• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

AglayanStyle

rica ederim tatlım ne demek iltifat için değildi gerçekten gördüklerimi söyledim..:81: bu arada zaten niye böyle bir konu açmak önce benim aklıma gelmedi de kıskanmadım hayıflanmadım desem yalan olur...:26: o nedenle sordum zaten bizde paylaşım yapalımmı diye yoksa orta yerimden çatlamam an mesele idi...:60::60::60:

:66::66::66::66::66:sen de ac bir konu istersen))) senin tarzinida gorelim. herkesten bir fikir alacaz, tavsiye verecez. Tesettur ile ilgili ne varsa cok merak ederim))) degisik olan hersey hosuma gidiyor.Ustumuzde bol olan seyler seviyorum ama model olarak guzel olmasi lazim.Vucut hatlari belli edecek hic bir kiyafet giymem mesela.Ilerde hatta burda paylastigim feracelerden alip hep onlari kullanmak cok istyorum.Allah nasip ederse inshaallah)))

Hayrlı olsun canım topiğin ziyarete gelirim artık ikinci ferace ve abiye yastık modellerine bayıldım:))

bu arada o feraceye yakın bir model kızılay tekbirde 1.5 sene kadar önce görmüştüm fiyatı 270 falandı :D bakmamla yanından ayrılmam bir olmuştu ..ama çok hoş bir model uygun fiyata bulsam mutlaka alırım

url

Guzel kombin olabilir.Hos duruyor))

url

Ilk elbiseyi begendim fakat dekolteyi cok abartiyorlar ya.Bi yeri kapatsalar bi yeri aciyorlar:50:

:66::66::66::66::66:sen de ac bir konu istersen))) senin tarzinida gorelim. herkesten bir fikir alacaz, tavsiye verecez. Tesettur ile ilgili ne varsa cok merak ederim))) degisik olan hersey hosuma gidiyor.Ustumuzde bol olan seyler seviyorum ama model olarak guzel olmasi lazim.Vucut hatlari belli edecek hic bir kiyafet giymem mesela.Ilerde hatta burda paylastigim feracelerden alip hep onlari kullanmak cok istyorum.Allah nasip ederse inshaallah)))

resmen benim istediklerimi yazmışsınn ben de aynen böyle düşünüyorummm:9:

ayrıca yukardaki 2 3 ve 4. elbiseler de hiç fena değil önü kapatılabilirse gayet hoş olur gibi gözüküyo:)

Son düzenleme:
resmen benim istediklerimi yazmışsınn ben de aynen böyle düşünüyorummm:9:

ayrıca yukardaki 2 3 ve 4. elbiseler de hiç fena değil önü kapatılabilirse gayet hoş olur gibi gözüküyo:)

Simdi ciddi ciddi sunu dusunmeye basladim acikcasi kursa yazilip kaliplari kendim cikaramayi ogrenip istedigim tarz elbiseleri dikmek.Surekli bunu hayal ediyorum.Inshaallah gerceklestirririm)))

ayakkabi29.jpg

Topuklu ayakkabilar yururken ses cikarttigi icin tavsiye edilmiyor ya iste butur ayakkabilar ses mes cikarmaz.Hem rahat hem guzel.Yazlik ayakkabilarim bu topuktan olusuyor:54: sanirim dolgu topuk deniliyor bunlara))))

Son düzenleme:
Back
X