Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bende iş yerinde yapıyorum kahvaltı canım uyanır uyanmaz kesinlikle yiyemiyorum ama senin ki alışkanlık benim annem çalışıyordu o yüzden okula falan giderken kahvaltı yapmadan çıkardık, bizleride yadırgama kız sonuçta alışkın değiliz![]()
fundoşum peri bugün çok yalnızız![]()
Canım benim annem de çalışıyordu hala da çalışıyor o yüzden çok öğüt verirdi zaten çalışıyorum diye ihmal etme bilmem ne beynimi yedi yedi alıştım![]()
Kızzz "yadırgama" dediğini yeni görüyorummm daha neler lütfen öyle düşünme yemin ediyorum çok üzüldüm ya asla yadırgamak değil canım benim.. Alışkanlık benimki..:26:
He valla bu akşam birbirimize sarılıp uyuyalım se le na yerine fun sos pe yapalım![]()
Selammm kızlarrr
sohbetin orta yerinden dalıyorum artık maruz görün..
fundacım yapaak bişi yok şu 3 gün ne olursa olsun sizin havanız güzel olsun canım.. sonuçta ucunda bebişler var ki çok önemli..
Bizde artık pekmez yemeye başladıksabahları unutmasak bide iyi olacak ama saolsun eşim ikilemeden yiyor...
Bizim de sosyalim kahvaltı kültürümüz yok malesef.. aslında benim vardı evlenince dedim eşimle yaparım diye ama malesef benim kocanın sabah içi almıyormuş kahvaltı hemen yapamazmış ona sebep artık bende yapmadık çıkıyorum
Pericim senin ki makbul olanı canım ve en iyisini yapıyorsun.. benim anamda çok söylerdi de kız tutan bi kızı olamadı gittigaribim hala da söylüyor ya
![]()
arada ezo gelmiş kaçmış.. canım uzatma bu kadar arayı olur mu.. inşAllah yarın iyi haberlerle gelirsin mutlaka yaz unutma
Canlarım napıyosunuz fazla giremiyorum ben memleket gezisini c.ertesiye kadar uzattım c.ertesi gece dönücem bu hafta yum haftasıydı aslında ama napalım sonunda biraz yakalarım belki
Ayy anca okudum yazdiklarinizi ben eşim gittikten sonra tekrar uyudum da gece sinirimden uyuyamamiştim cunku
Yaz sosyalim bat 3 şubat
Ay cok sinirliyim kizlar ama sinirimi kimden cikarcagimi bilmiyorum benimki de yokk.Aksam da gerizekali kardesini cagircam mecbur cunku cok korkarim evde yalniz.O da birakmayacak iki dk kafami dinleyeyim cenesi hicc kapanmazz.
Suanda annemlerin evinde olmayi cok isterdim cok uzakk![]()
Buarada ben simdi sogan suyunun ikinci kürüne de baslicam da 10 gunlukk.Beklenen adete 10 gun kala baslaniyor degil mi?Beklenen adete 14 gun kala oluşan olasi bi hamilelikte sorun olmaz mi?
Gerci benim sogan suyu da hi halta yaramadi ama
güzel bi alışkanlık canım ama bizde yok maalesef
kız şaka yaptım hemen sende açıklama yapmışsın Allah iyiliğini versin
funda gelemez ki onun işi var![]()
yaaa beni neden yalnız bırakıyorsunuz ama![]()
Yaa ben de cok yalnizim ve cok agrim varr
Gorumcem aradi gel diye bi dusundum ama hicc hazirlanip gidemicem biyere en iyisi battaniyenin altina gireyimm hic cikmayayimm bide aglama geliyo ki ustume ustume sormaa sinirimi nerden cikaracagimi bilemiyorum ay niye boyle oldum ben yaa
Yaa ben de cok yalnizim ve cok agrim varr
Gorumcem aradi gel diye bi dusundum ama hicc hazirlanip gidemicem biyere en iyisi battaniyenin altina gireyimm hic cikmayayimm bide aglama geliyo ki ustume ustume sormaa sinirimi nerden cikaracagimi bilemiyorum ay niye boyle oldum ben yaa
kızlar nasılsınız? uzun zaman oldu giremedim kendimle uğraşmaktan.. çok şükür kurtuldum dış gebelikten şuan regl olmayı bekliyorum..6 ay kadar koruncam fazla ilaç verildiği için ki zaten hemen yapmayı düşünemezdim.. okadar yazmışsınız ki okumakla bitmez hamişler kimler bakalım![]()
eketen canım hoşgeldinnn, kurtuldun demek çok şükür, Rabbim bi daha aynı şeyleri yaşatmasın sanahamileler ilk sayfada var kuzu senide silmedim çünkü tekrar hamile kalacağını biliyorum ben
![]()
kızlar nasılsınız? uzun zaman oldu giremedim kendimle uğraşmaktan.. çok şükür kurtuldum dış gebelikten şuan regl olmayı bekliyorum..6 ay kadar koruncam fazla ilaç verildiği için ki zaten hemen yapmayı düşünemezdim.. okadar yazmışsınız ki okumakla bitmez hamişler kimler bakalım![]()