• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ağlayakta gözden mi olak???

bende iş yerinde yapıyorum kahvaltı canım uyanır uyanmaz kesinlikle yiyemiyorum ama senin ki alışkanlık benim annem çalışıyordu o yüzden okula falan giderken kahvaltı yapmadan çıkardık, bizleride yadırgama kız sonuçta alışkın değiliz :34:

Kızzz "yadırgama" dediğini yeni görüyorummm daha neler lütfen öyle düşünme yemin ediyorum çok üzüldüm ya asla yadırgamak değil canım benim.. Alışkanlık benimki..:26:

Canım benim annem de çalışıyordu hala da çalışıyor o yüzden çok öğüt verirdi zaten çalışıyorum diye ihmal etme bilmem ne beynimi yedi yedi alıştım :9::9::9:

güzel bi alışkanlık canım ama bizde yok maalesef :25:

Kızzz "yadırgama" dediğini yeni görüyorummm daha neler lütfen öyle düşünme yemin ediyorum çok üzüldüm ya asla yadırgamak değil canım benim.. Alışkanlık benimki..:26:

kız şaka yaptım hemen sende açıklama yapmışsın Allah iyiliğini versin :9:

He valla bu akşam birbirimize sarılıp uyuyalım se le na yerine fun sos pe yapalım :9::9:

funda gelemez ki onun işi var :17::9:

Selammm kızlarrr

sohbetin orta yerinden dalıyorum artık maruz görün..

fundacım yapaak bişi yok şu 3 gün ne olursa olsun sizin havanız güzel olsun canım.. sonuçta ucunda bebişler var ki çok önemli..

Bizde artık pekmez yemeye başladık :1: sabahları unutmasak bide iyi olacak ama saolsun eşim ikilemeden yiyor...

Bizim de sosyalim kahvaltı kültürümüz yok malesef.. aslında benim vardı evlenince dedim eşimle yaparım diye ama malesef benim kocanın sabah içi almıyormuş kahvaltı hemen yapamazmış ona sebep artık bende yapmadık çıkıyorum :30:

Pericim senin ki makbul olanı canım ve en iyisini yapıyorsun.. benim anamda çok söylerdi de kız tutan bi kızı olamadı gitti :1: garibim hala da söylüyor ya :9:

arada ezo gelmiş kaçmış.. canım uzatma bu kadar arayı olur mu.. inşAllah yarın iyi haberlerle gelirsin mutlaka yaz unutma

Selammm kızlarrr

sohbetin orta yerinden dalıyorum artık maruz görün..

fundacım yapaak bişi yok şu 3 gün ne olursa olsun sizin havanız güzel olsun canım.. sonuçta ucunda bebişler var ki çok önemli..

Bizde artık pekmez yemeye başladık :1: sabahları unutmasak bide iyi olacak ama saolsun eşim ikilemeden yiyor...

Bizim de sosyalim kahvaltı kültürümüz yok malesef.. aslında benim vardı evlenince dedim eşimle yaparım diye ama malesef benim kocanın sabah içi almıyormuş kahvaltı hemen yapamazmış ona sebep artık bende yapmadık çıkıyorum :30:

Pericim senin ki makbul olanı canım ve en iyisini yapıyorsun.. benim anamda çok söylerdi de kız tutan bi kızı olamadı gitti :1: garibim hala da söylüyor ya :9:

arada ezo gelmiş kaçmış.. canım uzatma bu kadar arayı olur mu.. inşAllah yarın iyi haberlerle gelirsin mutlaka yaz unutma

benoşummmm hoşgeldinnn :29: bizimda sabah sabah almıyor kızzz kahvaltı :56:

Canlarım napıyosunuz fazla giremiyorum ben memleket gezisini c.ertesiye kadar uzattım c.ertesi gece dönücem bu hafta yum haftasıydı aslında ama napalım sonunda biraz yakalarım belki

Ayy anca okudum yazdiklarinizi ben eşim gittikten sonra tekrar uyudum da gece sinirimden uyuyamamiştim cunku
Yaz sosyalim bat 3 şubat
Ay cok sinirliyim kizlar ama sinirimi kimden cikarcagimi bilmiyorum benimki de yokk.Aksam da gerizekali kardesini cagircam mecbur cunku cok korkarim evde yalniz.O da birakmayacak iki dk kafami dinleyeyim cenesi hicc kapanmazz.
Suanda annemlerin evinde olmayi cok isterdim cok uzakk :14::14::14:

Buarada ben simdi sogan suyunun ikinci kürüne de baslicam da 10 gunlukk.Beklenen adete 10 gun kala baslaniyor degil mi?Beklenen adete 14 gun kala oluşan olasi bi hamilelikte sorun olmaz mi?
Gerci benim sogan suyu da hi halta yaramadi ama

Canlarım napıyosunuz fazla giremiyorum ben memleket gezisini c.ertesiye kadar uzattım c.ertesi gece dönücem bu hafta yum haftasıydı aslında ama napalım sonunda biraz yakalarım belki

ne tatilmiş arkadaş noel gibi :1: kız hadi gel özledik seni :16:

Ayy anca okudum yazdiklarinizi ben eşim gittikten sonra tekrar uyudum da gece sinirimden uyuyamamiştim cunku
Yaz sosyalim bat 3 şubat
Ay cok sinirliyim kizlar ama sinirimi kimden cikarcagimi bilmiyorum benimki de yokk.Aksam da gerizekali kardesini cagircam mecbur cunku cok korkarim evde yalniz.O da birakmayacak iki dk kafami dinleyeyim cenesi hicc kapanmazz.
Suanda annemlerin evinde olmayi cok isterdim cok uzakk :14::14::14:

oyy kuzum benim kız korkma ne korkacaksın kapıyı bacayı kilitle yat başkasının çenesini dinlemektense yalnız kalmayı tercih ederim, güncelliyorum canım inşallah son güncelleme olur senin için:16:

Buarada ben simdi sogan suyunun ikinci kürüne de baslicam da 10 gunlukk.Beklenen adete 10 gun kala baslaniyor degil mi?Beklenen adete 14 gun kala oluşan olasi bi hamilelikte sorun olmaz mi?
Gerci benim sogan suyu da hi halta yaramadi ama

bunu bilmiyorum ki fundoş gelirse cevap verir canım :34:

Yaa ben de cok yalnizim ve cok agrim varr :14:
Gorumcem aradi gel diye bi dusundum ama hicc hazirlanip gidemicem biyere en iyisi battaniyenin altina gireyimm hic cikmayayimm bide aglama geliyo ki ustume ustume sormaa sinirimi nerden cikaracagimi bilemiyorum ay niye boyle oldum ben yaa

yaaa beni neden yalnız bırakıyorsunuz ama :25:

Kıyamam anneeeeeeeeeem benim işim yok :(

Gorumcem aradi gel diye bi dusundum ama hicc hazirlanip gidemicem biyere en iyisi battaniyenin altina gireyimm hic cikmayayimm bide aglama geliyo ki ustume ustume sormaa sinirimi nerden cikaracagimi bilemiyorum ay niye boyle oldum ben yaa

Kız neyiniz var hayırdır? Üzülmek ağlamak zırlamak yok :20:

Yaa benimki adet olmanin etkisi,hamile kalmaya cok umutlu olmamin kırıklığı,bide eşim gidince kendimi daha bi yalniz hissettim ondan galiba.

kıyamam sana kuzum , tamam ağla güzel deşarj ol ama çok kaptırma kendini, hadi bakalım her ay yeni umutlarla gelecek, o bebekler bize gelecekler başka yolu yok nazlanıyor sıpalar işte, bizde az biraz nazlarını çekeceğiz artık :16:

kızlar nasılsınız? uzun zaman oldu giremedim kendimle uğraşmaktan.. çok şükür kurtuldum dış gebelikten şuan regl olmayı bekliyorum..6 ay kadar koruncam fazla ilaç verildiği için ki zaten hemen yapmayı düşünemezdim.. okadar yazmışsınız ki okumakla bitmez hamişler kimler bakalım:1:

kızlar nasılsınız? uzun zaman oldu giremedim kendimle uğraşmaktan.. çok şükür kurtuldum dış gebelikten şuan regl olmayı bekliyorum..6 ay kadar koruncam fazla ilaç verildiği için ki zaten hemen yapmayı düşünemezdim.. okadar yazmışsınız ki okumakla bitmez hamişler kimler bakalım:1:

eketen canım hoşgeldinnn, kurtuldun demek çok şükür, Rabbim bi daha aynı şeyleri yaşatmasın sana :16: hamileler ilk sayfada var kuzu senide silmedim çünkü tekrar hamile kalacağını biliyorum ben :21:

eketen canım hoşgeldinnn, kurtuldun demek çok şükür, Rabbim bi daha aynı şeyleri yaşatmasın sana :16: hamileler ilk sayfada var kuzu senide silmedim çünkü tekrar hamile kalacağını biliyorum ben :21:

canım hoşbuldumm.. aminn inşallah banada başkasınada yaşatmasın çok zor.. inşallah tatlım olcak ama ama işte:53: hayırlısı..

Canım yeni görüyorum seni ama çok geçmiş olsun... Dış gebelikte o kadar süre veriliyor mu ben kürtaj oldum 2 adet dönemi bekle dedi 6 ayı duyunca uzun geldi sanki.. Şaşırdım doktor bana çok mu erken söylemiş acaba..:44:

Back
X