- 18 Temmuz 2022
- 3.823
- 37
- 53
Sen Burda da beni buldun mu?!Bi de eltisine yetiyo. Saldırganın önde gideni , psikolojisi ve davranışları hiç normal değil. Türkiyede olsa 100 kere devlete bildirmiştim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sen Burda da beni buldun mu?!Bi de eltisine yetiyo. Saldırganın önde gideni , psikolojisi ve davranışları hiç normal değil. Türkiyede olsa 100 kere devlete bildirmiştim
Sana sinirlenmiyorum ama sen de empati kursan bari,yaşadıklarımı bilsen çaresizliklerimi bilsenYa banlanirsam banlanim ya.Sen salak mısın Nilüfer Allah'ın geri zekalı anne musvettesi.Bi de utanmadan kocama cakarsam beni döver dio.Sana anne diyen minicik çocuklara gücün yetio onlara caksan da onlar sana çakamaz tabi.Wala ben yakınında olsam sana bi güzel çakar,bı temiz de doverdim.Belki o zaman olmayan empati duygun,o gelişmeyen beyninde birden gelisirdi.Bi defol git sabah sabah lanet insan.İnsallah şikayet edilir de tutuklanırsin çocuğa eziyetten Allah'ın manyağı.
Ben Türk değilim yani Azerice”iliştirdim”sinirlenince insan o lafı kullanır peki öfkeme nasıl hakim olayımZaten çocuklar sabahtan akşama kadar yanınızda değil ki ya. Bide gerçirdiğiniz kısıtlı süre içinde çocukları dövüyorsunuz psikolojisini bozuyorsunuz tabi ağlar o çocuklar çünkü başlarında güvenebilecekleri anne baba yok
Ayrıca çakmak kelimesi nedir ya bir insan kendi canı için bu kelimeyi nasıl kurabilir
Ona çaktım buna çaktım
Git kocanla çakışın ya
Tövbe est sabah sabah şaka gibisiniz
Evet oydum,bu gün de doğum günü konuşmuyordum amma tebrik ettim yani bizim sorunumuzSiz eltinizi de döven üyeydiniz, değil mi?
Peki ne diyeyim?Hatırladım hatırladım Moskova falan deyince bi tanıdık gelmişti eltiyle iyice hatırlamış oldum. Yazık, ben de sorunun sonunda şey bekliyorum öfkemi nasıl kontrol ederim diye soracak herhalde diye. Hala bana kalkmış ama sinirleniyorum napayım diyor yarabbim
Söylediklerinizden ders çıkarmaya çalışacağımKeşke bir el de gelip size çalsa aynı şekilde. Kendinize gelirsiniz belki
AferinSöylediklerinizden ders çıkarmaya çalışacağım
Psikolojik destek almanız lazımBen Türk değilim yani Azerice”iliştirdim”sinirlenince insan o lafı kullanır peki öfkeme nasıl hakim olayım
Siz benim onları sevmediğimi mi düşünüyorsunuzPsikolojik destek almanız lazım![]()
Sen düşünüyorsunki ben onları sevmiyorum?!sadece niye kız hep ağlar?!3 yıldır kreşe gidiyor,kimse ağlamıyor,o gidiyor onun ardınca kaç tane çocuk geliyor giriyor sınıfa,bu girmiyor bana dokunuyor bu hareketler sanki ilk günmüş gibi ağlıyor,birininyüzünden diğer çocuk hep gecikir ,bakıcı kadın da sinirle aldı kızı benden “yeter artık konser verdin”deyip götürdü onuAferin
Onlar beni hep öperler onları dövsem deSizin ailede gücü yeten, aciz olanı dövüyor sanırım.
Yetişkinler kendini savunur ama o küçücük çocukların ahı tutar bir gün sizi.
İçinizdeki şeytan onların masumiyetini kirletememiş çünkü.Onlar beni hep öperler onları dövsem de![]()
Çünkü onlar koşulsuz sevgiyi biliyorlar böyle seviyorlar.Onlar beni hep öperler onları dövsem de![]()
Doktora götürdünüz mü? Kaygısı var demekki. O ağlarken siz onu güvende hissettirecek ne yaptınız?Sen düşünüyorsunki ben onları sevmiyorum?!sadece niye kız hep ağlar?!3 yıldır kreşe gidiyor,kimse ağlamıyor,o gidiyor onun ardınca kaç tane çocuk geliyor giriyor sınıfa,bu girmiyor bana dokunuyor bu hareketler sanki ilk günmüş gibi ağlıyor,birininyüzünden diğer çocuk hep gecikir ,bakıcı kadın da sinirle aldı kızı benden “yeter artık konser verdin”deyip götürdü onu
Ben size hemen söylliyim nedenini yeterli sevgiyle büyümedikleri için böyle yapıyorlar. Siz dövesenizde keşke annemle olsam diyor. Keşke tahammül edip gözünün içine bakmayacağınız cocukları doğurmasaydınız. Tüm gün kreşe veriyorsunuz çalışmadığınız halde birde bıdıbıdı yapıyosunuz gidin allah aşkına Allah hakedene versin evlat.Sen düşünüyorsunki ben onları sevmiyorum?!sadece niye kız hep ağlar?!3 yıldır kreşe gidiyor,kimse ağlamıyor,o gidiyor onun ardınca kaç tane çocuk geliyor giriyor sınıfa,bu girmiyor bana dokunuyor bu hareketler sanki ilk günmüş gibi ağlıyor,birininyüzünden diğer çocuk hep gecikir ,bakıcı kadın da sinirle aldı kızı benden “yeter artık konser verdin”deyip götürdü onu
Ay neeÇocuklarla aynı odada, onların yanında sevişiyorsunuz.