımmmmmmmm hep eşofman tayt

yok kız bu göğüs mevzu hep merak ettiğim bişeydi ondan inan film için biran evvel gelsin istiyorum adetim acaba hamilemiyim demiyorum
kızz sen bizim pazara gel ne taytlar var 10-20 tl arası ama şahaneler zaten pazar dedimse sosyete yeri pazar gibi değil pazartürk bahçeşehir çoook güzel şeyler var yarın gitmem lazım benimde malum kuzenim haftaya düğünü var bi ayakkabı alacam
batik mağazasınada baksana avm lerde oluyor uygun ve çok hoş hamile tarzı kıyafetler var uzun tunik ve tayt indirim var bide sitesinde yazıyooo

Zaten belirti aramak yok fundosumm.akisina birakioruz.
Lcw dan aldigim esofmanlar diz izi bile yapmadi.tavsiye ederim. Hemde cok uygun. Ya zaten hamileyken ilk basta begeni degil rahatlik onemlii. Ben bissuru sey aldim. ntuniklerde cok guzel
Kizlar karnim cok acikti bi kahvalti yapayimda gelimmm

Zaten her zaman diorum Allah calisanlara yardim etsin. Cidden cok zor. Ablamida goruyordum. Kiz nr giyecegini bilemiordu. Lcw ya bak sen yine cnm. Orada guzel seyler var.belki uyan birseyler bulabilirsin.

lcw dan 2 tane pantolon aldım biri kadife diğeri kot ama paçaları bol, hamile tişörtleri de biraz uzun oluyoya hiç yakışmıyo birlikte.
bu arada size yazarken bi bakim dedim çılgın cuma indirimine girmiş tayt 45 tl hemen aldım

fundoş sen bu ay hiçbişey olmadıgını düşün kendini filme hazırla belirti falan hiç düşünme soğuk almışsın ondan ağrıyo karnın göğüslerinde adet olcaksın ya hassaslaştı strese sokma kendini canım

tamammm tamammmm
sana tunik çok yakışıyo tam tarzın zaten giyiyosun cuk oturdu dimi tunik olayı pek kıyafet sorunu yaşamazsın sen bence yaza kadar yani doğuma kadar uzun elbiseler filan oyy ne güzel
kızlar bu arada kotonda indirim var ablam bana kazak almış 9,90 tl ama şahane üzerimde şuan ve çok yakışmış dedi çaycı abla

ye doyur karnını canım gel

tesekkur ederim fundammm.tunik benim icin en rahatii

sende kazagini gule gule giy. bende kotona bakayim bi ara. guzel seyler oluyorr

aman tamam beeeeeeeee

kıız sılaya bayılıyom zaten yaaaa hem ses hem sözler hemde görsellll ben erkeksi bayanları çok beğenirim de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…