olayın üstünden baya zaman geçti atlattım durumu ve eşimle çok mutluyum şükürler olsunnn :)Kimseyi kaale almadan eşinle mutlu olucak onları utandıracaksın
yok canım sormayı düşünmüyorum inan ki cünkü o öyle alçaklık yapıp beni eşime karşı gidip eleştirdi ve bende onu herkesin içinde eleştirmeyi düşünüyorum o kilosunu güldükce sallanan göbeğiniii aynı bana yaptıgını yapcamiyi niyetli bir insanın böyle bir cümle kuracağına inanmıyorum ben ayrıca o kişi oldukça cesaretliymiş aynı şeyi biri benim eşime söylese olanlar olmuştu..Eşin az bile laf söylemiş ama sonuçta söylemesi gerekeni söylemiş.İnsanlar tarafından sevilen biri olduğunu söylüyorlar bence hiç umursama bile.Ben olsam ortamı olduğunda karşısına geçer sorarım sen benim hakkımda böyle böyle demişsin ne maksatla bu cümleyi benim eşime kuruyorsun diye.Senin boyun posun güzelliğin o insanı nasıl ilgilendirebilir? Bana çok ilginç geldi açıkcası bu durum.Eş kadındır annedir namustur nasıl eşinin karşısına geçip bu cümleyi kurabilme cesareti gösterebilmiş hiç aklım almadı.Senin boyunu posunu güzelliğini mi inceliyor işi gücü yokta..iyi niyet yok burda..uzak dur..Bırak üzülmeyi düşünmeye bile değmez gül geç.
Ah canım seni o kadar iyi anlıyorum ki...
Evet aslında üzülmeye, dert etmeye değmeyen konular ama ne kadar sık duyarsan seni de içine alıp çekiyor bir girdap gibi.
Ben yaklaşık 10 yıllık evliyim...Ben 1.61im eşim 1.90...Eğer ailede böyle tipler varsa ömür boyunca bu gibi sözleri duymaya devam edeceksin demektir.
Nitekim ben 10 yıllık evli ve 2 çocuğum olmasına rağmen halen duyuyorum böyle şeyleri...Ne kayınvalide, ne kayınpeder, ne amcalar,ne halalar ne de kuzenler hiçbiri eksik kalmadı boyum ve kilolarım hakkında konuşmaktan...Ama tek bulabildikleri de bu, bazen de mesleğim tabi ki...Keşke öğretmen olsaymışım falan...Düşün sofralarda bile bu kadarı sana yeterli laflarını çok duydum ben...Her düğün dernek toplantı benim için azap oluyor..Hiç gitmek istemiyorum böyle toplantılara...Muhakkak ki aileden biri inciler döküyor ağzından...Hamilelik kilolarım herkese dert oluyor...Amcalar loğusayken beni arayıp spor yapmam gerektiği konusunda brifingler bile veriyorlar o derece...
Her türlüsünü denedim olmuyor olmuyor...Duymamazlıktan gelsen de,laf soksan da, kendini geri çeksen de,kendinle sen de dalga geçsen de duyacağın varsa duyuyorsun böyle şeyleri...
Aynen senin gibi ben de bunu söylemelerinin ne gibi bir getirisi var onlara anlamış değilim, ama senin gibi düşünüp eşimin aklına gireceklerini çok düşündüm..Hani bir deyim vardır ya "eşeğin aklına karpuz kabuğu sokmak" diye ...Çok üzüldüm kırk kere söyleye söyleye eşimi benden soğutacaklar diye...Ama gerçek sevgi fiziksel boyutta değil duygusal boyutta yaşanıyor canım...
Ben hep tombuldum ve halen öyleyim 5 yıl flört+10 yıllık evlilik, değişen birşey yok vallahi aşkımızda...
İnsanlar konuşuyor işte, yorum yapmayı seviyorlar...Ben de çok ağlıyorum bazen yeter yahu diyorum 34 yaşındayım artık bitsin bu muhabbetler ama bitmiyor...
Ama biliyor musun aile kötü niyetli bir aile değil...Sanırım katlanmamı sebebi bu...Bana her ne kadar ters olsa da sofrada misafirin ya da herhangi birinin yediğine karışmak, onlar için doğal...Çünkü kendilerince sağlığını düşünüyorlar o kişinin ama psikolojisini atlıyorlar o kadar...
Kısaca şekerim, bu söylemler hiç bitmez...
Eşine odaklan sadece, gerçekten diğer kişilerin dediğinin bi önemi yok...
Eşin seni nasıl seviyorsa sen öyle güzelsin...
Bence önce bir şükret, böyle bir olaya hıçkıra hıçkıra ağlayabilecek kadar yüreğin var. Allah başka dert vermesin.
Kendine güvenmeli, bu kadar üzülüyorsan da arayıp o kişiye neden bu şekilde konuştuğunu güzel bir uslupla sorup onu utandırmalısın. Bir kaç gün hırsın devam eder ama kendine güvenmeyi öğreirsen bu olayı rahatlıkla aşarsın. Sadece o kişiyle görüşmezsin o kadar. Zaten söylediklerine bakılırsa bir kayıp da olmaz bu senin için..
Canım sen neden taktın bu kadar ki?bırak ne düşünüyorsa düşünsün...yani eşin de çok afedersin onun "boyu kısa"demesine bakıp senden soguyacak kadar karaktersiz bi insanmı sanki.bence yok yere üzüyorsun kendini...yani bu lafı demeyi sevmiyorum ama ben senin yerinde olsam takmazdım hiç.hatta bu konuyu bi daha hiç açmazdım ve onlarla yüzyüze geldigimde eşimle ne kadarm utlu oldugumu gösterirdim herkese..yani fitne gibi olmaz inş ama bi kıskançlık sözkonusu da olabilir gibime geldiböyle hasta insanlar var çünkü..kendinde olmayanı kıskanan bilmem anlatabildim miiiiiiiiii boşverrrr hiç mi hiç takma kafana hayatını yaşa eşini de yok yere üzme..kendini de öbyle bi adam yüzünden yeme olan sana oluyo bak gözyaşlarına yazık boşa akıyo
sağol fısıtıgım desteğin için çok öpüyorum güzel yanaklarından
tek derdim boyumun kısalıgı olsun Allah başka dert vermesin
haa o kıskananlar da çatım çatım çatlassııııınn
aşkımıza nazar değmesin maşaAllah
ayynnenn öyle canım..ama 1.60 çok çok kısa bi boy da degil..daha kısa bile olsan ne farkeder ki saglıgımız iyi olsun yeteramannn üzme böyle dış etkenler için kendini canım yaaa salla gitsin diyen dediginle kalsın... bende seni öpüyorum tatlım
şuan bu yazıları ağlaya ağlaya yazıyorum Candan Erçetin den Annem şarkısını dinleyerek... Nasıl desem nereden başlasam bilmiyorum ki. Okudukdan sonra senin ki de dert mi diyeceksiniz ama bence evet dert..
eski konularımdan bilen bilir ama kısaca özet geçiyim annemgil kayseride yaşıyor ben kırıkkale de gelinim. Olaya geçiyim. Ben şuan kayserideyim annemgildeyim kayseri de eşimin akrabaları bulunuyor. Benim bitanecik annem gitte kızım gör bi ellerini öp akrabanız nasıl olsa diye beni bugun eşimin yengesine gönderdi. Gitmez olaydım eve ağlıya ağlıya döndüm. Olay ne ki diyeceksiniz.Olay tamamen şu yengesigile gittiğimde her şey o kadar hoşdu ki oturduk güle oynaya yemek yaptık sohbet ettik vs.derken. Bunun görümcesinin eşi var adı batasıca bir enişte diyorum ben ona artık... neyse akraba evliliği oldugu için eşimle de akraba oluyorlar. Ramazandan önce eşimin kuzeni evleniyordu bu eniştelerde gelmiş erkekler aşağıda kadınlar evde oynuyor ben olayı hiç görmedim. Eşimi çekmiş ben senin yerinde olsam Karını almazdım demiş... O da niye ki demiş boyu kısa yüzü güzelde boyu kısa demiş begenmedim demiş.. eşimde ben begendim enişte sen ona bak demiş.. Atı alan üsküdarı geçti bu ne demek şimdi ya ve bunu bana eşim hiç bahsetmedi kii çok şükür boyum 1.60 Allah aşkına bu boyda olamayanlar da var ayrıca eşim 1.78 boyunda 1.90 falan sanmayın.. Neyse bu olaydan hiç bi şekilde söylediğim gibi haberim olmadı benim sana bişey diyecem dedi yengemiz noldu hayırdır söle dedim. Başladı lafa Ali enişte kayseriye dönerken senden laf açtı ben Sametin yerinde olsam o kızı almazdım diye yengemizde niye enişte neyini gördün diye sormuş ne biliyim işte demiş ali eniştenin eşi kızmış laf uydurma kızı herkes nasıl seviyor kimin gelini eve gittiğimizde 4 çeşit yemek yapıp koyuyor demiş nasıl güzel kız demiş ve bize kalmaya geldiklerinde falan önlerinden tabaklarını bardaklarından çaylarını eksik etmedim şu zamana kadar ama bugun bu lafı duyunca şaşırdım niye öle demiş yenge dedim ne yapmışımda evimde kaldırlar bi gün suratımı mı asmışım dedim ne biliyim valla öyle dedi diye bana anlatıyor. Daha fazla o ortamda duramadım çıktım eve gelene kadar ağladım ama nasıl oturdum parka ağla ağla başım ağrıdı. Eve girdim anneme guya bellli etmicem annemden kaçar mı noldu kızım diye baktı anlattım bir bir ara sor sameti nolmuş diye aradım ali enişte hakkımda laf çıkarmış samet ne demek bu dedim ne demiş dedi direk.. nese anlattım Allah aşkına sana gelip bişey dedimi söle dedim o da yukarıda bahsettiğimi anlatmış size boyu kısa vs.diyerek... Telefonu kapattım ama hıçkıra hıçkıra nasıl ağladım gelin çıkarken bile böyle ağlamadım... Bunları duydum annem noldu dedi dilimden şu çıktı Rabbim o adamı bana 1 damla suya muhtaç et dedim... Ben ne yaptım ona evlenmişim eşimle mutluyum ailesini benimsemişim sana halt yemek düşüyorken daha niye laf çıkartıp eşimin aklını bulandırıyon... Şu saat oldu hala aklımdan çıkmıyor çok doldumm çookkk ağlıyorum eşim arıyor açmıyorum..
Annemin bana hazırladıgı odadan dışarı çıkmadım... Ben napıyım ya ne suçum var Rabbim bana bu boyu uygun görmüş ki 1.60 ım ben daha napıyım ya. Eşim böyle sevmiş beni sen niye ortalıgı karıştıyon kii.. Allah a çok şükür yüzüm güzel yoksa ne kadar laf ederdi bilemiycem.. Hata aradığımdan değil ama kendi evladı sosyal paylaşımlar siteler sapık sapık isimlerle kayıtllı küfürler içeren bilmem kızlara söle yaparım içerikli şeyler paylaşıyorken ben hiç bişey yapmadıgım halde niye bu kadar çok yaralanıyorum ki...
Sizce ne yapmayılım bi akıl verin nolur derdime çare olun...
şuan bu yazıları ağlaya ağlaya yazıyorum Candan Erçetin den Annem şarkısını dinleyerek... Nasıl desem nereden başlasam bilmiyorum ki. Okudukdan sonra senin ki de dert mi diyeceksiniz ama bence evet dert..
eski konularımdan bilen bilir ama kısaca özet geçiyim annemgil kayseride yaşıyor ben kırıkkale de gelinim. Olaya geçiyim. Ben şuan kayserideyim annemgildeyim kayseri de eşimin akrabaları bulunuyor. Benim bitanecik annem gitte kızım gör bi ellerini öp akrabanız nasıl olsa diye beni bugun eşimin yengesine gönderdi. Gitmez olaydım eve ağlıya ağlıya döndüm. Olay ne ki diyeceksiniz.Olay tamamen şu yengesigile gittiğimde her şey o kadar hoşdu ki oturduk güle oynaya yemek yaptık sohbet ettik vs.derken. Bunun görümcesinin eşi var adı batasıca bir enişte diyorum ben ona artık... neyse akraba evliliği oldugu için eşimle de akraba oluyorlar. Ramazandan önce eşimin kuzeni evleniyordu bu eniştelerde gelmiş erkekler aşağıda kadınlar evde oynuyor ben olayı hiç görmedim. Eşimi çekmiş ben senin yerinde olsam Karını almazdım demiş... O da niye ki demiş boyu kısa yüzü güzelde boyu kısa demiş begenmedim demiş.. eşimde ben begendim enişte sen ona bak demiş.. Atı alan üsküdarı geçti bu ne demek şimdi ya ve bunu bana eşim hiç bahsetmedi kii çok şükür boyum 1.60 Allah aşkına bu boyda olamayanlar da var ayrıca eşim 1.78 boyunda 1.90 falan sanmayın.. Neyse bu olaydan hiç bi şekilde söylediğim gibi haberim olmadı benim sana bişey diyecem dedi yengemiz noldu hayırdır söle dedim. Başladı lafa Ali enişte kayseriye dönerken senden laf açtı ben Sametin yerinde olsam o kızı almazdım diye yengemizde niye enişte neyini gördün diye sormuş ne biliyim işte demiş ali eniştenin eşi kızmış laf uydurma kızı herkes nasıl seviyor kimin gelini eve gittiğimizde 4 çeşit yemek yapıp koyuyor demiş nasıl güzel kız demiş ve bize kalmaya geldiklerinde falan önlerinden tabaklarını bardaklarından çaylarını eksik etmedim şu zamana kadar ama bugun bu lafı duyunca şaşırdım niye öle demiş yenge dedim ne yapmışımda evimde kaldırlar bi gün suratımı mı asmışım dedim ne biliyim valla öyle dedi diye bana anlatıyor. Daha fazla o ortamda duramadım çıktım eve gelene kadar ağladım ama nasıl oturdum parka ağla ağla başım ağrıdı. Eve girdim anneme guya bellli etmicem annemden kaçar mı noldu kızım diye baktı anlattım bir bir ara sor sameti nolmuş diye aradım ali enişte hakkımda laf çıkarmış samet ne demek bu dedim ne demiş dedi direk.. nese anlattım Allah aşkına sana gelip bişey dedimi söle dedim o da yukarıda bahsettiğimi anlatmış size boyu kısa vs.diyerek... Telefonu kapattım ama hıçkıra hıçkıra nasıl ağladım gelin çıkarken bile böyle ağlamadım... Bunları duydum annem noldu dedi dilimden şu çıktı Rabbim o adamı bana 1 damla suya muhtaç et dedim... Ben ne yaptım ona evlenmişim eşimle mutluyum ailesini benimsemişim sana halt yemek düşüyorken daha niye laf çıkartıp eşimin aklını bulandırıyon... Şu saat oldu hala aklımdan çıkmıyor çok doldumm çookkk ağlıyorum eşim arıyor açmıyorum..
Annemin bana hazırladıgı odadan dışarı çıkmadım... Ben napıyım ya ne suçum var Rabbim bana bu boyu uygun görmüş ki 1.60 ım ben daha napıyım ya. Eşim böyle sevmiş beni sen niye ortalıgı karıştıyon kii.. Allah a çok şükür yüzüm güzel yoksa ne kadar laf ederdi bilemiycem.. Hata aradığımdan değil ama kendi evladı sosyal paylaşımlar siteler sapık sapık isimlerle kayıtllı küfürler içeren bilmem kızlara söle yaparım içerikli şeyler paylaşıyorken ben hiç bişey yapmadıgım halde niye bu kadar çok yaralanıyorum ki...
Sizce ne yapmayılım bi akıl verin nolur derdime çare olun...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?