• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ağlayakta gözden mi olak???

ya sanki kesin tanı konursa psikolojik olarak daha da kötüleyecem gibi geliyor:14::14: bide dün benim için gerçekten çok zor bi gündü ağrıdan uyuyamıyorum tüm gün lavabodaydım ayşemin bulantıdan ne çektiğini dün çok iyi anladım:14::14:

canimm yaaa,Seni cok iyi anliyorum. Allah kimseye cektirmesin. ama hamileligin ilk aylarinda bas agrisi cok olurmus.bende olmadi gerci ama herkeste farkli belirtiler oluyor.

fundosss sizi gozluyorum bi yandan:82: fundos cok heyecanliyimmm:52:

kafama birazda o takıldı dünkü doktor hamileler mr çektirebilir onu ister senden dedi o yüzden gitmek istemiyorum

Fatmacim hamileler mr cektirebilir evet.Yani yzak durmak tabi mantikli ama zorunluysan yaptirabilirsin sorun olmuyor.Yeni makinalar genelde cep telefonu kadar bi radyasyon yayiyor.
Bas agrilarin hamilelikten de olabilir kan dolasimi hizlaninca baskı mi ne oluyomus bazi hamileler bas agrisini cok yasiyolarr ama kendini rahat birak unutmaya calis gececegine kendini inandir :9: biyle diyorum cunku ilac kullanamayacagin icin en iyi tedavi yolu bu Allah yardimciniz olsun kizlarr bakalim bizim hamileliklerimizde ne cikacak :9:

aminn twinimmm

kırmızı biberi yapıyom sedomda biberlik dolmayı yapmadım hiç artık evde olunca yaparız :1: yaza hamile olursam büyük ihtimal annemin yanında olurum keşanda :1: internet yokkkkkkk :53: orda kışlık hazırlıyoz annemle çanakkale domatesleri filan nefisss hala melemeni yapıyom of off

tamam o halde haftaya bugün yapıyoz :60: :60:

fundoşş annenler keşandamıı istanbulda değil miii :53: ayy orası da çok güzeldiir... kız akşam melemen mi yapsamm kolay ama lezzetli birşeyler arıyorum yiyecek :39:

tamam yapıcam, inşallah haftaya birlikte :16: :9:
Anaaaaa:53: gordummmmm:82:
Bende istiommmmm:19::19: sedooo diger seye koysanaaaa:23:
Fundosss seni bekleyecez o saatlerde. Bence guzel haberle geleceksin:21:
Yengecler hukmediyor bu topige:33:

evet canım yapmaya çalıştım beceremedim kısa zamanda yine denicem , bu arada ayşemm face açsann sosyall sendee sadece bizim içinn :23:
slm kızlar nasılsınız ben bugün biraz daha iyiyim düne göre baş ağrım devam ediyor ama biraz hafifledi çok şükür acildeki doktor migren olabilir uzmana görün mutlaka dedi ama ben gitmek istemiyorum:14::14:

fatmacım canım çok geçmiş olsun , hamileyken ağrılar ne zor oluyor

ama gitmemezlik yapmaa :20: hiç durma bile hemen git

canimm yaaa,Seni cok iyi anliyorum. Allah kimseye cektirmesin. ama hamileligin ilk aylarinda bas agrisi cok olurmus.bende olmadi gerci ama herkeste farkli belirtiler oluyor.

yaaa ben değilim o kadar çünkü bu iğne filan yanlış sonuç veriyomuş yaaa negatif olursa korkuyom pozitifse acaba dicem filan

fundoşş annenler keşandamıı istanbulda değil miii :53: ayy orası da çok güzeldiir... kız akşam melemen mi yapsamm kolay ama lezzetli birşeyler arıyorum yiyecek :39:

evet canım yapmaya çalıştım beceremedim kısa zamanda yine denicem , bu arada ayşemm face açsann sosyall sendee sadece bizim içinn :23:

:9::9::9: yok kız yazları orda :1: bi fakirhanemiz var orda :1: ayyy nasıl güzel hemde huzur başka bişey yok inekler koyunlar tarlalar deniz :1:
evett melemenn olurr ımmmm

evet ayşem fotoları facede görmen daha makbul :1:

amin canım inşallah burdaki kızların hiçbirinin hamişliği bizim ki gibi zor olmaz Rabbim hepsine kolay hamilelik geçirmeyi nasip etsin:16::16:
Fatmacim hamileler mr cektirebilir evet.Yani yzak durmak tabi mantikli ama zorunluysan yaptirabilirsin sorun olmuyor.Yeni makinalar genelde cep telefonu kadar bi radyasyon yayiyor.
Bas agrilarin hamilelikten de olabilir kan dolasimi hizlaninca baskı mi ne oluyomus bazi hamileler bas agrisini cok yasiyolarr ama kendini rahat birak unutmaya calis gececegine kendini inandir :9: biyle diyorum cunku ilac kullanamayacagin icin en iyi tedavi yolu bu Allah yardimciniz olsun kizlarr bakalim bizim hamileliklerimizde ne cikacak :9:

ben o zaman çok geciktirmiyim yarına randevu alayım bi gidip görüneyim bakalım nöroloji doktoru ne diyecek inşallah mr falan istemez:16: sizin hamilelikleriniz inşallah Allahın izniyle rahat geçer aminnn:16::16:

sağol canım ilaç kullanamamak çok kötü oluyor ben önceden de baş ağrısı yaşardım ama bi ağrı kesici attım mı sorum çözülürdü şimdi öyle bir lüksümüz yok:14:tamam canım hemen şimdi randevu alayım doktordan yarın gideyim:34:

kızlar yanlarda kemik varya hani orasını vurmuşum gibi ağrı var sizde oldumuuuu :26:
tam karnın yanında boşluk varya hemen onun üstündeki kemikte ağrı var sabahtan beri
biyere çarpmışım gibi ağrıyor

ben benim hamilelikte 200 kg olcam buna eminim :31:

Hahahahha ilahiiii fundossss
ben de aynenn otobus gibi olucamm eminimm
Yalnizz varya hani derler ya evlilik yaramadi diye,bana aynen oyle oldu
Evlendigimde 57 kiloydum.ilk ay 3 kilo verdim.Her ay doktora gidio tartildigimda 1 kilo eksik cikiyorum 50 oldum yahuu :53:

benim face im vardi kuzucan. sonra butun fotolari sildim kapadim. simdi face imi acsam bile bombos:1:
fatmacan bol bol dinlen. senin ilacin dinlenmee:34:
fundoss alemsinn:1: sonra diyetisyene gidersin. artik herseyin cozumu varr.:51:

abartma canım sende 150 falan olursun en fazla kolay değil üçüz dördüz taşımak:34: bu arada sen bugün mü test yapacan hadi hayırlısı inşallah iyi haberler verirsin bize:16::16::16:

neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee :53: :57:
evet test yapcam ama sağlıklı değil deneme amaçlı bugünki

kızlar yanlarda kemik varya hani orasını vurmuşum gibi ağrı var sizde oldumuuuu :26:
tam karnın yanında boşluk varya hemen onun üstündeki kemikte ağrı var sabahtan beri
biyere çarpmışım gibi ağrıyor

Allahimmm sana geliyorummmmm :52:
Belki çarpmışındırr hatirlamiosundurr :34:

benim face im vardi kuzucan. sonra butun fotolari sildim kapadim. simdi face imi acsam bile bombos:1:
fatmacan bol bol dinlen. senin ilacin dinlenmee:34:
fundoss alemsinn:1: sonra diyetisyene gidersin. artik herseyin cozumu varr.:51:

kızzzz zaten miniklerden eririmmmmmm :9::37:

Hahahahha ilahiiii fundossss
ben de aynenn otobus gibi olucamm eminimm
Yalnizz varya hani derler ya evlilik yaramadi diye,bana aynen oyle oldu
Evlendigimde 57 kiloydum.ilk ay 3 kilo verdim.Her ay doktora gidio tartildigimda 1 kilo eksik cikiyorum 50 oldum yahuu :53:

banada tam tersiiiiii evlenmeden önce 57 fittim hep şimdi 63-64 hiç inmiyoo napsam inmiyooo :9:

Back
X